|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
10.3.2014 22:22:10   
perlica55
Una draga, ja nisam dr, al po meni je
s-gram TM odličan. Treba biti ukupno više
od 40 milijuna, kod TM je 185, a morfologija
je također viša od potrebne, tak da je
s-gram odličan!! Javi svakako kaj je dr rekao..
Supergirlzg jako mi je žao zbog user posted image
Ja isto jako brzo nakon O dobijem mengu..
Malo prati kad ti je O, pa vidi kolko ti traje
lutealna faza ciklusa.. Trebala bi biti barem 10 dana..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 326
10.3.2014 23:27:34   
Pumba
Curke moje nisam vas zaboravila nego mi je puknuo ekran na laptopu, tako da moram na mob tipkat, a to mi je bas muka... mrzim touch screen, a i onda nema onih mojih poznatih kilometarskih postova... trenutno imamo jedan laptop doma koji mm koristi za posao, moj je na popravku, prijatelju smo ga dali da pokusa staviti neki polovni ekran jer mi je zlo od cijene novog ekrana, budem radije kupila novi laptop ako taj polovni ekran ne bude dobar.

S posla stvarno ne stizem tipkati, jako puno obveza imam ovih dana, dvije kolegice su otisle na porodiljni, nista mi nemojte govoriti. Mislim na vas i sjetim vas se barem nekoliko puta dnevno i jednako toliko virnem ovdje na raju preko mob, tako da sam u toku... cim mi dodje laptop, sjest cu u miru i napisati vam moj kilometarski pozdrav... fale mi i smajlici, nije fora ovako tipkati. Mislim da bi mogao za dva-tri dana biti u mojim rukama, danas sam se cula sa frendom kojem sad dala laptop da ga popravi pa kaze da i njemu guzva neka ali obecao je da ce cim stigne odahnuti prvo moj ekran rijesiti, bude brzo... neobicno mi bez njega.

Necu sada nikoga imenovati jer bi zaboravila nekoga sigurno ali samo cu grupno reci da mi je jako zao svih kojima je stigla menga, ne dajte se cure, nema odustajanja. Sve cemo mi docekati svoje male bebice. Ljubim vas sada jer imam filing da cu nesto krivo pomaknuti, scroll-ati ili pritisnuti pa ce se sve ovo izbrisati..

Laku noc ekipa moja draga!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 327
11.3.2014 7:13:52   
vucica
jutro curke!

supergirlzg bas mi je zao zbog user posted image znam kako je to kada sve pokrijes i napravis po ps-u a na kraju jedno veliko nista. ali glavu gore i u nove pobjede user posted image

curama kojima vjestica jos nije dosla drzim fige da ni ne dođe, i ja ovdje spadam i sad se vec cudim sto jos nije dosla a tako me strah razocarenja ako testic ne pokaze dvije crtice... simptoma i dalje nemam bas nikakvih ni za M ni za T user posted image

una bravo za dobar spermiogram TM user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 328
11.3.2014 7:17:46   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Prije svega, Daxy, nećeš tako skoro pročitati ovaj moj post, ali valjda ćeš jednom, kad budeš prelistavala i čitala što si sve propustila... Znam taj osjećaj da se želiš odmaknuti od foruma. Jednostavno te sve to skupa iscrpi, izmuči.. Znaš da sam ja hiperosjetljiva pa te onda i razumijem. user posted image Da, najbolje ti je da si uzmeš pauzu kolika ti treba, središ si emocije i onda ćeš opet krenuti dalje. Kad meni dođe M., onda kao da cijeli svijet stane taj 1. dan. user posted image Sve dok M. ne završi, sva sam spora, vučem se, psiha ubija. Ali znaš i sama da nećeš odustati, baš kao i ja. Užasno mi je žao što ti je M. opet došla..... user posted image user posted image user posted image Glavu gore...... user posted image user posted image

Jučer bijah kod zubarice. Kad je ČULA, ne vidjela, da je zub upaljen, rekla je - a ništa, vaditi ga. Odmah sam joj rekla da ne želim vaditi, tako sam čvrsto odlučila. Kad onda meni - mora se! Ja njoj - ja znam da me taj zub nije bolio 8 godina, a vi ste kao probudili vraga, čim ste počeli raditi na njemu, upalio se. A ona - ma vi meni zadirete u struku. Ja sam vidjela da je zub loš, došli ste s granulomom.... Ja njoj - ali me nije bolilo. Kaže ona - to je u vama tinjalo godinama, sad je došlo na površinu. Tek na kraju sam uspjela izvući od nje zašto mi to nije prije došlo - jer sam imala dobar imunitet pa sam to izdržala. Uglavnom, tri su kanala u zubu. Ona je sređivala, čistila dva, treći nije dirala i iz tog trećeg je izlazio gnoj! Zašto nije i njega sredila?! user posted image Rekla je da ga ne moram vaditi, da ga držim ovako, da ga drugi zubar sredi, ali te bakterije i dalje će ići po mom tijelu, blizu je sinusa, zub je istrošen..... Opasno je držati ga u ustima...

Na kraju me pita jer je vidjela da se držim za usta. Boli li vas, da vam dam antibiotike? A ne, odbila sam, kad vać NE TREBA, da se ne kljukam još i time. Evo ga, nakon lekadola prošla mi je i glavobolja i nešto malo zubobolje, sad sam kao nova. Čekam 19.3. user posted image

Shvatih, zubar koji je brinuo o tom zubu nije napunio kanale i oni su se punili hranom i bakterijama.......

Cure, dajte mi savjet:

- da li da ga vadim (imam tek 30 g. i počinjem vaditi zube! eh, ljuta sam!)
- da li da idem kod drugog zubara da mi napuni kanale, stavi kolčiće i pričvrsti plombom? Mogu ga zvati i pitati imali li smisla to sad napraviti, kad je zub istrunuo (a trebao je to davno prije naparviti i sve bi bilo ok)

Ugnjavila sam vas, sorry user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.3.2014 7:21:14 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 329
11.3.2014 8:09:50   
syringa
daxice, draga, ti najbolje znaš. ja sam jučer mislila da ću umrijeti iznutra kad sam vidjela da nakon toliko čekane M i svega što smo poduzeli, ništa. user posted image  i onda hodam po gradu za vrijeme ghableca a ono invazija trbuha i kolica. dođe čovjeku da nestane i da ga nema. user posted image
supergirl, draga, jako mi je žao. user posted image  mi smo tu neke patnice  izgleda. ne znam zbilja kako dalje nakon toliko neuspjeha i razočaranja. valjda će sa ljepšim vremenom doći i ljepše vrijeme za nas. treba vjerovati!
pumba, nadam se da ćeš uskoro riješiti mob. čakam tvoj mamutski post. user posted image
perlice, još malo pa tvoje odbrojavanje. vidiš da sebliži i taj dan. user posted image
pinky, ikaaa, dacana, maja, elle, i ostale trbušaste, mazite i pazite bušice. odmarajte. neka bude 9 školskih! user posted image  user posted image
vucice, držim fige za testić. nadam se da ćeš imati više sreće nego ja. user posted image
snjeguljice, sretno sa zubićima! user posted image  šaljem big hug!
kod mene nema user posted image , ali nema ni user posted image . čekati ću još par dana i ponoviti test, no sad sam već skoro uvjerena da je ovaj ciklus propao.
što vrijeme ide to se moja nada smanjuje sve više i više. user posted image
od jučer pijem duphaston po vlastitoj odluci pa ćemo vidjeti. samo da  user posted image  dođe i da krenem ispočetka!

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 330
11.3.2014 8:34:38   
vucica
syringa, jel se duphaston moze kupiti bez recepta i za sto on tocno sluzi, nisam nikada koristila pa neznam

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 331
11.3.2014 8:44:14   
PinkyFunkyBirdy
Drage tinast, vucica i Lourdess, kakvo je stanje cure? user posted image
Lourdess, sretan ti rođendan! user posted image user posted image user posted image Neka ti se ostvare sve želje, a ja ti želim jednu malu, zdravu i veselu user posted image ! user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image LourdessPadme - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 332
11.3.2014 8:56:57   
PinkyFunkyBirdy
Vucice, Dabroston ili Duphastone se dobiva na recept i on ti je umjetni progesteron. Koristi se za očuvanje trudnoće jer se u trudnoći povećava količina prirodnog progesterona, ali ako on nije jako visok žena može imati lagano krvarenje pa se umjetnim progesteronom sprečava takvo krvarenje. Također se umjetni progesteron koristi ukoliko žena ne dobiva mengu, a to je često kad nije niti ovulirala - nakon ovulacije folikul koji je otpustio jajnu stanicu se pretvara u žuto tijelo i to isto žuto tijelo odpušta progesteron. Ako dođe do trudnoće raste sve više, a ako ne dođe do oplodnje tada se progesteron smanjuje i žena prokrvari. Ako nije bilo ovulacije tada nema ni rasta progesterona pa se koristi ovaj umjetni kako bi tijelo zavarali da je ovulacija bila i da je iz tog razloga došlo do porasta progesterona. Obično nakon par dana prestanka uzimanja Dufića (kako ih zovemo od milja user posted image ) žena dobi mengu jer je tijelo shvatilo da nije došlo do oplodnje. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 333
11.3.2014 9:40:56   
vucica
pinky hvala na iscrpnom objašnjenju! stanje kod mene nepromjenjeno, danas mi je 31 DC, ne pamtim kada mi je ciklus bio duzi od 30 dana, pa mi to daje neku malu nadu.

lourdess sretan ti rođendan i nadam se da ces dobiti najljepsi moguci poklon u obliku dvije crtice, od srca ti to zelim! user posted image

Neposredna veza do poruke: 334
11.3.2014 10:20:23   
PinkyFunkyBirdy
Vucice, kad piškiš testić? user posted image Navijam! user posted image user posted image user posted image

A gdje su sve ostale cure? Pa zar danas nema nikoga na RR? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 335
11.3.2014 11:06:46   
supergirlzg
ja idem u petak kod dr i reci cu mu da hocu IUI

Neposredna veza do poruke: 336
11.3.2014 11:18:21   
tinast
snjezo, ja sam imala sličnu situaciju sa zubom. kako sam ja već vadila zub, i kako mi ga je jedan starac na zadnji radni dan izvadio doslovno naživo, ja sam imala takav strah od zubara da kod svog godinama nisam išla. ja sam imala upalni proces, i sa strane zuba sam imala mali prozirni mjehurić koji je s vremenom sve vise rastao i pucao. kasnije je to bilo zelene boje, a upalno meso još gore,bolnije... i ja sam to odgađala koliko sam god mogla. koristila sam propolis u spreju i lekadol i s time prezivljavala sve dok vise nisam mogla izdrzat. odem svom zubaru, kazem mu zasto tek sad dolaziim, i za pretpljenu traumu otprije par godina, otvori mi zub i počme ga liječiti. čistio kanale, punio, nema sta nije radio,kaze ako neuspije vadimo! a meni se noge osjekle,opra me takav znoj. no fala bogu zub još uvijek imam i vise nisam imala nikakvih problema sa njime. mjenjaj zubara, nemoj se patit.

Neposredna veza do poruke: 337
11.3.2014 11:27:04   
perlica55
Snjeguljice draga, a da odeš privatno
po još jedno mišljenje vezano za vađenje zuba il ne user posted image
Curke kojima je danas/sutra datum user posted image  hoćete li
piškiti testiće??? hoćemo još koji user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Supergirlzg, dal je TM radio s-gram?? Dal si radila HSG?
Dal su ti spolni hormoni i štitnjača uredni???
Mislim da svaki imalo normalan G će tražiti to kaj sam
ti nabrojala prije inseminacije, jer primjera radi
ak TM nema dovoljan broj spermija il ak su tebi
začepljeni jajovodi, nema koristi od IUI-a.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 338
11.3.2014 11:33:38   
supergirlzg
nisam jos dosla do toga :)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 339
11.3.2014 11:46:24   
vucica
ja cu sutra pisnuti testic, strah me razocarenja ali vise ne mogu izdrzati user posted image jel mislite da je bolje da pricekam jos dan, dva?

moj G je kao normalan, i ovdje kod nas jako cjenjen pa me nije slao na apsolutno nikakve dodatne pretrage, nego je samo rekao kada MM i ja odlucimo, salje nas na MPO user posted image
bas smo MM i ja pricali kako bi bilo savrseno da nam se dogodi prirodno prije nego krenemo sa tim svim pretragama, joj daj boze.. al mislim da nebi vjerovala ni da vidim user posted image sigurno bi mislila da haluciniram user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 340
11.3.2014 11:57:36   
supergirlzg
ja sam vidjela user posted image , ali uzrokovan Predalon-om :)))) ali svejedno... cool izgleda :)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 341
11.3.2014 12:41:38   
vucica
vjerujem da cool izgleda user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 342
11.3.2014 12:58:11   
supergirlzg
je totalno. zvala dr i kaze da histeriziram bezveze i da cekam datum menge. navodno nakon 10000IE hcg-a hormoni polude pa je normalno da nekad dode do krvarenja. samo ne smije trajati duze od 3-4 dana. kaze i da se hcg zadrzava u krvo do tjedan dana nakon injekcije.

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 343
11.3.2014 13:12:46   
tinast
pinky meni ima doć user posted image svaki put kad je očekujem onda me zeza i dođe kad ona hoće. prošli mjesec sam bila skroz mirna,rekla sam samoj sebi boli me briga,dođe kad dođe,neću se opterečivat i došla je skoro bez bolova sa minimalnim trajanjem najvjerovatnije od soka zbog smrtnog slučaja. jučer nije došla a mislim da ce danas sigurno,jedino ako me ne prevari pa dođe sutra. psiha je gadna stvar user posted image

Neposredna veza do poruke: 344
11.3.2014 14:14:07   
PinkyFunkyBirdy
Supergirl, a koliko jako krvariš? user posted image Dal da te onda dodam ipak na listu? Skinula sam te jer kako si pisala shvatila sam da ništa od ovog ciklusa. Sorry.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 345
11.3.2014 14:45:46   
PinkyFunkyBirdy
Vucice koji si test kupila? Imaš kineze ili si kupila neki iz ljekarne? Obično se cure zeznu pa kupe Clearblue obični. Nemoj uzimati taj nikako. Uzmi rađe Gravignost (imaš više vrsta i svi su ok) ili ako imaš dovoljno novčića i ne želiš se zamarati dal ima druge crte ili ne uzmi Clearblue digitalni. Ovaj obični često zna prikazati evaporacijsku crtu pa se žene ponadaju, a to nije to. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 346
11.3.2014 14:57:33   
vucica
nisam jos kupila, sada cu poslije posla, mislila sam uzeti taj Gravignost, cula sam da ga dosta hvale.. javim vam se ujutro sa vijestima, kakvim god.. drzite fige user posted image

Neposredna veza do poruke: 347
11.3.2014 14:58:44   
vucica
samo da jos pitam, koja je razlika između te evaporacijske i prave crte user posted image kako to razlikovati?

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 348
11.3.2014 15:05:55   
supergirlzg
a kaj ja znam..zasad nemoj, bum javljala status. lako me dodas ak prestane :)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 349
11.3.2014 15:07:53   
PinkyFunkyBirdy
Evaporacijska bude jaaaako tanka - kao da je netko olovkom povukao crtu, a ako se pojavi bilo kako svijetla druga crta jednake debljine kao kontrolna crta unutar 10 min to je dobitna crtica. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!