Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Prije svega, Daxy, nećeš tako skoro pročitati ovaj moj post, ali valjda ćeš jednom, kad budeš prelistavala i čitala što si sve propustila... Znam taj osjećaj da se želiš odmaknuti od foruma. Jednostavno te sve to skupa iscrpi, izmuči.. Znaš da sam ja hiperosjetljiva pa te onda i razumijem. Da, najbolje ti je da si uzmeš pauzu kolika ti treba, središ si emocije i onda ćeš opet krenuti dalje. Kad meni dođe M., onda kao da cijeli svijet stane taj 1. dan. Sve dok M. ne završi, sva sam spora, vučem se, psiha ubija. Ali znaš i sama da nećeš odustati, baš kao i ja. Užasno mi je žao što ti je M. opet došla..... Glavu gore...... Jučer bijah kod zubarice. Kad je ČULA, ne vidjela, da je zub upaljen, rekla je - a ništa, vaditi ga. Odmah sam joj rekla da ne želim vaditi, tako sam čvrsto odlučila. Kad onda meni - mora se! Ja njoj - ja znam da me taj zub nije bolio 8 godina, a vi ste kao probudili vraga, čim ste počeli raditi na njemu, upalio se. A ona - ma vi meni zadirete u struku. Ja sam vidjela da je zub loš, došli ste s granulomom.... Ja njoj - ali me nije bolilo. Kaže ona - to je u vama tinjalo godinama, sad je došlo na površinu. Tek na kraju sam uspjela izvući od nje zašto mi to nije prije došlo - jer sam imala dobar imunitet pa sam to izdržala. Uglavnom, tri su kanala u zubu. Ona je sređivala, čistila dva, treći nije dirala i iz tog trećeg je izlazio gnoj! Zašto nije i njega sredila?! Rekla je da ga ne moram vaditi, da ga držim ovako, da ga drugi zubar sredi, ali te bakterije i dalje će ići po mom tijelu, blizu je sinusa, zub je istrošen..... Opasno je držati ga u ustima... Na kraju me pita jer je vidjela da se držim za usta. Boli li vas, da vam dam antibiotike? A ne, odbila sam, kad vać NE TREBA, da se ne kljukam još i time. Evo ga, nakon lekadola prošla mi je i glavobolja i nešto malo zubobolje, sad sam kao nova. Čekam 19.3. Shvatih, zubar koji je brinuo o tom zubu nije napunio kanale i oni su se punili hranom i bakterijama....... Cure, dajte mi savjet: - da li da ga vadim (imam tek 30 g. i počinjem vaditi zube! eh, ljuta sam!) - da li da idem kod drugog zubara da mi napuni kanale, stavi kolčiće i pričvrsti plombom? Mogu ga zvati i pitati imali li smisla to sad napraviti, kad je zub istrunuo (a trebao je to davno prije naparviti i sve bi bilo ok) Ugnjavila sam vas, sorry
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.3.2014 7:21:14 >