Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 8:03:04
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Jutro! Isla piskit "samo" 6x. Nista nisam spavala! Kako ste vi cure? Sto se tice jednokratne novcane pomoc, uzima jedan roditelj. Stalno prebivaliste sigurno imate negdje. Nesto ce kapnut.. Cim se izborite kroz hrpu papirologije!!!!!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 8:12:32
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Cure moje, dobro vam jutro eto ja već u akciji, danas me čeka čišćenje, malo sam se uozbiljila zahvaljujući Tei, kako je kod nje to ranije krenulo, gledam kako ni ja više nemam svo vrijeme svijeta nisam spavala nikako, pa sam odmah krenula radit jer inače bi samo kunjala cijeli dan... čeka me pranje prozora... moj najomiljeniji posao na svijetu nego tko je ono rekao da pere prozore svaki tjedan? Lanchicaa? Kako ste mi vi danas? Kako nam je naša Emy? a di nam je Anchyloo? Puse
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 9:27:45
|
|
|
|
Tea2803
|
Jutro drage moje Bome ni ja se nisam bas naspavala kao i ti TaPika ,, isla 7x na wc ,,muza u 2 ujutro natjerala da legne poprecke kao i ja jer ne mogu vise ustajat od bolova,,znam da mu je malkce tesko tak spavat jer su mu noge duge pa mu vire iz kreveta tj.mora spavat skvrcenih nogu a sta cu ja ,, meni je jos teze ,, a mora legnut poprecke jer bi me inace mozda u snu udario u trbuh a imam fobiju od toga pa necu riskirat ... Victory draga ja nezz sta je ono bilo eto mislim si sad ce me svaki puta uhvatit a ono nista tu i tamo me tako zaboli nekih sat vremena po 15min i onda prestane ,, sinoc me jako boljelo leda i trbuh bas ubijalo,trajalo 3 sata i eto sad sam ko nova ,, izgleda su ono bili laznjaci ,, ah kad bude bude sad se ne sekiram sve mi je spremno.. Pa jel ti muz barem ima stalno prebivaliste u zgb?? Ne moras nuzno biti ti? Crazy hehe kak je kod mene pozurilo tako je i stalo alii samo ti napravi sve sta treba jer se tvoj kraj blizi i moze biti svaki cas Ali pranje prozora groznooooo :/ :/ Sta ce se danas kod vas raditi?? Evo mm otisao u nasu buducu kucicu kosit travu i malo cistit a ja evo razmisljam sta radit za rucak? Idejaaa ??
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 9:31:47
|
|
|
|
Tea2803
|
chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. - Karla 23.06.2014. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. - Viktorija 27.06.2014. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. Lanchicaa - 08.07. CrazyPuppet - 10.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. victory - 19.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 11:20:13
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Danček, curke! Crazy, počašćena sam tvojim visokim mišljenjem o meni, ali morat ću te razočarati :-D Nažalost, ja nisam ta koja pere prozore jednom tjedno. Uspjeh bi bio kad bih ih oprala jednom mjesečno :-o Živim u stanu u prizemlju i muka mi je kako se u tren oka isprljaju kad ih operem. O griljama da ne pričam! Ja, kako sam već rekla, zadnjih tjedan dana spavam kao bebica, s povremenim dizanjem na WC. Mogu se pohvalit da prošlu i ovu noć nisam ni na WC ustajala. To me valjda Niko odlučio malo poštedit ovih zadnjih dana. Svaki čas čekamo kad će krenut pravi trudovi, ali mislim da ćemo izdržat do termina u srijedu. Kako ste vi? Jutros se sjetih - gdje nam je nestala Anchyloo??
< Poruku je uredio Lanchicaa -- 28.6.2014 11:22:09 >
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 12:42:12
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Hehehe Lanchicaaa, i ja imam trudnički mozak, ko bi se sjetio :D uglavnom, oprala ja te prozore, počistila cijeli stan, oprala još zadnje od posteljine za limača, izribala kadicu za kupanje (budući da smo uzeli korišteno s komodom), izvadila kinderbet (u dijelovima) pa će tatica ovih dana dobit zadatak da ga sklopi uglavnom, jedno žešće čišćenje... samo što sam sad mortus, a trebala bih pješke do dućana, i napravit nešto za ručak... nekako mi se čini da bih mogla naručiti nešto, umjesto da se mučim, stvarno nemam snage
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 13:04:11
|
|
|
|
Tea2803
|
Crazy na opranim prozorima i naravno na svemu ostalome a sad fino uvali se u krevet i naruci nesto za klopicu nemoj se muciti da znate samo ja sam danas otegnula papke jos nista nisam napravila pa ni nemam sta za radit mama i baka su rjesile rucak a ja gledam tv i premjestam se iz stolice na krevet i obrnuto jos malo ruckic pa ce se mm htjet odmorit jer ce doc mrtav umoran od kosnje a i ja cu skupa s njim u krevet hahah danas mi jako tesko a navecer odoh na cugu i klopu da se ovako zivit mogu vam rec ..... Sutra cemo cistit Lanchicaaaaa niti jednom na wc?????? Haaaaaa blago tebii ja umorna samo od tog dizanja
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 14:06:50
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Zaspala sam oko ponoći i nešto preko i probudila se u 5:30 kad je muž došao s posla. Tad sam otišla piškit... Ali to je samo zadnje dvije noći... :-) Danas me bole rebra i kičma, za poludit, kako god se namjestim :-(
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 15:17:27
|
|
|
|
Marissa
|
Bok cure, evo da se i ja pridružim. Žao mi je što sam tek neki dan otkrila ovaj forum. Meni je termin po zadnjoj mjesečnici 8.8., a po uzt 15.8. i nosim malu curicu :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 16:14:52
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Dobrodošla, Marissa! Brzo ćeš nadoknadit to što si "zakasnila", bez brige ...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 16:59:27
|
|
|
|
Tea2803
|
Marissa dobrodoslaa Drage moje da vam javim kako je nasa EMY i VIKTORIJA Njih dvije su super..skupa su od jucer od pola 4,,curka cica kao velika i lijepo spava .. Kaze uspjela se je dosta odmoriti,,pravo je zlato nema sta sve vas puno puno pozdravljaju i salju vam puse ,, cim moze javit ce se ,, za sada ne zna zasto ne moze otvoriti forum pa me zamolila da vam prenesem lijepe pozdrave od njih dvije Odoh se ja bacit na lubenicu Marissa jos jednom dobrodoslaaa ,,
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 18:04:11
|
|
|
|
Tea2803
|
IZVORNA PORUKA: Tea2803 chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. - Karla 23.06.2014. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. - Viktorija 27.06.2014. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. Lanchicaa - 08.07. CrazyPuppet - 10.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. victory - 19.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. Marissa - 08.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 18:38:05
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Dobro dosla Marissa ! Sam rekla da mrzim zgaravicu!!!! dosta mi je za danas!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 20:17:50
|
|
|
|
bebac24
|
oprostite sta upadam ali vas svaki dan citam pa sam samo htjela cetitati prvim ljetnim bebicama mamicama brz oporavak zelim a bebicama sretno i bezbrizno djetinjstvo tea,citam za tvoj caj od persina,dali bis mi mogla reci koliko persina si stavljala za jednu casu i koliko si kuhala,naime mojoj kunjadi koja je trudna 12 t su otkrili e.coli pa bi joj to prenijela. hvala pozz svima i sta bezbolnije porode vam zelim
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 21:29:41
|
|
|
|
andydea
|
Pozz,ja se moram ubaciti ne zamjerite..puno znam o zdravoj prehrani i bilju (osobno sam veganka). U trudnoći se nikako ne preporuča peršin,a pogotovo ne čaj od njega..dapače treba ga izbjegavati,jer je kontraindikativan za vrijeme trudnoće. Također i neven,sladić,pelin,kadulja...i da ne nabrajam ! Za esherihiju preporučam citrofit i čaj od koprive,također i spirulinu u prahu..Neka progoogla o tome ! Čestitam novopečenim mamicama
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 22:09:27
|
|
|
|
ikaaa
|
večer drage moje, vidim da ste mi teško spavale isto ko i sama, svakih sat vremena na wc-u sam bila, već mi je dosta PIŠKENJA a gdje je kraj 8 mj...tako da sam se digla u pol 6, ležala u krevetu do 9 u nadi da barem malo zaspim, ali ništa tulum u trbuhu je svaku noć ...ustala se i radna akcija, na balkonu je bio đumbus od cementa, žbuke, gleta. pa sam to čistila, da si mogu oprati robu, evo moja veška oprala dobre četri ture robe danas, stan mi je u komi još radovi nisu gotovi, majstor koji je trebao doći zeza već 10dana, pa moj mužić kad dođe crknut s posla sam radi i mrči po stanu..... pa posisala stan, spavaću oribala i bila krepana ko pas....napravila ručak...i iza ručkaa otišla leći, ja mm opalili do 4 sata...pa otišli malo se prošetati u prirodu i evo sad jedva čekam da se istuširam i legnem....ali pitanje je koliko ću moći spavati..... crazy bemu miša i beštijama...baš sad?i ti si danas bila u radnoj akciji...bit će da je to sve u zraku teić ti si nam još u komadu...... marissa dsraga dobro nam došla kako se osjećaš? piškiš li svaki čas ponoći??? jesi nam i ti ko zombić ujutro od ne spavanja ..... još jedna curkica
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 22:11:32
|
|
|
|
PENELOPI
|
Umorna za poludit,malena konacno zaspala. Zadnjih dana je katastrofa za spavanje,vrti se po krevetu ko da ima mrave j guzi. Ja cistila kucu,ves pod normalno i sad gotova. Jedva sam se uspjela istusirati. Taman cu zaspati i onda krece pisanje cijelu noc,mogu slobodno prespavat na wc-u.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 22:14:48
|
|
|
|
PENELOPI
|
Marissa dobrodosla. Vidim da smo tu blizu po terminu.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 28.6.2014 23:12:46
|
|
|
|
Tea2803
|
Vecer curice dosla ja malo od vani Andydea svakako znam da se ne preporuca,,kao i mnogo stvari pa cak ni brusnicu mi nisu htjeli prodat u ljekarni!! Ne smijes cak ni jest ananas ? Ne smijes pit uvin caj? Ne smijes pit bazgu? Puno toga sta danas ne smijes su nasi pili i jeli prije pa smo svi zdravi,, sve se to moze u ogranicenim kolicinama zato sam i napisala samo dva deci i ne duze od tjedan dana,, ja nikoga ne silim ,, kazem sta je meni i mnogima pomoglo pa sad kako ko zeli a i ovi silni antibiotici sta pijemo bome ni oni nisu zdravi,,u taj caj ne ide pola kile persina vec par lisca cisto da pusti svoj sok kako bi rekla,,ali eto ne morate ako ne zelite samo kazem sta je meni pomoglo nakon cetri ture antibiotika i brusnice i limuna i odricanja slatkog ,, i bome i ja sam bila uzasno skepticna kad sam citala i guglala o tome ali eto probala sam i spasilo me hvala bogu,,jer je bio rizik da e.coli tokom poroda moze prijeci na moju mrvicu a to niposto nisam htijela pa sam i to probala ,, svejedno adydea hvala sta si to podjelila s curkama da znaju naravno i drugu stranu Ikiic taj wc opce nema govora o tome,,zivi uzas je i meni ,, jesam draga jos sam u komadu danas mi se vidno spustio trbuh i imam jak pritisak dolje ali osim toga je sve super ;))
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 0:00:51
|
|
|
|
Pomalo
|
Drage moje,evo prije spavanja da se javim..Danas se kupala u moru dva puta, super mi bilo, bas mi odgovara plivanje..Pa sa prijateljima na veceru..Super dan,a vikend jos nije gotov..Jeee...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 0:09:35
|
|
|
|
Tea2803
|
Pomaloo za kupanjee,,zavidim sjeti se nas koji se ne kupaju u moru ove godine Joooj popila sam ness i sad ne mogu spavatiii Hugic svima lijepo mi spavajte bez puno dizanja na wc
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 6:19:16
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Dobro jutro, drage moje popišanke! Eto, da vam stavim malo soli na ranu - od 00:30 do 05:30 lijepo spavala, opet bez dizanja na WC. Naprosto ni sama više ne vjerujem da je tako... Da ne mjesečarim možda??? Bila sam i ja jučer vrijedna... Pomela i počistila terasu, oprala stakla i grilje, riješila malo veša i prokuhala stvarčice za bebu... Bila je navečer tu blizu nas neka fešta, živa svirka i tako to pa smo se i tamo malo išli pokazat... Srce k'o kuća - svi viču kako super izgledam :-D Došli doma nešto prije ponoći, stavila sušit veš, sredila sebe i digla sve 4 u zrak. Nije mi dugo trebalo da zaspim ;-)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 6:46:06
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Što se tiče ovih smiješ/ne smiješ u trudnoći. Ja sam inače od čajeva pila samo mentu. Pročitala sam da nije dobro puno jer, kao djeluje previše umirujuće na bebu... Prvo vrijeme san je skroz izbjegavala, poslije sam si dozvolila tu i tamo koju šalicu i nije bilo nikakve štete. E. Coli sam "dobila" u 12. mjesecu i riješili smo je kurom antibiotika, Xorimax se zvao i odvratan je (a ja stvarno svašta mogu "prožvakat")... Sreća pa nije ranije bila "sezona domacih sirupa" jer tko zna šta bi bilo... Moja majka je prvo napravila sirup od limuna - dobila 2L (nerazrijeđenog sirupa) riješila u par dana. Nakon toga, došao je red na sok od koprive, ista priča kao i s limunom. Nakon koprive, eto sirupa od bazge i sirupa od mente. Tamanim ja bazgu k'o da mi je zadnje i onda dođem prije dva tjedna na predavanje o dojenju i spomene patronažna da bazga usporava/zaustavlja proizvodnju mlijeka kod dojilja. Rekoh: "Divno! 'Ajmo stat s bazgom. Nju ćemo prepustit mužu, a mi ćemo udarit po sirupu od mente." Par dana nakon toga pričam sa sestričnom o tome i kaže ona "al ne valja ti ni mentu pit. Meni je doma nisu dali dok sam dojila" E pa u p.m., da prostite, IMA LI NEŠTO ŠTO SMIJEMO?!?!?! Kako bilo, nakon svih tih mojih nalijevanja raznoraznim "ne smiješ me pit" sokovima i sa mnom i s bebom je sve u redu. Ništa što je previše, nije dobro i to je cijela filozofija. Medicinske sam struke i primijetila sam da u zadnje vrijeme sve više toga postoji što je nekad bilo zdravo i preporučljivo, a sad je zabranjeno velikim slovima. Ili je slučaj da alternativna i konvencionalna medicina svaka vuku navsvoju stranu pa imamo novu generaciju nadobudnih koji su pametnijibod svih doktora i tko zna koga još... Da se razumijemo, ne kažem da su doktori uvijek u pravu niti ikoga osuđujem, ali smatram da su doktori s razlogom doktori :-D Bože, koliko inspiracije na rano jutro! :-O :-O :-O
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 7:15:24
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Dobro vam jutro cure ja ustala, ne mogu više ležat izludit ću... meni nije problem s pišanjem, idem 1x, ali zaspat?!?!?!! užas živi, pa mi je vruće, pa hladno, pa sanjam neku glupost, pa se ne mogu namjestit... nikako da kvalitetno odvalim noć u zadnje vrijeme. Ustanem ujutro umornija nego sam legla, sva satrana, treba mi po sat-dva da se otkočim i da me prestane bolit sve živo... nadam se da ću se spasit ako malo zaspim popodne Isto se nadam kupanju danas, valjda neću poludit dok muža nagovorim... Tea & Lanchicaaa, guglala sam i ja za taj peršin i mislim da od 2dec nema frke, nije da ću pojest kilo lišća dnevno... ili ne znam, možda da si popijem koju, "kratku" možda je to bolje od peršina? Sve smo jučer bile vrijedne, zato danas ima da sve od reda samo odmaramo i uživamo Tea, spustio se trbuh?!?! ajme ajme weeeee, brzo ćeš ti draga moj izgleda još neće van, što mi je ok, jer imam još posla za napravit trebam ono disanje vježbat da to ustalimo dok mali krene... dosta razmišljam o porodu, stvarno se nadam dobit taj stolčić, pokušavam sve to vizualizirat, tako da me ne počne hvatat panika kad jednom dođem tamo... Marissa dobro nam došla u brbljaonicu :) stiže nam još jedna curka
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 29.6.2014 8:10:05
|
|
|
|
bambina27
|
Jutro svima, Crazy bas si me podsjetila na mene,isto ne idem često na wc,ali ponovo zaspati živi užas. Snovi Boze sačuvaj,nepovezane gluposti i osobe da ne povjeruješ Blago vama curke koje se kupate. Moja velika cura je jučer otišla s bakom na more,ali ja se jednostavno ne usudim. Bojim se zbog ove otvorenosti :)) Jedva čekam sljedeci pregled da vidim situaciju dolje. Marissa dobrodošla!
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!