Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 18:43:24
|
|
|
|
victory
|
ee daj Bože da imaš lagani porod, da sve imamo lagani porod :) to bi bilo sjajno.. ali cure pomagajte, očajna sam.. trebam svaku drugu večer do 37 tt stavljat vaginalete BETADINE. piše da nisu preporučljive i da su na bazi joda i da mogu uzrokovat promjene u radu štitanjače kod bebe.. jooj.. :// a dolje me sve stišće, pritišće, presječe.. bojim se da je od te ureaplazme.. samo se bojim prijevremenog poroda.. toga me ko vraga strah :////
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:04:19
|
|
|
|
bambina27
|
Ajme koliko za citati Victory mene zanima gdje se mogu nabaviti te ogradice sa 3D likovima,mislim moze li se negdje naručiti? Sretnaz i ja mislim da ima vremena da me počene sve boljeti,ali se nekako nadam kad nije do sada da ni neće Vidim da dosta pisete o epiduralnoj. Ja se isto očajno bojim poroda jer je prvo bio jako dug i težak,indukcija,drip ma sve sto si ne želim ponovo tako da sam i o epi razmišljala,a i čula sam da je na Sv.Duhu daju bez problema. Ipak bojim se nekakvih posljedica tipa mučnina ,vrtoglavice,jakih glavobolja i sl. koje ne znam da li su opravdane ili ne. Nekad mislim da je bolje stisnuti zube i odraditi prirodno.a opet kad se sjetim prvog puta muka mi je.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:07:50
|
|
|
|
bambina27
|
Victory u kojem si tjednu sada? Jel postoje neke druge vaginalete koje ne utječu na štitnjaču? Mene isto to dolje pecka i zateže i stalno mislim da imam neku upalu,a ipak je sve ok. Nisam pametna i kad kažem dr kaže sve je to normalno pa ti sad znaj.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:10:34
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
ako ti ih je ginekolog propisao onda ih samo uzimaj, jer je ipak blje da izlječiš infekciju... a to da će štetit bebi, teško, jer si već u fazi kad je organogeneza odavno dovršena i nema panike. mislim da to vrijedi za ranije faze trudnoće.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:17:21
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Sretnaz drago mi je da ti je mm konačno stigao i da je mali ozdravio :) sad će vam biti puno lakše, pogotovo kad već lagano sitno brojiš do poroda. Tea, kad ti krepa post imaš opciju desnog klika i stisnut back (ako ti ne radi copy-paste) pa će ti vratit na poruku (barem na Mozilli)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:26:15
|
|
|
|
victory
|
Bambina27, 33 tt sam, po mengi 34, ali tak ne računamo pa je 33. Ma već sam dva puta koristila macmiror i nisu mi pomogle u borbi protiv te beštijetine.. sad me strah ovih.. ma strašno, ne znam od kud mi ta šuga ali niako je se riješit cijelu trudnoću.. fuj :/ CrazyPuppet, poslal sam mail doktorici opreza radi, ono još jednom da razmisli i sagleda sve.. ak kaže stavljaj, pa stavljat ću, nema druge :/ Bambina, http://www.barbarela.hr/ izvoliš link.. ja obožavam te hand made stvarčice, tako su mi posebne i originalne pa bih si većinu stvari naručila :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:36:46
|
|
|
|
bambina27
|
Victory, ne znam šta bi ti rekla,trebali bi vjerovati dr,ali uvijek postoji neki upitnik. U svakom slučaju ako postoji bilo kakva beštija trebalo bi se riješiti ako je moguce zbog bebice. Ja isto mislim da ne bi trebalo biti utjecaja na bebu u ovim tjednima,ali te potpuno razumijem. Meni je uvalila antibiotik nakon sto sam imala malo bakterija u urinu. Nisam ga htjela piti bez uroinokulture. Sad mi je drago da nisam jer je nalaz uredan. Možda treba potražiti i drugo mišljenje. Hvala ti za link,idem odmah proučiti.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 19:52:19
|
|
|
|
victory
|
Ma ne znam ni sama, očajna sam :/ utješilo me je da je dok rekla da nema bojazni od prelaska na bebicu tijekom prirodnog poroda, ali bojim se prijevremenog poroda.. Ma luda sam više od te beštije :/ Bambina, samo se baci u istraživanje, sigurna sam da ćeš naći nešto :))
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 20:48:51
|
|
|
|
Tea2803
|
Crazypuppet kako sam vec rekla na tabletu sam ne na kompu drugacije je i nisam na mozilli,,izbacilo me nestalo signala i nisam vise imala to da kopiram tekst ili slicno no nema veze ne smeta me to Victory mislim da ako ti je ginekolog to preporucio da ne bi smjelo nista biti ,, bolje ne citat svasta ,, nadam se da ce biti sve u redu
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 20:59:44
|
|
|
|
emy0406
|
Hej drage pisalice!Lijepo ste se raspisale,čim smo bliže finalu više se piše,nemam pojma tko je što napisao.Što se tiće epiduralne,mene je vjerojatno spasila carskog,naime povračala sam cijelu noć i bila iscrpljena od toga,ujutro mi je dr.predložio epi da imam snage za izgon i stvarno me spasilo,kad je počela djelovati čak sam malo i odspavala prije samog poroda.malo je neugodno bockanje u leđa,al meni je od tog bljuvanja bilo tak svejedno kaj mi rade jer sam se ionako osječala napola mrtva. Aaaaa,bit će turopoljaca,ja nisam iz gorice,ali spadam isto u turopolje
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:10:10
|
|
|
|
Pomalo
|
Zelim dobrodoslicu novim curama... Mi za vikend bili kod muzevih roditelja, a u subotu navecer sam imala takve bolove u trbuhu da sam se jedva okretala u krevetu i dizala na wc.. Valjda beba stala negdje ili je od probave koja je tako neredovita.. I danas bio prvi dan tecaja, predavanje o porodajnoj boli..kaze teta da prvorotkinjama prvi porod traje nekih 18 sati, id pocetka prvih kontrakcija i da dodemo u bolnicu tek kad trudovi budu svakih 5-6 minuta..i da se epiduralna ne preporuca za prvorotkinje.. a i tesko da cemo je dobit sa jednim anestezioligom... trenutacno citam knjigu drugo stanje, preporuka velika.. iskustva trudnica i buducih tata..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:10:35
|
|
|
|
emy0406
|
p.s. u srijedu idem na kontrolu,jedva čekam vidjeti mrvicu svoju malu,svi me plaše da ću ostat i rodit odma jer je sinu rođendan taj dan,al ja mislim da ipak neću još
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:30:44
|
|
|
|
victory
|
Pomalo, možeš li pliz reći tko je autor ili bar izdavač da si vidim negdje u gradu... Emy0406.. sretno na pregledu, uživaj u pogledu na svoju curicu :)) ja jedva čekam ići na pregled, a to je tek za 10-ak dana a brinem se radi otvaranja, sad me danas i jučer tako probada dolje, zapravo više prosijeca tak da ću usporiti malo i ležati.. Bebica mi je ekstra aktivna zadnjih dana, trbuh se mrda s jedne strane na drugu, nisu to više oni jaki udarci kakvi su bili sad je kotrljanje.. :) i po cijelu noć imamo parti :) na koju god stranu da legnem on se migolji i nema mi spavanja... :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:46:24
|
|
|
|
Tea2803
|
Emy napokon i ti docekala pregled brzo ce too a i sinek ti ima rodendan ma prekrasnoo Ja isto krenula citati knjigu neku "duhovni pristup radanju" s obzirom da ne idem na nikakve tecajeve dobro je barem se nekako pripremiti Victory znam kako je imat party u trbuhu hihi kao da ce svaki cas izaci van hihi
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:47:24
|
|
|
|
emy0406
|
victory znam kako ti je meni jedno skače iznutra jedno izvana jadan misli da seka tuče mamu kad jauknem,pa on tuče nju baš me zanima kak će bit kad rodim.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:49:16
|
|
|
|
Anchyloo
|
ja sam uvijek dobila gljivice nakon pregleda kod ginice.. one vulgaris- plimicol i odu.. ima teta doktorica i rukavice i sve,al eto,ko zna di te šuge čuće i vrebaju.. sad več jedva čekam da vidim te male štruce... jeste izabrale imena?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:50:14
|
|
|
|
emy0406
|
Joj cure uživajte u prvim trudnoćama i ja sam svašta nešto čitala,a sad hm,jednu knjigu sam počela čitat valjda 20 puta i svaki put pročitam samo prvu stranicu
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 21:52:53
|
|
|
|
emy0406
|
Moja će curka bit Viktorija,tak si je mužić htio još za 1. ak će bit cura,pa eto dobar mi je jako pa mu moram udovoljit,a sviđa se i meni ime
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 22:10:25
|
|
|
|
Tea2803
|
Viktorija je bas lijepo ime nas decko ce biti Jan isto tata odlucio i meni je lijepo ja na pocetku rekla to ime i eto njemu se urezalo A ti crazy?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 22:11:48
|
|
|
|
Tea2803
|
Tj. Anchyloo hihi skroz sam se pobrkala
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 23:13:19
|
|
|
|
sretnaz
|
Victory, nije me strah, uvjerena sam da će mi sada biti lakše, a ako sam mogla jednom, mogu i drugi put! Veseli me moj N, pa se tako veselim i njegovoj sestrici. Malo me strah kako ćemo se uskladiti svi skupa, jer N je za mene još uvijek beba. Inače, bila sam uvjerena da će kod mene porod ići brzo kao i kod moje mame koja je rodila 3x i sestre koja je prvi put išla na carski, a drugi je porod bio expresni. Isto sam do kraja bila u pokretu, preuređivali smo stan, ali eto... išlo je sporije. A opet sretna sam da sam sve to odradila prirodno, N je odmah sisao, i nekako se sve zaboravi kad smo svi zdravi. Osim toga sad me hvata lagana panika jer trenutno mm slaže garderobni ormar, pa par dana spavamo na kauču, još nisam pripremila sve za malenu, a opet si mislim sve se to može riješiti i u hodu.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 2.6.2014 23:15:53
|
|
|
|
Anchyloo
|
hahahah nikakvo čudo,i ja jedva pratim ko kome i kaj... zasad su Jagoda i Višnja.. dok ne odobrim službena.. jer,naime,ovaj put tata bira.. a on ima fix ideje... Anđela i Gabrijela itd... iako ja uvijek tvrdim da kad vidiš dijete odmah znaš jel mu ime paše ili ne...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 3.6.2014 6:59:54
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
dobro jutro svima Anchyloo, muž ti ima smisla za imena Ja sam svome malome odabrala ime Jakov, mužek bi htio da je Josip, ali je na to dobio veto jer mu je bivša cura bila Josipa Onda je neko vrijeme bio uporan da ipak on nađe ime, ja mu kažem da sam otvorena za prijedloge, al onda je ispalio... Gilgameš! Ja mu kažem, ok, bit će Jakov Sad mali svaki put mrda na onu pjesmu od Let3, profesor Jakov, bit će zna već kako se zove ja nemam nikakvih simptoma i problema tamo dolje, pa nisam ni kontrolirala. valjda nema ničeg emy uživaj na pregledu, iako su sad već preveliki da se lijepo vide na uzv, na zadnjem pregledu mali bio tolko nemiran i nije se nikako dao da ga vidimo, pa je dr. samo pregledala dal se sve dobro razvija i gotovo. ali zato od pregleda u 30t imam prekrasnu 3d slikicu
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 3.6.2014 9:21:47
|
|
|
|
Tea2803
|
Dobro jutro svima Gilgames hahahahah bas si me nasmijala i to posteno Jakov je lijepo ime Anchyloo tvoj M ima smisla kako kaze crazy Kako ste mi danas djevojke?? Jeste se naspavale ? Crazy vidim ja da ti bas nijedan dan nemozes spavat duze od 7?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 3.6.2014 9:33:02
|
|
|
|
Anchyloo
|
mooorgen... pa kaj,možete ga zvati GILI! ili Mešo... moj muž uvijek fantazira.. ko i njegovi starci... oguglala sam na to.. imam mlađu šogoricu koja treba roditi svaki dan pa su sad malo okrenuti na nju... praise the Lord!! neznam kak se vi s svojom svojitom slažete al moji su mene znali dovesti do ruba živčanog slome.. i ne,ne pretjerujem...
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!