|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
2.6.2014 18:43:24   
victory
ee daj Bože da imaš lagani porod, da sve imamo lagani porod :) to bi bilo sjajno.. ali cure pomagajte, očajna sam.. trebam svaku drugu večer do 37 tt stavljat vaginalete BETADINE. piše da nisu preporučljive i da su na bazi joda i da mogu uzrokovat promjene u radu štitanjače kod bebe.. jooj.. :// a dolje me sve stišće, pritišće, presječe.. bojim se da je od te ureaplazme.. samo se bojim prijevremenog poroda.. toga me ko vraga strah :////

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 901
2.6.2014 19:04:19   
bambina27
Ajme koliko za citati user posted image

Victory mene zanima gdje se mogu nabaviti te ogradice sa 3D likovima,mislim moze li se negdje naručiti?

Sretnaz i ja mislim da ima vremena da me počene sve boljeti,ali se nekako nadam kad nije do sada da ni neće user posted image

Vidim da dosta pisete o epiduralnoj. Ja se isto očajno bojim poroda jer je prvo bio jako dug i težak,indukcija,drip ma sve sto si ne želim ponovo tako da sam i o epi razmišljala,a i čula sam da je na Sv.Duhu daju bez problema. Ipak bojim se nekakvih posljedica tipa mučnina ,vrtoglavice,jakih glavobolja i sl. koje ne znam da li su opravdane ili ne. Nekad mislim da je bolje stisnuti zube i odraditi prirodno.a opet kad se sjetim prvog puta muka mi je.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 902
2.6.2014 19:07:50   
bambina27
Victory u kojem si tjednu sada? Jel postoje neke druge vaginalete koje ne utječu na štitnjaču? Mene isto to dolje pecka i zateže i stalno mislim da imam neku upalu,a ipak je sve ok. Nisam pametna i kad kažem dr kaže sve je to normalno pa ti sad znaj.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 903
2.6.2014 19:10:34   
CrazyPuppet
ako ti ih je ginekolog propisao onda ih samo uzimaj, jer je ipak blje da izlječiš infekciju... a to da će štetit bebi, teško, jer si već u fazi kad je organogeneza odavno dovršena i nema panike. mislim da to vrijedi za ranije faze trudnoće.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 904
2.6.2014 19:17:21   
CrazyPuppet
Sretnaz drago mi je da ti je mm konačno stigao i da je mali ozdravio :) sad će vam biti puno lakše, pogotovo kad već lagano sitno brojiš do poroda.

Tea, kad ti krepa post imaš opciju desnog klika i stisnut back (ako ti ne radi copy-paste) pa će ti vratit na poruku (barem na Mozilli)

Neposredna veza do poruke: 905
2.6.2014 19:26:15   
victory
Bambina27, 33 tt sam, po mengi 34, ali tak ne računamo pa je 33. Ma već sam dva puta koristila macmiror i nisu mi pomogle u borbi protiv te beštijetine.. sad me strah ovih.. ma strašno, ne znam od kud mi ta šuga ali niako je se riješit cijelu trudnoću.. fuj :/ CrazyPuppet, poslal sam mail doktorici opreza radi, ono još jednom da razmisli i sagleda sve.. ak kaže stavljaj, pa stavljat ću, nema druge :/

Bambina, http://www.barbarela.hr/ izvoliš link.. ja obožavam te hand made stvarčice, tako su mi posebne i originalne pa bih si većinu stvari naručila :)

Neposredna veza do poruke: 906
2.6.2014 19:36:46   
bambina27
Victory, ne znam šta bi ti rekla,trebali bi vjerovati dr,ali uvijek postoji neki upitnik. U svakom slučaju ako postoji bilo kakva beštija trebalo bi se riješiti ako je moguce zbog bebice. Ja isto mislim da ne bi trebalo biti utjecaja na bebu u ovim tjednima,ali te potpuno razumijem. Meni je uvalila antibiotik nakon sto sam imala malo bakterija u urinu. Nisam ga htjela piti bez uroinokulture. Sad mi je drago da nisam jer je nalaz uredan. Možda treba potražiti i drugo mišljenje.
Hvala ti za link,idem odmah proučiti.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 907
2.6.2014 19:52:19   
victory
Ma ne znam ni sama, očajna sam :/ utješilo me je da je dok rekla da nema bojazni od prelaska na bebicu tijekom prirodnog poroda, ali bojim se prijevremenog poroda.. Ma luda sam više od te beštije :/ Bambina, samo se baci u istraživanje, sigurna sam da ćeš naći nešto :))

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 908
2.6.2014 20:48:51   
Tea2803
Crazypuppet kako sam vec rekla na tabletu sam ne na kompu drugacije je i nisam na mozilli,,izbacilo me nestalo signala i nisam vise imala to da kopiram tekst ili slicno no nema veze ne smeta me to user posted image
Victory mislim da ako ti je ginekolog to preporucio da ne bi smjelo nista biti ,, bolje ne citat svasta ,, nadam se da ce biti sve u redu user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 909
2.6.2014 20:59:44   
emy0406
Hej drage pisalice!Lijepo ste se raspisale,čim smo bliže finalu više se piše,nemam pojma tko je što napisao.Što se tiće epiduralne,mene je vjerojatno spasila carskog,naime povračala sam cijelu noć i bila iscrpljena od toga,ujutro mi je dr.predložio epi da imam snage za izgon i stvarno me spasilo,kad je počela djelovati čak sam malo i odspavala prije samog poroda.malo je neugodno bockanje u leđa,al meni je od tog bljuvanja bilo tak svejedno kaj mi rade jer sam se ionako osječala napola mrtva.
Aaaaa,bit će turopoljaca,ja nisam iz gorice,ali spadam isto u turopolje user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 910
2.6.2014 21:10:10   
Pomalo
Zelim dobrodoslicu novim curama...
Mi za vikend bili kod muzevih roditelja, a u subotu navecer sam imala takve bolove u trbuhu da sam se jedva okretala u krevetu i dizala na wc.. Valjda beba stala negdje ili je od probave koja je tako neredovita..
I danas bio prvi dan tecaja, predavanje o porodajnoj boli..kaze teta da prvorotkinjama prvi porod traje nekih 18 sati, id pocetka prvih kontrakcija i da dodemo u bolnicu tek kad trudovi budu svakih 5-6 minuta..i da se epiduralna ne preporuca za prvorotkinje.. a i tesko da cemo je dobit sa jednim anestezioligom...
trenutacno citam knjigu drugo stanje, preporuka velika.. iskustva trudnica i buducih tata.. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 911
2.6.2014 21:10:35   
emy0406
p.s. u srijedu idem na kontrolu,jedva čekam vidjeti mrvicu svoju malu,svi me plaše da ću ostat i rodit odma jer je sinu rođendan taj dan,al ja mislim da ipak neću još user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 912
2.6.2014 21:30:44   
victory
Pomalo, možeš li pliz reći tko je autor ili bar izdavač da si vidim negdje u gradu...

Emy0406.. sretno na pregledu, uživaj u pogledu na svoju curicu :)) ja jedva čekam ići na pregled, a to je tek za 10-ak dana a brinem se radi otvaranja, sad me danas i jučer tako probada dolje, zapravo više prosijeca tak da ću usporiti malo i ležati..

Bebica mi je ekstra aktivna zadnjih dana, trbuh se mrda s jedne strane na drugu, nisu to više oni jaki udarci kakvi su bili sad je kotrljanje.. :) i po cijelu noć imamo parti :) na koju god stranu da legnem on se migolji i nema mi spavanja... :)

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 913
2.6.2014 21:46:24   
Tea2803
Emy napokon i ti docekala pregled brzo ce too a i sinek ti ima rodendan ma prekrasnoo user posted image
Ja isto krenula citati knjigu neku "duhovni pristup radanju" s obzirom da ne idem na nikakve tecajeve dobro je barem se nekako pripremiti user posted image
Victory znam kako je imat party u trbuhu hihi kao da ce svaki cas izaci van hihi user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 914
2.6.2014 21:47:24   
emy0406
victory znam kako ti je meni jedno skače iznutra jedno izvana user posted image
jadan misli da seka tuče mamu kad jauknem,pa on tuče nju user posted image user posted image
baš me zanima kak će bit kad rodim.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 915
2.6.2014 21:49:16   
Anchyloo
ja sam uvijek dobila gljivice nakon pregleda kod ginice.. one vulgaris- plimicol i odu.. ima teta doktorica i rukavice i sve,al eto,ko zna di te šuge čuće i vrebaju.. sad več jedva čekam da vidim te male štruce... jeste izabrale imena?

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 916
2.6.2014 21:50:14   
emy0406
Joj cure uživajte u prvim trudnoćama i ja sam svašta nešto čitala,a sad hm,jednu knjigu sam počela čitat valjda 20 puta i svaki put pročitam samo prvu stranicu user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 917
2.6.2014 21:52:53   
emy0406
Moja će curka bit Viktorija,tak si je mužić htio još za 1. ak će bit cura,pa eto dobar mi je jako pa mu moram udovoljit,a sviđa se i meni ime user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 918
2.6.2014 22:10:25   
Tea2803
Viktorija je bas lijepo ime user posted image nas decko ce biti Jan user posted image isto tata odlucio i meni je lijepo ja na pocetku rekla to ime i eto njemu se urezalo
A ti crazy?

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 919
2.6.2014 22:11:48   
Tea2803
Tj. Anchyloo hihi skroz sam se pobrkala user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 920
2.6.2014 23:13:19   
sretnaz
Victory, nije me strah, uvjerena sam da će mi sada biti lakše, a ako sam mogla jednom, mogu i drugi put! Veseli me moj N, pa se tako veselim i njegovoj sestrici. Malo me strah kako ćemo se uskladiti svi skupa, jer N je za mene još uvijek beba. Inače, bila sam uvjerena da će kod mene porod ići brzo kao i kod moje mame koja je rodila 3x i sestre koja je prvi put išla na carski, a drugi je porod bio expresni. Isto sam do kraja bila u pokretu, preuređivali smo stan, ali eto... išlo je sporije. A opet sretna sam da sam sve to odradila prirodno, N je odmah sisao, i nekako se sve zaboravi kad smo svi zdravi.
Osim toga sad me hvata lagana panika jer trenutno mm slaže garderobni ormar, pa par dana spavamo na kauču, još nisam pripremila sve za malenu, a opet si mislim sve se to može riješiti i u hodu.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 921
2.6.2014 23:15:53   
Anchyloo
hahahah nikakvo čudo,i ja jedva pratim ko kome i kaj... user posted image zasad su Jagoda i Višnja.. dok ne odobrim službena.. jer,naime,ovaj put tata bira.. a on ima fix ideje... Anđela i Gabrijela itd... iako ja uvijek tvrdim da kad vidiš dijete odmah znaš jel mu ime paše ili ne... user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 922
3.6.2014 6:59:54   
CrazyPuppet
dobro jutro svima user posted image

Anchyloo, muž ti ima smisla za imena user posted image user posted image user posted image
Ja sam svome malome odabrala ime Jakov, mužek bi htio da je Josip, ali je na to dobio veto jer mu je bivša cura bila Josipa user posted image
Onda je neko vrijeme bio uporan da ipak on nađe ime, ja mu kažem da sam otvorena za prijedloge, al onda je ispalio... Gilgameš! user posted image
Ja mu kažem, ok, bit će Jakov user posted image Sad mali svaki put mrda na onu pjesmu od Let3, profesor Jakov, bit će zna već kako se zove user posted image

ja nemam nikakvih simptoma i problema tamo dolje, pa nisam ni kontrolirala. valjda nema ničeg user posted image

emy uživaj na pregledu, iako su sad već preveliki da se lijepo vide na uzv, na zadnjem pregledu mali bio tolko nemiran i nije se nikako dao da ga vidimo, pa je dr. samo pregledala dal se sve dobro razvija i gotovo. ali zato od pregleda u 30t imam prekrasnu 3d slikicu user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 923
3.6.2014 9:21:47   
Tea2803
Dobro jutro svima user posted image
Gilgames hahahahah user posted image user posted image user posted image bas si me nasmijala i to posteno user posted image Jakov je lijepo ime user posted image
Anchyloo tvoj M ima smisla kako kaze crazy user posted image
Kako ste mi danas djevojke?? Jeste se naspavale ?
Crazy vidim ja da ti bas nijedan dan nemozes spavat duze od 7? user posted image

Neposredna veza do poruke: 924
3.6.2014 9:33:02   
Anchyloo
mooorgen... user posted image pa kaj,možete ga zvati GILI! user posted image ili Mešo... user posted image moj muž uvijek fantazira.. ko i njegovi starci... oguglala sam na to.. imam mlađu šogoricu koja treba roditi svaki dan pa su sad malo okrenuti na nju... praise the Lord!! neznam kak se vi s svojom svojitom slažete al moji su mene znali dovesti do ruba živčanog slome.. i ne,ne pretjerujem...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!