|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
1.6.2014 19:19:40   
Anchyloo
hello društvance... vidi,vidi,I ja sam iz Gorice... ha,bit će Turopoljaca!user posted image noćas am imala lagane trudove ali su se smirili.. bogu hvala,tek ulazimo u 33. tjedan.. i samo mi je na pameti bilo kak još nisam oprala ogrtač.. hahahaha bambina,blago tebi,možda se tijedina držiš pravila o ne preforsiravanju? user posted image Sretna,koliko je N. star? jer ako vrluda svuda i stavlja ručice u usta,temperaturica nije nikakvo čudo.. a i ako je pala samo od antipiretika znači i da mu je imunitet dobar,sam se izborio! jeeeej N.!! Ali za svaku temp višu od 38.5 koja traje dulje od 3 dana bi ja ipak preporučila pedicu... iako da,one čekaone su živo leglo svega i svačega.. mi ih izbjegavamo do samog kraja...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 851
1.6.2014 19:27:01   
Anchyloo
btw,jel vas koža svrbi? već sam luda od tuširanja i mazanja a hoću se poderat...čoham se ko da me sto buha napalo!! najgore kad se krenem,onak,ko pajcek,češkat uza štok od vrata.. muž vrišti od smijeha... a ja od očaja.. ne pomaže ni bademovo,ni dječje ulje.. a a losion popijem ko kroner mirogojčeka rano u jutro.... možda ipak samo normabel,a? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 852
1.6.2014 20:21:22   
bambina27
Tea,jesam i ja sam iz Gorice user posted image
Anchyloo nije bas da se ne preforsiram s obzirom da još uvijek radim punom parom,ali nije me ni u prvoj trudnoci nista boljelo ali sam zato porod zapamtila da bi ga mijenjala za svu bol u trudnoci user posted image

Sto se tiče svrbeža kože i meni je bilo grozno,sada sam skužila da mi bude puno bolje kad se tuširam sa Nivea baby gelom o stavim ono mlijeko od Nivee sto se ispire. Puno je bolja situacija.
Čitala sam da ima neke veze i sa nalazom jetre koji je meni bio dosta los iz nepoznatog razloga. Sada mi je sve ok i nema svrbeža pa nemam pojma jel se smirilo zbog dobrog nalaza ili gela za tuširanje user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 853
1.6.2014 21:27:52   
Anchyloo
nivea,ha? vrijedi pokušati.. dove i palmolive ne pale... meni je isto druga trudnoća bila super,bez ikakvih peripetija i tegoba,ali mi je porod bio teži.. svaki put je sve različito! :) a zakaj si radila nalaz jetre? mislim da je to jedino kaj nisam radila... i šalju me na Vuk Vrhovac raditi profil glukoze,iako mi je šećer nakon pijenja one slatke gadosti bio 4.7.. meni se ne čini da je to nekaj kritično? a i ne ostaje mi se tam 24 sata da bi mi neko reko da je sve ok...

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 854
1.6.2014 21:38:18   
bambina27
Nivea da,ali bas onaj koji se ispire ispod tuša,obični mi nije bio dobar.

Ne znam zakaj sam vadila nalaze jetre,to mi je dr dala bezveze uz krvnu sliku pa su mi neke vrijednosti bile povišene. Preporučila mi je dijetalnu hranu user posted image pa kao budemo ponovili. Nakon mjesec i pol sve super,naravno bez ikakve dijetalne hrane.

Zakaj profil? Pa to je skroz ok vrijednost. Ja sam radila prije par dana i bilo mi na tašte 4.3,nakon 60 min 6.9 i nakon 120 min 5.4 i to je super rezultat.

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 855
1.6.2014 21:56:48   
Tea2803
Jao curke bome ima Turopoljka hahaahah user posted image user posted image user posted image
Negoo sto se tice svrbeza mene samo laktovi svrbe user posted image za poludit nikad tijelo hvala bogu jos i s tim problema da imam user posted image
Cure seceri su vam super nezz zasto te salje na guk ,, meni je bio u 22tt na taste 5.2 a dozvoljeno 5.1 i trebala sam na guk ali je moj ginekolog u petrovoj razgovarao sa strucnjacima za dijabetes u trudnoci i rekli su da ne odem na guk i te gluposti vec da idem na dijetu i to je to,,i tako sam bila na dijeti pa sam u 29 tt opet radila i pao mi je na taste na 4.8 i svi sretni user posted image tako da ne kuzim cim tebe smarajuuser posted image jel imate vi ginekologe u gorici cure?

Neposredna veza do poruke: 856
1.6.2014 22:08:53   
Anchyloo
na tašte mi je bio 5.0 poslije glukoze i 2 sata 4.7.. i sad me Starčević iz petrove ganja na profil a moja ginica - Mikulinčić-Savković iz Gorice se isčuđava.. da kaj je on lud,da tam čubim 24 sata pa im se još porodim od živciranja.. i nije mi dala uputnicu.. neznam,dobila sam 11 kila u 32 tjedna,mislim da za 2 bebe to i nije tak puno... u drugoj trudnoći mi je šećer bio 6 pa niko nije zucnuo... ja nejdem nikam,pa taman se posvadili! user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 857
1.6.2014 22:48:09   
Tea2803
Anchylo NE idi nikam pa jel on prolupao ?!? Nije ni cudo sta se mihalincicka iscudava !? 11kg nije nimalo puno za dvije bebe,,pretjerali su sa svime do prije koju godinu je secer na taste bio dozvoljen do 6.4 a sada dodes do 5.1 i ajmo guk,dijeta svasta nesta ,, ma ako su bebice dobro i ako si ti dobro kamo srece user posted image i ovak se uvijek blizanci rode sa manjom kilazom i prije termina..ah ti doktori user posted image

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 858
2.6.2014 7:54:08   
CrazyPuppet
Dobro jutro cure!user posted image

Evo meni prvi neradni dan, sva sam nekako zbunjena, ne znam što bi od sebe, a nije još ni 8 sati user posted image

pospremila sam stan, oprala suđe... i što sad? moram si brže bolje neki posao smislit :D

krasno je jutro pa ću najvjerojatnije malo van, prošetat do mora, zalijat vrt... treba se sad priviknut na sve ovo :)

Kako ste mi vi jutros?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 859
2.6.2014 8:53:49   
bambina27
Tea ja sam se tek nedavno upisala kod one nove dr koja mijenja Dallala,ali je odjednom nestala pa sad kod koga stignem user posted image
Zadnji put sam bila kod Kawama. Mislim da cu na sljedeći pregled na Sv.Duh jer mi ide na živce ovo malo ima doktora malo nema. Kod koga si ti?

Anchyloo ja isto ne bi nigdje išla jer nema smisla osim mučenja. Meni nitko nije spomenuo nikakav profil. Kilaža je skroz ok ipak su 2 bebe.

Crazy blago tebi za neradni dan,budeš se brzo naviknula na nerad user posted image
Sad odmaraj i uživaj u bebici.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 860
2.6.2014 9:24:27   
Tea2803
Jutro svimaa u ovo prekrasno jutro user posted image
Bambina da i ja sam bila kod te sta mjenja dallala ali ona ti je dala otkaz i sad ti je svakih par dana neko drugi valjda dok ne vide tko ce ostat ma tko bi opce htio radit sa tom sestrom koja je zivi uzas !! Hvala bogu pa kod njih idem samo po uputnice i doznake ,, danas mi je 45 dana do porodiljnog i jos 20.6 odem do nje i ne vidim je 6 mjeseci hvala bogu!!
Crazypuppet user posted image user posted image user posted image juhuuu neradni daan user posted image user posted image user posted image uzivaj u lijepom danu izadi vani popi sok,kavu sta vec sjedni malo i uzivaj user posted image
Ja sam lijepo nocas spavala ali,,,ovi odlasci na wc su se povecali i nije mi bas lijepo sad vec svakih 45min moram na wc ,,, aa jos maloo user posted image

Neposredna veza do poruke: 861
2.6.2014 9:42:38   
Lanchicaa
Dobro jutro, curkee! :-*
Puuno ste pisale otkad me nije bilo.
Eto, konačno je izašlo malo sunca u ovom gradu pa sam se brže bolje bacila na posao :-D Toliko o neforsiranju koje si svaki dan obećajemo user posted image

Odlučila sam napisati "To do" listu svega što još treba napraviti i ovaj tjedan krenuti u napad, tako da sve bude na vrijeme spremno...
Jooj, da sam barem od onih koje ne moraju sve imat pod kontrolom :-S

Kako ste vi provele vikend??

Osjećam se k'o čunj u kuglani!
-Pa tako i izgledaš...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 862
2.6.2014 10:05:41   
Njanjica
Jutro cure!!!
Vikend je prošao radno, imali goste pa kuhali, spremali i tako. I zato sam danas odlučila da neću ništa radit..danas je dan za ljenčarenje :)
Popodne idemo vidit svoju mrvu i jedva čekam..kako mi je brzo proletilo ovih 4 tjedna od zadnjeg pregleda.

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 863
2.6.2014 10:20:41   
bambina27
Tea2803 da sestra je stvarno užasna. Gdje ti planiras roditi?

Ah cure,svi si obecajemo da se nećemo preforsiravati,ali očito nikome ne pali user posted image
Kada ste vi počele pripremati stvari za bebu? Ja sam sada u 30.tj i osim kolica nisam nista nabavila. Stalno mislim da imam još jakooo puno vremena :)))

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 864
2.6.2014 10:32:50   
Njanjica
Grrrr..napisala post i on meni eror..ee sad više ni nemam volje za tipkat ponovo.
Uglavnom mi smo nabavili skoro sve, jer će sad počet vrućine, a onda se želim kupat i sunčat a ne ić po centrima. I sad sve to čeka da se složi, opere i tako..
Cure koliko ste robice nabavile??

Neposredna veza do poruke: 865
2.6.2014 10:46:30   
Tea2803
Lanchicaa evo mi smo vikend takoder proveli u gostima i gosti k nama pa sam sva premorena user posted image ali ni danas nema stajanja jer me ceka rucno pranje navlaka od kolica
user posted image user posted image user posted image
Njanjica lijepo nam se provedi gledajuci svoju strucu user posted image
Bambina draga ja cu ti rodit u Petrovoj jer tamo od pocetka vodim trudnocu user posted image
Ja sam skoro sve pripremila imamo kolica,kindac,komodu,robice ma skoro sve je spremno,,jos mi mama mora posteljinu sasit za kindac i svekrva kupit madrac ali uglavnom to je to user posted image
Njanjica ja sam ti na stranici 24 napisala sta sve imam od robice,sad imamo jos nesta malo vise user posted image

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 866
2.6.2014 10:52:47   
Njanjica
Pa ja nemam ni pola toga!! A neznam nekako ne želim pretjeivat, a onda me opet panika ulovi da će bit toga malo..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 867
2.6.2014 11:13:59   
Tea2803
Njanjica mislim da ne treba pretjerivat ja imam dosta toga jer to meni mama siva,,kako sasije za ducan uvijek doda jedno za unuka user posted image ali ja to imam od brojeva 56 do 68
Sta ti imas od robice?

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 868
2.6.2014 11:23:16   
victory
Bok curice pisalice.. super ste raspisane, uvijek imam pravo štivo za čitati :)) jao Tea, baš si sretnica ako imaš koga za šivati, ja tako volim hand made stvari. Kuma mi je naručila od neke tete ogradicu za kinderić 3D, već sam ju vidjela kod njezine nećakinje i preeeesavršena je :)) Neki likovi iz crtića doslovno 3D i curica koja sad ima cca 6 mj priča i igra se s njima, baš uživa u svom malom carstvu :)

ne znam kako ste danas, mene kuk od jučer boli, i dolje sve nešto stišće.. :// Odlučila sam, stoga, dan provesti u horizontali :))user posted image user posted image

Cure, vidim da niti jedna nije pokupovala stvarčice, imate na stranici 16/17, meni je naša chocolate sastavila popis svega i svačega šta će nam svima trebat pa si kopirajte i uštedite vrijeme :) Užitak je kupovati odjećicu... ja sve šta sam kupila je 56 i 62.. za 68 mi je malo rano,. to ću naknadno kupovati a 52 mi je malo jer mislim da će bebica biti pravi mali čovječuljak pa neće stati u 52 :))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 869
2.6.2014 11:25:05   
victory
i da, gdje ste dekice kupovale.. Ja imam 2 iz cartersa tanke i jednu deblju (više kao podloga za ležanje) iz C&A.. ali sad tražim neku veću od flisa ali nigdje ju nisam detektirala pa trebam pomoć :)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 870
2.6.2014 11:29:01   
CrazyPuppet
ja imam 5 bodija i 3 bodi-benkice i nekih 10ak benkica (onih na vezanje) i tri para čarapa jel to dosta? user posted image

mene su počele pucat razne promjene raspoloženja oko cijele ove trudnoće, do sad sam bila sva hepi i uzbuđena, a sad me polako frka, polako mi sjeda kolika će to sad promjena biti... gledam se kolika sam već, osjećam se nekako emocionalno ispražnjeno user posted image pitam se koliko će mi vremena trebati da se nakon poroda vratim u normalu, kod nas je sex isto zamro, mužu je to sad freaky sad kad sam trudna... i sve me to nekako deprimira user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 871
2.6.2014 11:33:42   
Tea2803
Victory da bome i ja tako mislim jer meni je to prekrasno sta moja majka radi user posted image
I ja nisam nabavljala broj 52 jer kaze mi doktor da ako rodim na termin da bi mi malac bio izmedu 3500-4000g pa 52 mi svakako ne treba user posted image
Ja sam dekice dobila iz C&A ali ravno iz njemacke,ovdje nema takvih ,,

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 872
2.6.2014 11:38:51   
Tea2803
Crazypuppet samo ti kapice fale user posted image pa mislim da je a opet puno ljudi ce vam sigurno donjet more oblekice a ducani su uvijek otvoreni user posted image
Sex piih ja ga ne smijem imat od 29 tt user posted image mm nije to nikako freaky meni je bilo u par navrata nelagodno kad me tokom sexa malac udari sve mi splasne user posted image
Da i mene muce sva ta pitanja i sva sam nekako jadna pitam se kakav mi je prag boli ,, ne bi htjela vristat ko ludakinja a opet ne znam kolko ce me boljet user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 873
2.6.2014 11:43:55   
victory
Da, Tea, skroz druge stvari tamo prodaju,a o kvaliteti neću ni govoriti.. valjda ovdje dostavljaju najlošije šta imaju, svi, ne samo C&A. Znači, naši dečki bit će malo terminatorići :)) Nadam se da ćemo uspjet preživjet nas dvije :)

CrazyPupper, sex?? Šta je to :)) Niti mogu ja, niti može dragi.. ne znam.. nadam se nekoj akciji tamo u studenom he he :)))

Ja isto imam po 10-ak stvarčica 56 i 62.. nisam pretjerivala jer svi me savjetuju ne pretjerivati..još kad rodbina i prijatelji dodju vidjeti bebača tu će biti ormar pun stvarčica :)) ali stvari su tako neodoljive, sve bih ih kupila:)))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 874
2.6.2014 11:50:05   
Tea2803
Daa terminatori user posted image kad si bila ti zadnji put na kontroli? Kolko ti je tezio malac?
Jee kvaliteta je ovdje kod nas toliko losa.. H&M je jos gori ,, vani je mnogo kvalitetniji a sta ces ,, user posted image oshkosh je poprilicno skup za neke stvarcice..
U studenom hahahaha user posted image dobroo je hahah

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!