kisica
|
Ika mislim da je tm u pravu, ako je to jedan od potrebnih čimbenika da bi se pojavio plusić, malo pretrpi. Vrijedno je, ja sam sa Adrijanom ležala cijelu trudnoću, tako da dobro znam kako je to „dosadno“ ali eto, dobila sam njega živog i zdravog. Tako da, uživaj sada u krevetu, tak i tak je hladno i bolje da si na miru u toplom. Nas dvije smo dobro, curka se malo primirila, bit će da nema mjesta više baš za svoje manevre. Držimo se kuće i toploga, i čekamo polako. Nadam se – kako je danas kod tebe? Ima li nekih znakova. Pa ovo za iscjedak cure su ti već spominjale tu ranije, možda nisi vidjela, ali obično kremast iscjedak bez svrbeža ili nekih znakova gljivica ti je sasvim normalna pojava u ranoj trudnoći . Neke žene ga dobiju čak i prije datuma očekivane menstruacije. Ovo je sad lijepo kašnjenje kod tebe, naarvno ne želim ja sad ni tebe ni ikoga uvjeravat da je trudan pa da nedaj Bože ispadne da nije tako da mi budeš još žalosnija, ali ja stvarno vjerujem da je tebi ovaj mj. Dobitan. Eto, čekamo testić da nam kaže jel je, ali mislim da si ti otvorila ovaj mj. Hkajo eto mene sa laptopa, jutros sam se sa mobitela spojila kad sam vidjela o čem ti razmišljaš. Hpv i cin 3 nije mala stvar, niti nešto bezazleno, međutim na svakoga djeluje drugačije, i to što po googleu piše nemora uopće biti tako. Već sam ti rekla, prije 14 godina moja mama ti je imala istu dg., ista stvar, prvo joj je na pamet palo kako je to opaka bolest, i kako će umrijet, a taman smo tatu pokopali,tada je još sve bilo „zastarjelo“, međutim dobila je terapiju, išla je na paljenje tih virusnih bradavica, i znam dobro da nije smjela imati odnos bez prezervativa i to jako dugo. Nekih godinu dana. Kasnije je nalaz stigao uredan, čak su očuh i ona planirali djecu, i radili pretrage za trudnoću itd. nažalost ta trudnoća nikad se nije dogodila. Isto tako je mama ostala trudna nakon tog svega, ali nažalost imala je spontani odmah na početku te trudnoće(ona je inače sklona tome), tako da nema govora o tome da nebi ti mogla imati djecu ili tako nešto.Tako da nikakva smrt ne dolazi samo tako od toga. Bit će to sve oke, trebat će vremena, strpljenja i terapija, ali to se sve riješava. Danas je sasvim normalna žena, i nikakvih ginekoloških problema nema. Sandra – ako je to pms, onda do vraga. Iako nemora biti da je uopće to, mene su ti prale čudne pojave, mm je kukao kako opet imam glupi pms, a ono plus na kraju. Anamiha ja ti imam sad vodenasti iscjedak i osječam se stalno popišano, ali ja sam već pri kraju, Kremasti iscjedak je kao što sam pisala već kod nekih znak rane trudnoće, grudi bolne isto tako, ali sve to može biti i znak da stiže menga, tako da neznam što reći osim da se strpiš do datuma očekivane.