PinkyFunkyBirdy
|
Draga nadamse, još nije ništa izgubljeno. Cosak, draga, zašto si to radiš? Jako mi je žao zbog nalaza štitnjače , ali za progesteron gledaš krive referentne vrijednosti. Pošto ti štitnjača zeza ciklus ti još na 22 dc nisi ovulirala što znači da ti to nije lutealna faza već folikularna. Zato smo par puta već pisale da se kod nas koje imamo duže cikluse isplati vaditi progesteron na 7. dan nakon O (što bi u školskom ciklusu bio 21. dc). Neka te progesteron ne brine. On će se iskorigirati kad središ štitnjaču. Drži mi se draga. Bebac, mila, navijam za ! Draga daxy, već te dugo nisam pitala: dal ideš na CD? Sigurno ti je to falilo. Grafić za sad izgleda super! Perlice, milena, evo i tu ti čestitam za dobar endić i folikul! Daj mi reci kako trebaš piti Duphastone? Ovaj put mora biti dobitan ciklus ... ma jednostavno mora. Kad stiže nalaz brisa? Mila kisice, drži se i nemoj biti predugo na hladnom. Ma, čestitam na hrabrosti draga moja ikaaa i navijam za tulum u labu! Obavezno javi novosti! Snjeguljice i tvoj je datum blizu. Navijam za ! Draga tintin, kad ćemo vidjeti tvoju bušu? Pomazi ju malo i u moje ime. Katy, da, baš sam prasica što nisam stalno tu s vama. Ali ovi moji s posla su veći prasci jer su me poslali da radim na drugoj lokaciji. Tvoji nalazi mi djeluju ok. Winkice, milena, slabo se javljaš. Evo, pijem onaj "tvoj" čaj već neko vrijeme i O mi je stigla nešto ranije nego inače. Dal je utjecao čaj ili ne nisam sigurna (jer da budem iskrena nisam baš uvijek bila redovita ), ali postoji šansa da je utjecao. Sad kad je prošla O sam ga prestala piti. Kako mi se ti osjećaš? Ostale cure: Jasminu, buciku, Farah, Andy, anaxx, Fionu, syringu, eternity, mali andeo, nelly, malenu, sandru, lelalunu, Safobi i sve ostale puno pozdravljam i grlim!