cosak
|
Snjeguljice da, bas tako, ponekad suze trebaju da si covjek olaksa dusu... ja sam taj dan proplakala sto ne znam kad sam tako...ali sad je vec lakse, naravno da nesto i dalje tinja u meni i da me boli, ali lakse.... Kakvo je kod tebe stanje? syringa hvala ti draga andy draga, hvala ti... naravno da gledam unaprijed, ne predajem se. Spremna sam uciniti sto god treba samo da bude sve ok, da danas sutra mogu ostati trudna i da na svijet donesem zivu i zdravu bebicu...to mi je jedino sad u glavi, ne mora biti odmah, nemora ni za1,2,3 mj. kad kod bude ja cu biti sretna, samo da sve ispadne ok... a ne znam koliko ce vemena trebati,moj tsh je bas jako nizak sto puta je manji od minimuma (min. je 0,4-a ja imam 0,004) s tim da bi mi trebao biti oko 1,5-2 da bi isli na bebu... A ti draga moja, drzi se koliko mozes, kad ti je tesko isplaci se, mi smo ovdje izjadaj se....a onda u setnju, dugu setnju... to pomaze, barem meni. Mogu samo zamisliti kako ti nedostaje muz... ali nemoj ga zanemariti po tom pitanju, koliko god se ne vidite cesto, zbog posla i obaveza pricaj s njim, reci mu sto te muci... nemoj drzati samo za sebe. Nikada ne dozvoli da problem nosis sama, zato imamo ljude oko sebe, ponekad nezelimo drugima reci detalje o sebi, ali zato nam je Bog dao partnera da s njim dijelimo sve.. Da ne duljim, sigurna sam da si sve shvatila... Kisica draga, nazalost ponekad (u biti dosta cesto) moramo sami sebi biti ljecnici, pretpostavljati sto nam je i traziti da nam se naprave analize, pregledi...inace-jedno veliko nista. Nisam shvatila, a da ne trazim ako si pisala, tko je ona zena sto je umrla, sto je bilo... jako tuzno... zao mi je! Bebac zao mi je draga Sve ostale drage moje koje nisam poimence spomenula, nepredajte se, glavu gore, smjesak na lice, jer jedan mjesec je sigurno dobitan, tko zna, mozda bas ovaj