|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
6.12.2013 14:50:45   
andydea
Drage moje,prije svega da vas sve pozdravim...
jako mi falite..vidim da ima puno novih curka, dobrodošle !
COSAK- jako mi je žao da ti se to događa. Moj tsh u trudnoći sam ga vadila bio je 1.0,znači jako nizak...inače imam uvijek nizak,tako da mislim da nije problem uz nizak tsh ostati trudan...Sve u svemu želim ti da budeš jaka i da probaš misliti pozitivno.Koliko god bilo crno gledaj naprijed...ljubim teuser posted image user posted image user posted image
BUCIKA -kakva je situacija kod tebe,često te se sjetim?user posted image user posted image
PINKY,DAXY,PERLICE kako ste mi vi?..Pinky vidim još malo i pod bor stiže smotuljak...želim ti ga svim silama...joj samo da se ostvari...
IKAA-mila mislim na tebe i molim...javljaj novosti
KISICA- predivna si trudnica,žao mi je za onu ženicu..moje saučešće !
SNJEGULJICE ima kakvih simptoma...kad piškiš? navijam za veeelllliki plus...
Farah,mali anđeo navijam i za vas drage moje...
WINKICA i KATY - ja ne znam što da vam napišem...da mogu zemlju bi preokrenula samo da vam podari jedno predivno biće...ljubim vas
Bebic kako si mi ti,slabo se javljaš...mislim na tebe
Ako sam koga zaboravila,neka se ne ljutiuser posted image
Ja sam vam dobro kako kad..danas me opet uhvatila tuga...Nisam više išla ginek.ne mogu i nemojte me špotati..dobro sam i nisam išla vaditi betu,ne želim-koja svrha...da vidim kako je niska?-da me podsjeti da sam izgubila svog anđela?...Ne krvarim,nemam iscjedak...ništa...evo mojih suza..o Bože kolio će ovo trajati? Užasno sam emotivna i ljudi mi govore da sam jaka i hrabra...ali vjerujte mi nisam..plačem u sebi..Da nisam toliko aktivna pukla bi..Cijele dane sam sama sa njih troje,mm radi od jutra i vraća se u 22h...a ja uz sve to pišem kolumnu za portal Klokanicu,priče za časopis M&B, vodim grupu za dojenje,spremam i učim sa Laurom i Lanom,kuham,čistim,bavim se  sa Di-predivan je dječak..narasao je jako...moram vam staviti slike...upisala sam i teretanu da odvojim nešto za sebe,tako da kad mm nekad dođe ranije ,ja odlazim..Ne vidim se sa mm skoro ništa,jako mi fali. Ne stignem mu ni reći da još razmišljam o gubitku,on misli da me prošlo...Prošlo je točno 37 dana,još nisam dobila mengu...nema je ni na vidiku..osjećam se potpuno zdravo,kao da prije mj.dana nisam bila u 13.tj trudnoćeuser posted image ...Nemam s kime podjeliti svoju tugu osim sa vama...jedino vi me razumijete..
Čitam vas ,ali ne mogu ni to ponekad..teško mi je kad vidim kolio se borite,a ja ne znam kako dalje a imam ih već 3.-ispada nezahvalnouser posted image  ,a tako si želim još jednu malenu princezu!
Za sad ću čekati proljeće,naručiti se kod gin. i tražiti zeleno svijetlo za dalje...a vi drage moje držite mi fige da ostanem jaka i da dobijem svoju prvu vješticu !
ljubim vas sve..i čekam vaše bebače user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 201
6.12.2013 15:17:56   
anaxx
ja ću samo staviti jedan user posted image  i jedan user posted image  za jednu jaku i hrabru ženu....

< Poruku je uredio anaxx -- 6.12.2013 15:18:12 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 202
6.12.2013 16:52:31   
kisica
Winkica – baš mi je žao zbog te dijagnoze, riješite to što prije da nam se pridružiš ovdje.

Cosak iskreno da, i meni je nekako to nekako čudno da tolike godine nikad nitko nije posumnjao da bi problem bila štitnjača. U jednu ruku dobro da si išla radit te pretrage sada, inače bog zna kad bi saznala za to.

Snjeguljice – a eto, bitno da je prošlo. Sad je tamo gdje je, i neka joj je laka zemljica. Kako si ti? Ima promjena?

Anamiha – najbolje je tako, ne nadati se pa što bude kad već čovjek nemože sam razlučiti simptome. Sad su simptomi pms-a, trudnoće i dolaska menge postali isti 

Perlice – o daaa, tvoja temperatura ide sve više i više. Nadam se da će to biti ovaj mjesec zadnja mjerena temp.

Sandra možda je tako i najbolje kad si već imala ružno iskustvo. A opet nema ti to nikakve veze, ako si trudna trudna si, i to kad češ raditi testić ne znači ti ništa, jer ti nitko nemože reći da će trudnoća biti oke. Ne samo tebi, nego nikome.

Syringa – znam da nemožemo, samo eto..dođe ti teško. Živiš život, stvaraš obitelj, nosiš bebicu pod srcem, maziš je, paziš je, napraviš od nje djete, i onda te to dijete pokapa. A što ćemo, nikad neznamo što će biti, i eto. Kako si ti? Jel tvoja menga došla?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 203
6.12.2013 20:19:12   
nelly.
Cure hvala svima na komentarima.. vrijednosti nalaza cu vam napisati kroz vikend jer radim vec 2 tjedna po cijeli dan pa budem mrtva umorna kad dodjem kuci... ajmo cure di su pozitivni testovi????user posted image user posted image user posted image uljepšajte ovu nasu listu

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 204
6.12.2013 20:57:55   
bebac24
joj curke moje.. ja sam vam jucer i danas bas nikakva,bez volje ma uzas :-( nervozna na samu sebe..jos nije stigla vjestica ali sutra ce sigurno.. ne svida mi se to sta su mi se produzili ciklusi i to za min 3 dana.. a evo upravo niknuo herpes na usnici bas jaoooooooooo :-(

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 205
6.12.2013 21:42:19   
kisica
Došao mi mužić i ono najbitnije nisam ni stigla napisati. Andy mila, ti si odrasla žena, majka, supruga. To što si odrasla ne znači da ti trebaš biti jaka, da ne smiješ tugovat, zaplakat..i to nije ništa novo. Ja i danas, nakon 2 godine zaplačem kada se sjetim svog anđela, i dan danas odtugujem dan-dva, i mislim opet kako i zašto. Život je kratak, ovo što radiš zaista nije dobro. I sama si svjesna da ti zadnji nalaz nije bio kako treba, a to nije za igrati se. Riskiraš sebe i svoje zdravlje, zamisli samo nedaj Bože da što krene po zlu, da odeš u bolnicu, kako bi ti tek onda bilo bez te divne dječice koja te vole? Proljeće nije blizu, ti sama najbolje znaš kada ćeš biti spremna za dalje, ali za pregled je definitivno predugo čekat do tada. Znam kako boli, kako lomi i trga, znam kako je to, ali isto tako znam da od sveg toga može biti svašta nepoželjnog. Riješi to, odi na tu zadnju kontrolu.

Nadamse kako je kod tebe?

Bebac ajde onda čekamo da vidimo što će biti?

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 206
7.12.2013 8:39:24   
bebac24
stigla je :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 207
7.12.2013 9:18:32   
anamiha
bebac zao mi je.
.znam da si razocarana, novi mj nova akcija : )

znam lako je to reci, tako je i meni svaki mj...al ne dam se...."bitke gubimo ali rat ne " tako ja gledam na to.. kad tad ce nam Bog uslisit molitve ;)

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 208
7.12.2013 9:26:12   
cosak
Snjeguljice da, bas tako, ponekad suze trebaju da si covjek olaksa dusu... ja sam taj dan proplakala sto ne znam kad sam tako...ali sad je vec lakse, naravno da nesto i dalje tinja u meni i da me boli, ali lakse....
Kakvo je kod tebe stanje? user posted image
syringa hvala ti draga user posted image
andy draga, hvala ti... naravno da gledam unaprijed, ne predajem se. Spremna sam uciniti sto god treba samo da bude sve ok, da danas sutra mogu ostati trudna i da na svijet donesem zivu i zdravu bebicu...to mi je jedino sad u glavi, ne mora biti odmah, nemora ni za1,2,3 mj. kad kod bude ja cu biti sretna, samo da sve ispadne ok... a ne znam koliko ce vemena trebati,moj tsh je bas jako nizak sto puta je manji od minimuma (min. je 0,4-a ja imam 0,004) s tim da bi mi trebao biti oko 1,5-2 da bi isli na bebu...
A ti draga moja, drzi se koliko mozes, kad ti je tesko isplaci se, mi smo ovdje izjadaj se....a onda u setnju, dugu setnju... to pomaze, barem meni. Mogu samo zamisliti kako ti nedostaje muz... ali nemoj ga zanemariti po tom pitanju, koliko god se ne vidite cesto, zbog posla i obaveza pricaj s njim, reci mu sto te muci... nemoj drzati samo za sebe. Nikada ne dozvoli da problem nosis sama, zato imamo ljude oko sebe, ponekad nezelimo drugima reci detalje o sebi, ali zato nam je Bog dao partnera da s njim dijelimo sve.. Da ne duljim, sigurna sam da si sve shvatila... user posted image user posted image
Kisica draga, nazalost ponekad (u biti dosta cesto) moramo sami sebi biti ljecnici, pretpostavljati sto nam je i traziti da nam se naprave analize, pregledi...inace-jedno veliko nista. Nisam shvatila, a da ne trazim ako si pisala, tko je ona zena sto je umrla, sto je bilo... jako tuzno... zao mi je! user posted image
Bebac zao mi je draga user posted image
Sve ostale drage moje koje nisam poimence spomenula, nepredajte se, glavu gore, smjesak na lice, jer jedan mjesec je sigurno dobitan, tko zna, mozda bas ovaj user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 209
   [Brisano sporočilo]
7.12.2013 14:35:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu cosak)
  Neposredna veza do poruke: 210
7.12.2013 14:45:32   
nadamse
curke pozdrav :-) nemam vremena sve posebno nabrajati, ali mislim na vas i nadam se plusicima ovaj mjesec :-)
kod mene nista novo, vjestice jos nema..tako da cu cekati barem jos 5 dana do ponavljanja testa...ako izdrzim do tad.
bebac draga, zao mi je zbog vjestice... :-(
pusa i vibrice svima!!!!

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 211
7.12.2013 16:50:55   
Farah 00
Nadamse navijam da vjestica nikako ne dodje, te da nas za 5 dana obradujes sa pozitivnim testom. Drzim ti fige.
Andydea nemoj biti tuzna radi svoje predivne troje djecice. To je bili jedno tesko zivotno iskusenje, moras biti jaka. Niko od nas ne zna sta nas u zivotu sve ceka. Bice i bebica uskoro aBd. A nemoj puno cekati na ginekologa.

Bebac zao mi je zbog vjestice.
Kod mene nista novo, nemam nikakvih simptoma a jos je i rano. Odbrojavam dane do vjestice i to je to.
Pozdravljam sve moje drage trudnice i trudilice.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 212
7.12.2013 19:26:45   
kisica
Bebac uopće neznam što bi ti rekla, osim da novi mj.nosi novu nadu i novi pokušaj.

Cosak – žena je prijateljica sa kojom sam odrasla. Nažalost umrla je od raka u 32.oj godini, i ostavila iza sebe kćer od 10 godina. Da stvar bude žalosnija, kada je imala ona 10 godina i njezina majka je umrla od raka. Tako da gotovo svi koji su pokopali njezinu majku, sad su dočekali da pokapaju nju.

Nadam
se super da je nema, navijam da i en dođe i da se pokaže plus kao kuća.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 213
7.12.2013 22:19:58   
daxy

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12.
user posted image Snjeguljica_83 - 08.12.
user posted image lelaluna - 11.12.
user posted image sandra 999 - 11.12.
user posted image syringa - 12.12.
user posted image eternity - 12.12.
user posted image mali andeo - 12.12.
user posted image anamiha - 13.12
user posted image daxy - 15.12.
user posted image Farah 00 - 16.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image ikaaa - 31.12 ?
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 214
7.12.2013 22:36:26   
daxy
Hej,curke. Jesam vam falila? user posted image user posted image

Bili smo malo zauzeti.

bebac žao mi je. user posted image

nadamse kako si?

pinky naručila sam se za CD. I za pregled kod specjaliste. user posted image
Bila sam vrijedna. user posted image

Curke pozdravljam vas do sutra. Kiss

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 215
7.12.2013 22:41:40   
nadamse
Heeej Daxy.nećeš vjerovat ali danas sam pomislila kako dugo nisam vidjela tvoje post :)
Evo me još uvijek u isčekivanju...ludim polako :)
Bravo za naručivanje, i to je napredak :)

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 216
8.12.2013 7:08:55   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Jučer ujutro, a naročito navečr, vam se nisam stigla javiti. Evo već jedan dan user posted image je iza mene. Jučer ujutro me posjetila. user posted image Dobro sam to podnijela jer mi je bio ispunjen, ubrzan dan... Sad čekam sporiji ritam pa da počnem razmišljati, prebirati po mislima... user posted image Zanimljivo je što me ovaj mjesec nije skoro ništa boljelo, samo 1 posto! I na sam dan kad sam procurila - ništa! Samo 1 posto. Samo krv me podsjeća da imam M. user posted image Stoooga, više se ni u grčeve ne mogu pouzdati kao pokazatelj (ne)dolaska M. user posted image Gotovo je, nemam se više na što osloniti! user posted image

Cure, bit će to prekrasan prosinac, pun plusića, držim vam fige! U drugom slučaju, bit će prekrasan mjesec pun ljubavi i pokušavanja! user posted image

Andy, ne znam koju su rjieči utjehe prave u ovom slučaju... Vrijeme liječi sve rane. Pa da, to je istina, treba samo čekati. Doduše, to ne znači zaboraviti, ali s vremenom bude lakše disati dok misliš o svom malom anđelu. Smatram da se, s medicinske strane, s tim nije igrati i zato, da sam na tvom mjestu

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 217
8.12.2013 7:10:55   
Snjeguljica_83
ja bih otišla kod G. Zato, poslušaj i druge cure. Znaš što ti je činiti, zar ne?

Nadamse želim ti user posted image user posted image user posted image do neba!!!

Sve cure s liste, navijam za vas i svima šaljem veliki user posted image !!!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 218
8.12.2013 10:06:51   
perlica55
Cure, evo da se brzinski javim..
Žao mi je cura kojima je stigla prokletnica user posted image
Za sve ostale navijam od srca!!
Kod mene doma, opet prokleta bolest user posted image
Opet kreću pretrage, biopsije i dr. sranja..
Neću vas zamarati, jer nije tema.. Jako sam
tužna i pod groznim stresom..
Gledajući FF, fulali smo O, svejedno krećem s
Duphićima danas, pa kaj Bog da..
Kažu kad ti zatvori vrata, otvori prozor!!
Javljat ću vam se kak stignem..
Svima šaljem hugić do neba...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 219
8.12.2013 10:36:40   
anamiha
pozz trudilice ;)

zanima me nesto pa bih voljela da mi odg. ako ko zna. sto ce tice bazalne temp. dal ona mora bit konstantna od 21 do 25 dana, da bi se radilo o trudnoci? (20 dc je bila 36.5 21 dc 36.3 22 dc 36.6. )
jako kratko pratim BT pa nisam bas educirana o tome.... :/
jutros sam primjetila da mi curi voda( bas voda) gacice stalno mokre.. 22DC ( to mi se nikad nije desilo : / ( sa mjehurom je sve ok)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 220
8.12.2013 10:48:36   
kisica
Nadam se kakvo je stanje kod tebe danas, ovo je sad lijepo kašnjenje već..kasni 5 dana. Jel znala kasniti kad toliko? Napisala si da ćeš raditi test nakon 5 dana ponovo, kad bi to bilo? Iskreno se nadam da je to plusić kao kuća velik!

Snjeguljice – danas je tebi dan d, kako je stanje? Ima li naznaka ikakvih za išta? E k jarcu, sad vidim da pišeš da je stigla. Neznam što bi ti rekla, možda bolje da ne boli ništa. Ipak je ugodnije te dane preživjeti bez bolova.

Daxy mila dobro nam došla, pa nema te da zadnje dane, malo si nam se izgubila. Kod tebe temp.raste ha, neki veliki skok..neka nam ostane tako lijepa do 15og da nam dođe plusić 

Perlice – sve ovo zvuči dosta loše, i iskreno se nadam da se to neće raditi niti na tebi niti na tm. Što se tiće grafa baš ga gledam, al kako se ne kužim u to,nemam pojma po ćemu vidiš da si fulala O. Nema veze, ti počni kako si trebala, a tko zna..možda baš ovaj mj.bude sretan.

Anamiha - ja ti nisam baš ziher sa time, ali koliko sam shvatila čitajući cure ovdje, čini mi se da da..ona bi trebala biti viša nego inače, i to to datuma očekivane menge pa čak i duže ako je trudnoća, a ako padne dan-dva prije očekivane onda bi obično cure javile da je stigla menga. Ali kažem, nisam sigurna, pa ipak sačekaj da se javi neka od cura koja to zna bolje.

Sve ostale curke, kako ste bi? Bucika? Katy? Cecilija? Ika? Ostale? Gdje nam je Jasmina? Grlim vas sve i nabrojane i nenabrojane..

< Poruku je uredio kisica -- 8.12.2013 10:49:45 >

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 221
8.12.2013 11:08:56   
anamiha
kisice, hvala ti ;) :*

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 222
8.12.2013 11:54:18   
nelly.
Kao sto sam obecala evo i naseg nalaza spermiograma;
p.h vrijednost 7,7
konc. spermatozoida 58,0
broj spermat. 255,2
konc. okruglih stan. 5
pokretljivost ukupno pokretnih % 38
pokretljivost ukupno pokretnih #96,8
progresivni pokretnih % 33
progresivni pokretnih # 83,6
neagresivno pokretni % 5
neagresivno pokretni #62
nepokretni % 62
nepokretni # 158,4
dijagnoza asthenozoospermia
napomena: okrugle stanice su mlade stanice spermatogeneze
evo pa mi mozete ovo malo prokomentirati meni nije bas jasnouser posted image

Dr je rekla da uz ovakav nalaz mogu i prirodnim putem ostati trudna.Perlice dobili smo i antibiotik za ureoplazmu Doksiciklin al mi je rekla da se ne trebamo paziti dok ga pijemo??? malo me to zbunilo. Vi ste morali apstinirati?? briseve cu ponovit tamo u 2 mjesecu

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 223
8.12.2013 15:53:23   
nadamse
Dobar dan curke.
Zao mi je zbog pridoslih vjestica.. :-(
Kisice pa racunala sam da bi pisnula tamo oko 10og.nakon tjedan dana kasnjenja, ako naravno ne dodje.samo ne smijem nista mm govorit pa da mu bude iznenadjenj :-D a sro se tice kasnjenja kasnile su mi par puta,ali uvijek dan dva i bili su neki simptomi prije m. inace su mi ciklusi od 32 do 34 dana a sada je vec 38mi. ma neznam.imam 0sjecaj vec 5 dana da cu procurit, cesto sam na wc-u a vjestice nema. imam i neki iiscjedak bijeli kremasti ali ne znam dali i to bio znak T ili M. ugl cekamo datum pa cemo vidjjet. velika. pusa svima, nemojte zamjeriti ako ima greskica, na mobu sam. saljem puno vibrica za sve :-) :-)

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 224
8.12.2013 16:10:23   
kisica
Nelly neznam zašto ti je rekla da se ne trebate paziti, ja sam ureaplazmu imala malo više puta i svaki put je bilo da nema odnosa barem ne bez kondoma. Perlica ti isto nije imala odnos za vrijeme dok je pila ant. I dok nije ponovila briseve, tako da svakako i vi nebi trebali imati odnos, jer nitko ne garantura da ćete oboje riješiti to iz prve. Može se dogoditi da tm ne odgovara taj ant. Tj.da ne djeluje, pa da ga ti piješ a on i dalje prenosi ureaplazmu na tebe, i da se onda tako izmjenjujete.

Nadam se – pa ako ti ciklus nije baš ono što bi se reklo školski lako moguće da je test rađen ranije. Ovo je sad lijepo kašnjenje,a kremasti iscjedak ti je normalna pojava u početku trudnoće. Meni se sve čini da ti nečeš ni dobiti.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!