|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
6.11.2013 15:19:17   
daxy
syringa čini mi se da je to niska beta. Ako sam u krivu ispravite me. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 201
6.11.2013 15:27:05   
eternity

IZVORNA PORUKA: daxy

kisice ne brini puno,beba će to nadoknaditi. Ja vjerujem da će sve biti u redu. Javi nam obvezno kako je prošlo.

A ja više manje dobro. Sad čekam briseve,pa ne znam čemu da se nadam. Pomalo priželjkujem da se tu krije moj problem. Glupo zvuči,al ako brisevi budu uredni možda je moj problem puno teži i kompleksniji,a toga se bojim... Ako sve bude u redu s brisevima onda idem dalje na pretrage. Ne stajem dok ne otkrijem u čemu je problem. Zadnje šta ću radit je prohodnost jajovoda. Sad me čeka color doppler i postkoitalni test. Ovo prvo radim ovaj mjesec,a drugo ću u prosincu. Da rasporedim troškove,ne mogu platit odjednom.

syringa draga,nadam se da će sve biti u redu. Perlica ti je objasnila sve. user posted image user posted image Drž se.

daxy, nadam se da će brisevi biti dobri, i color dopler i pc test, prohodnost jajovoda je zadnje u prirodnom pokušaju a prvo ako se spremaš na potpomognutu. ja sam radila i meni prohodnost i nije bilo tako strašno, kao menstrualni grčevi al nekako u dubini, ja nisam imala nikakvih izraslica pa me vjerovatno zato nije bolilo al moja prijateljica kaže da je jedva izdržala bolove baš valjda zato što je imala izraslicauser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 202
6.11.2013 15:30:03   
eternity
syringa to je po meni ok beta, meni bi iza biokemijskih tjedan dana nakon odljeva bila preko 120

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 203
6.11.2013 15:41:03   
PinkyFunkyBirdy
Evo cure da vam javim da je sistematski prošao ok. Saznala sam sve što sam već i znala: imam povećan kolesterol, trebam vježbati zbog kralježnice i O nije niti blizu (endometrij je 3 mm, jajnici su puni cista, nema nikakvih naznaka za O). user posted image A za Andol je rekla ginićka da je to bila stara praksa, ali da mi ne može naštetiti ako pijem Andol 50. user posted image Ipak ona nije MPO doktor već samo obična mlada ginićka. user posted image

Draga Syringa, da, beta ti jaaaako sporo pada. Šteta što nisi prije vadila da znamo kolika je bila na početku, no meni se čini da nećeš morati na kiretažu. user posted image Pisala si za O. E, pa ona ti neće doći tako dugo dok ti beta ne padne ispod 5 jer tvoje tijelo misli da si još uvijek trudnica i zato ne priprema nove jajne stanice. user posted image

Imam puno posla, ali grlim vas sve i već vidim da se nadziru neki pozitivni testići! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 204
6.11.2013 16:35:28   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image eternity - 29.10.
user posted image bebac24 - 05.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 08.11.
user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 205
6.11.2013 16:40:06   
perlica55
Syringa mislim da je beta ok. Nije visoka,
tak da mislim da nema potrebe za kiretažom.
Dal ti je G radio UVZ? Jel komentirao
što? Ak je nešto ostalo, možda da ti da
Ergometrin, da se očisti do kraja user posted image
Ja nisam liječnik i nisam bila trudna, pišem samo
ono što sam pročitala...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 206
6.11.2013 17:07:12   
kisica
Onda za vikend navijamo da bebac i Snjeguljica imaju plusiće, a eternity sutra već  I to će biti tri plusića za početak ovog mjeseca, i nema lijepšeg od toga.

Syringa – brisevi su sasvim normalan nalaz koji se radi. Inače ga rade nakon spontanog kao nebi li slučajno našli da nema nekakve beštije koja je mogla biti uzrok spontanog. Al opet taj nalaz i ne mora značiti ništa, jer eto..ja sam imala spontani (Missed ab), a nalazi mi nisu mogli biti bolji. Čak ni gljivice nisam imala. Za betu neznam, jer ja ti to nisam vadila nikada. Što kaže tvoj dr.na to? Nebi bilo loše da radi uzv, pa vidi kako to sve stoji sada.

Perlice – mazim, mazim..što nam ima kod tebe?

Daxy onda navijamo i mi da brisevi ne budu kako treba, da dobiješ antibiotik i da tu stanu sve nevolje, a nakon toga uslijedi veliki plusić. Ovo sa jajnicima je radila moja mama isto kad su oni pokušavali saznati zašto ne ostaje trudna, i nije baš ugodno, tak da želim ti da ne dođeš do toga uopće.

Pinky ajde neka barem nije gore nego što je bilo.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 207
6.11.2013 18:41:27   
eternity
nisam mogla čekat jutro, sad sam uradila test i negativan jeuser posted image , od muke sam sve ispovraćala iz sebe. očito je kod mene neki hormonalni disbalans+neka virozauser posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 208
6.11.2013 18:59:01   
kisica
Eternity - što se tiče viroze, da..vlada ti viroza koja nosi povraćanje, mi smo je imali svi prošli tjedan, traje dan, i nije ugodno. Sad je ima šogorica. S obzirom da ti kasno već toliko, a test je negativan, možda ovo ipak nije sretan mjesec user posted image
Trebala bi svakako probat što prije doć do dr.na pregled da vidite o čem se radi, i zašto menge nema.
Jako mi je žao user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 209
6.11.2013 19:24:22   
Farah 00
eternitiy zao mi je zbog negativnog testa user posted image user posted image . najbolje bi bilo da odes doktoru i da vidis o cemu se radi. Grlim user posted image user posted image user posted image

Pinky nalazi nisu najbolji, ali kako kazes nije ni gore, vec ono sto si i sama znala. Navijamo da se stanje popravi user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 210
   [Brisano sporočilo]
6.11.2013 19:59:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Farah 00)
  Neposredna veza do poruke: 211
6.11.2013 20:25:39   
tintin
Eterniry jako mi je žao user posted image
Pinky draga user posted image user posted image
Katarina draga uzivaj vanka s ekipom, držim fige za ponedjeljak, tako smo ti i ja i mm prvo spermiogram i onda kad nalaz bude gotov skupa smo za nekih jedan sat išli na konzultacije kod Poljaka, veliki zagrljaj.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 212
6.11.2013 20:31:20   
kisica
Katarina draga ajde super da si nam se javila, neka neka, samo ti uživaj, pa kad budeš imala vremena piši nam.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 213
6.11.2013 20:44:33   
crvenkapica123
Evo cure nikako ja naci vremena za pisati.Prije dest dana mi je mlada curica bila u bolinici,e.coli,a sad evo ima 3 dana da mi ima bronhitis i opstrukcije.Doslovno ludim,pucam po savovima.Jos me doktor prestrasija da je mozda astma(imam je u obitelji),sutra je moram upisati da joj naprave alergotest jer je mozda ipak alergijska astma,a s obzirom da je strajk ko zna kad ce nas upisati.A moze biti da joj nije astma uopce(Boze daj),jer otkako mi je prije 2,5god izvadila angine sad vise nisu upale grla nego bronhitis,a od ovog proljeca i opstrukcije,brine me sto je zadnji put ih imala prije tek mjesec i po.Drzite mi fige da sve bude u redu a ja vama drzim fige da ovaj mjsec bude puno user posted image user posted image user posted image jer vidim da nam je prekrasna lista.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 214
6.11.2013 20:48:52   
perlica55
Pinky draga, a ja se ponadala da stiže
tvoja O user posted image
Kvragu i glupe ciste. Šaljem ti hugić do neba!!
Kisica draga, kad je pregled???
Eternity, baš mi je žao user posted image
Mogla bi poći do G da vidi gdje je zapelo..
Katy draga, vjerujem da će sve biti dobro na
pregledu!! Držim fige za savršen S-gram TM!!
Nemoj puno papati večeras user posted image
Ja sutra popodne idem na F-metriju...
Javim vam kak je prošlo user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 215
6.11.2013 21:19:04   
malena 35
bok drage moje, oprostite mi što sam vas zanemarila ali zbilja ne znam tko mi glavu nosi, muževa baka je već jako stara žena koja više ne može ni na noge ni ništa sama tako da sam ja većinu vremena u svekrve i čuvam je kako bi oni mogli raditi.
kod mene nema ništa posebno pokrivamo plodne dane ali i bez njih imamo odnose svaki d2,3 dan pa šta bude.
draga fiona moja iskrena sućut.
andy draga želim ti da se što prije bar malo oporaviš.
pinky mila moja kod mene ima toliko toga da mi ni 2 posta ne bi bila dovoljna user posted image ali budi sigurna da nisam zaboravila na vas, pa vi ste moji mušketiri user posted image

sve ostale koje nisam spomenula ne ljutite se mislim i na vas i želim nam svima od srca da nas ovaj mjesec učini sretnima.

šaljem vam svima big big kiss

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

Neposredna veza do poruke: 216
6.11.2013 23:15:51   
eternity
jako sam tužna, znam da nije ovo pravo mjesto da izbacim iz sebe sve što osjećam al moram negdje jer mislim da ću puknut u suprotnomuser posted image ne znam što više boli, negativan test il biokemijska, i ne znam koliko ću još to moć podnosit.na proljeće nam je bila 3 godišnjica braka,skoro 40 ciklusa je iza nas a bebice još nema. večeras sam se "sasula" u komadiće,psiha je gadna stvar, dogovorili smo se da narenih pola godine još pokušavamo prirodnim putem a ako ne upali za 4 godišnjicu darovat ćemo jedno drugom odlazak na potpomognutu, a ja ću uzet godišnji,bolovanje,neplaćeno,što god i bit doma,mirovat i nadam se najboljem. drage moje ne ljutite se na ovaj post al morala sam ovo izbacit iz sebeuser posted image

< Poruku je uredio eternity -- 6.11.2013 23:17:23 >

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 217
7.11.2013 7:29:08   
Fiona0802
Eternity draga, doci ce i tvoja user posted image ...kao i od svih nas...
Hvala vam svima na rjecima utjehe....
Saljem vam puuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 218
7.11.2013 7:41:18   
syringa
Cure hvala vam na info i savjetima! user posted image
radila mi je uzv i rekla da ne vidi ništa osim malo iscjetka.
al kao svejedno nek napravim beta hcg. user posted image
za briseve ću znati idući tjedan. nadam se da će bit sve ok!
eternity user posted image  user posted image  user posted image . JAKO mi je žao. bit će neki drugi put.
šaljem user posted image . ostalima sretno!
držite se i nema odustajanja!!!!!!
slijedeći topic gdje ćemo se družiti je na forumu trudnoća!
jasno???!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 219
7.11.2013 8:01:47   
cecilija
Jutro dame! user posted image

Eternity, bas mi je krivo, neznam sto bi ti rekla...user posted image I ja se pomalo bojim..prije 17 dana sam prokrvarila (imala biokemijsku), pa se pitam jesam li stvarno ovaj mj ovulirala...zao mi sto nisam provjeravala betu dok nije skroz pala...ali uvijek postoji nada, i ova jaka zelja za user posted image me cini optimisticnom! Zato sam odmah krenula dalje,u nove pobjede.
Saljem user posted image
Perlice, sretno na f-metriji, javi kako je proslo!

Cure mene sinoć toliko bolilo, kao da cu procuriti ali malo jace..i jajnici i abdomen i cijeli donji dio leda...hm, jeli moguće da je to zbog O? Ne sjecam se da sam prije za vrijeme O imala bolove, a za implantaciju je prerano, tek par dana proslo od potencijalnog "zaceca", ne?

Malena, bas dobro da si se javila, sretno!
Rozesk, dobro dosla, navijam za user posted image i javljaj se vise.user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 220
7.11.2013 8:13:57   
Snjeguljica_83
Draga eternity, tako mi je žao... user posted image Slutilo mi je na bebicu, ma baš sam se obradovala kad si povraćala. user posted image Baš je bio dobar znak. A sad... žao mi je... user posted image

Znam da imaš u sebi tisuću pitanja, ljutnju... user posted image user posted image A eto, isplači se, izbaci to iz sebe. Idi kod doktora, mislim da bi trebala.

Cure, sinoć me opet bolio trbuh. Popodne ništa, kao da sam popila tablete za bolove. Sinoć opet. Umorna sam bila, nekako sam okupala Emu, i u 21:15 više me nije bilo... Zaspale smo, bila sam u bolovima i u mislima "eto, konačno stiže M., po noći ili ujutro". U 23 sata sam se probudila, stanje isto, kažem MM - sutra ću procuriti. I s tom mišlju opet zaspim. Evo sad me opet malo boli, ali maaaanje nego po noći. Očekujem, spremna sam za M.

Obukla sam neku debelu vestu, utoplila trbuh pa možda krene. Prenemaže se. U biti, spremna sam jer se ne želim razočarati, opet. Ako ne dođe danas, opet će uhvatiti velika nada. user posted image Uh!

Perlica, asretno danas kod G.!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.11.2013 8:20:17 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 221
7.11.2013 9:00:55   
lelaluna
jutro drage moje, evo stigoh da se malo javim, čitam SVE VASE POSTOVE ali ne stignem se javiti, kod mene nista novo osim akcije, naravno kad uhvatimo vremena nasamo, jer imam velikog sina pa je bas tesko, za nekih 7 dana bi trebala (ne) dobiti, ali nikakvih simptoma nemam ...
svima koje idu na pregled zelim puuuno srece, i da nam kraj godine donese ispunjenje nasih skromnih željica

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 222
7.11.2013 9:01:57   
perlica55
Jutro curke user posted image  user posted image
Eternity draga, plači, tugu, vrišti ak treba, al ne odustaj.
Budi hrabra i glavu gore.. Idemo u nove pobjede user posted image
I ja sam ovaj ciklus pukla kad je stigla user posted image ...
Cecilija moguće da te zbog O boli.. Nadam se da si
danas bolje...
Malena, user posted image  user posted image  za odnose, držim ti figeee!!!
Snjeguljice, nadam se da neće user posted image  krenuti, javi nam svakako...
Bucika, jel stao spotting?? Jesi odlučila kad ideš kod G??
Lelaluna, obavezno nam javi kakvo je stanje..
Nadam se da će biti user posted image , uhvatit ćeš dvije minute
vremena za napisati post na RR,ne?! user posted image
Javim vam večeras što mi je G rekao.. Danas mi je 9.dc nadam
se barem jednom folikuliću user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 7.11.2013 9:03:35 >

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 223
7.11.2013 9:32:02   
rozesk
Bok cure. Ja mislim da ovaj mesec nece biti nista jer smo propustili ovulaciju. Tri dana zaredom imamo goste, tako da poslednji nam je bilo 2 dana prije O. To je to. Ja se nimalo ne nadam. Bit ce iduci nadam se.

Hajde cure hocu vidjeti user posted image pored svako ime u listi. Drzim fige user posted image

Buce - 01.06.2012

Neposredna veza do poruke: 224
7.11.2013 10:05:32   
Snjeguljica_83
Još ništa od user posted image

user posted image

Joj, cure, držite mi fige! user posted image

user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!