cecilija
|
Dobro jutro svima!!! Pinky,pokrili smo samo jedan dan, dan prije O ili na samu O, nisam sigurna...nadam se da ce taj jedan keks biti onaj "jedan,ali vrijedan!" to je bilo kad sam imala prozirnu,rastezljivu sluz, jucer vec bijela, kremasta... P.s Ja se najvise nekako oslanjam na pracenje sluzi, pa zato pisem o tome, nadam se da ne smeta... Kisica, trudnice draga, ne zamaraj se tim mjerama ako bas alarmantno ne odstupaju, iz iskustva s obje svoje cure znam da ti to nista ne znaci...npr. s drugom mi je na uzv bio preemali opseg glave (BDP) naspram ostalih mjera,pa me gin uplasio, a na kraju imam predivnu zdravu curicu! A i toliko sam prica cula od drugih mama o tim njihovim uzv mjerama i svugdje bezvezni strah...Ne brini nista. Daxy, opet spoting? I ja sam primjetila u plodnim danima nadutost, pojačan libido i zivcanost... Drzim palceve da ti ovaj mj. najsretniji kao i ostalim trudilicama.. Bebac, zao mi je zbog glupog testa, grrr...ja ih se vec plasim...a da pricekas jos? Snjeguljice, jek ti danas piskis? Ajde, obraduj nas! Percile, super za pregled,zelim ti svuu srecu da uspijete apstinirati do utorka tj. da se napokonn i tebi ugnjezdi Andy, gdje si ti? Fališšš...Za tebe imam pitanje; jesi li na pocetku trudnoce osjetila kakvo stezanje u maternici za vrijeme dok si dojila?? ljubim te! Btw, ja sam bolje, nista me ne boli, jucer vrlo malo, kao neko zujanje dolje... Ostale trudilice, sve vas pozdravljam, izgubila sam se u pisanju, neznam vise ni sto sam htjela napisati...i naravno saljem puno pozitivnih vibrica!!!!
|