|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
7.11.2013 10:05:51   
PinkyFunkyBirdy
Draga eternity, tako mi je žao zbog minusa da ti to ne mogu opisati. user posted image Baš sam vjerovala da ćeš nam javiti da imaš te dvije slatke crtice. user posted image user posted image user posted image Slobodno se izjadaš kad god trebaš ... tu smo za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice držim fige da u subotu bude plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Cecilija, stvarno ne znam zašto bi te sve bolilo. user posted image Moguće da je O. user posted image Dal pokrivate ove dane ili ti se TM opet izvlači? user posted image

Syringa, bitno je da se na UZV ništa ne vidi. user posted image Beta će pasti skroz kroz nekoliko dana i onda će ti se ciklus ponovno pokrenuti. Sve će biti ok. user posted image

Draga Fiona, kako mi se držiš? user posted image U mislima si mi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, fališ nam! user posted image user posted image user posted image Javljaj se češće (naravno kad nađeš malo vremena za nas). user posted image

Draga moja Perlice, sretno na F-metriji. user posted image user posted image user posted image user posted image

Crvenkapice, drži mi se i navijam da se tvoja curica brzo oporavi i da ispadne da se radi samo o nekoj prolaznoj prehladi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje trudnice tintin i kisica, pomazite malo svoje buše i pošaljite pusice svojim mrvicama u moje ime. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy, milena, mislim stalno na te! Nadam se da mi se oporavljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidi kako smo uspjele natjerati našu Katy da prati tempicu. user posted image Tako treba! user posted image

Gdje nam je Bucika ovih dana? user posted image Javi se! user posted image Niti nam se ikaaa više ne javlja. user posted image

Draga Daxy, baš mi se sviđa tvoj grafić. user posted image Na početku je djelovao nekako ludo, ali sad ide sve ljepši i ljepši. user posted image

Ostale drage trudilice lelaluna, rozesk, Jasmina, bebac, .... šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaboravila sam vam napisati da mi je ginićka vidjela neku malu cisticu ili nešto slično (ni ona nije bila sigurna što je to točno) u maternici. Mrak mi je pao na oči kad je rekla da je to možda ostatak od kiretaže. user posted image Pitala sam ju dal to smeta zatrudnjivanju i rekla je da ne smeta pa me to malo smirilo, ali od jutros sve više i više razmišljam o tome i počinje me brinuti jer je moja mama morala sa 40g. izvaditi maternicu i jajnik zbog stalnog krvarenja koje su joj prouzročili miomi i ciste. user posted image Pa nije valjda da kod mene započinje takva situacija? user posted image Winkice milena, sve više razmišljam da odem i kupim taj tvoj čaj. user posted image Možda pomogne barem s tom jednom cistom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 226
7.11.2013 10:06:43   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image eternity - 29.10.
user posted image bebac24 - 05.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 08.11.
user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 227
7.11.2013 10:28:08   
perlica55
Rozsek draga, kažu da spermiji
žive 3 dana, tak da ima nade user posted image  user posted image  user posted image
Javi nam se češće user posted image
Evo naljevam se Vrkutom i Maruljom, joj ova glupa
Marulja je toliko gorka da je jedva gucam user posted image
A stavim samo pola žličice (na kutiji piše dvije male
žlice na dva dcl vode) pa tko bi to popio...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 228
7.11.2013 10:39:33   
kisica
Pinky – jezik pregrizla, ne misli uvijek na najgore. Dok je jedna, nije to loše, možda sa idućim ciklusom ode sama od sebe.
Snjeguljice – super da nema ništa 
Rozesk – šteta za goste, ali nikad neznaš.
Perlice – sretno danas i javi nam svakako.
Lelaluna - navijamo za plus i kod tebe.
Cecilija mila ovi bolovi su ti za očekivati nakon spontanog. Iskreno, ne želim te plašiti, i nemaš se čega plašiti, ali neke posljedice ipak ostanu. Ja sam ti prvih 2-3 mj. Znala svaki mj.imati neke posebne dane kad bi me donji dio leđa, donji dio trbuha i zdjelica boljeli kao da će se raspasti. Obično bi se utoplila i to bi stalo. No ja sam ipak kiretirana, a i trudnoća nije bila baš malena. U svakom slučaju, mora se malo tjelo sada prilagoditi novoj situaciji. Jako mislim na tebe i na Andy, i na našu Iku koja nam se ne javlja više nikako. Sve će to proći curke moje, bit će plusića.
Eternity mila mene je tvoj negativan test jako iznenadio, jako, jako. Uopće se nisam nadala tome s obzirom na kašnjenje i poneke simptome. Da, slažem se da 40 ciklusa baš nije malo, ali nemoj posustati. Isto tako bolje da istreseš sve iz sebe, nego da u sebi trpiš i grizeš samu sebe. Stvarno bi trebala otić ginekologu i to što prije, pa neka pogleda o čem se radi. Jel ovulacija bila tako kasno da test ne pokazuje ništa, ili u čem je stvar.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 229
7.11.2013 11:13:03   
syringa
vratila se od gin.
kaže sve ok! user posted image  user posted image user posted image
ne trebam na čišćenje, to je jako mali hcg.
sad još čekam nalaze briseva.
dobila sam folic+ i rekla mi da se javim kad IZOSTANE user posted image .
žena je izgleda jaaaaaaaaaako optimistična.
optimističnija nego ja! user posted image
ja samo čekam da se opet nešto zakomplicira. user posted image
cure, jel bi mi mogle preporučiti da pijem neki čaj?
vidim da se spominju čajevi.
što bi mi vi preporučile da pijem nakon missed ab u isčekivanju user posted image ??????
pozdrav svima i držite se žene zmajice! user posted image  

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 230
7.11.2013 12:14:21   
perlica55
Sirynga, user posted image  user posted image  user posted image  za uredan pregled!!
Možeš piti Marulju od M do O (nju ne piješ nakon o!!)
a onda nastaviti s Vrkutom (nju možeš cijeli ciklus piti)
Ja osobno samu Marulju ne podnosim (jako je gorka),
tak da je od M do O kombiniram s Vrkutom, a nakon O nastavljam
samo s Vrkutom..
Popijem dnevno dvije šalice..
Pinky draga, pokušaj nabaviti čaj koji ti je
preporučila Winkica... Ti već dugo piješ "ove naše" šajeve, ne??
Tak da bi ti promjena dobro došla, jer što se tiče tvog PCOS-a
ne pomažu ti baš kak bi trebali??

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 231
7.11.2013 12:16:16   
Snjeguljica_83
Još ništa od moje user posted image , a ništa ne upućuje na to da će doći. Nikakvi bolovi... Samo datum na kalendaru, koji gledam i on gleda mene. Kako me to muči. Samo iščekujem, gledam... A u ponedjeljak, utorak, srijedu bolovi. Baš sam izmrcvarena, fizički i psihički. Svaki odlazak na WC mi je lutrija. user posted image

Oj, oj!

Syringa, jej! user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 232
7.11.2013 12:43:06   
PinkyFunkyBirdy
Syringa, ajde super da je sve ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od čajeva bi mogla piti vrkutu barem ... okus je ok, a super je za jačanje maternice. user posted image

Moja Perlice, da, već sam jaaako dugo na ovim čajevima. Doduše nisam uvijek redovita (npr. za vikend ih ne pijem jer mi se neda nosati te čajeve s posla pa na posao). user posted image Ali vidiš ima nešto u tome da kad promijenim čajeve da taj prvi ciklus bude nešto kraći. user posted image Ok Winki, uspjela si me nagovoriti. user posted image user posted image user posted image Teško mene nagovoriti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice to se traži! Ne želimo to vješticu ovaj mjesec (a ni sljedećih 9 mj.)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 233
7.11.2013 14:10:30   
bebac24
hyyyyy curke kako ste mi??
kod mene nista novog.. nije jos dosla:-)
bas kazem dragom da sad kad sam se dala u vjezbanje da natucem plocice moglo bi se desit da dobim jednu veliku plocurinu
:-)
makar si mislim da zato i kasni zbog soka od vjezbanja...
i da morat cu ujutro pisnuti ako danas ne dode jer sam poslala par zamolbi di bi me mogli zvat pa da znam sta ce bit:-)
eternyti zao mi je jako...
snjeguljice nece doc vidit ces:-)

Neposredna veza do poruke: 234
7.11.2013 14:21:44   
Snjeguljica_83
Bebac, ne damo se!

Sretno ti ujutro bilo! Ako bude user posted image , odmah mi pošalji malo happy misli i vibrica! Hiihiuser posted image

Cure, idem kući!

I kod doktora (dermatologa) s E. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 235
7.11.2013 14:28:04   
angel@
Drage moje evo i mene malo... izvinjavam se na izostancima,ali imam dr obaveza pa se ne stignem javljati kao prije... moj dječak danas ima 5 mjeseci,veliki sam,imao sam prije 10 dana u dr.7,500 kg... pričam-gugućem,smijem se,papam.... user posted image user posted image user posted image oćuh mi je i dalje u bolnici čeka transplataciju srca i tako....

svim curama želim sreću u ovom mjesecu,novim trudilicama dobrodošlicu i da čim prije ugledaju te dvije slatke user posted image ,a starosjediocima naravno isto da svoje user posted image čim prije se ugnjezde u bušama....

Trudnicama mirnu i bezbrižnu trudnoću i što bezbolniji porod....

VOLIM VAS SVE I MISLIM NA VAS!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 236
7.11.2013 16:08:19   
eternity
evo da se malo javim, današnji dan mi je baš nekako bezvezan, čitala sam vaše postove al nikako se nakanit nešto napisat. uglavnom, moja user posted image još nije došla, stomak isto škakilja kao prethodnih dana i povraćala sam 2 puta, bila sam dr opće prakse koji mi je dao neke tabletice za cuclanje pro..nešto za obnovu valjda želudcauser posted image ,misli da nije viroza nego da sam nešto pojela jer da je viroza kao imala bi problema sa stolicom.do ponedeljka ću čekat da dobijem a ako ne dobijem odog giniću i povadit hormone.
snjeguljice, držim fige da ne dođeuser posted image
sve ostale žene i vama svima šaljem pozitivne vibreuser posted image user posted image da user posted image ne dođu nego da ugledamo svoje user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 237
7.11.2013 16:35:31   
kisica
Evo drage moje, stigla i ja konačno sa pregleda. Neznam ni sama što bi mislila, sad opet opseg glavice i bedrena kost su manji 7 dana, a trbuh 2 tjedna. Sve u svemu, mislim da ona to ne mjeri baš kako treba jer takve promjene nisu moguće. Bebica ima oko 1300 gr. Plodne vode dosta, okrenuta na glavicu, i eto..kontrola za 3 tjedna.

Syringa super da je sve oke. Ja ti nisam pila nakon misseda ništa, možda se zato i odužilo to sa trudnoćom toliko. Ali svakako mislim da ti ništa sad škoditi nemože.

Snjeguljice- ma neće ni doći, ne brini više. Doći će ti samo plusić.

Bebac onda sretno ujutro i javi nam rezultat odmah 

Eternity – nažalost ne prepostaje ništa drugo nego još malo sačekat pa ginekologu.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 238
7.11.2013 17:00:12   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bebac držim fige i navijam da nas sutra sve iznenadiš s prekrasnim vijestima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Angel@ baš mi je drago da si nam se malo javila. user posted image Pa tvoj mali frajer je već vejiki dečko. user posted image user posted image user posted image Izljubi ga u moje ime i slobodno se javi češće. user posted image

Draga eternity, drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kisica, milena, ja vjerujem da je to sve ok. Ti pregledi stvarno mogu izluditi ženu, a već sam toliko puta čitala kako znaju fulati strašno u tim mjerama da je to za nepovjerovati. user posted image Bit će to sve super i sve ćeš zaboraviti kad primiš svoju mirisnu štrucu u ruke. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 239
7.11.2013 17:49:46   
perlica55
Kisica draga, nemoj da te mjere uzrujavaju,
bit će sve super.. Uživaj u trudnoći,
još malo i eto user posted image
Pinky mila, pa pokušaj s novim čajem, pa
budeš vidjela kako će biti. Winkica će biti
presretna ak ti pomogne čajek user posted image
E sada malo o meni user posted image
9.dc endić 5, folikul 12 user posted image
G zadovoljna, u pon. ujutro ponovo f-metrija,
za sada po njoj O će biti utorak.. Rekla je
da apstinencija treba biti 4-6 dana kad je loš
S-gram. I čujte ovo-pitam je za spolne hormone
a ona odgovara, da nema nikakve potrebe jer
imam redovitu mengu, bez obilnih krvarenja,
malo kraći ciklus.. I ponovila ako nemate nikakvog
obojanog iscjetka između dvije menge, ne zamarajte
se hormonima user posted image

Neposredna veza do poruke: 240
7.11.2013 18:44:13   
Farah 00
perlice super za endic i folikul, u ponedjeljak ce oboje biti veci, a ti se drzi apstinencije user posted image do utorka.

Pinky probaj taj caj od winkice, ne moze ti skoditi, cajeve je svakako dobro piti user posted image

Snjeguljice i bebac ja vam drzim fige i navijam za vas, a nema sanse da vam dodje user posted image

eternity draga mislim na tebe i drzi se user posted image user posted image user posted image

kod mene nista novo, trebala sam sutra ici vaditi progesteron, PRL i TSH, ali obzirom na kasniju ovulaciju i na prijedlog perlice odgodila sam za ponedjeljak.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 241
7.11.2013 20:01:25   
kisica
Pinky – iskreno se nadam da će sve biti u redu. Baš me sad izluđuje više sa time, svaki put neke nove mjere, nikad ono što treba biti.

Perlice – bogme da, još malo..10 tjedana ako dočekamo termin, kod mene to sve ide ranije, pa eto..nikad neznaš. Onda rezevrviraj muža za te dane, nema utakmica.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 242
   [Brisano sporočilo]
7.11.2013 23:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu kisica)
  Neposredna veza do poruke: 243
8.11.2013 1:33:46   
daxy
Joj curke napisala sam kilometar posta,al me izbacilo,a na mobitelu nemam backspace pa da se vratim na post i kopiram ga.
user posted image user posted image user posted image
Ne da mi se ponovo pisati...

Dobila sam 5 dana na FFu pa tko želi nek pogleda malo moje starije grafove.
Primjetila sam da mi se jedan simptom ponavlja dan,a nekad i dva prije O,a to je nadutost. Što je super! Sad ću baš pratit.
A ova moja mučnina je očito PMS to u buduće zanemarujem.

Naravno opet imam spoting. user posted image

Neću sutra moći po nalaze pa ću ih podignit u ponedjeljak.

Toliko od mene.

Pusa svima.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 244
8.11.2013 7:45:17   
bebac24
jutro drage moje.. evo da se ne pitate .. test je pokazao samo jednu crtu :-( bas sam tuzna.. sad cu vidit situaciju ako ne dode u pon opet piskim pa cemo viditi.. strah me samo da se nije sta jos poremetilo osim cinova pa da sad kasni... snjeguljice ajde nas ti ljepse obraduj ujutro
:-)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 245
8.11.2013 8:03:34   
perlica55
Katy draga, meni je moj G rekao što i tebi,
a sad mi je ova g koja me nikad nije vidjela,
ponovila isto user posted image
jedva čekam da nam se javiš u
ponedjeljak... Držim fige da sve bude super user posted image user posted image user posted image
Daxy user posted image  user posted image  user posted image  za VIP FF.. Ja dbobila još 5 dana,
baš su fini user posted image  Joj opet prokleti sptting kod tebe user posted image
Kaj ti je G rekla za to?? A vidiš, ti imaš uredan nalaz
hormona, a opet se javlja spotting user posted image  joj tko bi
ga znao user posted image
Bebac, jaaako mi je žao zbog -, al važno
da user posted image  nema.. Pričekaj još koji dan, pa ponovi test..
Pinky draga, kaj misliš o debljini mog endića??
G kaže da ćemo vidjeti kakav je u ponedjeljak.. Da je
prvi dio ciklusa individualan kod svake žene, a
nakon O da raste cca 0,3 - 0,5 dnevno..

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 246
8.11.2013 8:13:04   
cecilija
Dobro jutro svima!!!user posted image
Pinky,pokrili smo samo jedan dan, dan prije O ili na samu O, nisam sigurna...nadam se da ce taj jedan keks biti onaj "jedan,ali vrijedan!" user posted image to je bilo kad sam imala prozirnu,rastezljivu sluz, jucer vec bijela, kremasta...
P.s Ja se najvise nekako oslanjam na pracenje sluzi, pa zato pisem o tome, nadam se da ne smeta...user posted image
Kisica, trudnice draga, ne zamaraj se tim mjerama ako bas alarmantno ne odstupaju, iz iskustva s obje svoje cure znam da ti to nista ne znaci...npr. s drugom user posted image mi je na uzv bio preemali opseg glave (BDP) naspram ostalih mjera,pa me gin uplasio, a na kraju imam predivnu zdravu curicu! user posted image A i toliko sam prica cula od drugih mama o tim njihovim uzv mjerama i svugdje bezvezni strah...Ne brini nista. user posted image
Daxy, opet spoting?user posted image I ja sam primjetila u plodnim danima nadutost, pojačan libido i zivcanost...user posted image Drzim palceve da ti ovaj mj. najsretniji kao i ostalim trudilicama..
Bebac, zao mi je zbog glupog testa, grrr...ja ih se vec plasim...a da pricekas jos?
user posted image
Snjeguljice, jek ti danas piskis? Ajde, obraduj nas! user posted image
Percile, super za pregled,zelim ti svuu srecu da uspijete apstinirati do utorka tj. da se napokonn i tebi ugnjezdi user posted image user posted image

Andy, gdje si ti? Fališšš...Za tebe imam pitanje; jesi li na pocetku trudnoce osjetila kakvo stezanje u maternici za vrijeme dok si dojila?? ljubim te! user posted image

Btw, ja sam bolje, nista me ne boli, jucer vrlo malo, kao neko zujanje dolje...user posted image
Ostale trudilice, sve vas pozdravljam, izgubila sam se u pisanju, neznam vise ni sto sam htjela napisati...i naravno saljem puno pozitivnih vibrica!!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 247
8.11.2013 8:53:29   
lelaluna
jutro drage moje, ja se jedva digoh iz kreveta
Bebac draga zao mi je, ali ima nade sve dok ne dođe user posted image
saćekaj još koji dan pa ponovi testić i nadam se da će pokazati user posted image
Snjeguljice user posted image da bude ujutro user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam čini mi se ponovo u onoj fazi kad umišljam simptome user posted image
sinoc sam otisla malo na trudnocu, čitala i osjetila neopisivu želju da sam trudna, da razmišljam o porođaju, imenima, kilaži, strijama user posted image
ma uskoro ćemo mi tamo sve do jedne, hajdemo polako prvo sve "stare" trudilice a, onda sve mi za vama.

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 248
8.11.2013 9:01:36   
Snjeguljica_83
Cure, dobro jutro!

Bila sam u napasti da kupim test sinoć pa da ga napravim ujutro, ali eto nisam.user posted image

Boli me trbuh, od sinoć od 20 h, noću i sad... Malo. To je već 6. dan, od nedjelje navečer... user posted image Sudeći po tim bolovima, danas je krajnji rok da procurim, al traga nimalo! user posted image user posted image
Ne sjećam se da me ikad toliko dana zaredom boliko...

Cecilija, rekla sam da ću piškiti u subotu, ali možda neću ni tada (ako ne procurim). Više mi se sviđa to napraviti 11. (ponedjeljak).

Eto, ako izdrži moja maternica pa ne prokrvari, držat ću vas na vatrici do ponedjeljka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.11.2013 9:07:46 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 249
8.11.2013 9:42:43   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, mislim da je to skroz ok što ti je endić 5 mm na 9 dc. user posted image Zanima me dal si i tu ginićku pitala za svoju kratku lutealnu fazu? user posted image Samo me zanima kako drugi razmišljaju. user posted image

Farah, navijam da nalazi budu super! user posted image user posted image user posted image

Draga moja Katy, baš si me nasmijala. user posted image user posted image user posted image Trebala si ti reći ginićki da je Pinky rekla tako i točka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I, tako znači ... daxy te uspjela preplašiti (za mjerenje BT), a ja nisam uspjela ... hm ... moram se postrožiti da me počnete ozbiljno shvaćati. user posted image
Puno ti hvala na lijepim riječima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy, milena, baš mi djeluješ tužna u zadnjem postu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dal može Pinkica napraviti nešto za tebe da mi budeš bolje? user posted image Taj tvoj spoting me baš brine. Možda nije ništa, ali zašto se stalno javlja? user posted image Grlim te puno. user posted image

Draga bebac, pa kako samo jedna crtica? user posted image Pa ovo sad već nije normalno! Oprosti, znam da si tužna, ali ja sam sad već ljuta. user posted image Kakvo je to vrijeme došlo da naše trudilice nikako ne mogu ugledati te dvije, toliko željene crtice? user posted image Drži mi se draga ... znaš da nije sve izgubljeno dok se ne zacrveni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cecilija, držim fige da je bio taj jedan i vrijedan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lelaluna, i ja sam se jedva probudila jutros. user posted image Nemaš pojma koliko bi voljela da sve do jedne odemo na trudnički dio podforuma i da su nam jedine brige mučnina, strije i kilaža. user posted image

Joj, Snjeguljice, ti baš hoćeš mučiti nas? user posted image user posted image Ti ćeš izdržati do ponedjeljka, a što je s nama? Misliš da ćemo mi izdržati?!? user posted image user posted image user posted image Kako te možemo podmititi da piškiš ranije? user posted image

Kupila sam čaj. user posted image I jučer sam počela vježbati. Nešto malo, ali za početak je dobro. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!