kisica
|
Katarina draga, hvala ti puno na lijepim željama. Da, da..brojimo mi polako, i neznam zašto ali i moja dr.je sama napomenula jučer da je kod mene to sve dole osjetljivo, i da možda neće izdržati do termina, a prošli put je bila sasvim u pravu. U svakom slučaju da izguran do 36 tjedana, bit će super. Inače na prvi porod sam otišla onak, pjevajuči, i zaista je bio brz (4 sata), ali i sin je bio malen, samo 2600 gr. Nadam se i curi nekoj maloj, jer moj muž je imao preko 5 kg i na vakum su ga vukli. Kako je stanje kod tebe? Osim tog trčanja po kući. Daxy - znam kako to izludi, pa sma priskočila tome da od sada pišem sve u Wordu, pa ak me izbaci imam sve, a onda se lap.počeo gasiti sam od sebe. Za nalaze onda čekamo ponedjeljak da vidimo što je i kako, a za spoting veliki tužni smajlić. Bebac mila baš mi je žao. I iskreno uopće neznam što bi rekla, najradije bi napisala „Možda je prerarno“ ali kad se sjetim koliko sam puta prošli mj. To napisala svima vama, pa na kraju samo ružne vijesti, bolje da napišem „Čekamo, pa kako bude“. Grlim te. Sad vidim da je stigla, stvarno pretjeruje više sa tim redovnim dolaženjem. Jako mi je žao, ali ne gubi nadu. Čekaj onda sad još taj ciklus, pa odi kod ginekologa, iako može biti da je zaista i sve u redu al jednostavno se neče primiti. Ljubimo te. Perlice kako si ti? Kakvo je stanje kod tebe? Slabo nam o sebi pišeš zadnje dane. Cecilija – hvala ti na utješnim rječima , zaista ne pokušavam uzimat to toliko k srcu, ali opet kopka me,,i valjda će kopkat dok ne izađe van i ne vidim je očima svojima. Bilo bolje da ste pokrili više dana, ali kad nije moglo, super i za ova dva. Inače kažu da se nakon spontanog najlakše trudnoća hvata, pa eto, možda nam ti budeš dokaz. Pinkyca vježbalica – to neka rekreacija malo, ha? A dobro, samo ti nama pij čajić i vježbaj, pa da dočekamo konačno da nešto krene na bolje i kod tebe. Tintin – mislim da je sve to od ovog ludog vremena, a i ide neka viroza koja nosi mučninu. Meni je isto prije dva dana bilo užas, samo sam mislila „Ne opet..pa nema dugo tek sam prestala“. Lelaluna – ne brini, i ti češ brzo među trudnice, a onda češ vidjeti lijepe trudničke muke. Snjeguljice – baš si zločesta, mi gorimo od želje znat što je i kako, a ti nas pržiš. Al oke, neka bude ponedjeljak, to mi je ročkas, a onda mora biti plusić. Curke mile vi ste sve tu jako jako dugo, pa zar niti jedna nema Iku niti na Fb, niti neki njezin broj, kontakt, nešto. Iskreno meni se uopće nekako ne sviđa to što je nema. Nije mi baš tip koji bi nestala bez riječi. Baš me brine to što se ne javlja. Sve druge curke gdje ste nam vi? Jasmina draga kako si ti?