|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
8.11.2013 9:45:36   
perlica55
Jao Pinky moja skroz sam zaboravila user posted image  user posted image
Budem je pitala u ponedjeljak.. Imala sam sto pitanja,
skoro najvažnije sam smetnula user posted image
Što misliš, mogu nju žicat za Progesteron, a da ne
kažem mom G???
Budem ponijela 2/3 FF grafa user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 251
8.11.2013 9:46:04   
Snjeguljica_83
Babac, žao mi je zbog negatinovg testa. Nije ispravan! user posted image Šalim se, znaš, ali sam tužna... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 252
8.11.2013 9:54:59   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image eternity - 29.10.
user posted image bebac24 - 05.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 08.11.
user posted image mali andeo - 14.11.
user posted image lelaluna - 15.11.
user posted image daxy - 17.11.
user posted image Farah 00 - 19.11.
user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image malena 35 - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image rozesk - 21.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11. ?
user posted image PinkyFunkyBirdy - 30.11. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 253
8.11.2013 11:02:10   
Snjeguljica_83
Drage moje, evo me. user posted image Bez bolova. user posted image Imam možda neki pritisak dolje, ali to je sve. user posted image To mi se sviđa. Uzimam sve s rezervom. user posted image

E sad se i ja pitam kako izdržati do ponedjeljka! Pinky, je li pametno da piškim sutra? Dakle, EW sluz je bila 24/25, eto izračunale smo + 14 dana = očekivanu M. Kaj veli tvoja pametna glava? Nekako mi sve govori da se strpim do pon.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 254
8.11.2013 11:30:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga pa računali smo da je tvoj datum 7/8. 11. što znači da ako danas ne dođe (a neće!) onda mislim da možeš sutra piškiti bez problema. user posted image
Držim fige i navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 255
8.11.2013 11:30:55   
tintin
Cure moje drage sve vas pozdravljam,
Ja sam vam danas malo bljak, jutros povratila nakon dugo vrimena, to očito moja curica ne želi da zaboravim kako je to user posted image
Katy draga user posted image
Cure ja neznam zašto vaše ginicke toliko odbijaju da napravite hormone, i meni je s mengom uvik bilo sve u redu pa sam isto dosta puta vadila hormone iako su bili svi uredni, i Katy nalaz hormona će ti Poljak traziti na konzultacijama, ako ih nemaš sad reći će ti da ih drugi dan doneses, meni je sve nalaze trazija.
Snjeguljice mi smo ti nestrpljivice nemoj nad drzati na vatri do ponediljka piski sutra ujutro, draga držim ti fige da ugledas user posted image i navijam user posted image
Pinky user posted image Daxy Perlice

< Poruku je uredio tintin -- 8.11.2013 11:32:56 >

Neposredna veza do poruke: 256
8.11.2013 11:32:14   
perlica55
Snjeguljice ak ti je o bila 26/27.10. sutra
će ti biti testić user posted image ak si user posted image
Piški ujutro user posted image user posted image navijamooo!!

Neposredna veza do poruke: 257
8.11.2013 11:34:30   
tintin
Ikaa draga kako si, nadam se da citas, javi nam se, kad krecete?

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 258
8.11.2013 11:38:42   
syringa
Snjeguljice, zločesta!!!!! user posted image
pa DAJ SE POPIŠKI NA TAJ TEST već jednom. user posted image  user posted image  user posted image
izludit ćeš nas sve od tog čekanja! user posted image
evo čitam vas stalno i tražim jesi piškila ili ne.
daj nam bar ti uljepšaj ovaj topic!!!
šaljem svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i puuuuuuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sreću!

Neposredna veza do poruke: 259
8.11.2013 11:50:20   
Snjeguljica_83
Cure, huškate me, huškate. Strah me razočarenja. user posted image user posted image A opet, u srcu mi neka radost. Vidjet ću s dragim dal da kupim test večeras za sutra.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 260
8.11.2013 11:58:47   
bebac24
:'( :'( :'( :'( evo stigla u velikom stilu:-( :-( uff bas mi je pokvarila dan i vikend i sve:-( veceras ja i dragi moramo jako ozbiljno porazgovarat jer ako dode i u 12 mj cim zavrsi idem kod ginicke na razgovor sta dalje..

Neposredna veza do poruke: 261
8.11.2013 12:02:07   
Snjeguljica_83
Bebac, user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 262
8.11.2013 12:21:34   
perlica55
Bebac draga, kaj da ti kažem, sve znaš...
jakooooooo mi je žao user posted image

Neposredna veza do poruke: 263
8.11.2013 12:29:25   
tintin
Bebac draga jako mi je žao user posted image

Neposredna veza do poruke: 264
8.11.2013 12:35:44   
PinkyFunkyBirdy
Draga bebac, jako mi je žao. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 265
8.11.2013 12:52:10   
kisica
Katarina draga, hvala ti puno na lijepim željama. Da, da..brojimo mi polako, i neznam zašto ali i moja dr.je sama napomenula jučer da je kod mene to sve dole osjetljivo, i da možda neće izdržati do termina, a prošli put je bila sasvim u pravu. U svakom slučaju da izguran do 36 tjedana, bit će super. Inače na prvi porod sam otišla onak, pjevajuči, i zaista je bio brz (4 sata), ali i sin je bio malen, samo 2600 gr. Nadam se i curi nekoj maloj, jer moj muž je imao preko 5 kg i na vakum su ga vukli.user posted image
Kako je stanje kod tebe? Osim tog trčanja po kući.user posted image

Daxy user posted image - znam kako to izludi, pa sma priskočila tome da od sada pišem sve u Wordu, pa ak me izbaci imam sve, a onda se lap.počeo gasiti sam od sebe. Za nalaze onda čekamo ponedjeljak da vidimo što je i kako, a za spoting veliki tužni smajlić.user posted image user posted image

Bebac mila baš mi je žao. I iskreno uopće neznam što bi rekla, najradije bi napisala „Možda je prerarno“ ali kad se sjetim koliko sam puta prošli mj. To napisala svima vama, pa na kraju samo ružne vijesti, bolje da napišem „Čekamo, pa kako bude“. Grlim te.
Sad vidim da je stigla, stvarno pretjeruje više sa tim redovnim dolaženjem. Jako mi je žao, ali ne gubi nadu. Čekaj onda sad još taj ciklus, pa odi kod ginekologa, iako može biti da je zaista i sve u redu al jednostavno se neče primiti. Ljubimo te. user posted image user posted image

Perlice user posted image kako si ti? Kakvo je stanje kod tebe? Slabo nam o sebi pišeš zadnje dane.

Cecilija – hvala ti na utješnim rječima user posted image , zaista ne pokušavam uzimat to toliko k srcu, ali opet kopka me,,i valjda će kopkat dok ne izađe van i ne vidim je očima svojima. Bilo bolje da ste pokrili više dana, ali kad nije moglo, super i za ova dva. Inače kažu da se nakon spontanog najlakše trudnoća hvata, pa eto, možda nam ti budeš dokaz.user posted image

Pinkyca vježbalica – to neka rekreacija malo, ha? A dobro, samo ti nama pij čajić i vježbaj, pa da dočekamo konačno da nešto krene na bolje i kod tebe.user posted image

Tintin – mislim da je sve to od ovog ludog vremena, a i ide neka viroza koja nosi mučninu. Meni je isto prije dva dana bilo užas, samo sam mislila „Ne opet..pa nema dugo tek sam prestala“.user posted image

Lelaluna
– ne brini, i ti češ brzo među trudnice, a onda češ vidjeti lijepe trudničke muke.user posted image

Snjeguljice – baš si zločesta, mi gorimo od želje znat što je i kako, a ti nas pržiš. Al oke, neka bude ponedjeljak, to mi je ročkas, a onda mora biti plusić.user posted image user posted image

Curke mile vi ste sve tu jako jako dugo, pa zar niti jedna nema Iku niti na Fb, niti neki njezin broj, kontakt, nešto. Iskreno meni se uopće nekako ne sviđa to što je nema. Nije mi baš tip koji bi nestala bez riječi. Baš me brine to što se ne javlja.

Sve druge curke gdje ste nam vi? Jasmina draga kako si ti?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 266
8.11.2013 12:52:27   
lelaluna
a jooooj bebac user posted image
a baš sam mislila to je to!
a biće i user posted image samo strpljenja

jedan veliki mamin dječak

Neposredna veza do poruke: 267
8.11.2013 13:07:53   
PinkyFunkyBirdy
Evo poslala sam ikaai mail pa se nadam da će se javiti. user posted image I ja sam dosta zabrinuta za nju. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 268
8.11.2013 13:11:12   
eternity
drage moje,di ste mi, kako vi provodite petak? jedva čekam 4 sata i da mi je bježat domauser posted image

syringa kako je rekla perlica, pij vrkutu i marulju ( ja dodam malo meda pa ju je lakše popiti )

snjeguljice hajde pišni taj test sutra pa da se imamo čemu veselit preko vikenda, držim fige da bude veeeeeliki +++++user posted image user posted image

kisica ja se ne bi puno brinula, jer dr jako često pogriješe sa računanjem tjedna trudnoće, sve dok se ti osjećaš dobro i bebica raste nemaš brige, uživaj u trudnoći user posted image

perlice ja imam ciklus 30 dana, traje 4 dana tako mi je od prve mjesečnice a prolaktin mi je bio preko 2000 ( ref vrijednost 150-530 ) zato molim te ako ikako možeš provjeri bar prolaktin, privatno ti dođe oko 130-150 kn ) da budeš mirna user posted image user posted image

farah držim fige da nalazi u ponedeljak budu dobri i da se bez terapije možeš baciti u akcijuuser posted image user posted image

pinky funky birdy, ciste znaju i same od sebe puknuti a ako ne uvijek imaju tabletice, ja se ne bi nepotrebno i prijevremena sekirala user posted image user posted image

katarina i mi planiramo opet u cito na ljeto, bili smo već jednom i tad smo odradili sve pretrage po njima nismo bili za potpomognute nego su nam rekli da pokušavamo prirodnim putem al evo kako se već dobro odužilo razmišljamo o potmomognutoj tamo 7-8 mjesecuser posted image user posted image

bebač draga žao mi je što je user posted image došla, baš sam tužnauser posted image što evo ni ti nisi ovaj mjesec nas obradovala, sad držimo fige snjeguljici da popravi prosjek

daxy draga mene ti je spotting mučio sve dok nisam prolaktin dovela u normalu, jesi radila nalaze hormonauser posted image

cecilija nadamo se i navijamo da taj keksić koji je pao bude baš "jedan ali vrijedan "user posted image user posted image user posted image

evo,još da kažem da ja još nisam dobila, stomak i dalje škakilja, križa bole a danas sam na poslu u širokoj maici i najtanjem grudnjaku kojeg imam jer bradavice ne mogu ni dirnutuser posted image user posted image ,i da opet sam jutros povraćala, jadni moj dragi doslovno sam ga gurnula od sebe u krevetu i otrčala u toalet user posted image user posted image

< Poruku je uredio eternity -- 8.11.2013 13:14:28 >

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 269
8.11.2013 13:15:47   
angel@
Drage moje evo i mene...kad me nema nema me,ali zato kad sam tu ne možete me se riješiti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga katarina naša beba br.2 će pričekati da joj veliki brat napuni godinu dana pa ćemo onda na još jedno malo.... jedva čekam da vam se pridružim na odbrojavanju.... user posted image user posted image user posted image

puse svima.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 270
8.11.2013 13:17:22   
angel@
ali se nadam da vas neće biti tu da će te sve već biti na trudničkom forumu...

ANDYDEA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 271
8.11.2013 13:18:02   
Snjeguljica_83
Eternity, baš sm s epitala gdje si i kako si...

Kisica, moram se nadovezati na temu mjera ploda. Ma i meni su rekli da je beba mala (ali u bolnici, ne moja G.), beba je mala, mala i gotovo! Bedrena kost, tijelo, glava, sve! Težinu mi nitko nije računao... Pa kad sam pitala za spol (moja je beba i imam pravo znati!), reče mi: ima važnijih stvari od toga, odmarajte, beba je mala. Jedva mi je izustila da je curica. I na sljedećem pregledu sam je pitala za spol, istu babu, reče isti odgovor! Pitam jeste sigurni, jedva je rekla - da. Poslije nje me pregledal adruga dr. i za spol mi je lijepo odgovorila. Problem je što su se stalno G. mijenjali na pregledima u bolnici, a porodili su me njih 4! $ sestre su se izmijenjivale cijelu noć trudnova! user posted image user posted image Vidiš mjere moje Eme u potpisu, a bila je "mala". U njihovu guzicu je "mala"!!! user posted image Bez brige, tvoja beba je savršena.

I evo jednog lošeg događaja. Mojoj mami 1. trudnoća (moj brat) i porađa s eona, vele joj ne čuje se srce, pupčana vrpca omotana oko vrata, a ono krivo su vidjeli! Sve bilo u savršenom redu!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 272
8.11.2013 14:28:34   
perlica55
Cure ovo nećete vjerovati...

Zvala sam sad svog soc. G koji mi je rekao citiram:

Kada imate višak prolaktina u krvi, ovulacija se ne dešava,
kod vas smo utvrdili da imate ovulaciju, doviđenja!!
I poklopio mi slušalicu user posted image  user posted image  user posted image  jao kolege u uredu
umiru od smijeha, jer sam crvena kao paprika, tak mi je
neugodno da vam ne mogu reći koliko... Užas...
Budem pitala ovu privatnu u ponedjeljak..

Neposredna veza do poruke: 273
8.11.2013 14:31:10   
Snjeguljica_83
Evo jedan post od mene za kraj ovog dana... Čekam MM i E. da dođu po mene na posao. Imam super jaku tešku vrećicu za nositi pa ne bih htjela se naprezati u svojem stanju. Ako ga ima. user posted image Boli me glava. Ništa mi se ne da. Baš sam bezvoljna. Pih! Ajde cure, javit ću se ujutro, ili s testom ili bez njega!user posted image

Puuuuusa svima!user posted image user posted image user posted image

P.S. Sretno mi bilo!!! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 274
8.11.2013 14:36:16   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: perlica55

Cure ovo nećete vjerovati...

Zvala sam sad svog soc. G koji mi je rekao citiram:

Kada imate višak prolaktina u krvi, ovulacija se ne dešava,
kod vas smo utvrdili da imate ovulaciju, doviđenja!!
I poklopio mi slušalicu user posted image  user posted image  user posted image  jao kolege u uredu
umiru od smijeha, jer sam crvena kao paprika, tak mi je
neugodno da vam ne mogu reći koliko... Užas...
Budem pitala ovu privatnu u ponedjeljak..

Još za kraj ću komentirati tvoje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HEhehehhehheh!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sara ili Hana
pisonjica

(65%)

(35%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!