kisica
|
Hej drage moje, evo i mene konačno iz kupnje. Sjelo danas mojih blaženih 830 kuna za komplikacije u trudnoći, haha. Kupila nešto špeceraja, malom 2 majce i štramplice, i ode pola…katastrofa. Mužić je za sebe izabrao Aljašku kolju ( a ja mrzim ribu), i sad čekam da se odmrzne da mu to poham..bljaki, bljaki, bljaki… Perlice moram priznati da ti ja nikada nisam čula, niti sa imala pojma da temp.ima neke veze sa trudnoćom, kao niti to da mora rasti ili tako nešto. Vidim da kod tebe pada, ali nije to neki drastični pad sad najednom. Baš me zanima kakva će biti sutra. Tintin super za pregled, valjda su nam curice živahnije, jer ova moja da može izašla bi vanka valjda. Snjeguljice – onda pokret. Što ste smislili za E? Cecilija super da nije došla, i držim palčeve da i ne dođe uopće. Ti nam svakako javljaj jel ima promjene, ali ja nekako imam osječaj da neće ni doći. Ika – i za tebe nekako ne vjerujem da će doći, simptomi mi se sviđaju iako nemoraju značiti ništa. Čekamo novosti. Syringa ne brini, doći će ona. Neće ti trebati ni terapija ni dr. Nemoj mi biti tako zabrinuta zbog menge, ima još vremena. Roze – baš mi je žao. Andy – ne sviđa mi se što to ne izlazi van, dobro je da dr.vodi računa o tome, ali i ti vodi računa o sebi malo više nego inače, da nebi nedaj bože što krenulo krivim putem. 3 tjedna nije baš malo da to nešto stoji unutra, a možda ode uz mengu sad iduću. Nemoj mi biti tužna mila, znam dobro da ti to baš i ne znači nešto, i da tuga baš i ne prolazi samo tako, ali bit ćeš ti nama trudilica, a onda i trudnica i opet ćemo brojati zajedno dok ne stigne novi vaš član. Lili? Ništa i dalje? Jel se igdje javlja uopće nakon onih tragova?