|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
8.7.2013 15:40:45   
angel@
Drage moje evo i mene malo...ova me vrućina ubija...i David je zbog toga ponekad nervozan...danas smo bili na prvom pregledu kod pedijatrice.... moj mačić ima 3,910 grama i 55 cm je dug,a rodio se sa 3 kg i 49 cm.... pedijatrica je zadovoljna s njim kaže da super napreduje.... refleksi su mu super.... mama je jako zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Cure kako ste vi? Ima li kakvih novosti kod vas....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 251
8.7.2013 15:44:48   
daxy
tintin draga sretnoooo! user posted image user posted image user posted image user posted image

crvenkapice to šta si ti napisala,ja apsolutno ništa ne razumin. Jel ti doktor šta reka? Nadam se da će sve bit ok.

Dobro a gdje su ostale trudilice? user posted image Zanemarile nas. user posted image

ikaaa šta ima s tobom?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 252
8.7.2013 15:47:40   
PinkyFunkyBirdy
Poslala sam pp Maloj andelici pa se nadam da će nam javiti što je s njezinim datumom. user posted image

Trudilice:

user posted image mali andeo - 01.07.
user posted image andydea - 13.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 253
8.7.2013 15:48:51   
daxy
angel@ draga,super vijesti! Bravo za malog popišanca! user posted image user posted image user posted image user posted image
Molim te izljubi ga umjesto mene,slatki mali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 254
8.7.2013 16:05:26   
PinkyFunkyBirdy
Draga angel@ pa tvoj mali princ je već mjesec dana star! user posted image I lijepo raste! user posted image user posted image user posted image Ajme kako vrijeme leti. user posted image
Šaljem vam puuuuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 255
8.7.2013 17:11:30   
supergirlzg
svima puno srece!! meni ovaj mjesec sudbina nije bas naklonjena :)

Neposredna veza do poruke: 256
8.7.2013 17:28:13   
perlica55
Crvenkapica, jetreni enzimi mogu biti
povišeni zbog analgetika, ali i masne
hrane. Izbaci Voltaren, suhomesnate
proizvode, prženu hranu.... Malo odmori
jetru, punooo vode, svježeg voća i povrća!!
Bebac, nadam se da papa bude dobar!!!
Tintin draga, sretnoooo!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 257
8.7.2013 17:31:01   
perlica55
Andel, user posted image user posted image za malog dečka,
ljubim ga punooo user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 258
8.7.2013 19:32:25   
bebac24
hvala vam drage moje :-) imam molbu ako mi moze koja rec pod koj dio da postavim pitanje vezano uz dijagnozu,na mobitelu sam pa mi je malo tesko trazit sve redom da nadem nesto o CINOVIMA . :-*

Neposredna veza do poruke: 259
8.7.2013 20:09:45   
perlica55
Crvenkapice, imaš nešto na forumu
obiteljski život/zdravlje/papa test-
CIN 1,2,3

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 260
8.7.2013 22:36:30   
cosak
Drage moje, imam jedno "pitanje" za vas... znam da ste sigurno probale sve, vidim da neke dugo pokusavaju, tako da ni slucajno necu da ispadne da sumnjam u vas user posted image
ali nije mi jasno zasto toliko te trakice...grafikoni.... i tocno u "dlaku" kad je ovulacija i td...
...gledajuci na to sve s jednostavnije strane, ako se barem probate "iskljuciti" i primjeniti jednostavniju tehniku SVAKI DRUGI DAN-jedan od tih dana je ovulacijski...pa zar ne bi trebalo biti rezultata!?
Ne zelim pametovati, samo zelim da vam uspije i da budete user posted image jer znate kako kazu da puno toga ide iz glave, pa pokusati mozda staviti na stranu sve te racunice, OPUSTITI SE i samo hopa-cupa-mozda bude user posted image
i opet kazem, nemojte me krivo shvati, ovo sam napisala u dobroj namjeri.... user posted image
mi za sada necemo nista racunati iako su mi i M i O jako neredovite, pa ni sama ne znam kad imam O, i bas zato cemo probat opusteno svaki dr.dan...., pa cemo vidjeti....
nadam se i ja svojim crticama user posted image ili user posted image = user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 261
8.7.2013 22:51:31   
crvenkapica123
Ajme Perlice hvala ti na informacijama.Bas san ovih dana jela suhomesnato a sinoc zimske i pomfrit+bruceni i eto povisenih enhima:-):-):-).Sad me boi i iza sa strane,di su bubrezi,ali s obzirom da su krv i mokraca dobri onda pretpostavljan da je od propuha.
Cure kako ste mi vi?Cim nepravin bebu odma me sve boli:-):-).Ma,bit ce bolje.

Neposredna veza do poruke: 262
9.7.2013 0:57:53   
daxy
rozesk ajde ti u dobroj namjeri nemoj postavljat takva pitanja ženama koje godinama pokušavaju ostat trudne, ženama koje su prešle 30tu godinu života, ženama koje su imale spontane i biokemijske (ili oboje) i kiretaže i razne slične i neslične muke,da ne nabrajam dalje.

Da smo uspjele zatrudnit tako jednostavno sigurno ne bi koristili sva ta sredstva za otkrivanje ovulacije i razne lijekove i čajeve šta ti ja znam šta sve ne.
Nitko od nas nije planirao to koristit,svi smo mislili da će nam uspjet u tom famoznom roku od jedne godine. Isto kako ti sada misliš da ti neće trebat dugo i ja ti želim da nikad ne iskusiš slična iskustva kao neke od ovih žena i da ostaneš trudna već u prvom pokušaju.

Lijepi pozdrav.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 263
9.7.2013 6:55:12   
Jasmina19
Cosak,ako vise od godinu dana radis na bebi i ako vidis da nema rezultata onda moras pocet razmisljat o primjeni nekih metoda.A sto se tice opustanja i ne razmisljanja o tome....kako da ne razmisljam o bebi ako radim na tome da ostanem trudna,meni je to nemoguce ako netko uspije svaka mu cast.user posted image hkajooooooooo sretan ti ročkas draga i neka ti se ostvare sve zelje:-* <3 <3 <3 @-}-- user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 264
9.7.2013 7:41:07   
daxy
Tek sad vidim da sam krivi nick stavila u prošli post.

Rozesk,oprosti,mislila sam napisat cosak,ne znam sta mi bi.
Al tako vam biva kad pišete u 1 u noći po forumu. user posted image user posted image user posted image

jasmina vidim da je FF označio O. user posted image user posted image user posted image user posted image

hkajo sretan rođendan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 265
9.7.2013 7:59:39   
Jasmina19
Uh,je bilo je napeto,dok sam je cekalauser posted image Vidim da tvoja BT raste i raste,tak i trebauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 266
9.7.2013 9:09:55   
perlica55
Cosak draga, da sam ostala trudna prije godinu i mjesec dana,
kad smo MM i ja počeli raditi na bebi, sigurno nebi bila na
ovoj temi. Trakice koristim zadnjih 6 mj. nakon što sam SVE
od savjeta pokušala: svaki dan na plodne dane, svaki drugi na pl. d.,
svaki drugi dan u mjesecu, dubila na glavi, držala guzu povišenu,
držala "noge nu svijeći" nakon keksa i ništa!!
Onda sam to sve nastavila zadnjih 6 ciklusa kad mi LH trakica potvrdi O,
pa zadnja dva ciklusa kad je utvrdim  bazalnom tempicom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
A sad pogledaj moj ticker user posted image !!!!
Daxy vjerujem da ti je 100% O bila 7.7. Žao mi je što niste
bili u akciji ni taj ni dan prije, ali ipak ima nade, spermići žive 72h
(osim u MM, u njega vjerojatno nema žive duše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jasmina, user posted image  user posted image  user posted image user posted image  za O i akciju!!!
Hkajo sretnooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 267
9.7.2013 9:12:02   
mali andeo
evo curke...nažalost nemam puno vremena da se javljam.. znači 1.07. nije bio plusić,nego glupa m...
ali ne gubim nadu,evo ovaj mjesec imam priliku za još jedamput..
i nadam se da će to onda biti to,imam neki dobar predosjećaj...znači 28,07 i nadamo se debelom user posted image
svim trudilicama želim puno sreće user posted image

Neposredna veza do poruke: 268
9.7.2013 9:35:36   
perlica55
Mali andeo držim fige pa nek bude user posted image  28.
Al nas nemoj držati u neizvjesnosti, obavezno
nam javi kak stvari stoje, valjda budeš uhvatila
minuticu za napisati post user posted image  user posted image  user posted image
Crvenkapica draga, ja ti nisam medicinske struke,
al u neke medicinske stvari se arzumijem. Nadam se da nalazi budu bolji.
Nije ništa strašno povišeno, kod tebe. Al budući postoje
referentne vrijednosti, bilo bi dobro kad bi nam nalazi bili
u tim granicama, ne?! Malo na dijetu, laganiju hranu i bude to dobro user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 9.7.2013 9:38:17 >

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 269
9.7.2013 9:55:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga hkajo SRETAN ROĐENDAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasmina draga bravo za O! user posted image user posted image user posted image Sad možete malo odahnuti. user posted image user posted image user posted image

Daxy milena, meni se i dalje čini da ti je O bila 12 dc, ali vjerujem da će ti FF označiti na 13 dc jer si stavila vodenasti iscjedak. Moguće da je bila negdje s 12 na 13 dc, ali što je najbitnije BILA je O! user posted image Sad navijamo da bude plusić za 14 dana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Cosak, e sad si naišla na pravu osobu koju ćeš to pitati. user posted image Dođi malo s mišem na moje ime pa ćeš vidjeti koliko dugo pokušavamo dobiti bebu (TTC - trying to conceive) i ispod toga koji mi je dan ciklusa (s tim da mi još nije bila O tako da se niti sljedeća M ne može odrediti).
Krenimo redom: počeli smo raditi na bebi od 9.mj. 2011.g. i to onako keks kad nam je došlo. I naravno čekala sam par mjeseci samo da dobim mengu i naravno razočaranje jer su me cijelo djetinjstvo plašili da čim se pokeksam bez zaštite ODMAH ću biti trudna ... da, baš! user posted image Svjesna sam da imam policistične jajnike i da ne dobivam mengu svaki mjesec, ali još sam uvijek uvjerena bila da me spermići mogu oploditi u bilo koje vrijeme jer nema zaštite. user posted image I kako prolazi vrijeme i nema moje menge naravno da se već zamišljam s ogromnom trbušinom, ali testići su negativni. Odlazim giniću, nema O i sigurno je problem to odrediti.
Kupujem neki mikroskop i skupa s čašom radim svoj Maybe Baby jer on SIGURNO otkriva O, ali fućkaj ti to jer je meni stalno vražja paprat što znači da ipak ne mogu s njim odrediti O. Raspitujem se na RR i čiku googla i otkrivam da za PCOS ponekad postoji uzrok koji se može otkriti pa privatno vadim hrpu spolnih hormona da otkrijem gdje je kvar. S nalazima nisam ništa puno pametnija jer pokazuju samo da su neki muški spolni hormoni povećani i LH i FSH u obrnutom omjeru nego što trebaju biti za redovite O, a to se ne može liječiti.
Google preporuča čajeve - stolisnik i nevenov cvijet ... krećem s tim. Dobivam savjet da odem do edokrinologa jer su oni pametniji od ginića po pitanju hormona. Šalje me na još jedan nalaz. Inzulinska rezistencija mi je ok.
Trudnoće još nema iako sad već znam da me prije O počinju boliti sise pa ajde barem odprilike znam da svakih 2, 3 mjeseca bude neka O. Počinjem mjeriti i bazalnu tempicu da si potvrdim O. Odlazim kod privatnog ginića i "pametno" zaključuje da ne ovuliram redovito pa mi daje Klomifen jedan ciklus da dobim O, no i ona kasni (nije bila cca 14 dc već 24 dc) no menga je svejedno stigla. Sad već pijem marulju i vrkutu i zdravac jer su to bolji čajevi za moju situaciju. user posted image
Sad već kužim kad je O i ajmo probati i pošteno dići noge, a ne samo guzu i napokon sam ugledala tako željeni plusić! user posted image No, za 3 dana krvarim ... biokemijska. user posted image
Odlazim raditi briseve jer sam imala neko peckanje i otkrivena candida ... pa lječenje .... pa ponavljanje briseva .... i tu smo morali preskočiti jednu O. Nakon toga čekam na sljedeću O neka 2 mjeseca, ulovimo ju, akcija, guza i noge visoko u zrak ... i za 2 tjedna opet ugledam plusić. user posted image Sad smo u strahu ... dani prolaze, plusići tamne ... čekam pregled do po mome 7 tt ... dolazim i ginička pravi neku razočaranu facu i govori mi: nema ploda. Ja sam u komi. user posted image No, ipak me šalje u bolnicu gdje imaju bolji UZV i tamo vidim malo srčeko da kuca. Plačem od sreće ... no nešto nije dobro ... dolazim na UZV svakih par dana sljedećih 3 tjedna dok srce nije prestalo kucati. Slijedi kiretaža, pa čekanje ... nema O niti M... odlazim privatno na UZV ... kaže mi (2 mj. nakon kiretaže) da je ostalo nešto ... ponavljanje kiretaže. user posted image
Znači u 12. mj. 2012. sam zatrudnila, u 2. mj. 2013. prva kiretaža, pa u 4. mj. druga i nakon nje je bila jedna menga ... brisevi ... otkrivena ureaplasma ... lječenje i sad u čet idem ponavljati briseve i molim dragog Boga da je sve ok i da mogu nastaviti dalje raditi na bebi.
I sad mi reci ŠTO bi ti na mom mjestu napravila? Ako pustim da O i M dolaze po volji i ne pratim ih može se desiti da čekam O 6 mj. kao što se jednom desilo dok nisam još radila na bebi, a i meni je 30g. i NEMAM djece za sad. Ako misliš da lažem evo ti moja tema koju sam pokrenula kad sam tek došla na RR pa čitaj (na njoj nema o mojoj biokemijskoj i spontanom, ali imaš kako sam krenula od malih stvari prema većima da si pomognem zatrudniti): http://www.ringeraja.hr/forum/Kako_regulirati_cikluse_-_trebam_savjet/m_755139/tm.htm

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 270
9.7.2013 11:08:33   
supergirlzg
moja planirana user posted image treba doci za 6 dana, a danas se vec osjecam uzasno PMSasto, jedva sam ustala iz kreveta i boli me trbuh kao da cu dobiti svaki cas.. tako da sam relativno sigurna da ovaj mjesec nis od mene :)
svima drugima sretno i da sto prije ugledate user posted image -->user posted image -->user posted image !

Pinky, tvoja prica je zbilja fascinantna..svaka ti cast na strpljivosti i hrabrosti!!! drzi se i ne daj se!!! puse

Neposredna veza do poruke: 271
9.7.2013 11:11:37   
hkajo
hvala vam cure user posted image user posted image user posted image , nadam se da ču ovaj mjesec ugledati najdraži poklon koji želim user posted image , svima vam šaljem po 2,3 šnitice user posted image user posted image al nemojte mi se udbeliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 272
9.7.2013 11:16:09   
tintin
Mali andjeo žao mi je, želim ti svu sreću za dalje.
Hkajo Sretan rodjendan, sve najbolje ti želim.
Drage moje ultrazvuk gotov, endometrij 5,7 vadila krv estradiol oko 13:30 h će mi javiti jeli sve ok i reći mi kad opet da dodjem, uglavnom u postupku sam i jako sam sretna, u meni uvijek postoji nada i nakon ovih pet godina borbe, cure drage hvala vam za veliku podršku vi ste stvarno prave prije ovako virtualno, uf sad sam se raznjezila user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 273
9.7.2013 11:50:43   
perlica55
Tintin draga, koji ti je dana dc? Nadam se da se
bude endometrij još br malo podebljao user posted image  i držim
fige da nalazi budu super, pa da za nekih cca
20-ak dana ugledaš user posted image  ili user posted image
supergirlzg, nema odustajanja dok user posted image  ne dođe user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 9.7.2013 11:51:50 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 274
9.7.2013 12:03:23   
andydea
pozz moje trudiliceuser posted image
Hkajo sretan rođendan draga i želim ti najljepši poklonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintin user posted image user posted image user posted image  ti si hrabra žena i divim ti se....
Pinky ja jedva čekam da te ponovno vidim na listi,nadam se što prijeuser posted image
Perlice kako si mi ti???
mali anđeo zao mi je kaj je došlauser posted image ...ma sljedeći mjesec je tvojuser posted image
hm...evo mene u Zagrebu i konačno sam malo došla k sebi...moji simptomi su svakakvi...slabo mi je i dalje,ali jedem pomalo pa mi je boljeuser posted image
Moj datum je sljedeći ,ali ja čekam moju Katyuser posted image ...draga kako si???
MM i ja smo skroz pozitivni i ako i dođe neočekivana user posted image ,nema veze idemo dalje...a ako dobijemo blizančeke,nitko sretniji od nasuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!