|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
10.7.2013 8:49:47   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image andydea - 13.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 301
10.7.2013 8:53:42   
perlica55
Daxy, što je s tvojom tempicom user posted image
Jutros je pala, mislim da je možda tek danas O,
ima li simptomića??
Pinky i tvoj BT se mrda, ima li u tebe naznaka da
bi mogla uskoro???

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 302
10.7.2013 8:57:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga supergirlzg, kakvo je stanje danas? user posted image

Andy, draga, baš sam se nasmijala. user posted image user posted image user posted image Ali moram priznati da od kad sam tu nisam vidjela da je bilo kojih duplića od cura koje su odbrojavale s nama tako da bi bilo lijepo da se napokon i to desi. user posted image

Meni je danas malo porasla tempica. Može biti to što smo išli kasnije spavat, pa što sam loše sanjala (porod!!!) ili što me mm probudio na minutu jer mu je pao mob na pod kad se ustajao. Nije još bila O, ali opet imam neke simptome koji bi mogli označiti da dolazi ili ne dolazi. Jučer mi se činilo da se pojačao iscjedak i da je nešto prozirniji, jutros su mi počeli izbijati prištevi, sise još ne bole, ali su nešto maaaaaalo osjetljivije. A ne znam ... opet vas gnjavim s glupostima, ali kome ću se drugome jadati nego vama. user posted image user posted image user posted image Nadam se da O neće još samo tjedan dana.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 303
10.7.2013 9:44:06   
perlica55
Pinky draga user posted image , naravno da ne gnjaviš user posted image ...
Ko će nam pomoći savjetima, nego jedna drugoj!
Meni je danas 7 dc, za vikend krećem piškiti trakice,
pa budemo vidili hoćemo li imati sreće ovj mjesec user posted image .
Trudilice di ste, uljenile ste se po ovoj vrućini, falite user posted image user posted image
user posted image  Još nemamo trudnicu?! Nije fer user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 10.7.2013 9:48:00 >

Neposredna veza do poruke: 304
10.7.2013 10:11:06   
PinkyFunkyBirdy
I zaboravila sam napisati da me danas i glava boli. user posted image

Andy, sad kad si se vratila ajde pliz otvaraj na temi Trudnoća/Rodili smo tko je rodio jer već jaaaako dugo nitko nije ništa napisao, a kako sam dosta u gužvi stvarno ne stignem pratiti sve, a naravno da svim novim mamama želim zaželjeti sve naj, naj, naj. user posted image Hvala ti draga unaprijed! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 305
10.7.2013 10:55:55   
supergirlzg
pa ne znam, danas se isto osjecam kao da cu dobiti, uzasno sam gladna, ali grudi nista, a obicno bole prije menstruacije..
krvi zasad nema, a ono od jucer je isto bilo nesto smeckasto, a ne svjeza krv. tak da nisam pametna kaj je to :)

Neposredna veza do poruke: 306
10.7.2013 11:00:15   
PinkyFunkyBirdy
To je bilo jer se mala user posted image ugnjezdila u bušu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 307
10.7.2013 11:07:38   
supergirlzg
ma joj Pinky, pa to nije moguceeeeeee.... jer bi krv bila svjeza..i ne moze doci do implantacijskog 3-4 dana nakon odnosa- sama si rekla.. i niti ne znam kad mi je bila ovulacija ovaj mjesec..

Neposredna veza do poruke: 308
10.7.2013 11:15:42   
PinkyFunkyBirdy
Ne, oprosti, nisam rekla da ne može doći do implantacija nakon 3, 4 dana već da ne može doći M nakon 3 dana od O. user posted image user posted image user posted image
Za gnježđenje sam ti rekla kako je najčešće, ali sam ti rekla i iz svog primjera da je kod mene sigurno bilo već 4. ili 5. DPO. I još k tome ti NISI SIGURNA kad ti je bila O tako da ovaj moj prethodni post stoji! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 309
10.7.2013 11:22:43   
supergirlzg
pa nisam, ali prvi put ovaj ciklus kad smo nekaj radili je bilo od petka do nedjelje user posted image tako da cak da je ovulacija bila u taj petak, sumnjam da bi u utorak vec bila implantacija..ne znam, ja sam skroz skepticna. a i trbuh me jos boli kao da cu dobiti svaki cas. i nekad mi se zna desiti spotting, pa onda 2-3 dana nis, pa onda dobijem.. znam ja da ti navijas za prvu trudnicu ovaj mjsec, ali nekak mislim da to nisam ja :)

Neposredna veza do poruke: 310
10.7.2013 11:33:43   
daxy
Ne znam šta da više napišem o ovoj svojoj temperaturi. Meni tek ništa više nije jasno.

Samo kad gledate moj graf uzmite u obzir da svaki 4ti dan izlazim iz noćne,stavim bilješku "BT iz noćne",to je ova temperatura ispod koje ima znak #. Inače se svako jutro budim oko 6 i mjerim i odmah upišem.

Danas se super osjećam,idem se bućnit u more. Bacit ću se na lastu za vas. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 311
10.7.2013 11:39:22   
perlica55
Daxy draga, ta tempica koju mjeriš nakon izlaska iz noćne nije
vjerodostojna, jer tijelo nije odmaralo i normalno je da
tada tempica bude viša. Možda bi osim u napomeni, trebala staviti i
drugo vrijeme mjerenja pa da FF bilježi prazni kružić, tak da te
tempice ne uzme u obzir kad bude odredio O user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 312
10.7.2013 13:37:34   
supergirlzg
svima drzim figeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 313
10.7.2013 13:42:07   
PinkyFunkyBirdy
Supergirlzg, a zašto nam ti nisi na listi? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 314
10.7.2013 13:44:45   
andydea
može Pinkyuser posted image
Daxy ne opterćuj se sa time...opusti se...vjerujem da bu sve okuser posted image user posted image
supergirl nadam se da češ ovaj mjesec postatiuser posted image ,želim ti to od srca...
Drage moje mene počelo lagano boliti dole i onako nelagodno se osjećam...užasne sam volje i živčana ko puškauser posted image ...mislim da ipak stiže moja user posted image
Sutra imam snimanje za emisiju baby bonus i dolazi mi ekipa iz studija u kućuuser posted image ..Di je slavni user posted image
Pusa svima ...Katy javi se???
Winkice kako si mi ti,slabo se javljašuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 315
10.7.2013 13:49:27   
supergirlzg
pa nisam na listi jer nema sanse da sam trudna, osim po duhu svetom :))) samo sam se malo htjela druziti s vama user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 316
10.7.2013 13:58:18   
hkajo
andy kad ces biti na tv da te gledamo user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 317
10.7.2013 15:04:30   
lili22
evo zenice da van se javin...
nisan van nista pisala o BT jer se bas i ne razumin.
Pinky draga stvarno mi je zal i zelin ti svu sricu ovoga svita. ma ugledat ces ti svoj user posted image , navijan zauser posted image
bila san jutros u ginica da me malo pogleda i napravi briseve. on kaze sto se njega tice sve ok a briseve cemo vidit. reka mi je da cu kroz sljedeca 24h ovulirat i da mozemo u akciju. tako da curke veceras
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadan se da nece doc user posted image ovaj misec. pratin vas sve i navijan!!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 318
10.7.2013 16:42:35   
supergirlzg
samo da prijavim da se moj spotting pojacava, tako da kao sto rekoh, stize user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 319
10.7.2013 17:38:19   
tintin
Supergirlzg žao mi je user posted image

Neposredna veza do poruke: 320
10.7.2013 17:46:08   
supergirlzg
ma nema veze, nisam ni ocekivala nista drugo :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 321
10.7.2013 23:43:14   
cosak
Drage moje, cure, zene, dame....
narocito daxy perlica55 PinkyFunkyBirdy jer imam osjecaj da ste me bas vi mozda krivo shvatile user posted image

zamolila sam da me se ne shvati krivo.... znam da je nekima/dosta vas, vec duze vrijeme i san i zelja da ugledate user posted image i postanete user posted image ....znam da pokusavate, nadate se, zelite...silno, jako... hvala Bogu ja nisam u toj situaciji i nadam se da nikada necu biti!
Mogu vas pokusati shvatiti i mislim da shvacam... zao mi je ako je s moje strane ispalo drugacije...u dobroj namjeri sam rekla da pokusate opusteno, jer mozda je bas to kljuc!
Mozda sam se ja u nekoj recenici krivo izrazila pa je ispalo kako ne treba, a sve sto sam htjela je da i ja doprinesem nekom "receptu" za uspjeh!!!
To sam rekla zato sto je moja prijateljica dugo pokusavala, na sve moguce i nemoguce nacine i duuuuugo nista... onda im je jedan (u nizu drugih doktora) savjetovao samo jednu stvar...reko im je: otiđite na godisnji, negdje, bilo gdje i nemojte misliti ni na posao, ni na kucu...ni na bebu.
Koliko god je djelovalo nemoguce, stvarno su pokusali "iskljuciti se". Kad su se vratili, a stvarno su se opustili- iduci mjesec su dosle 2 user posted image
Opet kazem, zao mi je sto ste me krivo shvatile pa mi se krenule opravdavati, mogu samo zamisliti koliko zelite bebu i znam da ste spremne napraviti sve sto treba i znam da je cesto puta tesko potrefiti sve.......sve znam, ali moj savjet je i dalje unatoc svemu, da se opustite, bar probajte.
I jos nesto, ne znam koliko je koja od vas vjernik, ja jesam i stvarno vjerujem u Bozju milost...
Preporucam vam odlazak u Međugorje, ali sa vjerom (ne turisticki user posted image )
I voljela bih kad ovo ne bi shvacale kao neki napad, kao neko pametovanje i slicno, to mi stvarno nije namjera...
Jedino sto mi je namjera je - dobronamjerni savjet koji, (po vasoj volji) mozete poslusati, a ne morate user posted image
Pusa svima i drzim svima fige da uspiju (pa i sebi) bilo na ovaj ili onaj nacin

Neposredna veza do poruke: 322
10.7.2013 23:44:35   
daxy
lili nek bude dobitna akcija! user posted image user posted image user posted image

supergirlzg žao mi je,ali bit će sljedeći put user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Slobodno se ostani družit s nama do tad. user posted image user posted image

andydea ne sumnjam ja ni najmanje da ćeš nam i ti već sljedeći put postat user posted image ! I navijam za blizance! user posted image user posted image user posted image user posted image ja kad bih mogla birat,voljela bih u drugoj trudnoći imat user posted image user posted image isto. Al kao što znaš još pokušavam prvu ostvarit. user posted image user posted image
Javi nam kad je emisija da pogledamo. user posted image

Meni je dan bio nezaboravan i ako smo danas napravili user posted image to bi bila priča koju bih prepričavala svom djetetu.
Ljubim vas sve. Laku noć. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 323
11.7.2013 0:21:02   
daxy
cosak (sad nisam fulala nick) Zašto ti misliš da smo mi svi odmah zaskočili toplomjere,grafikone i trakice?

ja jesam pokušala opušteno i bili smo u 2 navrata i na godišnjem(prvi mjesec pokušavanja na ljeto i pred Božić). Nas dvoje sami uživali smo i zabavljali se i razmišljali "bit će šta bude" i pogađaš nije nam uspjelo! Ja ne znam da li ti meni vjeruješ,jer imam dojam da misliš da smo neke kontrol frikuše. Vjeruj mi nije tako. Uz ovo sve šta radim (a uđe to u naviku,pa uopće ne razmišljaš o tome) ja i dalje uživam u nježnostima i vođenju ljubavi sa svojim dragim. Bez opterećenja i opušteno to radimo i ništa se promjenilo nije među nama. I inače smo posvećivali puno pažnje jedno drugom i često smo se seksali i ja sada ne osjećam nikakvu promjenu šta se toga tiće.

Ovdje se veselimo i tugujemo zajedno,očekujemo to čudo. Ove cure skupa sa mnom čekaju moju ovulaciju (a imala sam samo jednu potvrđenu u zadnja 4 ciklusa) i ja čekam njihov user posted image kao svoj. Postale smo prave prijateljice,bodrimo jedna drugu i u drugim životnim prilikama ( sretnim i onim nesretnim ). Ti si isto tako dobrodošla u naše virtualno društvo. Iskreno ti želim da nikad ne posumnjaš u svoju sposobnost da postaneš majka i da ne dođeš do te faze da moraš tražit ovulaciju po ciklusu i radit ovo sve šta mi radimo,jer tek ćeš nas onda razumjet. Sad to ne možeš nikako.

Da još jednom ponovim(a možeš se i ti vratiti koju stranicu unazad,pa pročitati šta sam već napisala):
Razlog zašto nikome nismo rekli da pokušavamo,između ostalog je taj šta bi svi bili pametni i davali dobronamjerne savjete i predlagali narodne lijekove uz primjer "njihovih" prijatelja koji su tako uspjeli. Zato sam na ovom forumu s curama koje me razumiju i u istoj/sličnoj smo situaciji.

Cosak,želim ti laku noć.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 324
11.7.2013 8:11:13   
daxy
Dobro vam jutro!

Samo da poželim sreću našoj

pinky na uzimanju brisa! Držim fige da sve bude u redu

i tintin draga navijam da endometrij bude zadebljan koliko triba!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!