Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 8:49:47
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: andydea - 13.07. ikaaa - 15.07. *Katarina* - 15.07. cosak - 15.07. winkica - 16.07. malena 35 - 16.07. Jasmina19 - 17.07. hkajo - 18.07. nelly. - 23.07. lili22 - 25.07. daxy - 26.07. tintin - 28.07. mali andeo - 28.07. perlica55 - 29.07. cecilija - 31.07. ?
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 8:53:42
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, što je s tvojom tempicom Jutros je pala, mislim da je možda tek danas O, ima li simptomića?? Pinky i tvoj BT se mrda, ima li u tebe naznaka da bi mogla uskoro???
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 8:57:52
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga supergirlzg, kakvo je stanje danas? Andy, draga, baš sam se nasmijala. Ali moram priznati da od kad sam tu nisam vidjela da je bilo kojih duplića od cura koje su odbrojavale s nama tako da bi bilo lijepo da se napokon i to desi. Meni je danas malo porasla tempica. Može biti to što smo išli kasnije spavat, pa što sam loše sanjala (porod!!!) ili što me mm probudio na minutu jer mu je pao mob na pod kad se ustajao. Nije još bila O, ali opet imam neke simptome koji bi mogli označiti da dolazi ili ne dolazi. Jučer mi se činilo da se pojačao iscjedak i da je nešto prozirniji, jutros su mi počeli izbijati prištevi, sise još ne bole, ali su nešto maaaaaalo osjetljivije. A ne znam ... opet vas gnjavim s glupostima, ali kome ću se drugome jadati nego vama. Nadam se da O neće još samo tjedan dana.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 9:44:06
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky draga , naravno da ne gnjaviš ... Ko će nam pomoći savjetima, nego jedna drugoj! Meni je danas 7 dc, za vikend krećem piškiti trakice, pa budemo vidili hoćemo li imati sreće ovj mjesec . Trudilice di ste, uljenile ste se po ovoj vrućini, falite Još nemamo trudnicu?! Nije fer
< Poruku je uredio perlica55 -- 10.7.2013 9:48:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 10:11:06
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
I zaboravila sam napisati da me danas i glava boli. Andy, sad kad si se vratila ajde pliz otvaraj na temi Trudnoća/Rodili smo tko je rodio jer već jaaaako dugo nitko nije ništa napisao, a kako sam dosta u gužvi stvarno ne stignem pratiti sve, a naravno da svim novim mamama želim zaželjeti sve naj, naj, naj. Hvala ti draga unaprijed!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 10:55:55
|
|
|
|
supergirlzg
|
pa ne znam, danas se isto osjecam kao da cu dobiti, uzasno sam gladna, ali grudi nista, a obicno bole prije menstruacije.. krvi zasad nema, a ono od jucer je isto bilo nesto smeckasto, a ne svjeza krv. tak da nisam pametna kaj je to :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:00:15
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
To je bilo jer se mala ugnjezdila u bušu!!!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:07:38
|
|
|
|
supergirlzg
|
ma joj Pinky, pa to nije moguceeeeeee.... jer bi krv bila svjeza..i ne moze doci do implantacijskog 3-4 dana nakon odnosa- sama si rekla.. i niti ne znam kad mi je bila ovulacija ovaj mjesec..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:15:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ne, oprosti, nisam rekla da ne može doći do implantacija nakon 3, 4 dana već da ne može doći M nakon 3 dana od O. Za gnježđenje sam ti rekla kako je najčešće, ali sam ti rekla i iz svog primjera da je kod mene sigurno bilo već 4. ili 5. DPO. I još k tome ti NISI SIGURNA kad ti je bila O tako da ovaj moj prethodni post stoji!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:22:43
|
|
|
|
supergirlzg
|
pa nisam, ali prvi put ovaj ciklus kad smo nekaj radili je bilo od petka do nedjelje tako da cak da je ovulacija bila u taj petak, sumnjam da bi u utorak vec bila implantacija..ne znam, ja sam skroz skepticna. a i trbuh me jos boli kao da cu dobiti svaki cas. i nekad mi se zna desiti spotting, pa onda 2-3 dana nis, pa onda dobijem.. znam ja da ti navijas za prvu trudnicu ovaj mjsec, ali nekak mislim da to nisam ja :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:33:43
|
|
|
|
daxy
|
Ne znam šta da više napišem o ovoj svojoj temperaturi. Meni tek ništa više nije jasno. Samo kad gledate moj graf uzmite u obzir da svaki 4ti dan izlazim iz noćne,stavim bilješku "BT iz noćne",to je ova temperatura ispod koje ima znak #. Inače se svako jutro budim oko 6 i mjerim i odmah upišem. Danas se super osjećam,idem se bućnit u more. Bacit ću se na lastu za vas.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 11:39:22
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, ta tempica koju mjeriš nakon izlaska iz noćne nije vjerodostojna, jer tijelo nije odmaralo i normalno je da tada tempica bude viša. Možda bi osim u napomeni, trebala staviti i drugo vrijeme mjerenja pa da FF bilježi prazni kružić, tak da te tempice ne uzme u obzir kad bude odredio O
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 13:37:34
|
|
|
|
supergirlzg
|
svima drzim figeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 13:42:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Supergirlzg, a zašto nam ti nisi na listi?
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 13:44:45
|
|
|
|
andydea
|
može Pinky Daxy ne opterćuj se sa time...opusti se...vjerujem da bu sve ok supergirl nadam se da češ ovaj mjesec postati ,želim ti to od srca... Drage moje mene počelo lagano boliti dole i onako nelagodno se osjećam...užasne sam volje i živčana ko puška ...mislim da ipak stiže moja Sutra imam snimanje za emisiju baby bonus i dolazi mi ekipa iz studija u kuću ..Di je slavni Pusa svima ...Katy javi se??? Winkice kako si mi ti,slabo se javljaš
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 13:49:27
|
|
|
|
supergirlzg
|
pa nisam na listi jer nema sanse da sam trudna, osim po duhu svetom :))) samo sam se malo htjela druziti s vama
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 13:58:18
|
|
|
|
hkajo
|
andy kad ces biti na tv da te gledamo
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 15:04:30
|
|
|
|
lili22
|
evo zenice da van se javin... nisan van nista pisala o BT jer se bas i ne razumin. Pinky draga stvarno mi je zal i zelin ti svu sricu ovoga svita. ma ugledat ces ti svoj , navijan za bila san jutros u ginica da me malo pogleda i napravi briseve. on kaze sto se njega tice sve ok a briseve cemo vidit. reka mi je da cu kroz sljedeca 24h ovulirat i da mozemo u akciju. tako da curke veceras nadan se da nece doc ovaj misec. pratin vas sve i navijan!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 16:42:35
|
|
|
|
supergirlzg
|
samo da prijavim da se moj spotting pojacava, tako da kao sto rekoh, stize
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 17:38:19
|
|
|
|
tintin
|
Supergirlzg žao mi je
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 17:46:08
|
|
|
|
supergirlzg
|
ma nema veze, nisam ni ocekivala nista drugo :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 23:43:14
|
|
|
|
cosak
|
Drage moje, cure, zene, dame.... narocito daxy perlica55 PinkyFunkyBirdy jer imam osjecaj da ste me bas vi mozda krivo shvatile zamolila sam da me se ne shvati krivo.... znam da je nekima/dosta vas, vec duze vrijeme i san i zelja da ugledate i postanete ....znam da pokusavate, nadate se, zelite...silno, jako... hvala Bogu ja nisam u toj situaciji i nadam se da nikada necu biti! Mogu vas pokusati shvatiti i mislim da shvacam... zao mi je ako je s moje strane ispalo drugacije...u dobroj namjeri sam rekla da pokusate opusteno, jer mozda je bas to kljuc! Mozda sam se ja u nekoj recenici krivo izrazila pa je ispalo kako ne treba, a sve sto sam htjela je da i ja doprinesem nekom "receptu" za uspjeh!!! To sam rekla zato sto je moja prijateljica dugo pokusavala, na sve moguce i nemoguce nacine i duuuuugo nista... onda im je jedan (u nizu drugih doktora) savjetovao samo jednu stvar...reko im je: otiđite na godisnji, negdje, bilo gdje i nemojte misliti ni na posao, ni na kucu...ni na bebu. Koliko god je djelovalo nemoguce, stvarno su pokusali "iskljuciti se". Kad su se vratili, a stvarno su se opustili- iduci mjesec su dosle 2 Opet kazem, zao mi je sto ste me krivo shvatile pa mi se krenule opravdavati, mogu samo zamisliti koliko zelite bebu i znam da ste spremne napraviti sve sto treba i znam da je cesto puta tesko potrefiti sve.......sve znam, ali moj savjet je i dalje unatoc svemu, da se opustite, bar probajte. I jos nesto, ne znam koliko je koja od vas vjernik, ja jesam i stvarno vjerujem u Bozju milost... Preporucam vam odlazak u Međugorje, ali sa vjerom (ne turisticki ) I voljela bih kad ovo ne bi shvacale kao neki napad, kao neko pametovanje i slicno, to mi stvarno nije namjera... Jedino sto mi je namjera je - dobronamjerni savjet koji, (po vasoj volji) mozete poslusati, a ne morate Pusa svima i drzim svima fige da uspiju (pa i sebi) bilo na ovaj ili onaj nacin
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 10.7.2013 23:44:35
|
|
|
|
daxy
|
lili nek bude dobitna akcija! supergirlzg žao mi je,ali bit će sljedeći put ! Slobodno se ostani družit s nama do tad. andydea ne sumnjam ja ni najmanje da ćeš nam i ti već sljedeći put postat ! I navijam za blizance! ja kad bih mogla birat,voljela bih u drugoj trudnoći imat isto. Al kao što znaš još pokušavam prvu ostvarit. Javi nam kad je emisija da pogledamo. Meni je dan bio nezaboravan i ako smo danas napravili to bi bila priča koju bih prepričavala svom djetetu. Ljubim vas sve. Laku noć.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 11.7.2013 0:21:02
|
|
|
|
daxy
|
cosak (sad nisam fulala nick) Zašto ti misliš da smo mi svi odmah zaskočili toplomjere,grafikone i trakice? ja jesam pokušala opušteno i bili smo u 2 navrata i na godišnjem(prvi mjesec pokušavanja na ljeto i pred Božić). Nas dvoje sami uživali smo i zabavljali se i razmišljali "bit će šta bude" i pogađaš nije nam uspjelo! Ja ne znam da li ti meni vjeruješ,jer imam dojam da misliš da smo neke kontrol frikuše. Vjeruj mi nije tako. Uz ovo sve šta radim (a uđe to u naviku,pa uopće ne razmišljaš o tome) ja i dalje uživam u nježnostima i vođenju ljubavi sa svojim dragim. Bez opterećenja i opušteno to radimo i ništa se promjenilo nije među nama. I inače smo posvećivali puno pažnje jedno drugom i često smo se seksali i ja sada ne osjećam nikakvu promjenu šta se toga tiće. Ovdje se veselimo i tugujemo zajedno,očekujemo to čudo. Ove cure skupa sa mnom čekaju moju ovulaciju (a imala sam samo jednu potvrđenu u zadnja 4 ciklusa) i ja čekam njihov kao svoj. Postale smo prave prijateljice,bodrimo jedna drugu i u drugim životnim prilikama ( sretnim i onim nesretnim ). Ti si isto tako dobrodošla u naše virtualno društvo. Iskreno ti želim da nikad ne posumnjaš u svoju sposobnost da postaneš majka i da ne dođeš do te faze da moraš tražit ovulaciju po ciklusu i radit ovo sve šta mi radimo,jer tek ćeš nas onda razumjet. Sad to ne možeš nikako. Da još jednom ponovim(a možeš se i ti vratiti koju stranicu unazad,pa pročitati šta sam već napisala): Razlog zašto nikome nismo rekli da pokušavamo,između ostalog je taj šta bi svi bili pametni i davali dobronamjerne savjete i predlagali narodne lijekove uz primjer "njihovih" prijatelja koji su tako uspjeli. Zato sam na ovom forumu s curama koje me razumiju i u istoj/sličnoj smo situaciji. Cosak,želim ti laku noć.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2013. 11.7.2013 8:11:13
|
|
|
|
daxy
|
Dobro vam jutro! Samo da poželim sreću našoj pinky na uzimanju brisa! Držim fige da sve bude u redu i tintin draga navijam da endometrij bude zadebljan koliko triba!
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!