|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
9.7.2013 12:08:06   
supergirlzg
OK, OK, nem aodustajanja :) user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 276
9.7.2013 13:47:56   
PinkyFunkyBirdy
Mali andeo žao mi je što je stigla vještica. user posted image Iskreno se nadam i navijam da drugi datum bude dobitan! user posted image user posted image user posted image
Tintin milena, baš mi je drago da si opet u postupku i što ćeš nam ubrzo odbrojavati! user posted image
Supergirlzg, simptomi user posted image i user posted image su većinom isti tako da mi se nemoj predavati. user posted image
Joj, Andy ja sam sigurna da ćeš nam imati ovaj mjesec user posted image ! Navijam! user posted image user posted image user posted image
Sad vidim da sam u svojoj priči zaboravila napisati da sam počela i LH trakice koristiti, ali tko bi se tog svega sjetio. user posted image user posted image user posted image Previše dugo i previše metoda za otkrivanje O. user posted image

Trudilice:

user posted image andydea - 13.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 277
9.7.2013 14:09:35   
tintin
Danas mi je 11 dc, sad me zvalo iz bolnice moram opet u cetvrtak na ultrazvuk estradiol nije baš nešto vidit ćemo sve u četvrtak., nadam se da će biti bolji za dva dana., hvala vam cure drage.

Neposredna veza do poruke: 278
9.7.2013 14:31:43   
PinkyFunkyBirdy
Tintin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dal postoje kakvi lijekovi za poboljšanje estradiola? Koliko on utječe na zatrudnjivanje? Njega nisam nikad proučavala pa nas slobodno malo educiraj. user posted image Vjerujem da će ti biti puno bolji za dva dana. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 279
9.7.2013 14:57:09   
supergirlzg
Cure, pazite ovo- procitala sam danas negdje da je dosta rani znak trudnoce (prije nego se moze napraviti test) taj sto vagina / stidne usne poprime neku ljubicasto-sedefastu boju. ima li neka od vas kakvog pojma o tome??

Neposredna veza do poruke: 280
9.7.2013 15:07:15   
tintin
Pinky draga nisu mi nista posebno rekli a ni ja sama nisam nikad izucavala hormone jer su mi uvik bili uredni, mislim da je veći problem sad endometrij jer mi je 11 dc a on je 5,7 a mislim da bi triba biti oko 7-8 , a za estradiol cu valjda znati bolje u cetvrtak, i drzite mi fige da se endometrij zadeblja jer ako ne postigne pravilnu debljinu ništa od mog postupka, ali budimo optimisti bit će sve ok user posted image
Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 281
9.7.2013 15:18:56   
PinkyFunkyBirdy
Draga supergirlzg, ja sam za to čula jer je u trudnoći bolja prokrvljenost pa znaju potamniti donje usne, ali navodno to nije uvijek već (kao i sve ostalo) ovisi od osobe do osobe.

Tintin milena, navijam za bolji estradiol i zadebljani endometrij ... savjet za endometrij: navali na ciklu i ananas ... pod hitno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 9.7.2013 15:20:01 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 282
9.7.2013 15:22:57   
tintin
Pinky hvala na savjetu, idem odma u dućan

Neposredna veza do poruke: 283
9.7.2013 15:34:25   
supergirlzg
od mene def nista, jer sam pocinje neka sukrvica..sto nikak ne moze biti implantacijsko jer je proslo 3 dana :) i sto je zapravo cudno jer znaci da mi je ciklus 24 dana..prosli mjesec bio 32, pretprosli 40..uzas!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 284
9.7.2013 15:50:36   
daxy
mali andeo žao mi je. user posted image

tintin piješ li ti vrkutu? Ona pomaže u zadebljanju endometrija. Sretno draga! user posted image user posted image user posted image

supergirlzg samo pozitivno! Čula sam i ja za to,al nisam nikad gledala je li ili nije...

andydea ja tebe već računam pod trudnicu. user posted image user posted image

pinky ti si naša heroina! Sve si preživila,još sam malo i imat ćeš ti svoju bebu u naručju. Sigurna sam u to. Tisuću zagrljaja ti šaljem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

perlice kraljice,ima li akcije već? user posted image user posted image

ikaaa šta je s tvojim postupkom? user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure,ja sam vam u krevetu,od jučer popodne nisam jela,trbuh mi je nadut i boli na trenutke. user posted image Ne znam šta mi je danas. Iscrpljena sam,glava me također boli. Iako mi je već sad bolje nego jutros,nadam se da ću sutra bit ko nova. user posted image user posted image user posted image

Još da dodam za moj graf,važno je da sam ja imala O! To me jako veseli! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 285
9.7.2013 16:04:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga Supergirlzg, sorry, ali nije mi jasno ... od čega su prošla 3 dana? Od O? user posted image I čitam da si rekla da za 6 dana očekuješ M? Dal sam ja nešto pobrčkala? user posted image
Ako ti je prije 3 dana bila O onda moguće da je sukrvica ostatak od O. Neke žene znaju krvariti nakon ovulacije.
Ako ti bi za 6 dana dan do kojeg odbrojavaš onda bi to mogla biti implatacijsko krvarenje, zašto ne? user posted image
Koliko ti inače traje lutealna faza? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 286
9.7.2013 16:10:36   
supergirlzg
da, prije 3 dana bila ovulacija, za 6 dana trebam dobiti, ali izgleda mi da sam danas dobila. kak moze biti implantacijsko 3 dana nakon ovulacije?? to nisam jos cula..inace mi je lutealna dosta kratka..
sumnjam da je ostatak od ovulacijskog jer sam prije 3-4 dana vec imala neki smedji iscjedak, pa nakon toga nista..

Neposredna veza do poruke: 287
9.7.2013 16:15:02   
Jasmina19
tintin,sretno ti u novom postupku i nemoj se samo uzrujavat.Evo sad sam procitala da endometrij u ovulacijskoj fazi bude 6-8mm.Nis se ne brini,bit ce to sve uredu.user posted image user posted image <3 <3 <3

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 288
9.7.2013 16:18:16   
PinkyFunkyBirdy
Draga, ja nisam stručnjak, ali ono što sam potpuno sigurna da ne možeš nikako imati mengu 3 dana nakon ovulacije. Ako je to stvarno menga onda ili nisi imala O prije 3 dana nego puno ranije ili imaš neke ogromne probleme s hormonima (ali ne vjerujem jer nikad nisam čula da netko ima baš tolike probleme).
Implantacija se inače dešava između 6 i 12 dc, ali prije bi rekla da je kod tebe malo ranije nego da je ovo menga (ako se držimo činjenice da je bila O prije 3 dana). Kako znaš da ti je bila O prije 3 dana?
U biti ajde napiši kad ti je bila zadnja M, max i min dužinu trajanja ciklusa i kako određuješ kad je O pa ćemo biti malo pametniji. Dal inače imaš spotting prije menge ili oko O? Dal ste jučer/danas imali što grublji keks? Dal imaš kakva peckanja ili nešto dolje? user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 289
9.7.2013 16:23:30   
supergirlzg
pa, moram priznati da nisam ovaj put gledala kad je, nego mi se pojavio taj smeckasti iscjedak koji se inace uvijek javlja oko ovulacije, pa ja inteligentno pretpostavila da je to to user posted image inace su mi ciklusi izmedju 26 i 32 dana, samo pretprosli mjesec je bilo 40, ali tad sam bila na nekom lijeku za koji mi je Dr rekla da moze imati za nuspojavu produzeni ciklus. lijek inace nema veze s ginekologijom..
inace uvijek pratim ovulaciju trakicama i nema bas nekog pravila kad dode, ali obicno izmedju 16 i 21 dana, kako kada. ali eto ovaj mjesec se nisam sjetila :) inace me nista ne boli / pece / svrbi ni slicno..

Neposredna veza do poruke: 290
9.7.2013 16:24:16   
supergirlzg
a spotting inace imam uvijek i dan-dve prije menge!

Neposredna veza do poruke: 291
9.7.2013 16:25:31   
supergirlzg
zadnja user posted image bila 16.6

Neposredna veza do poruke: 292
9.7.2013 16:43:55   
PinkyFunkyBirdy
Ovako ... pošto je u pravilu druga faza ciklusa za jednu ženu uvijek ista (npr. kod mene 14 dana) osim ako se ne piju neki lijekovi ili nešto što može utjecati na progesteron, pretpostavljam da je tvoja druga faza nekih 10 do 11 dana (ako je O 16. dc, a M dođe 26 dan ili O je 21 dc pa menga dođe 31 dc). Prema tome ako ti je O bila prije 3 dana trebaš stvarno dobiti (ili još bolje ne dobiti user posted image ) za 7 dana. Isto tako, ako je ovo stvarno M onda ti ovulacija nije bila prije 3 dana već prije nekih 10 dana.
Koliko sam čitala krvarenje oko O ne mora biti na dan O već može ponekad biti ranije ili kasnije pa možda prije ta 3 dana kad si imala iscjedak ti je zapravo bio pokazatelj da je O bila dan, dva ranije - i to bi bilo objašnjenje zašto je iscjedak bio tamniji (što krv duže stoji u tijelu to postaje tamnija).
Meni osobno ovo izgleda kao implantacijsko krvarenje i da ti je O bila prije nekih 5 dana, a ne prije 3. Naravno, vidjet ćeš i sama dal će do sutra krenuti jako krvarenje ili će stati.
Navijam da stane i da nam za tjedan dana popišaš plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obavezno javi!
Evo na mom primjeru: kad sam imala biokemijsku već sam 5 dan nakon O dobila jaku upalu dolje (zapravo mi se razbuktala candida, ali to tada nisam znala) i lagano krvarenje što nikad do tada nisam imala i zbog toga sam znala da sam trudna. Znači ako mi je 5 dpo već bila upala to znači da je došlo do začeća prije toga tako da je sve moguće. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 293
9.7.2013 16:50:24   
supergirlzg
istina :) ali cak i da je tak, nisam trudna jer prije 5 dana nije bilo nikakve akcije :) akcije bilo tek u cetvrtak / petak. a ako je ovulacija bila prije toga onda mi nema logike..

Neposredna veza do poruke: 294
9.7.2013 16:50:24   
perlica55
Tintin, navali sada po cikli i ananasu, pa da
se do četvrtka podeblja malo tvoj endić.
Čitala sam na RR.ba da curke prije postupka
popiju koje bezalkoholno pivo, pa nazdravi user posted image
Supergirlzg nadam se da glupa user posted image neće
uraniti, joj i tebi je kratka lutealna faza. Meni se kreće
od 11-13 dana, zadnja 3/4 ciklusa.
Daxy draga, naravno da smo u akciji user posted image
Možeš me na FF kontrolirati user posted image iako
akciju upisujem samo do O, ostatak cikluse nisam.
Pa ne morate baš sve detalje znati, ne?! user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 295
9.7.2013 16:57:40   
PinkyFunkyBirdy
Perlice draga šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danas nam nisi baš bila na RR i baš si mi falila. user posted image

Curke, tipkamo se sutra jer ja brišem s posla i jurim k mm. user posted image Uh ... da ga barem smijem zaskočiti ... jadničak bi nadrapao ... user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 296
9.7.2013 22:34:14   
crvenkapica123
Hkajo Sretan Rodendan!!!Ja upravo dosla sa slavlja(sestrin rodendan).
Kako ste?Ima li koji plusic na vidiku?
Andydea ti ces siguro ugledati +!!Imas troje djece i jos bi zeljela blizance???Skidam ti kapu!Ti si zena,majka,kraljica!!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 297
9.7.2013 23:00:32   
tintin
Daxy pila sam je prije, sad neko vrime nisam, user posted image user posted image
Jasmina user posted image user posted image
Perlice, Pinky, Daxy i sve Cure user posted image user posted image user posted image user posted image
Ikaa javi nam se user posted image

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 298
10.7.2013 0:57:00   
andydea
crvenkapice ..user posted image bas si me nasmijala..ma to mi svi govore..ali ne mislim ja bas tako...vi sve ovdje za mene ste kraljice i heroine..a nasa Pinky mi je prognozirala blizance..pa kad sam rekla mm ..on veli da bar..i ja onako se osmjehnem i pogledam ga i na kraju oba dvoje kazemo daj zamisli?...i u isti tren kazemo..mogli bi mi sve!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 299
10.7.2013 7:45:59   
perlica55
Andy  držim onda fige za user posted image  user posted image ...
Katy, ikaa, cosak, ima li kakvih simptomića??
Javite nam curke kad mislite piškiti, navijam da bude
user posted image user posted image user posted image , sretnoooo user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!