|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
13.5.2013 10:43:32   
mamasita
jutro bebeleuser posted image
plavka baš mi je drago da ste se lijepo zabavili za vikend,neka ste iskoristili dane za lijepo druženjeuser posted image a za keks ma bravo ženouser posted image user posted image user posted image
emaemily ja sam sada 28+4,i pišam ko luda,ne po noći koliko po danu,to je strašno,da mi je termin blizu pomislila bi da je krenulo.user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 601
13.5.2013 10:46:58   
plavka
Curke, imam pitanjce jer sam postala senilna pod stare dane, trebam vaditi krv onaj test senzibilizacije dal moram biti natašte i rano ili ????

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 602
13.5.2013 11:06:53   
mamasita
nemam pojma,ja sam sve zaboravila od prošle trudnoće što se tih pretraga tiče.tako da ja nisam kompetentna za odgovoruser posted image
babe šta kuhate danas?
ajme kako me bebolina lupauser posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 603
13.5.2013 11:16:19   
plavka
ma i ja sam sve pozabila...
Meni je majka zamotala malo roštilja od jučer pa budem k tome napravila paradajz juhicu i neki prilog vijerojatno rectani krumapač!
I da zamotala nam je i malo prhke orahnjačice za desert!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 604
13.5.2013 11:18:06   
keeka
pozdrav svima, evo i mene da se ukljucim, meni je termin 18.9. tu sam izmedu ljeta i jeseni. Nikako se nemogu odluciti za ime moje male lutkice koja stize za manje od 4 mj, pa ako ima netko neki prijedlog za lijepo nesvakidasnje dugačko zensko ime slobodno recite, prihvacam sve user posted image

(Odgovor članu jagoda1)
Neposredna veza do poruke: 605
13.5.2013 11:26:31   
mamasita
keeka dobrodošlauser posted image ajme ja imam dvije curke i treću na putu ali volimo kratka imena,starija je Ena,mlađa Nikol a bebolina će biti Paolauser posted image
tako da ti ja baš nisam kompetentna za davanje savjeta,ali još su mi lijepa imena Elena,Lena,Chiarauser posted image ,Laura,Marta,jedino lijepo dugačko ime mi je jasmina.
super ručak,mislim da ću danas kuhati piletinu u vrhnju sa rižom user posted image
to sam mm naručila a sad ovisi dali će kupit touser posted image user posted image vjerovatno će nešto od naručenog zaboravituser posted image user posted image

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 606
13.5.2013 12:53:05   
mamasita
jako sam sretna jer nam Chiarica i moja sekica idu doma iz bolniceuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 607
13.5.2013 13:46:41   
ruwenzor
keeka dobrodošla! meni su lijepa Gabrijela i Natalija, ta dva su nam bila s Helenom u užem izboru ali ipak je Helena pobijedila, starija je Nika pa da budu obje iz grčke mitologije user posted image
pusa Chiari i mami, nek se odmore i oporave i uživaju user posted image
plavka user posted image za keks, a za senzibilizaciju mislim da ne trebaš biti natašte, ali nisam ziher 100%
ujutro mi je bila frendica na kavi, poslije sam radila po vrtu malo, idem se istuširati pa se bacam na gledanje Nikite user posted image , to me podsjeća na srednjoškolske daneuser posted image , pa onda po N u jaslice...
za ručkić ostatak roštilja od jučer, samo još neki prilog moram izmisliti... vjerovatno pomfri, dobila sam samo 3 kg dosad pa mi treba malo masnija hrana user posted image
uživajte

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 608
13.5.2013 14:03:15   
plavka
ruwenzor-sad si mi dala misliti, imamo slični ručak a ja sam htijela kao prilog napraviti rectani krumpira ali tvoj pomfrit mi puno bolje zvući user posted image user posted image user posted image ....
mamasita-velika puse sekici i maloj chiari user posted image user posted image user posted image .
Ja osobno ne preferiram dugačka imena jer onda ljudi ionako rade skraćenice za iste. Meni je prva curka Dora od mog bratića je Doroteja a isto ju zovu Dora, tako da mi je šteta dugačkog imena kad ga nakraju svi skrate.....
Inaće moji favoriti dužih imena su Barbara, Gabriela, Larisa, Korina, Lucija...

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 609
13.5.2013 15:15:31   
Mmaestral
Mame - dajte odite na temu - Bebe, Roditeljski razgovori, Upute za bebe i pomozite mladoj mami koja ne zna kud ce sa sobom od previse pitanja u glavi i straha da sve bude ok.user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 610
13.5.2013 15:43:04   
maminangel

IZVORNA PORUKA: mamasita

jako sam sretna jer nam Chiarica i moja sekica idu doma iz bolniceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Chiaru i njenu mamu,šalji im veeeeelikeeeee puseeeeeee user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 611
13.5.2013 22:21:10   
mamasita
debele,ja odoh spat,tipkamo se sutra.
zvala sam ginića,pošto sutra nemogu pa ću ići drugi utorak,bit će mi skoro 30 tjedanauser posted image
cure spavaju.lijepe moje mile i drageuser posted image user posted image
danas su me tješile kao velike jer mi je bio pun kup svega,nisam znala da imam super psihiće domauser posted image
Chiara je predivna i velikaaaa,sunce tetkinouser posted image
toliko od mene noćkaaaaaaaaauser posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 612
14.5.2013 7:53:25   
emaemily
Jutric user posted image Ne raadim viseee , malena u vrticu mm je odveo, sad cu malo da uzivam, nesto laganini uraditi, skinula jedan film da pogledam.. i ja i moj misko cemo cijeli dan odmarati.. lijep vam dan zelim svima :) p.s. da pitam da li je ijedna od vas koristila injekcija fragmin 2500 , to sama sebi moram uskoro davati zbog vena user posted image valjda nece biti strasno

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 613
14.5.2013 9:19:14   
sarah_zg
jutro, drage moje!
Plavka, ne moraš biti na tašte za taj test senzibilizacije, ali ja moram ujutro bit na tašte za kks i željezo. user posted image
Još to sutra napravim i u ponedjeljak na pregled. Nisam bila od 18.4., baš se nekako oduljilo i jedva čekam da vidim kako se mala namjestila. Isto tako jedva čekam 28. jer mi je to zadnji radni dan. Dosta je bilo i previše, što se mene tiče. Što se kg tiče, mislim da sam na istom, tj. +9
Mamasita, kako kozice? Jel tebi ono termin kad i meni? 31.7. ili tak negdje blizu.
Joj, cure, jeste vidjeli da nam stiže neko vrelo ljeto??user posted image user posted image
Jadne mi trbušaste!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 614
14.5.2013 9:46:31   
mamasita
jutroooo debele user posted image
divno sam se veselila da možda neće dobit N vodene kozice jer im je već pun kufer doma bit kada ono surpriseeeeee danas se probudila i lijepo se čoha ja pogledam i primjetih dve tri koze,a šta da radim,tako da sam doslovno cijeli ovaj peti mjesec doma :p
sarah da meni je termin 03.08 ali imam neki filing da ću prije,cure sam tjedan dana prije i jednu i drugu.
jao,jedva čekam ljet,ja sam ljetna i obožavam ljetoooo,jedva čekam da počinje kupanje kada zatopli,joj visit ću na plaži cijeli danuser posted image user posted image
emaemily drago mi da ne radiš,i neka se ti lijepo odmori,zaslužila si user posted image
danas papamo pohano i pire i grašak mrkvicu i njamiiiii
inače kako ste mi vi ?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 615
14.5.2013 9:47:35   
plavka
Jutro curke, već sam se pribojala da moram natašte a s niskim sam si tlakom na ti kad ne pojedem obilni doručakuser posted image ...
Sarah ti ideš kod privatnog ginića ili kod socijalca, pa jebate trudna si kakva dijeta!
Baš sam i ja čitala da bude natprosiječno vruće, ja se samo u cijeloj toj prići nadam, da rodim što je lakše moguće, da sa curkom bude sve o.k. da uspijemo sa dojenjem i da nebude alergična a ne kao s moj šmizlom po bolnicama..... I onda nakon cca mjesec dana kad se uhodamo moremo zgibati na more bar na 10-tak dana.... Baš sam skromna zar ne??? Kadkad me uhvati panika kako ću ja to jer nemam pomoći od nikoga, niti u prvoj trudnoći mi nitko nije došao skuhat bar prvi-drugi dan a tamoli tek pokazati oko bebice ali čovjek se na sve nauči!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 616
14.5.2013 10:03:43   
sarah_zg
Ja mislim da mi ove godine ne idemo na more. Inače, ljetujemo na Korčuli, moji su u hercegovini pa to spojimo, ali dalek mi je to put s malom bebicom pa mislim da smo osuđeni na Zg. ja Zg inače obožavam, sve mi je tu po mjeri, ali ne mogu se naviknuti na te sparine po ljeti. Baš ih teško podnosim. Kad je u Heri +35 meni je skroz ok, vruće je i ćao. Al kad se ovaj asfalt užari, a mi u potkrovlju... ajme majko.
Plavka, idem privatno u polikliniku Nola, a nakon 35. tj. se planiram naručit na Sv. Duh kod Miškovića pa ćemo vidjeti. I ja samo želim da sve prođe ok, preživjet ćemo vrućine nekako.
Nemam ti ni ja pomoći sa strane, ali meni muž dobije 5 dana fraj na poslu pa će onda uzet godišnji tako da se nadam da će bit doma 20-ak dana sigurno. On super kuha tako da sam bez brige. A planirala sam sad, kako ću bit doma, 2 mj. skuhati nekoliko jela pa zamrznuti tako da ne moramo nakuhavati svaki dan po toj vrućini. Nisam nikad zamrzavala ništa skuhano pa nemam iskustva. Šta mislite o toj ideji? Ili da jednostavno kuhamo juhe i lešo kad iziđem iz boilnice. Tako se nadam da ću uspjeti dojiti ovaj put pa bih htjela da mi ti dani doma budu što opušteniji i s manje posla.
Ja sam s prvim sve sama radila. Imala sam dovoljno robe (sad imam još i više) pa sam peglala kad sam se osjećala dobro i kad mi se peglalo. Mali sad napravi nereda po kući (igračke i sl.), ali ja se, hvala Bogu, više tim ne opterećujem. Nek dijete uživa.
Pitao me jučer: kad će ta seka više izići? Predugo je unutra!
Mamasita, ma super da se sad u jednom naletu riješite tih koza pa ste mirni. Mi smo išli van čim su se posušile. Malo na dvorište itd., ne na sunce.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 617
14.5.2013 10:07:57   
mamasita
plavka,i ja se nadam da neće biti pretoplo ali sve mi se čini da e biti iznad prosječno toplouser posted image
sarah zg zašto moraš biti na djeti stvarno?to sam te još neki dan htjela pitati ali sam zaboravila

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 618
14.5.2013 10:14:02   
sarah_zg
ah, da, dijeta. Na zadnjoj kontroli s 25. tj. bila sam u plusu 9 kg i moja dr. misli da je to previše jer ruku na srce, nisam neka mršavica pa me stavila na 1800 kcaluser posted image
eto, ispada da sam uspjela zadržati tu kilažu do sad. Teško mi je i gladna sam, ali šta moguuser posted image
Radila sam ogtt, nemam cukar, sutra vadim kks i željezo

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 619
14.5.2013 10:14:12   
mamasita
ma meni mama kvoca da nebi slučajno je dotaknuo val ikakvoga zraka,ja otvorim da malo provjetrim a ona odmah dođe pa mi sve pozatvarauser posted image
sva sreća pa ne živimo skupauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 620
14.5.2013 10:15:20   
mamasita
svašta sarah,meni je to malo previše rigorozno,ali što ja znam,nisam ginekolog niti doktor,ajme svaka čast kako to izdržiš

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 621
14.5.2013 10:16:56   
plavka
Joj sarah i sama sam tog mišljenja, samo kaj kod mene mm apsolutno niš nezna skuhati, nešto prestrašno....
I on dobiva 5 dana ali za godišnji dvojimo radi mora ili da ga uzme odmah kad mi je termin pa niš od mora ili mjesec kasnije...
Ja sam mislila isto skuhati par kombinacija jela ali prvo za njih da mi D. i on papaju dok mene nema a i bar da imam za dva -tri dana kad dođem dok se svi neuštosamo....
Ja bih na more samo zbog moje maličke koja nakon alergije ima atopijski dermatitis pa da bude malo na moru, suncu i morskom zraku iako me prpa u tom mjestu baš nema pedijatra već je sve u Zadru do kojeg imamo cca 35 min. sa autom...
Veli mi jučer mm da već u vrtiću pitaju kad ćemo na g.o. da im zabilježimo hellou, pa kaj to nije preranoooo, pa još traju stari g.o.!!!
Curke kaj vi papate za doručak, ja više nemam ideja šta da jedem....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 622
14.5.2013 10:21:19   
mamasita
ja sam sad pojela šlaga i čokoladnih napolitanki i mlijeka,toliko o mojem smanjenju slatkoguser posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 623
14.5.2013 10:26:04   
sarah_zg
A ne znam, nadam se da ćeš nekako uspjeti sve iskombinirati. Mm je dugo živio sam i sve zna delat, sad ga još moram naučit kako se pali perilica od robe jer otkad se oženio nije ju upalio, a on je imao neku drugu koju je znao user posted image user posted image To ako rodim na carski pa me duže ne bude doma. A ti reci mužu nek ubaci povrće i lešo i skuha juhu ili bumo nakuhavale sad pa zamrzavale.
Ja sam se pomirila da na more ne idemo.
Moj ide u vjerski vrtić koji ne radi od 20.7. do 20.8. pa si mi uvijek tako tempiramo godišnji, a ove godine sam ja doma i tak i tak pa će muž uzeti u 8.
Ja ujutro kad se ustanem pojedem dva tosta s abc namazom i popijem bijelu kavu/kavu s mlijekom. Na posao si ponesem neku voćku i onda u 14.00 imam ručak. Kad dođem doma u 17.00 opet ili voćka ili tost pa kavica ili kappuccino i navečer oko 8 jogurt s malo zobenih mekinja ili kukuruznih pahuljica. To je otprilike 1800 kcal.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 624
14.5.2013 10:28:14   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: mamasita

ja sam sad pojela šlaga i čokoladnih napolitanki i mlijeka,toliko o mojem smanjenju slatkoguser posted image user posted image

Ja sam već naručila od mm najmasniji i najkaloričniji grandissimo da me čeka na terasi kad dođem iz rodilišta.
Rekla sam mu da mi i cigarete kupi, ali mislim ipak da ću se potrudit oko dojenja pa će taj užitak malo pričekati.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za dečka
turići

???

andrej (57%)

vito (43%)

Broj svih glasova: 77

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!