|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
18.11.2012 8:31:56   
bubic
Inesic@ i Winkica žao mi je uz vas sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!!!!!!!!!!Ne gubite nadu molim vas mrvice će doći uz Božiju pomoć sigurna sam !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 301
18.11.2012 11:16:08   
angel@
Drage moje Inesic@ i Winkica tako mi je žao i vjerujem da nema riječi kojima bi vaša tuga bila umanjena,ali ne gubite nadu i vjeru da ćete i vi imati male mrvice.... uz vas sam i znam kako se osjećate... izbacite sve negativno iz sebe i probajte skupiti snage za dalje... i vi ćete uskoro imati svoje bebice... ljubim vas do neba i šaljem puno zagrljaja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Tania kad ti treba doći vještica... i mene su prije nego sam saznala da sam trudna prsi bolile sa strane i imala sam grčeve kao da ću dobiti svaki čas...u mene su grčevi bili izražajniji i jači tako da nisam ni posumnjala da sam trudna... tako da draga sve je moguće!!!! Držim ti palčeve da se mala mrvica ulovila i da ćeš uskoro imati dvije user posted image user posted image velike ko kuća!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 302
18.11.2012 13:05:24   
PinkyFunkyBirdy
Jako mi je teško što moram maknuti dvije trudnice s liste. user posted image Drage moje winkica i inesic@ držite mi se! user posted image user posted image user posted image
FingerJ, draga kakvo je stanje kod tebe? user posted image

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image mijana - ponosna user posted image
user posted image FingerJ - 17.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image sarah_zg - 21.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 303
18.11.2012 13:28:45   
Tania
Draga, treba mi doci oko 20.11., a tako bi htjela da ne dodje!
Grudi me bole samo sa vanjske strane i to na dodir, temperatura mi je i danas 36,9... Jutros sam osjetila ostru bol u lijevoj dojci, potpuno bijeli iscjedak imam jos od ovulacije, a evo danas me kao lagano pocelo boljeti u donjem dijelu trbuha... I zatvor me nekako muci a s tim inace nemam problema...
Ako i nije bebica u pitanju, onda je ovaj ciklus bas cudan... Hvala puno na lijepim zeljama!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 304
18.11.2012 15:09:24   
inesic@
Tania držim figeee za jednu maluuser posted image

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 305
18.11.2012 16:53:12   
Anoniman
Evo i mene pinky mozes za iduci mjesec opet pisat..cure jako mi je zao,ali ne gubite nadu,vec je novi ciklus pred nama!tania obicno u trudnoci grudi bole tako sa strane,prema pazuhu,stoga drzim fige da ce biti user posted image a nama svima zelim vise srece iduci mjesec i poklon pod bor..

(Odgovor članu inesic@)
  Neposredna veza do poruke: 306
18.11.2012 19:43:08   
Tania
Hvala vam cure moje na lijepim željama...
Evo, popodne odem na wc, i na gaćicama smeđi trag... Danas je 13 dpo, tako da sumnjam da bi moglo biti implantacijsko... Izmjerim temperaturu, 37,2... Inače nikad nemam tako visoku navečer. Trbuh me tu i tamo zaboli, a nema svježe krvi... Mada, evo sigurno ću ujutro dobiti user posted image user posted image
Samo ju nisam očekivala tako rano. Dakle, sutra ujutro mogu očekivati pad bazalne temperatur? user posted image A baš sam mislila da će ovaj mjesec možda biti to to user posted image

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 307
18.11.2012 21:40:56   
Richy
Lijepi pozdrav svim čekalicama! Nova sam ovdje, ali u istim razmišljanjima kao i vi! U utorak, 20.11. vadim nalaz bete i nadam se čudu!!user posted image U prvom postupku nisam bila te sreće, pa se baš i ne nadam previše, jer znam da ću se samo više razočarati!? Svim čekalicama bete šaljem pozitivne vibrice!!user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 308
18.11.2012 21:45:21   
maminangel
Dobrodošla Richy user posted image Sretno svim dragim čekalicamauser posted image user posted image user posted image user posted image
vibrice od vatrene navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da što prije ugledate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Richy)
Neposredna veza do poruke: 309
18.11.2012 23:17:21   
Bucika001
Cure,imam pitanje.s obzirom da sam radila sada ove rtg pretrage,smijem li odmah ostati trudna?mora li proci neko vrijeme?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 310
18.11.2012 23:19:42   
Bucika001
Btw.pise li vama na mom proslom postu anoniman?

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 311
19.11.2012 8:11:14   
malena 35
Winkica i Inesic@ zbilja mi je jako žao i jedino što mogu da vam reknem je da se pokušate držati i biti jake i iskreno se nadam da će vam se ubrzo ostvariti vaši snovi i da će ovo samo biti dio prošlosti. drage moje šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a trudnicama mogu samo reći ČESTITAM i čuvajte sad i sebe i svoje mrvice

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 312
19.11.2012 8:27:39   
FingerJ
winkice i inesic@, baš mi je žao... al evo držim fige da idući mjesec bude taj i da dobijete malu mrvu pod bor...
i sebi želim isto jer i ovaj mjesec 0 bodova, vještica je došla točno na sekundu...

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 313
19.11.2012 8:32:35   
malena 35
Bucika 001 draga to ti nema nikakve veze glavno da se rtg ne radi u trudnoći ili ako sumnjaš da si trudna jer to utječe na plod a ovako to ne igra nikakvu ulogu zato se ne brini i slobodno se ti i tvoj muž trudite
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu FingerJ)
Neposredna veza do poruke: 314
19.11.2012 9:12:54   
PinkyFunkyBirdy
Richy, dobrodošla i nadam se da će ti već ovaj ciklus biti sretan! user posted image user posted image user posted image
Draga Tania, kakva je situacija danas? Inače ništa nije čudno ako se u ranoj trudnoći ima smeđi iscjedak. Sve je to normalno dok nema svježe krvi. user posted image
FingerJ, draga žao mi je što je ta glupača opet došla. Sljedeći mjesec je naš! user posted image

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image mijana - ponosna user posted image
user posted image Richy - 20.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image sarah_zg - 21.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 315
19.11.2012 9:43:10   
FingerJ
Hvala ti draga Pinky, nema predaje user posted image , prosinac here we come

....a do tada navijanje da na popisu bude jošuser posted image user posted image user posted image
sretno cure!!!

Neposredna veza do poruke: 316
19.11.2012 10:33:19   
Tania
Sinoc je jos bila kao neka roza flekica a jutros nista user posted image
Izmjerila temp,37... Grudi i dalje bole, mozda jos i vise. Ocekujem da ce danas vjestica doci, jer bi mi bilo cudno da je implantacija bila tako kasno...

< Poruku je uredio Tania -- 19.11.2012 10:44:49 >

Neposredna veza do poruke: 317
19.11.2012 10:50:12   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tania, sve je moguće. Moguće je čak da ti je prije koji dan bila implatacija pa se tek sada pojavio iscjedak. user posted image Nedavno je i jedna moja frendica zatrudnila pa je isto jedan dan (par dana nakon datuma kad je trebala dobiti mengu i nakon pozitivnog testa) imala smeđi iscjedak i za sad je sve ok s bebicom. user posted image
Kad si planirala raditi test? Ova temperatura je super. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 318
19.11.2012 10:58:47   
Tania
Draga Pinky, nisam jos mislila raditi test,jer mi jos nije proslo ni 30 dana od zadnje vjestice, bila je 20.10...
Da, cudi me ova temp od jutros... Ocekivala sam pad. Javim ako budu novosti u toku dana!

< Poruku je uredio Tania -- 19.11.2012 11:02:46 >

Neposredna veza do poruke: 319
19.11.2012 11:09:22   
PinkyFunkyBirdy
Dobro, ali ako danas niti sutra ne dođe vještica ... kad planiraš raditi test? user posted image
Pošto kod mene nema nikakvog pomaka ja sam nestrpljiva i pokušavam s vama proživjeti vaše testiće. user posted image user posted image user posted image
Nemoj mi zamjeriti. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 19.11.2012 11:23:22 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 320
19.11.2012 11:46:49   
Richy
Draga Pinky...hvala ti na pozitivnim vibricama!!Puno mi to znači!user posted image
Danas sam totalno "out"...čekam sutrašnji dan kao ozeblo sunce, samo da već prekinem s tim čekanjem i iščekivanjem...to ubija!user posted image Nadam se da ću i ja uskoro doživjeti to čudo!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 321
19.11.2012 11:47:55   
123beba
winkica & inesic@, tako mi je žao... user posted image  znam da se već dugo trudite za svoje bebice i da ste doživjele već puno razočaranja... zato vam želim da iduća nada bude i ostvarenje vaših želja, da forum nazdravlja vodkom i red bullom za vas i da sa vaših lica ne silazi osmjeh!!!! do tada vam šaljem velike user posted image user posted image user posted image user posted image  držite mi se, moje hrabre dame!

Richy, 20.11. je blizu!!!!! SRETNO!!!!!!!!!!!! Da bude VeeeEEEEELlllliiiiiiiiiikkkkkkaaAAAAAAAAaaaaaaaaaaa beturina! user posted image

Tania, držim fige da su ovo pravi simptomi i da pored tvog imena dolazi user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 322
19.11.2012 12:20:55   
Tania
Draga Pinky, hvala ti puno na pozitivnim vibrama user posted image
Ako slucajno danas ne stigne vjestica, onda sutra radim test... A strah me user posted image
Draga 123beba hvala!
Ostalim curama koje cekaju plusice i betu - mislim a vas!!!

Neposredna veza do poruke: 323
19.11.2012 12:41:54   
angel@
Joj, draga Tania ja stalno virim na forum da vidim jesili dobila vješticu ili si radila test.... i raduje me što je još nisi dobila... jesu li ti inače redovite... koliko ti dana traje ciklus... user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 324
19.11.2012 13:35:51   
Bucika001
Malena 35 hvala ti na odgovoru,ne mogu vam opisat koliko se veselim svemu ovome..ovo iscekivanje kada ce biti mala user posted image mene jako veselim,iako naravno i sebi i svim trudilicama zelim sto prije user posted image go girls user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!