|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
16.11.2012 12:23:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga nemoj tako razmišljati. user posted image Razmišljaj pozitivno. user posted image Kad ideš giniću?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 276
16.11.2012 12:33:00   
BUMBI
inesic@ žao mi je,nadam se da je ipak sve ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 277
16.11.2012 12:44:02   
inesic@
U 4 ima operaciju neku sad.... Javim vam vijesti kakve god bile..pusa svima i hvala na podršci...

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 278
16.11.2012 13:16:09   
zvončica1
Aaaaaaaa Winkice čestitam ti, ne mogu vjerovati, sječaš se kad smo nedavno zajedno imale neke crtice pa ništa od toga pa sam ti rekla da ćemo mi zajedno ostat trudne, jest da sam ja prošli mjesec ali nisi niti ti daleko, jako mi je drago zbog tebe, sad imaj strpljenja i ne srljaj, odmaraj, napravi betu i čekaj uzv za nekih mjesec dana, ja sam bila nestrpljiva al mi je brzo prošlo i čuli smo maleno user posted image . čuvaj se sad i uživaj u maloj mrvici.

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 279
16.11.2012 15:08:41   
unna
inesic@ drzi se,sretno na pregledu,ja se nadam da ce doktor reci da je ipak sve u redu sa tvojom mrvicom unatoc krvarenju,sretno draga. Winki draga pa cestitam,bas mi je drago,ovo je bilo tako jedno divno iznenađenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bas sam happy zbog tebe! Moja je user posted image naravno stigla nakon samo dva mjeseca kasnjenja,ali dobro,sta je tu je. Ionako sam tek pocela raditi,doci ce mala user posted image .

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 280
16.11.2012 15:25:45   
winkica
user posted image nisam ga radila jer je danas počeo neki smeđi iscjedak...ujutro i citavo prijepodne me jako bolilo...i odem malo prije na wc a ono smeđi smeđi iscjedak i nakon toga me skroz prestalo bolit...e sad mislim da se meni i mom mužiću nije posrećilo ni ovaj put...očekivat ću da prokrvarim do večeri...ako ne prokrvarim danas onda ću vjerojatno sutra...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 281
16.11.2012 15:28:25   
winkica
totalno sam umrtvljena i tužna, razočarana i jadna...draga inesic@ jako mi je žao i znam kako se osijećaš...u tom trenutku ti se cijeli svijet sruši...drži mi se...zajedno ćemo se držati i biti jače idući mjesec...nadam se i molim da će ipak sa tvojom mrvom biti sve u redu bez obzira na sve...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 282
16.11.2012 15:41:46   
anaxx
winkice ne tuguj prerano!!!!!
to može biti da se mala mrvica ugnjezdila u maternicu i zato imaš i grčeve, ne daj se još!!!! mnoge od nas smo imale lagani smeđi iscjedak, bitno da nije obilno i da nije svježa krv, DRŽI SE!

drži se svog potpisa!

< Poruku je uredio anaxx -- 16.11.2012 15:42:51 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 283
16.11.2012 16:36:21   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, na žalost danas putujem i neću do sutra popodne (pred večer) vidjeti što pišete, ali vjerujem da će sve biti dobro. U potpunosti se slažem s anaxx.
Mislit ću na vas! Držite mi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 284
16.11.2012 18:35:42   
maminangel
Pozdrav drage moje,iako me nema mislim na vas često i navijam skupa s ostalima...Prvo da čestitam,ova lista u Studenom je zbilja predivna..Vjerujem i mislim na vas drage Inesica i Winkica,da vas utješim ako ikako mogu,,ja sam u sve tri trudnoće krvarila prije očekivane menge,u ovoj zadnjoj je bilo zbilja opasno jer sam sve do prošlog tjedna krvarila, sad sam u 12-om tjednu i još uvjek sam na utrićima..Inesica miruj i samo miruj,biti će sve u redu,a tebi Winkica želim da se to mrvica ugnjezdila i da zajedno pušete na ljetouser posted image user posted image pusa..

Neposredna veza do poruke: 285
16.11.2012 18:39:24   
123beba
drage inesic@ & winkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim fige da su vaše mrvice tu i da će sve biti ok! javite nam  što kaže dr. do tada, samo krevet i lagano odmaranje... Curama se često dogodi lagano krvarenje pa na kraju bude sve ok. Nadam se da će i vaš scenarij biti takav! Držite se hrabre moje dame!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 286
16.11.2012 19:29:26   
inesic@
Službeno izgubila i treću bebu u životu... Al glava gore idemo dalje... Kupila sam si vodku i red bull pa da se pozdravim s njim onako kako samo mama njegova zna... Puse svima, i samo da znate navijacica sam i dalje!!! Hehe

< Poruku je uredio inesic@ -- 16.11.2012 19:30:29 >

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 287
16.11.2012 19:32:15   
unna
inesic@ draga strasno mi je zao,drzi se i hrabro dalje. Ti si jaka i prezivjet ces ti ovo i uskoro ces imati svoju user posted image .

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 288
16.11.2012 19:36:03   
BUMBI
inesic@ žao mi jeuser posted image user posted image
winkice nadam se da nisi prokrvarila i da će biti sve okuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 289
16.11.2012 21:13:54   
winkica
evo upravo sada je krenulo smeđe sa malo crvenog i grčevima kao i protekla 3 dana...ljubim vas i malo odlazim sa foruma jer sam vrlo osjećajna osoba koja ovakve stvari jako teško podnosi i bez obzira što znam da moram biti jaka mene steže u grlu i u trbuhu i ne mogu se pomiriti s ovim stvarima...a vjerujem da ni inesic@...draga moja neću te tješiti jer znam da nikakva utjeha sad nije dovoljno dobra i jednostavno mora proći period da se isplačemo i da zaboravimo...čuvaj mi se i večeras udri po alkoholu

čuvajte mi se i ljubim vas...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 290
16.11.2012 21:16:36   
winkica
vjerojatno ću izbivati svega mjesec dana da prođe ovaj ubitačan mjesec....puseeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 291
16.11.2012 21:18:35   
BUMBI
Winkice drži se...i naravno javi nam se s lijepim vijestimauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 292
17.11.2012 13:50:57   
winkica
evo jutros prokrvarila...nema veze...otići ću ginekologu i malo se posavjetovat kako i kuda dalje...ljubim vas puno...i šaljem pozitivne vibre za sve ostale čekalice...pusaaaaaaaaaaaaaaa

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 293
17.11.2012 13:51:42   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: winkica

evo jutros prokrvarila...nema veze...otići ću ginekologu i malo se posavjetovat kako i kuda dalje...ljubim vas puno...i šaljem pozitivne vibre za sve ostale čekalice...pusaaaaaaaaaaaaaaa

Draga jakoooo mi je žaouser posted image user posted image
Drži se user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 294
17.11.2012 15:03:14   
inesic@
Winkice znam kako ti je.... Zao mi je dragauser posted image

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 295
17.11.2012 15:07:37   
winkica
ma nema veze, idemo dalje...jedino mi je čudno to što dok sam pila duphaston ništa se nije događalo...a čim sam prestala nekud se krećemo, iako u negativnom smijeru ali ide naprijed, napreduje barem nešto...mislim da bih trebala malo sa ginekologom popričati o tome jer se bez veze trpam tabletama a nema pomaka a čim sam ih ostavila barem znam da mogu zanijeti...ovo je sve zbunjujuće i glupavo...zašto mi prepiše tablete koje ništa nisu promijenile...

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 296
17.11.2012 20:06:58   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što ste to opet morale doživjeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 297
17.11.2012 21:43:23   
Tania
Winkica, Inesica@, žao mi je user posted image user posted image
Držite se drage moje! user posted image Na koji god način probajte izbaciti iz sebe barem dio tuge, a zatim nastavljate dalje user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 298
17.11.2012 21:45:47   
Tania

Meni je danas 12.dpo...Graf sada izgleda ovako:

http://www.fertilityfriend.com/home/401719

13.11. sam imala cjelodnevne grčeve u trbuhu nalik onim pred user posted image , samo manjeg intenziteta. To je trajalo samo taj dan i poslije ništa. Zanima me, po grafu, da li je 14. mogao biti dip? Ili to nema veze jedno s drugim... Trenutno osjećam samo čudne bolove u grudima, odnosno bole me sa strane samo, najviše ujutro, umor (mada može biti to zbog posla) , te me lagano boli na dodir lijevi jajnik iz kojeg je, po bolovima, bila ovulacija ovaj mjesec...

Neposredna veza do poruke: 299
18.11.2012 0:56:10   
andydea
Winkica i Inesic@ jako,jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image ....ne gubite nadu...mi smo uz vas i doći će jednom i taj dan...mora doći...vjerujem da je teško,ali ne odustajte....samo budite jake i skupljajte snagu za dalje...ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spol bebe
medoKartonski

Dali ste znali predosjećali spol svoje bebe

da (64%)

ne (36%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!