|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
15.11.2012 17:19:14   
winkica
A što se tiče vještice...mislim da je ujedno i moguće da su mi se malo hormoni pobrkali jer sam prestala piti duphastone a pila sam ih 5 mjeseci tako da mi se čini da je moguće da mi se ovulacija pobrkala...prije duphastona moja lutealna faza je trajala 11 dana, uvijek bi na 12. dan dobila poslije ovulacije vješticu, a duphastoni su mi produljivali lutealnu fazu sa 11 dana na 13 dana...i sad sam ih prestala piti pa sam opet počela računati da 12 dan poslije ovulacije trebam dobiti vješticu...no očito je moguće da mi se lutealna faza produljila pa je moguće da mi tek sutra treba doći...ali vidjet ću..svejedno ću napraviti test pa što bude

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 251
15.11.2012 18:50:52   
winkica
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

drage moje....testić je pokazao drugu laganu drugu crticu sa urinom koji sam zadržavala samo 2 sata i još k tome uvečer...crtica je očita ali ja nikako da se uvjerim da je stvarno tu...vidim ju ali ne vjerujem da sam ju ugledala...ne mogu vjerovati....a joj....Bože moj....izvan sebe sam i u šoku i treseem se ko šiba na vodi...danas je prema mojim izračunima drugi dan što kasni...joj molite cure za mene da je to stvarno to...da nisam luda...sutra ću ga raditi opet se moram uvjeriti da nisam luda...test je valjan i nakon minute se lagano pokazala druga crtica...a joj...moguće da sam luda..ne nije crtica je stvarno tu...buljim u test i mislim...ne znam što mislim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 252
15.11.2012 19:31:29   
BUMBI
Ajme winkice koje divne vijestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma čim se crtica vidi to je to,još si sad radila,a ne ujutro.Ponovi još jednom s jutarnjim urinom da ptovrdiš
Čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 253
15.11.2012 19:44:18   
winkica
hvala ti BUMBI draga, no još ja ne vjerujem da je to stvarnost...sutra ću ga obavezno ponoviti jer me zanima dali crtica bude tamnija...nadam se da bude...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 254
15.11.2012 19:52:42   
inesic@
Winkicaaaaaaaa prekrasne vijesti!!!!! Stvarno si mi uljepsala večer!!!! Pusa do neba!!

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 255
15.11.2012 20:07:34   
angel@
WINKICE DRAGA ČESTITAM TI NEMAŠ POJMA KOLIKO MI JE DRAGO... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Suze su mi došle na oči,znala sam.... čuvaj sad malu mrvicu..... ljubim te do neba!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 256
15.11.2012 20:11:09   
angel@
Plačem od sreće..... winkice suze su mi došle..... ah ti hormoni.... i moja mrvica ti šalje puno poljubaca..... ljubimo te.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 257
15.11.2012 20:11:29   
winkica
koliko god sam sretna sad počinje strepnja dali će mala mrvica ostati ili ne...i još razmišljam pa ne bi mi valjda u prvoj minuti pokazao plusić da nisam i još k tome sa večernjim urinom...vjerujte mi išla sam gledat do kad je rok tom testu, eto koliko sam sumnjičava. a već tri dana trčim na wc jer imam predmenstrualne bolove, a dva dana sam stavljala uložak misleći da ću sigurno procuriti...

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 258
15.11.2012 20:13:23   
winkica
o angel@ hvala ti puno....no još nitko ne zna jer želim biti sigurna u to...i vjerojatno ćemo reći drugima kad čujemo( ako čujemo) malo srčeko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puseeeeeeeeeeeeeee šaljem

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 259
15.11.2012 20:27:06   
angel@
Draga Winkice sad samo polako... što se tiče grčeva ne boj se i ja sam ih isto tako imala...to ti je normalno.... i test ti ne bi pokazao drugu crticu da nisi trudna... jesi draga trudna si!!!!!!! I to ponosna user posted image ... grčeve ćeš vjerojatno imati sad češće,ali to ti je zrak koji se skupi u debelom crijevu i stvara ti pritisak kao da ćeš dobiti.... ne boj se... i ja sam to imala i sada još povremeno imam grčeve,a naša Nina ih je imala do 4 mjeseca trudnoće... tako da sad samo smireno...

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 260
15.11.2012 20:37:41   
winkica
angel@ draga evo samo te molim da njima ništa ne govoriš- ako nije problem...ne želim se veseliti prerano jer sam se jednom veselila pa nije završilo dobro...tako da sad ću ponoviti test da se uvjerim da beta raste odnosno da mi crtica bude tamnija...a onda ću se naručiti kod ginića da to i potvrdimo kako spada...:)))))

sad se toliko bojim da ti to ne mogu opisati...

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 261
15.11.2012 20:47:06   
angel@
Razumijem tvoj strah i ne brini neću im ništa govoriti... i meni se isto dogodilo tako da te razumijem... smiri se biti će sve u redu,vjerujem da hoće... jer sam Bog zna koliko želiš tu malu mrvicu.... smiri se i biti će sve u redu.... nemoj se uznemiravati... znam da se bojiš,ali sve će biti dobro... user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 262
15.11.2012 20:56:46   
winkica
hvala ti punooooooo...ljubim te i mrvici šaljem puse....javim se sutra kad napravim još jedan testić...

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 263
15.11.2012 21:25:13   
PinkyFunkyBirdy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Winki, draga Winki pa ti si nam trudna!!!! Čestitam ti od user posted image na user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joooooooooj, tako mi je drago! user posted image Nemoj brinuti ... bit će sve super! Samo smireno i opušteno. Šaljem ti bezbroj pusa i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 264
15.11.2012 21:40:24   
PinkyFunkyBirdy
Srce mi skakuće od sreće zbog naše drage Winkice pa moram odmah dodati ponosan znak kraj njenog imena. user posted image

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image inesic@ - 07.11. - ponosna user posted image
user posted image mijana - ponosna user posted image
user posted image winkica - 14.11. - ponosna user posted image
user posted image FingerJ - 17.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image sarah_zg - 21.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 265
   [Brisano sporočilo]
15.11.2012 22:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 266
16.11.2012 9:11:48   
FingerJ
winkice čestiitaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image
predivna vijest!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

ovaj mjesec je stvarno mrak! user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 267
16.11.2012 9:12:43   
PinkyFunkyBirdy
Draga trudnice user posted image Winkice, dal si ponavljala testić? user posted image Svako malo se sjetim i samo mi neki blesavi osmijeh bude na licu ... još će drugi misliti da kod mene ima nešto novo. user posted image user posted image user posted image

Draga FingerJ, znaš tko je sljedeći s liste da nam javi za svoje dvije crtice? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 268
16.11.2012 9:51:53   
anaxx
moram vam se i ja javiti... svaki dan vas pratim iako vam se ne javljam... čestitam svima, studeni je očito dobar mjesec, kao da je već počelo darivanje, očito ste vi to zaslužile malo ranije....user posted image
stvarno se radujem s vama svima iako se ne poznamo, znam kako je prekrasno saznati da ste postali dvoje, ili čak troje, da nosite jedan novi život koji ćete uskoro moći zagrliti i koji će isto tako svoje male ručice pružati vama u zagrljaj - neprocjenjivo i neopisivo...user posted image user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 269
16.11.2012 10:52:07   
BUMBI
Stvarno je super listauser posted image user posted image user posted image user posted image
winkice jesi radila još jedan test?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 270
16.11.2012 11:48:34   
inesic@
Ja prokrvarila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Idem doktoru sad iako znam sta ce mi reci

Leron 26.05.2008.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 271
16.11.2012 11:54:47   
andydea
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WINKICA draga čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......znala samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....to je bio i moj mjesec kad sam ostala trudna....čuvaj malu mrvicu i samo opušteno i polako...čuvaj sebe...šaljem ti veliku pusu i zagrljajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 272
16.11.2012 11:59:42   
andydea
ajme Inesic@ jako mi je žao...držim fige da bu sve u redu i da bebici nije ništa....možda dobiješ utrogestane..joj drži se i javi...sretnouser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 273
16.11.2012 12:03:16   
PinkyFunkyBirdy
Draga inesic@, neeeeeeeee. user posted image user posted image user posted image Nadam se da nije ono najgore. Puno trudnica ima hematome ili sl. pa zbog toga krvare i na kraju bude sve dobro. Draga javi nam što je doktor rekao, a ja ću dotle držati fige i moliti se da bude sve ok s malom mrvicom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 274
16.11.2012 12:19:59   
inesic@
Ah.... Imam jos tri smrzlica, možda se sve događaja sa razlogom ... Iako sam beskrajno tuzna nadam se da me ipak nije napustio :(

Leron 26.05.2008.

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!