|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
21.11.2012 9:09:16   
PinkyFunkyBirdy
Draga Riza, pa gdje si nam ti? Što se kod tebe događa? Rijetko se javljaš. Fališ puno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 351
21.11.2012 9:20:10   
Riza
hej draga Pinky... pa evo kod mene ti je sve po starom samo što radim puno pa se na poslu nikako ne stižem javljati...a onda kada dođem doma više niti nemam volje za kompom. Malo me ipak svo to odbrojavanje i isčekivanje dotuklo jer je svakog puta razočarenje bilo sve teže i teže. samo sam se odlučila povući i ne nadati se više ničemu....prošla je i godina odkako se trudimo...nismo prestali...ali ne opterećujem se više sa 'simptomima' i dr.stvarima. Mirno čekam svoju vješticu koja me ne želi izbjeći nikako i tak......
Falite i vi meni...ja Vas redovito čitam i pratim zbivanja ali nekako nikad nemam volje ulogirati se i napisati pokoju riječ jer me sve to odmah podsjeti na sva ta razočarenja.
Zato se Pinky tebi jako divim..jer tvoja volja, pozitvna energija i neodustajanje je za svaku pohvalu. Želim ti uskoro krasnog malog smotuljka i da postaneš divna mamica... user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 352
21.11.2012 9:33:33   
PinkyFunkyBirdy
Hvala ti puno draga moja! user posted image user posted image user posted image
Meni je zapravo najgore ovo čekanje, ali tu mi nitko nije kriv i vjerojatno bi i ja bila strašno razočarana da imam redovite cikluse i da svaki mjesec imam priliku ostati trudna, a da nam ne uspijeva. user posted image A ovako si svaki put mislim ... ma sigurno smo fulali dan ili nešto nije bilo ok ili nisam dovoljno ležala nakon odnosa ili nešto stoto pa će sigurno biti sljedeći put, ma definitivno ... i to me tješi. Ovo vrijeme dok čekam mi je puno ljepše ako ga provodim tu zajedno s vama jer ste mi postale kao obitelj. user posted image user posted image user posted image Znate sve moje intimne tajne koje nikome ne govorim. user posted image user posted image user posted image
Draga moja, ma ubrzo ćemo i mi dobiti male, slatke i cakane bebice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 353
21.11.2012 10:05:20   
mamino zlateko
ja sam trebala vjesticu kao dobit jucer,al jos uvijek je nema,tako da cekamo...nema ni naznaka da bi mogla doci

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 354
21.11.2012 10:25:00   
PinkyFunkyBirdy
Mamino zlateko, kad praviš test? user posted image

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image mijana - ponosna user posted image
user posted image Richy - 20.11. - ponosna user posted image
user posted image mamino zlateko - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image sarah_zg - 21.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 355
21.11.2012 11:07:06   
angel@
Draga Tania šta se čeka sa testom.... ajmo navijam za testić.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino zlateko i za tebe navijam da vještica ne dođe..... i da nas obraduješ.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajmo cure hoćemo testiće na sunce.... nestrpljivi smo jako.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza draga šaljem ti punoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 356
21.11.2012 11:43:46   
BUMBI
Aaaaa,MZ nadam se da ni neće doćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 357
21.11.2012 12:24:48   
mamino zlateko
ja ga pravim sutra ili prekosutra...nadam se i ja da nece doci..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 358
21.11.2012 13:37:15   
Anoniman
Mamino zlateko,od srca ti zelim user posted image ..tania draga,jel ima sto novo?

(Odgovor članu mamino zlateko)
  Neposredna veza do poruke: 359
21.11.2012 13:39:44   
Bucika001
Zasto mene tako pokaze kao anoniman?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 360
21.11.2012 13:43:19   
Tania
Nakon posla idem u ljekarnu po testic! Sa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mamino zlateko,od srca ti zelim user posted image ..tania draga,jel ima sto novo?
mo sam vas htjela pitati, ako je slucajno trudnoca u pitanju, da li bi pokazalo i sa popodnevim urinom, ili da cekam do jutra?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 361
21.11.2012 14:04:07   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bucika001, pokaže te kao anonimnu jer si vjerojatno slučajno stavila kvačicu kraj Anoniman na vrhu kraj imena kad pišeš post. Imaš na vrhu Korisnik pa tvoj nick pa je oznaka za Anoniman. user posted image

Draga Tania, ako si trudna može ti pokazati i s popodnevnim urinom, ali onda se pokušaj čim duže suzdržati od piškenja tako da u urinu dobiš čim veću koncentraciju bete (mislim da su 2h minimalno, ali bilo bi bolje barem 4 sata i više). user posted image

Joooooj, tako sam uzbuđena i nervozna kao da ja pravim testiće! user posted image Ajmo crtice pojavljujte se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 362
21.11.2012 14:39:51   
Bucika001
Uh,hvala draga,moguce jer pisem preko mobitela.tania,uz to da ne mokris sto duze,nemoj piti niti tekucine,a test bi svakako trebao pokazati..ajmo cure,jos plusica ovaj mjesec!

Neposredna veza do poruke: 363
21.11.2012 16:11:13   
angel@
Draga Tania test će ti pokazati i sa popodnevnim urinom tako je kod mene bio slučaj.... ja sam se suzdržala od odlaska na wc 2 sata i nisam pila ništa i pokazao mi je odmah user posted image tako da draga radi testić nestrpljivi smo svi vidim i navijamo za tebe..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 364
21.11.2012 19:42:50   
Tania
Cure moje, ja radila test i odmah se pokazale user posted image user posted image !!!
Još uvijek ne mogu vjerovati!!! user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 365
21.11.2012 19:53:42   
Bucika001
user posted image

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 366
21.11.2012 19:58:19   
Bucika001
Aaaaaaa cestitaaaaam!!tako mi je dragooo!od srca ti zelim skolsku trudnocu,cuvaj svoju malu mrvicu!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 367
21.11.2012 20:10:06   
Tania
Hvala ti puno!! user posted image user posted image
Kažem da još ne mogu vjerovati, gledam u taj test (Clearblue) i ne mogu vjerovati da su dvije debele crte user posted image user posted image
Sutra se idem naručiti kod gin. da vidim dal je sve ok... Tresem se sada koliko sam uzbuđena user posted image

Neposredna veza do poruke: 368
21.11.2012 20:13:41   
Bucika001
Vjerujem ti!i ja bih na tvom mjestu!jooj tako mi je drago,ova lista je predivna,darivanje je pocelo!mamino zlateko,jel ima sto kod tebe?

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 369
21.11.2012 20:15:49   
BUMBI
Tania čestitamuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 370
21.11.2012 20:30:25   
angel@
Tania draga ČESTITAM iJA SAM DRAGA RADILA TAJ ISTI TEST I ODMAH SU MI SE KAO I TEBI POKAZALE DVIJE CRTICE... moj SAVJET TI JE DA PRIČEKAŠ SA PREGLEDOM ja sam svoju zadnju vješticu imala 30.9.,a otišla sam na pregled tek 12.11. ako nemaš nikakvih problema radije sačekaj malo.... to ti je moj savjet jer je i meni moj ginekolog po datumu zadnje vještice računao može li me vidjeti sa ultrazvukom ili je još rano... sad polako i smireno,ako budeš imala grčeve neka te to ne prepadne jer je to normalno.... ne mogu ti opisati koliko sam sretna i zadovoljna radi tebe!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i svim ostalim curama želim da ugledaju svoje user posted image user posted image ćim prije!!!!!!!

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 371
21.11.2012 20:38:18   
Tania
Hvala!! user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 372
21.11.2012 20:40:06   
Tania
Lokacija:Forum > [Zatrudnjivanje] > Nadamo se zajedno > RE: Odbrojavanje studeni 2012.
OBAVIJEST!
Drage trudnice, unesite datum svog termina poroda i pratite razvoj Vaše bebe u Vašem trbuščiću.
Drage korisnice i korisnici, unesite datum rođenja Vašeg djeteta i pratite specijaliziran kalendar razvoja Vašeg djeteta, i primajte svježe informacije koje tražite, baš kada ih trebate.
Vaša Ringeraja.hr
Unesite planirani datum porođaja ili rođendan Vašeg djeteta: 

Hvala ti!! user posted image
Meni je zadnja vještica bila 20.10., dakle još je rano za pregled... A pričekat ću onda još 10-ak dana!
Imam konstantne grčeve u maternici već par dana... I veliki iscjedak, zato sam stalno i trčala na wc jer sam mislila da je vještica stigla!
Čekam dragog da se vrati sa posla, testić mu je na stolu user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 373
21.11.2012 20:45:24   
pepeljuga
Čestitam taniauser posted image
Ova lista super izgleda ovaj misecuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 374
21.11.2012 20:52:28   
123beba
draga moja Riza, moram ti barem "mahnuti"... lijepo te je vidjeti! Nego, htjela sam pitati jeste napravili kakve pretrage obzirom da je sada prošla već godina?

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!