|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
5.3.2013 22:07:07   
ines_os
bome...svi smo vani
mi smo otišli u 12 h vratili se kući u 17 h i otišli u trgovinu u nabavku kupili 2 jumbo paketa pampersica za 220 kn u dm-u,obavili nabavku za kuću

sada smo okupani i spavamo,ne sviuser posted image
kod nas ništa novoga uživamo u ovom suncu koje nam je napokon svanulo
kažu sutra kod nas 16 stupnjeva još malo i kratki rukavi,bar se nadam

pozdrav
suny kada ćemo na promenadu?

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1401
6.3.2013 11:04:51   
tenkic
skuhala jabuku, zzzz štapnim mikserom, ponudila Bo i opet ništa...nikako joj se ne sviđaju jabuke. Onda sam smješala Nan+proso i dodala malo tih jabučica i to je popapala, ali opet minimalnu količinu
user posted image

u podne nudim rižu s jabukom (sad bum skuhala rižu) pa da vidimo kako će to proći (mada mi se čini da ćemo i u to morati umućkati malo Nan-a)

ne znam da li ste gledali onaj film "Dozvola za Fockere" kad je mali pokazivao da hoće cicu? Uglavnom ja već dva dana pokazujem tako Bo prije nego joj dam da cica i skužila je foru...samo što je jučer cijelu večer išla tako s rukicama i tražila cicu svakih pet minuta...grrrr....user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1402
6.3.2013 11:16:07   
LorVer
Pozdrav mamama,

Sta radi lijepo vrijeme. Nigdje nikoga. user posted image

Tenkic super za Bo i puzanje. user posted image Mi smo daleko od puzanja. Mar bi samo sjedila i tak se igra. Ako se srusi sve trbusne misice upotrebi kako bi se ponovno sjela, a kad ju okrenem na trbuh ( sama nece) isti tren se okrece na leđa.

Prestala sam kasice pasirati do kraja, vec joj ostavim da ima i krupnije hrane da se uci gutati i krupno. Na pocetku je imala napadaje gusenja i pljuvanja hrane ali za 6 dana je konacno prihvatila i sad se vise negusumo. user posted image

Bella bas glupo za baby fitnes. Bas je neodgovorna ta zenska. Nadam se da cete naci nesto bolje.
A da, i cestitan na godisnjici braka. user posted image user posted image

Sany, uz malo vjezbica i koju masažicu bit ce ti puno bolje. user posted image Samo nemoj dugo cekati jer ce ti biti gore i da te ne zasteka. Tak je i ne i bilo sa prvom curkom. Sad sam se vec navikla na nanasanje djece pa me na srecu ne boli kicma.

Da se i ja pozalim malo, Lor mi doma ima temperaturu, neka prehlada bit ce. Ver isto jutos krenula smrcati, pa sad samo cekam da i Mar uhvati. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1403
6.3.2013 12:59:34   
Sunshine28
joj cure jucer sam na pola setnje htjela sjesti na pod i plakati, leđa me ubijaju user posted image
moram se naruciti na neku masažu prije nego postane jos gore...nemogu uopce Em nositi, a njoj krenuo jos jedan zubic i sva je jedna i cendrava...user posted image cijelu noc cvilala, danas u pola hranjenja plakanjeeee....morala sam joj dati malu dozu ad, pojela je samo pola kasice pa da ne pregladni...
inace fino papa....

razmisljam o uvođenju trećeg obroka sa krutom hranom, ajd vi cure cije bebe vec fino papaju napiste mi kakav vam je raspored obroka i koju hranu za koji obrok dajete bebama

danas sigurno ne idemo u stenju, molim boga da mi legica dode poslijepodne i pomogne mi oko Em jer na znam kako cu...
eto sta je sreca, cekam sunce tjednima da mozemo van i sada sam bogalj user posted image
Ines cim mi bude bolje javim se za stenjicu i kavicu! hotel osijek izbacio terasu, jedva cekam! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1404
6.3.2013 15:40:52   
LorVer
Sany, sto se tice kicme, ne cekaj, govorim ti stvarno iz vlastitog iskustva jer ce ti biti samo gore i gore. Uzmi voltaren kremu i neka te m prije spavanja namaze, bolje da ne masira nego samo lagano namaze. Kod jacih bolova, popi voltaren tabletu.
Bas te zalim. user posted image da sto prije prođe.

Ukratko ovako ti Mar papa;
1. Oko 9 sati mlijecni obrok 120 ml - žlicom
2. 14 sati rucak 160 ml povrce
3. 17 sati mali vocni obrok 100 ml
4. 19 sati mlijecni obrok 150 ml - zlicom

Flašicu dobije sad jos samo kad ide spavati. 2x 120 ml u 11 i 15 sati i 180 ml u 20 sati.

Ako te jos nesto zanima pitaj. user posted image

Mar mi bez flasice nece zaspati pa sad cekam tebe Sany sa savjetom da vidim kako ces ti Em odviknuti od nje. Odvikavanje od flasice mi je nepoznanica jer su mi prve dvije bile dojene bebe. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1405
6.3.2013 16:53:56   
tenkic
Ajmeee kak Mar fino papa!
Bo ima ovakav raspored

oko 9 doručak- voće koje zbrljavi i na kraju popapa 30tak ml voća pomješanog s Nanom+cicanje
oko 12:30 ručak- povrće, ovisi što joj dam al ajd recimo da pojede 30-60 ml ako joj je fino+ cicanje
oko17 joj uvalim sve ono što nije pojela za ručak i doručak + cicanje
oko 19 večera, 30-60ml neke žitne kašice, npr Hipp za laku noć + cicanje

naš zadatak je povećati količinu popapane hrane i smanjiti to cicanje...ali baš nam nešto i ne ide...

sunny. nek te muž izmasira....i popij nešto protiv bolova, valjda će proći?!?!
primi se šakama za laktove i prebacuj ruke iznad i ispod glave, to je super vježbica. može ležeći, može stojeći
i probaj napraviti pozdrav suncu (to je joga), super je za istezanje i opuštanje (barem meni)

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1406
6.3.2013 20:03:34   
keyt
Naš dnevni meni:

Buđenje oko 7:30 uz cicanje
Oko 10 spavanje i cicanje
Između 12 i 13 voćna kašica sa žitaricama ili bananom umjesto žitarica
Između 14 i 15 ostatak kašice, ako nije dovoljno pojela + cicanje
Oko 18 cicanje i dremuckanje
Između 19:30 i 20 povrtna kašica sa žitaricama
Spavanje u 21 s cicanjem i onda po noći jedno do dva buđenja za cicanje

Uskoro namjeravam ubaciti večernji obrok s adaptiranim mlijekom i rižinim pahuljicama, tako da ću ove dvije kašice pomaknuti ranije.
Što vaše bebe papaju do sada?
Ja se držim onoga ne više od jedne do dvije namirnice tjedno i ne više od 20-ak do kraja osmog mjeseca života.
Tako da sada jedemo:
Voće: jabuka, kruška, banana (šljiva i marelica od Hippa)
Povrće: mrkva, koraba, bundeva, tikvice
Žitarice: proso, pura i riža
Neposredna veza do poruke: 1407
6.3.2013 22:04:22   
ines_os
suny masaža mene je to preporodilo,a znaš i sama koliki je Ivan

mi oko 10-11 h cica i spavanje
oko 12 h voćna kašica
oko 14 h cica
oko 15 h povrće i nekad meseko
oko 18 h cica
oko 19 h noćna kašica
20 h-21 h cica i spavanje
o količini ne mogu jer za cicanje neznam koliko dobije po obroku,a ni kašice skuham pa koliko pojede pojede

3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 1408
7.3.2013 8:32:14   
andydea
jutreko user posted image
evo mene malo....prije svega da vas sve puno pozzuser posted image
Vidim niste nekaj pisale ovih dana...bit će zbog sunčeka user posted image
Mi smo još u stanu i vjerovatno noćas je sve gotovo...još malo čišćenja i to je to user posted image
Curkama je soba kompletno namještena i super izgleda...a danas završavam kuhinju i boravak-sobu...ma još malo ima posla...
Suny i mene bole leđa već mjesecima zbog Di...a sad pogotovo...rekla sam da drugi tjedan idem na masažuuser posted image
Bella user posted image user posted image  sa zakašnjenjem za godišnjicu braka
Žao mi je za fittness...ma buš već nekaj našla...
Mi smo jućer bili kod pedice i DI je stao na noge,sve je super...mi sjedimo čvrsto i samostalno...tako da nas nije poslao kod fizijatra user posted image user posted image user posted image
Kako tvoj L sa vježbicama???
Tenkić user posted image user posted image user posted image  za pljeskanje i puzanje user posted image - napredna curica
A sad naš dnevni jelovnikuser posted image user posted image : ovako mi skoro identično kao i Keyt
U 7:30h buđenje -sisa
prematanje,maženje,spavanje
U 10:00h -sisa
U 11-11:30h -voće sa žitaricama
Oko 12h spavanje
U 14:00- 14:30h sisa
U 16:00-16:30h povrće(voće) sa (riža,proso ili palenta)
U 19h -sisa
kupanje...i nekad je još sisa u 21h
Od namirnica jede sve isto kao kod Keyt....
e sad vidim da je moj velika papalica i da doslovce jede svaka 2h...zato smišljam i planiram kako da ubacim jedan malo jači obrok pa povećam razmak za sisu...
može i savjetuser posted image

Eto drage moje...javim vam se vjerovatno sljedeći put iz kućice user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1409
7.3.2013 10:23:13   
LorVer
Andy super da ste vec skoro gotovi. user posted image

Bella, sve bu ok, tu su samo vježbice bitne. Moj bi ti savjet bio, da ovome u Vinogradskoj nis ne govoris da si bila kod privatnika. Oni u bolnici se onda osjecaju manje vrijednima pa se prema tebi ponasaju jos gore.
Moja frendica je isto svog malog tamo vodila. Oni su joj samo pokazali kako mora mora sa njim doma vjezbati a kod njih je isla jednom mj na kontrolu.

sie werden geboren
Neposredna veza do poruke: 1410
7.3.2013 10:46:10   
Sunshine28
bas ste bile vrijedne cure, tnx, na jelovnicima! user posted image user posted image user posted image
hmmm
kod nas je trenutno:

8h- bocica 210ml.
12h - rizine pahuljice sa povrcem (3zlice pahuljica i pola teglice povrca)
15h - voce i proso (2zlice prosa i cijela teglica voca/jedna jabuka/5-6 šljiva)
17h - bocia 210ml.
21h - bocica 210ml.

kao sto vidite, nju kruta hrana ne "drzi" dovoljno dugo...

zapocetak, mislila sam slijedeće:
8h - bočica 210ml
11h - mliječna kašica (dajte mi primjer mliječne kašice pliz.)
14h - povrće i žitarice
17h - kašica za laku noc
19h - voće (samo ako bude pokazivala glad)
21h - bočica 210ml.

jesu to ok razmaci? ili bi mi između jela trebao biti veći razmak? sta da joj dam i u kojoj količini da bude sita?

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1411
7.3.2013 11:21:22   
LorVer
Mlijecne kasice radim na vise nacina;
- u prokuhanu malo ohlađenu vodu stavim AD (dozu stavim u pola nanje nego kad pije cisto) i pomjesam sa cca tri žl rižokina i 3 žl keksolina ili grisolina.
- zakuham u vodi palentu ili neku drugu žitaricu i kad se malo ohladi ubacim mali AD
- tu i tamo kad sam u stisci sa vremenom Hipp za laku noc ( iz staklenke)

Zna mi se desiti da skuham vise palente ili prosa za veceru pa visak spremim u frizider i drugi dan dodam voce i imamo vocnu kasicu.

Sany ok si ti slozila jelovnik, samo bi ja okrenula 17 i 19 sati. Meni je bolje kad se voce jede prije obroka vecere.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 1412
7.3.2013 12:17:38   
keyt
Sunny,

pa ovako kako je sada hraniš je super i po broju obroka i po razmacima, pogotovo što, kao što i sama znaš, AD mlijeko drži bebe duže sitima nego majčino.
Samo što bih ja, ako smijem sugerirati, u 12 joj ponudila voće, u 15 mliječnu kašicu prema naputku Lorver (ni ja još nemam iskustva s njima), pa u 17 povrće i u 21 bočicu.
Pretpostavljam da ti je cilj bočica manje, a ovako po PS-u imaš tri mliječna obroka, jedno povrtno i jedno voćno, te se izmjenjuju mlijeko i kruta hrana. Ja sam zagovornik glavninu voćadavati u prvom dijelu dana (možda sam staromodna user posted image ) ali nekako mslim da možda voće ipak može teško sjesti na želudčiće male.
Inače, ponovno sam malo prelistala J.B. Pejić za ishranu beba, Rodine naputke te www.mojapapica.com kojih se, uz savjete iskusnih mama, držim. Prema njima izgleda da smo sve mi malo požurile s brojem obroka krute hrane.user posted image Npr., Rode kažu 1 obrok do 8 mjeseci, od 8 do 10mj. 2 obroka i tek onda uvođenje trećeg.
Andy, ja mislim da dok god oni budu dojili, cica će im biti draža od svega. Pa vole oni sve zaliti mlijekom. No, skužila sam da kad joj odmah nakon krute hrane ponudim vodu da duže bude sita i manje zainteresirana za cicu.
Kad malo bolje promislim, bebači su dnevno budni 14 sati, ne računajući dnevna spavanja, pa sasvim je normalno da tih 5-6 obroka rasporedimo na svakih 2-3 sata

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1413
7.3.2013 12:55:39   
Sunshine28
oooo, vidim ja sam imala krivu predodžbu od tim mlijecnim kasicama, po sastojcima dosta je to zasitno, mislim da ako joj to dam oko 11-12h, da ce ju bez problema drzati do 15h...
da, cilj je izbaciit jednu bočicu....

onda cu probati ovako

8h - bočica 210ml
11h - mliječna kašica
15h - rižine pahuljice i povrće
18h - proso i voće
20.30-21h - bočica 210ml.

samo moram kupiti taj rizolino/grizolino....sa cime da pocnem? da li može umjeto toga ta kašica za laknu noc? ja imam onu hipp zob&riza...
ali u svakom slucaju krecemo od ponedjeljka, u subotu Em prvi puta ide na spavanje kod dide i bake pa necu da ju bila kakva promjena poremeti blazeni 11-satni nocni san user posted image user posted image user posted image

inace mi od voća jedemo: šljive, jabuke, kruške, a evo danas ubacijem kajsije (dobila domaće smrznute iz prijateljicinih zaliha za kedle)
povrće: domaći špinat, hipp brokula, hipp mrkva
žitarice: rižine pahuljice i proso

bella bit ce to sve dobro sa vjezbanjem user posted image user posted image user posted image
andy izdrzi jos malo!

ines vidim interent proradio user posted image gdje si isla na masazu? ja se htjela naruciti u ergovitu, do daljnjeg imaju samo slobodne termine od 12-15h, to mi nikako ne odgovara....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 7.3.2013 12:57:47 >

I + G = E & L

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1414
7.3.2013 14:10:50   
ines_os
suny imam kupone za masažu cijelog tijela u tvrđi za 50 kn sat vremena
a odem i kod slijepaca malo da me izmcvare 40 kn sat vremena cijelog tijela

3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 1415
7.3.2013 15:13:54   
Sunshine28
ines jer to onaj studio "Ea", bas sam gledala na netu, i na ponudidana i na crnom jajetu rasprodani svi kuponi user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1416
7.3.2013 20:28:47   
ines_os
je suny to je to,imam još jedan kupon mogu ti ga datuser posted image

3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 1417
7.3.2013 21:24:06   
ivana1112
Pozdrav! user posted image
Ja jedva dočekala sunane dane, pa se ne stignem ni javiti user posted image
Pozdravljam sve mamice i user posted image papalice! user posted image
Andy, falila si nam user posted image Morat ćemo u ime preseljenja popit kavu u Zebri user posted image

Suny, ja se iskreno nadam da ćeš bit ok, i da nije to ništa strašno. Jer moja poznanica se mjsecima žalila na bolove u kičmi, i svi dr u ST su joj rekli kako umišlja, nek ide na masaže, dok nije došla u zg, i ovdje su dr mislili da ima 78 god po rendgenskim slikama, jedan kralježak joj se skroz trošio, i išla je na hitnu operaciju, morala je malu skinut s cice sa 6 mj, jer je išla na operaciju, i ne smije ju dizati još 6mj jer toliko traje oporavak. A dr su joj rekli kako su masaže samo pogoršale stvar. Eto,iskreno se nadam da je tvoja bol samo prolazna user posted image

Moram vam nešto važno reći user posted image Prestala sam se izdajati! Moj L je konano prihvatio Nan preko danauser posted image To nam je još friško, tek 2 dana smo u tome, ali ide nam! Još nije odbio AD prek dana user posted image

Naš raspored izgleda ovako:
8h-buđenje i 120ml ad (prije je bilo moje mlijeko)
10h-120ml ad i spavanje
11:30 buđenje i voćna kašica 150-200ml (nekad i 250ml) (1/2 jab,1/2 kruš, 1/2ban + 2petit beure keksa, ili umjesto jedne od tih voćki kupovna šljiva ili breskava)
13:30- 120ml ad i spavanje
15:30/16- buđenje i povrtna kašica (krump, mrkva, malo celera, njokica koja ako je iam u juhi, pilet, ili telet) ili (oslić, BLitva/špinat i krump) oko 150-200ml
18/19- 100ml keksolina ili hipp z alaku noć ali ubacim jo pola banane ( tenkić, hvala na ideji)
20:30-120ml ad i spavanje do
21:00-120ml ad i konačno spavanje do
04:00-150ml ad

S obzirom da više nema izdajanja user posted image mama ide ranije leći user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1418
7.3.2013 22:47:30   
Sunshine28
ines ako sutra ne uspijem kupiti svoj kupon prihvaćam tvoju ponudu! javim se svakako!
joj ivana bas si me uplasila! ma nije vjerojatno nista, ja sam samo malo fina guza, nisam u zivotu nista teze od case podigla pa mi je ovih 7kg od Em spektakl user posted image user posted image user posted image

bella ako ti L pojede cijelu kasicu koju si mu napravila nemoj mu vise nuditi ad, jer on ce uvijek htjeti...takva je i moja Em, i ja sam njoj u pocetku davala nakon kasice ad 120ml. i sve bi popila a onda jedan dan nisam i nis se nije dogodilo, cak je i zaspala jednako kao nakon hranjenja sa bocicom i od onda nema vise mlijeka nakon krutog obroka....kontam da je njima ad kao npr. meni kinder bueno - UVIJEK MOŽE! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 7.3.2013 22:48:24 >

I + G = E & L

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1419
8.3.2013 14:10:53   
Sunshine28
vidim nisam jedina koja ne moze naci "tipku" za login....ali evo sjetila se ja pokusati login tako da probam odgovoriti na neki post i uspjelo, odmah me prebacilo na prozorcic za login....

nego, mi probali danas palentu...bilo joj je jako tesko ja jesti...morala sam joj davati jako male zalogaje i cuclala ih je vjecno...i na kraju pojela mozda 10 zlica i odustala...umorila se...uzela malo caja i zaspala kao da je pojela cijeli obrok...valjda je ta palenta jako zasitna...
bella ja sam pravila omjer 1:4 (4štamplice vode i jedna palente), ali je bilo pregusto...morala sam kasnije jos razjeđivati sa prokuhalom vodom..
u svakom slucaju stavljamo palentu "na led" za sada...mozda manje doze u vocom obroku umjesto prosa...

inace moram pijaviti da Em pomalo gmize, doduse u krug i vise se gura nogiciama nego rukicama, ali napreduje....user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1420
8.3.2013 14:22:58   
Sunshine28
ticker proba 1- nis, ne radi ni ovo, grrrr, vise necu nista ni pokusavati!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 8.3.2013 14:26:00 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1421
8.3.2013 14:38:58   
keyt
Cure,

je li neka od vas bila s bebačem na vađenju krvi za rutinsku kontrolu željeza i ne znam što se još gleda. Konkretno me zanima, vadi li im se krv iz prstića ili iz vene? Ako netko nešto o tome zna, jer čujem oprečne informacije... Rado bih izbjegla vađenje iz vene, ako je ikako moguće.
Ja palentu kuham u omjeru 1:6, nekad čak i 1:8, i nećeš pogriješiti. Šteta ju je staviti "na led" jer je dobra za probavu, a jako ukusna s voćem, korabicom, a osobito s bundevom i par kapi maslinova.

Neposredna veza do poruke: 1422
8.3.2013 14:45:13   
LorVer
Ne kuzim. user posted image Kaj to nemožeš naći? Za logirat sad stoji u desnom kutu, ne vise u lijevom.

Suny, za ta dva obroka koji kuhaš Em dvije velike žl palente je preko dosta. I moras ostaviti malo da odstoji da popije sto vise tekucine, onda će ti pale ta biti skroz mekan i Em ce ju lijepo papati. Cim nije dovoljno mekana bebaci ju tesko gutaju.

user posted image za Em, sad ce i ona za koji tjedan propuzati.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 1423
8.3.2013 15:47:50   
Sunshine28
onda samo ja iz nekog razloga ne mogu ucitati cijeli taj gornji dio stranice....mozda je do mog kompa user posted image

tnx. LorVer za palentu, znaci nakon sto skuham palentu ostavim ju jos u vodi da stoji? onda definitvno mora biti veci omjer vode i palente kao sto keyt kaze, sigurno 1/8! znam da zvuci glupo, ali ja to stvarno nikada nisam kuhala, znala sam pojesti u restoranu kao prilog uz neku divljac i kao dijete za dorucak palenta i mlijeko....

keyt koliko sam ja imala priliku vidjeti bebama se svima vadi krv iz prstica...a kao trudnica sam dosta vadila krv u toj ambulanti u bolnici gdje vade i bebama....

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1424
8.3.2013 16:10:45   
Jana1208
Pozdrav curke...user posted image

Konačno malo lijepše vrijeme, a mi nikako da se nauživamo...user posted image

Prvo user posted image za sve bebice koje lijepo napreduju i papaju...
Mi još ne pužemo, ali se vrtimo na šakicama u krug i nekako uvijek dospije do onog što želi...user posted image

Inače već 2 tjedna muku mučimo s povrćem i nikako ga ne uspijeva pojesti, bar neku količinu vrijednu spomena...prekjučer sam joj s povrćem kuhala mali komadić piletine, veličine nokta, i začudo pojela je sve, meso, korabicu, tikvice i palentu smućkanu zajedno...user posted image user posted image Bit će da je na tatu, može sve, dok god ima mesa unutra...user posted image user posted image Probat ćemo opet meso kroz par dana...

Što se tiče naših obroka, imamo ujutro jedan voćni obrok, oko podneva povrće u pokušaju i navečer žitarice s mlijekom...ostalo cica...user posted image Sve lijepo pojede osim već spomenutog povrća...user posted image

Suny vezano za bolove, i mene je prošli tjedan počelo gadno bolit iznad guzice i desilo se to da sam jedva ustajala, onda sam se prepala, jer mi je nedavno prijateljica, koja isto ima malu bebu završila u bolnici na blokadama sa kralježnicom, pa sam odmah otišla na masažu ( srećom prijateljica ima kozmetički salon pa me odmah ubacila) i svaku večer nakon što spremimo L na spavanje, pozovemo baku sa kata ispod da dođe gledat silu kod nas, a mm i ja odemo trčat...mogu reći da mi je već puno bolje...a i kondicija se vraća...user posted image user posted image

Keyt, mi smo sad sa 6 mj radili kompletnu krvnu sliku, i vadili smo krv iz vene, bile su super sestre i brzo našle žilu, pa je bilo brzo gotovo...izvadili su nam jednu malu epruveticu krvi...kažu da je problem kad nemogu naći žilu, onda moraju dosta krvi istisnut iz prstića i to ih onda boli (dok pritišću krv kap po kap dok ne skupe dovoljno)...user posted image

Andy nadamo se da već uživate u novom stanu...user posted image

I da ne zaboravim, sretan vam dan žena...user posted image user posted image ...moje cure i ja sutra izlazimo, pa nam se baš lijepo poklopilo...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!