Sunshine28
|
andy ovulacija mi nije pala na pamet, ali moze biti i da je to, mene dosta boli sada od kako sam rodila, imam i iscjedak smeđe/crveni, i puno sluzi.....u svakom slucaju drago mi je da ti je bolje sto se papanja tice mi smo tek na pocetku, Em smaze za obrok oko podneva jednu cijelu povrtnu hipp teglicu, ostala 3 obroka pije formulu, kao i ranije..i evo jucer sam uvela poslijepodnevnu marendu između dva obroka - oko 7 - dala sam joj pola teglice hipp kruske, pojela bez problema, ovo moje dijete izgleda obozava jesti, nista do sada nije odbila! inace sutra joj planiram praviti obicni pire, nije je jos jela krumpir, pa me zanima kako ga vi pravite? ja sam mislila samo skuhati krumpir i zgnjeciti ga sa šapnim mikserom, ako bude pregusto dodati malo vode, ako bude prerijetko rizinih pahuljica. Jer to ok? hipp kasice su najbolje u mulleru jer su rađene za eu tržište (drugdje, pa i u dm-u imaju proizvode za istočnu europu daleko nize kvalitete) isto vrijedi za sve proizvode za bebe, a prije svega za pampersice i NUK...ono sto sam se ja uvjerila da je bolje je i prašak za veš, proizvodi za kosu....
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 5.2.2013 14:47:49 >