|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
1.2.2013 14:21:18   
tenkic
jooj, pa nema šanse da u mojoj cici bude više od 120ml user posted image
nije ni čudo da mi beba papa svaka dva do tri sata user posted image
al fakat mi je sad gušt to naše druženje za vrijeme dojenja, tak me zna pogledati da se sva otopim i mislim si "ko zna kad će me opet ovak trebati i tražiti"...joj sva sam nešto pekmezasta kad se sjetim kak mi brzo raste....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1151
1.2.2013 15:06:09   
Sunshine28
LorVer ja sam ti doze formule i vrijeme između hranjenja uvodila onako kako je pisalo na kutiji od forumle i Em je to prihvatila. Kada sam povećavala prema uputama trebalo joj je 2-3 dana da prihvati novu kolicinu i povećani razmak između hranjenja ali to je islo ok. Zadnja faza prije kombiniranja sa krutom hranom kutija kaze 210 ml svaka 4- 5sati, ali kada mi se prvi put probudila u sred noci gladna kao vuk ja sam sama povećala nocnu dozu na 260 ml. i ona je to prihvatila odmah i sa velikim zadovoljstvom i nastavila spavati cijelu noc...
cuj, ona svaku noc bez iznimke spava između 10 i 11 sati u komadu, morala sam joj povećati zadnji obrok pred spavanje....sva sreca pa je prihvatila! ja sam, kao sto ste vec mogle skuziti, veeeeelika spavalica, mm i ja legnemo cca. oko 23.30, Em se budi oko 7.30, a meni i dalje tih 8 sati nije dovoljno već kada tata uzme Em ja odvalim jos sat i pol do dva!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1152
1.2.2013 15:11:01   
Sunshine28
e, upravo sam bila na bebuska.hr, kakve prekrasne cipelice i papaucice!

ne mogu za Em nikako naci lijepe tamno crvene fancy cipelice....teta joj je kupila predivnu crvenu haljinicu za krstenje i sada sam u potrazi za cipelicama koje ce odgovarati, sacuvaj boze da ne bude sve u tonu! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1153
1.2.2013 15:28:33   
ivana1112
Pozdrav! user posted image

Andy, ma nije nam šetnja bila baš uspješna, nadala sam se da će spavati,a on onako mrtav umoran od doma, još sat i pol ostao budan u kolicima user posted image Htjela sam sjesti na kavu, ali user posted image štanga!

Anne user posted image za bazene, ja jedva čekam ljeto, naši će bebači već hodatiii user posted image user posted image user posted image user posted image pa kupanje u moru, igra u pijesku user posted image

Cure zavidim vam na toj rutini, ja sanjam dan kad će moj L prespavati noć! Doduše sinoć je odspavao od 21-pol5 uz par bolnih plakanja (zubi), al je već u pol 7 bio ko žbir! user posted image

Mi smo danas opet papali špinat, krumpirić i oslića user posted image Polizali smo zdjelicu user posted image

Nadam se da ne bude snijega za vikend, taman sam se nabrijala opet na ove šetnje! user posted image

Suny, bravo za robicu, sa curkama ima ipak više mogućnosti kombiniranja user posted image
user posted image

Bokić zasad, vrijeme je izdajanja user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 1154
1.2.2013 17:24:34   
anne
uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imamo zubić! Dolje jedinica desno!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas sam djecu ostavila doma i popodne smo svi odspavali barem 2h. R još spava.
Cijeli dan je prošao, a samo se odmaramo.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1155
1.2.2013 20:38:13   
tenkic
bravo za zubiće cure!
mi sve živo žvačemo, ali najradije žvačemo onu žličicu kojom ju hranim....za poludit...ima hrpu grickalica, a ona žvače silikonsku žličicu...

Sunny, prije Božića su na kolektivi bili kuponi za kupnju u Bebuscha-i, ja sam uzela dva i na kraju kupila jedne krznene kožnate papučice koje furamo sad i jedne cipelice s mekim đonom koje se nadam da ćemo furati na ljeto ili na jesen (veličina L iliti br 21). Znam da nije pametno bebama unaprijed kupovati cipelice, ali nisam mogla odoljeti. Za 75 kn sam dobila cipelice koje inače koštaju oko 300kuna....

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1156
2.2.2013 10:21:10   
Sunshine28
tenkic super si prosla! javi ako opet naletis na tako dobru ponudu!
Em sada i zvanicno ima sigurno tonu odjece, kada sam jucer slozila/oprala dvije masine njene robice uz saznanje da u ormaru ima jos toliko ostala sam zaprepastena koliko sam nagomilala. Tak da sada zarva, sama sebi zabranjujem kupovinu za Em skroz dok je ne bude trebao kupaci!
ali cipelice/papucice imamo samo dva komada, jedne čizmice i jedne papucice...nisam jos osjetila da joj treba vise dok nam nisu stigle trenerkice iz cartersa koje jednostavno zahtjevaju obucu! user posted image user posted image user posted image
pa eto, jedan trosak stvorio drugi user posted image
e, ali zato ima japanke, iako mi se cini da ih nece moci nositi, malo su vece nego sam mislila, mozda krajem ljeta tek...
ah ta robica za curice!user posted image

anne bravo za sposobnost da troje klinaca smjestis na popodnevni odmor u isto vrijeme i jos sama odmoris user posted image user posted image user posted image to se zove supermama!user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 2.2.2013 10:24:07 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1157
2.2.2013 14:57:17   
ines_os
evo da se i mi javimo
jedemo baš sve i još cica
kupili smo auto sjedalicu od 9-36 kg i isprobali je na malo dužu turu od 200 km i zadovoljni smo,Ivanu se jako sviđa
danas mama ide u provod a tata čuva
djevojačka od kume,sljedeći vikend svatovi

cure šta da radim za svatove ću ostaviti Ivana kod bake i djede servis,on se još uvijek budi za ciku a ad nismo ni probali
da kupim pa da im to ostavim jer mi izdajanje baš i neide,neznam ni da li će prihvatiti bočicu
moram nešto srediti do tada
neznam ni kako ćemo večeras,tata nema cike

pomagajte

da kupim bebimil 2 ili 1

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 1158
2.2.2013 15:48:32   
ines_os
naš ritam
u 8:00- buđenje,malo ležimo u krevetu,mazimo se
8:30-dižemo se presvlačimo,malo gledamo bumbu,igramo se
10:00-cicamo pa na spavanje,obično spava sat vremena
11:00-papamo kašicu (vočna),malo sokića
oko 12:00-presvučemo pelenu i ako je lijepo u šetnju ako ne onda igra,maženje,knjigice čitamo
13:00-opet cica i spavanje,isto cca.sat vremena
14:00-papamo kašicu(povrće i meseko) i igranje,
16:00ili17:00-zadnja tura od pola sata spavanja
17:30-presvučemo se i onda najčešće negdje u život ili netko dođe kod nas malo da ubijemo vrijeme do kupanja
20:00-kupanje,sika i spavanac
21:00-22:00-spava i mama je slobodna
buđenje za ciku oko 23,1,3,5,7 h

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1159
2.2.2013 16:59:30   
tenkic
joj ines, ne znam kaj bih ti savjetovala. ova moja mala sovica neki dan nije htjela ni izdojeno mlijeko, a opet ponekad zna navečer bez pogovora popiti ad mlijeko. i sad si ga ti znaj. probajte koji dan ranije s ad mlijekom, treba par puta da se beba navikne, bar tako kažu.
a s brojkama nisam doma, ono prvo mlijeko se može uvijek piti a drugo samo nakon određene starosti?

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1160
2.2.2013 22:21:39   
ivana1112
Ines, ja ti savjetujem, ako ti se da i ako imaš volje da se izdojiš, u svakom slučaju će ti to prije prihvatiti nego ad, s obzirom da dosad nisi koristila bočicu! Ako ti se ne da, uzmi Nan (najrijeđi je i najsličniji majčinom mlijeku, bebimil je užasno gust, i ima jak miris, Nan ga skoro nema! To ti je bitno, jer majč. mlijeko nema mirisa, a on je naviknuo na to) I uzmi 2, ona je od 6mj nadalje, a zasitnija je, pa se neće toliko često buditi.

Jedini problem ti je po meni da ga navikneš na bočicu, ostalo neće bit problem, bar se nadam, jer moj L koji preko dana neće ni prismrditi Nan, po noći ga bez problema pojede, jer je inako u polusnu.

Eto, nadam se da ćeš skemijat nešto i uspijet bez brige se zabaviti! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1161
3.2.2013 7:36:11   
anne
ah sunny rijetki su to petki! user posted image

ines što got odlučila prvo probaj. Neka ga netko drugi hrani na bočicu da ne bude prvi put i šok.
I mi sljedeći tjedan idemo na vjenčanje, ali vodimo cijelu argelu.user posted image pa koliko izdržimo. Svadba je u hotelu pa ćemo uzeti sobu. Ne bi se usudila još da R mamu čuva preko noći.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1162
3.2.2013 10:08:39   
Sunshine28
ines svakako ako ces mu dati ad dok ste u svatovima probaj ovaj tjedan dati mu pred spavanje par puta bocicu, da isprobate... a ako vidis da nece izdoji, ako nemas izdajalicu javi, ja ti posudim svoju, imam onu Avent, prakticki nova-novcata, jedva da je koristena, stoji mi sterilizirana i zapakirana....
nadam se da si se dobro provela na djevojackoj!

I + G = E & L

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1163
3.2.2013 10:20:40   
Sunshine28
Ines zaboravih, ako ces probati sa bebimilom uzmi dvojku, jedinica je do 6.mj., prije je bila do 4mj. tak da ako Ivan sve jede jedinica mu nece puno znaciti...

inace Em je skoro skroz ozdravila, malo jos šrota, ali je ok...mene jos muci grlo....
ali bez obzira na to cekamo da tata dođe sa kave i idemo u metro o ribu, da malo vidimo "sunca" - snijeg je poceo padati prije sat vremena i vec mi ga je dosta!....user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1164
3.2.2013 18:59:35   
andydea
pozz user posted image

Ines ja ti savjetujem kao i Ivana....i isto mislim da je bebimil jako gust i teško probavljiv...meni osobno smrdi ..jednom sam ga dala svojoj curki prije 10god...i ispovračala ga je u mlazu van...meni je najbolji Hipp i evo Ivana ima pozitivna iskustva sa Nanom...pa probaj...mada sam najviše kod toga da se rađe izdojišuser posted image ...Ono kratko vrijeme, par dana ja sam davala hipp..i jedva da je htio... ne znam vidi kaj ti je najbolje..

evo DI je friško okupan-danas smo malo uranili user posted image ...bio je ukakani..pa...zatouser posted image
Inače sve 5...prvi put sam mu danas ponudila palentu..i popapao je sa korabom i mrkvicom...user posted image user posted image
Ivana sutra te zvrcnem ak idem vanuser posted image
Vikend mi je proletiouser posted image ...uživam sa dječicom i mm
I da ja baš nisam za bazene-mada moje curke obožavaju...više sam sam za moreuser posted image
hehe ma šalim se...volim i ja ali ne bi baš sa malim bebačem...

LorVer jel se pripremaš za povorku???
A vi curke u kaj čete obući svoje bebače za maškare???-ja još ne znamuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 1165
3.2.2013 19:22:04   
andydea
anne R bravo za zubić user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1166
3.2.2013 21:03:49   
Jana1208
Večer...user posted image

I nama vikend proletio...šetali, šopingirali, bili u gostima...user posted image

Jučer smo probali šljivu i svidjela nam se...od povrća papamo samo mrkvu i krumpir...mislim da ću počet povrće doma spremat, jer ove sve kupovne povrtne kašice imaju neki odvratan okus, pa me i ne čudi da ih L ne voli...user posted image

Ines, da najbolje bi bilo da se probaš izdojit, a ako nejde onda svakako kreni već sutra s privikavanjem, svaki dan pomalo...nama je trebalo nekih 4-5 dana da prihvatimo Nan na bočicu...i sad više nema problema...mi još uvijek dojimo svaka 2 sata, pa ako ja slučajno moram negdje otići, super mi je da uleti boca...mi kad smo ga uvodili smo joj prvo nudili malo na žlicu svaki dan i onda kad je nakon par dana prihvatila okus i pojela 30 ml na žlicu, bez problema ga je pojela i u bočici...user posted image ...
Što se tiče vrste mlijeka to stvarno neznam, nama su preporučili nan, jer je kao najsličniji majčinom mlijeku, pa druge nismo ni isprobavali...user posted image

Anne, sa čime ribaš vrtić, mislim jel mogu koristit ikakvo sredstvo, pošto klinci to sline i cuclaju?? Ili da koristim samo vodu i četku?user posted image user posted image

Mi se nećemo posebno maskirat, ako ćemo izlazit na trg na fašnik, stavit ćemo bijelo ovca odijelo i nacrtat brkove ili nešto i to je to...nekako mi je ona još premala i imam osjećaj da bi joj bilo neudobno...pa kad poraste ćemo guštat u kostimićima...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1167
3.2.2013 21:16:03   
anne
andy ako ćemo do Samobora budemo se maskirali, inaće ne.

Jana mislila sam staviti malo sode u vodu i dobro isprati.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1168
4.2.2013 9:55:13   
andydea
jutro curke user posted image  sječate se ove kavice ???sad mi fali user posted image

Cure moje trebam pomoć...imam jake bolove u jajnicimauser posted image user posted image ...još od jučer navećer...ali danas ne mogu ni hodati koliko me boli....user posted image ...kad sam se digla iscurilo mi je žuto-bijeli iscjedak...ali nema mirisa ni malo user posted image ...kakva je vama situacija bila pred 1.mengu poslije poroda ???...možda mi se pripremauser posted image

Di me sinoć zezao budio se svaka 3h...user posted image ..tako da sam i ne ispavana..uf...počeo je opet jako sisati...moguće da je opet skok u razvoju...
Ja bi Di maskirala,ali ne znam u kaj...a i curkama bi bilo veselje...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1169
4.2.2013 12:17:49   
andydea
Bella (Lo) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na 6mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella normalno je dok se ciklusi ne vrate na svoje..da su neredoviti.
Joj a mene tako boli za poluditiuser posted image ..mislila sam ići u šetnju ali ništa od togauser posted image ...
Mi idemo u srijedu u udrugu..tako da i ja čekam mjericeuser posted image user posted image ...inaće smo točno naručeni kod pedice na 6mj.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 1170
4.2.2013 16:55:10   
Sunshine28
Lo sretan polu-rockas!user posted image user posted image user posted image
andy mislim da ti imas upalu jajnika, ovi simptomi mi vise vuku na to nego na prvu mengu poslje poroda, obzirom da se sa upalom jajnika nije za zezati preporucujem odlazak kod doktora, neka te posalje na pretragu urina...
bella zavidim ti na stenji, mi smo jos uvijek unutra, ja nikako da ozdravim, stalno mi je hladno, pa se preznojavam, pa sam malaksala, umorna....Em je skoro skroz ok, ali sirota kampira kuci sa mamom, sta ce, sama u setnju ne moze user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1171
4.2.2013 18:05:23   
tenkic
Lo sretan ti minić!

I Bo trenutno papa šljivu za doručak...nije nešto oduševljena.
Za ručak je dobila bundevu- isto nije bila oduševljena. Otkrila sam skroz novi svijet hipp kašica u Müleru user posted image iz Njemačke su dok su ove iz Dma iz Mađarske. A i kombinacije su izgleda drugačije....

Neposredna veza do poruke: 1172
4.2.2013 20:42:12   
andydea
Većer
evo ja i dalje u bolovima...ali ajde nekako podnosim....
danas sam preležala,DI je bio dobar...danas je zaspao u 20h...curke isto...mm mi pomaže...
ako sutra ne prestaje idem ginek..
Suny mislim da nije upala,ali nikad se ne zna...hvala na savjetu...
Žao mi je kaj danas nisam mogla u šetnju,a bilo je tako lijepo sunčekouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1173
4.2.2013 20:53:01   
Jana1208
Lo sretan polu roćkas...user posted image

Mi danas zajedno prespavale šetnju, a i kod nas je dosta puhalo, pa možda i bolje...user posted image

Andy, ni ja nisam imala takve simptome prije prve user posted image ...mene je zapravo iznenadila, ali doslovce...user posted image ...u svakom slučaju nadamo se da ćeš uskoro biti bolje...user posted image

I mi kombiniramo kašice iz Mullera i Dm-a....zapravo jedino sam u Mulleru našla Hippovu krušku, bez jabuke koju L voli...ni u jednom drugom dućanu je nisam vidjela...user posted image
Cure, jel već svi bebači imaju po dva obroka dohrane dnevno?? Mi smo još na jednom...onom između 11-12 sati...švercamo se do 6 mj...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1174
4.2.2013 21:35:32   
tenkic
mi ujutro oko 9 popapamo par žličica ili trećinu neke male hipp voćne kašice
oko 12:30 popapamo pola ili trećinu male hipp povrtne kašice, npr brokula
a oko 18:30 popapamo s 30ml nan-a neke pahuljice, rižine ili proso

znači imamo 3 obroka, ali u malim količinama, nakon par žličica joj je dosta, osim ako nije brokula u pitanju, nju smaže u većim količinama
s tim da papa s apetitom samo ako se prije toga naspavala tj odmorila, inače ako je umorna onda pali samo cica

i nakon svakog tog obroka ide cica pod normalno

i kakamo "kobase"
poslije brokule gadno smrdi...

Bella, mi ovo "draga mama" vježbamo od prvog mjeseca u sklopu vježbice za otvaranje šakica pa joj ne pada na pamet zabiti mi prste u lice kad radimo "draga mama", ali zato mi pod normalno čupa kosu, a par puta mi se u igri uhvatila za lice ko da ga želi otrgnuti i to je bilo bolno....

< Poruku je uredio tenkic -- 4.2.2013 21:38:04 >

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!