ivana1112
|
Curke, evo i nas malo da se javimo! Mi smo danas bili u Vinogradskoj na dinamičkoj scintografiji bubrega, i sad čekamo ponedjeljak da vidimo nalaze! Nadam se da je sve u redu. Moj L je bio relativno dobar, s obzirom da sam ga morala držati za ruke, a moj mm za noge u nepomičnom položaju 15min! Urinokultura od neki dan opet nije dobra, ne znam šta je s tom urinokulturom, već sam luda Anne, ja sma dobila nakon 4 i po mjeseca, i imala već 3 dosada, nisu mi se poravnale, doduše nikad nisu ni bile pravilne, ali čini mi se da su sada manje obilne! Suny, ovo što pišeš za Em da neće piti, meni to sve sluti na zubić! Tako je i moj L, ni čaj, ni vodu. ni mlijeko. A kod nas je trajalo i po 2 tjedna, hranila sam ga tek kad bi zaspao, ili tik prije nego se probudi! Inače nije bilo šanse! Evo nama ide 7.zubić, već se bijeli, čekam da probije van, i sad nam je opet ista priča. Sva sreća šta jede već te kašice, pa bar znam da nije gladan. Vidim da ste se sve manje više ufurale u zdravu prehranu, ja sam više za špek i luk, al s obzirom na ove članke, budem i ja probala Da ne zaostajem za vama Andy, mogle bi se naći sutra, ako ne bude kiše ili snijega, s obzirom da najavljuju! Kad ideš u šetnju, i di se nađemo?