Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 12:08:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
Draga, hvala ti što misliš na mene.. Još uvijek mi je mučnina, tu i tamo me zaboli trbuh. Mengu nisam dobila. Imam nekakav bijeli iscjedak i to je to.. Ako ništa ne dođe do vikenda, onda radim test i naravno javim
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 12:19:47
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Draga, hvala ti što misliš na mene.. Još uvijek mi je mučnina, tu i tamo me zaboli trbuh. Mengu nisam dobila. Imam nekakav bijeli iscjedak i to je to.. Ako ništa ne dođe do vikenda, onda radim test i naravno javim Ma nema na čemu Naravno da ćeš javiti!!! Nadam se da je u pitanju mali bombončić!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 12:22:26
|
|
|
|
Riza
|
bombončić02...nadam se da u pitanju i da ćeš nas za vikend obradovati radosnom vijesti.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 12:27:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
I ja navijam da je mali bombončić u pitanju! Kod mene nema ništa novo. Vještica je završila i sad sam na čekanju. Nadam se da će mi vježbanje, manje slatkog i čaj (stolisnika i nevenovog cvijeta) pomoći da ovulacija bude čim prije (da ne moram opet čekati mjesecima). Vidjet ćemo. Ali zato sam uz vas, drage moje i navijam za sve da ubrzo postanu !
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 15:57:11
|
|
|
|
123beba
|
Kontesa, eto ja sam malo u gužvi pa vas pratim no manje pišem... Navijem za sve da čim prije postanemo !!!!!!!!!! SRETAN NAM DAN ŽENA!!!!!!!!!!!! Daze, dobro došla!!!!!!!!!! Želim ti da ti se ostvari tvoja želja i da nam već za koji dan javiš da je tu!!!!!!!!! Bombončić, nadam se da je ovaj bijeli iscjedak znak ! Jess, Riza, PinkyFunkyBirdy, Anni, Zmaja, Malena, Mussy, Papalina, Splicanka, Hladna, Winkica, bebica... svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 16:00:21
|
|
|
|
bomboncic02
|
To bi bio bombončić 03 Prijavila sam se na raju kad sam bila trudna s bombončićem 02... Vidjet ćemo uskoro...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 16:38:41
|
|
|
|
splicanka
|
papalina ja sam ti prvo napravila sve pretrage tj: torch, hormone stitnjace, sve briseve, urinokurturu, kompletnu krvnu sliku, sve u najboljem redu cekala sam da dobijem nalaz sa citogenetike koji je takodjer u redu sad kad sam ga dobila otic cu na utzv da me pregleda... dobila sam uredno nakon kiretaze i cak osjetila ovulaciju kao i prije, tako da se nadam da se sve vratilo na svoje misto, a sta se tice kiretaze niti je bolila ona niti iza nje, nisam niti krvarila.. a moj andjeo mene gore cuva i bez obzira sta nisam rodila i sta je bila mala trudnoca nikada je necu zaboravit......
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 17:56:13
|
|
|
|
bebica77
|
1.SRETAN VAM DAN ZENA!!!! 2. Nakon 2 tjedna apstinencije pocelo je keksanjeeee!!! Weeeeee Mislim da su poceli plodni pa se bacili na posao))))))... Jednom bu i nama sunceko zasjalo))))
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 22:23:17
|
|
|
|
daze
|
hvala vam na srdačnoj dobrodošlici i sretan vam dan žena!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 8.3.2012 22:30:58
|
|
|
|
Mussy
|
SRETAN DAN ŽENA SVIMA daze dobro dosla bonboncic navijam da je to to PinkyFunkyBird navijam za ovulaciju splicanka nasi andelici su uvijek tu ja sam danas saznala da su rodile kraljice 20. i 25. rijeckog karnevala ali da su i bile skupa u radaoni. Ivana je rodila deckica a za Zeljku ne znam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 9:57:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
Jutros nije bilo ničeg crvenog na vidiku.... U iščekivanju sam popodneva i večeri... Kako se bliži vikend kad sam rekla da ću test radit sve manje želim otkriti jesmo li uspjeli ili ne... Iskreno, sviđa mi se živjet u nadanju da je možda na putu...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 10:00:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Nadam se da neće ni doći
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 10:15:23
|
|
|
|
Riza
|
navijamo
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 11:03:28
|
|
|
|
winkica
|
MILE MOJE MILENE....ja sam zakasnila da vam svima čestitam dan ŽENA....ali vjerujem da ste ga sigurno prekrasno provele...ma jeste zasigurno... vidim da ima puno lijepih vijesti.... BOMBONČIĆ ja bit tako rado da je riječ o maloj bubici u bušici....ti nama fino javi čim napraviš testić... ANDY- mila naša trudnice pa to je prekrasno...mali dečko je u buši...ajme...čestitke od srca...i još čekam slikice... JESS- evo mila cure su sve rekle....ja potpisujem...nema mjesta za tugu...jess mila prošle smo toliko vještica ....pa ta jedna nam neće pokvariti raspoloženje...vrijeme brzo prolazi i opet češ ti nama u akciju....pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BEBICE77-bravo mila...samo se ti keksaj i biti će rezultata... Meni ovulacija završila prije 2 dana i sada čekanje do 17...ovaj mi je put ovulacija bila puno kasnije nego što sam očekivala tako da ipak ju ne očekujem 20.3...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 13:40:08
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 To bi bio bombončić 03 Prijavila sam se na raju kad sam bila trudna s bombončićem 02... Vidjet ćemo uskoro... A jooooj, to je baš slatko :) Iščekivanje bebica u ringerajinoj raji! Jedva čekamo tvoj 3. bombončić u rajinom društvu!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 14:09:17
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
bebica77, sad budite jaaaako vrijedni i što prije nam javi veeeeliki plusić!!! Nadam se da će se bebač uhvatiti!! Winkice, iščekujemo zajedno s tobom, jedva čekam da nam budeš vesela !! PinkyFunkyBirdy, ako tvoj recept ne upali, onda stvarno ne znam što hoće! Od srca ti želim ovulaciju što prije a onda i bebicu!! Samo budi strpljiva, sve će doći na svoje, a mi smo tu da to s tobom podijelimo 123beba, bitno da si s nama, ali nadam se da će se ta gužva malo smanjiti da se češće družimo!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 15:50:25
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Opet ja Ajd da više ne razbijam glavu, ima li koja cura iskustva sa bijelim gustim iscjetkom i to kroz 5,6 dana nakon ovulacije popraćenog blagim simptomima pms-a, dakle blagi bolovi u donjem dijelu stomaka kao kad trebam dobiti Malo sam zbunjena i naravno da se sad ne mogu sjetiti da li je to kod mene inače slučaj, jer više ništa ne mogu popratiti, previše mi je informacija u glavi od kojih premalo onih normalnih koje bi trebala znati
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 16:53:53
|
|
|
|
tascha
|
Hej curke...ima li kakvih novih pluseka??? Ja izgleda imam ili uroinfekt ili nešto slično imam grčeve u donjem dijelu trbuha ,više sa lijeve strane...mokrim relativno ok,ne nešto posebno često ali zato me pecka kad piškim a i kad ne piškim kad sjedim kao da osjetim peckanje...pffff...izgleda da je sjedanje u hladni sanitet dalo svoj danak....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 18:25:34
|
|
|
|
Papalina
|
BEBICE, šta je upalio moj savjet?? jao...eto ja odlučila nać posao za početak jer ću doma popizdit... tako da odgodili mi bebicu na neko vrijeme... kako bi moja nona rekla: " najprije štalica pa onda kravica " je da moj dragi radi ali opet moje pare u mooje pare dala sam neke molbe pa se nadam da će nešto biti držite mi fige da u roku par tjedana nađem neki posao... znam da to nije tema foruma,ali da vam odvratim misli od svega pa eto...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 18:38:11
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Tascha, nadam se da nije jaka infekcija, brzo nam se izliječi i nemoj više guzu na hladno! Evo i mene nešto pati, danas je prestal, ali baš sam pisala za taj iscjedak koji sam imala par dana, ne znam čemu da ga pripišem Papalina, sretno sa traženjem posla!!! To će ti malo skrenuti misli sa bebice, a tko zna, možda ona baš sad odluči doći!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 20:27:53
|
|
|
|
bebica77
|
Je je papalina upalilo je ono))))))☜♡☞ Jos dva tri dana keksanja i molitve bogu da NE DODJE 25-tog
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 20:42:36
|
|
|
|
Papalina
|
Ajde bebice bas mi je drago da je upaliloo jeee :))))) A mi cemo sad pazit neko vrijeme bar da nađem neki posao i radim par mjeseci preko ljeta pa da polozim i vozackii pa da dok dragi radi mogu sa bebicom svugdje ;))) Do sad smo par puta se keksali bez zastite..i nadam se da ce doc vjestica 13.4.. :))) a svim trudilicama kojima NETREBA DOC zeliiim pluseeekeee velike jakoo velikeee :))) ljubim vas :))))
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 9.3.2012 23:02:29
|
|
|
|
bebica77
|
papalina drzim fige za poslic a ostale drage trudilice zelim vam mnogo plusicavjerovanje je jedina tanka crta koja nas gura u bolje sutra
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 8:50:16
|
|
|
|
winkica
|
drage moje cure...danas sam se probudila uz užasno jake bolove točno ko da će doći vještica. Ali je puno prerano...treba doći do 20.3 jer mi je ovulacija kasnila...evo prije 3 dana bila ovulacija... toliko me bolilo da me probudilo...katastrofa...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:21:42
|
|
|
|
Lol@
|
Jutro curke moje vidim da se ovdje pise punom parom Kontesa hvala sto mislis na mene Papalina,sretno s trazenjem posla,ja sam u istoj fazi vec duze vrijeme,al nisam izgubila nadu kao ni za jednog pa sta prije bude. Ostale curke vibram da za vas da ovaj mjesec bude sto vise Ljubim vas sve!!!!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!