|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
10.3.2012 9:22:49   
Lol@
winkice nadam se da ipak nije user posted image u pitanju i navijam za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 226
10.3.2012 9:24:36   
Lol@
bomboncic nadam se da ces nam javiti da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 227
10.3.2012 9:28:58   
Riza
Winkice .....nadam se da nije user posted image ..... navijam da uskoro ugledaš jedan veeliki debeeeli plusićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 228
10.3.2012 9:30:04   
bomboncic02
Ništa user posted image ..Točna ko vurica!!
Bilježim se za travanj....
Ne želim ju nikako 7.4.!!

Idem sad uživat sa svojim mušketirima...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 229
10.3.2012 9:33:23   
Riza
user posted image user posted image user posted image ...a bombončić...baš mi je žao....

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 230
10.3.2012 9:34:21   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Riza

user posted image user posted image user posted image ...a bombončić...baš mi je žao....

user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 231
10.3.2012 9:37:12   
Lol@
bomboncic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 232
10.3.2012 9:46:12   
winkica
bombončiću mali...biti će bebca i znam da 7.4 neće doći apsolutno nikako....i gotovo...šic, mrš vještice...

ma sumnjam da je vještica tako rano...tri dana od ovulacije prošla.....ali znam da mi se ovo baš i nije svidjelo....dali je netko od cura imao takve bolove?i to tako rano??'

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 233
10.3.2012 10:10:44   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: BUMBI

IZVORNA PORUKA: Riza

user posted image

user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 234
10.3.2012 10:14:28   
PinkyFunkyBirdy
Bombončić, žao mi je. user posted image user posted image user posted image
Gdje nam je Unna? Dal ona ima kakvih lijepih vijesti?

Trudilice:
user posted image sarah_zg - 01.03. došla user posted image user posted image
user posted image Hladna - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image Papalina - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image unna - 03.03.
user posted image BUMBI - 04.03. došla user posted image user posted image
user posted image *zmaja* - 09.03. došla user posted image user posted image
user posted image bombončić02 - 09.03. došla user posted image user posted image
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image anamarijapupek - 20.03.
user posted image winkica - 20.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.
user posted image  bebica77 - 25.03.
user posted image tasha - 30.03.
user posted image Hladna - 30.03.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 235
10.3.2012 10:20:32   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, ja ti znam imati strašne bolove koji me probude tijekom noći. Boli me kao da mi cijela maternica gori. To mi se obično događa u tjednu prije nego vještica dođe, ali ne znam s čim je to točno povezano jer mislim da to nisu menstrualni grčevi. Grčeve obično imam u večernjim satima dan ili dva prije user posted image i potpuno je drugačiji osjećaj.
Nadam se da je kod tebe tako rano implatacija u pitanju. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 236
10.3.2012 14:57:59   
unna
Tu sam,danas mi je 35ti dan ciklusa,user posted image jos nije stigla. Nemam jos bas neke simptome pms-a,grudi me ne bole,a inace otpadaju. Danas mi je na tren tako dosla mucnina da sam mislila da cu povratit ali nisam. Ali meni inace prije menge zna biti muka,ne svaki ciklus ali cesto tako da se ne nadam nicemu.

Neposredna veza do poruke: 237
10.3.2012 18:25:15   
bebica77
Curke moje drage mene vam je pol prvog i cjeli drugi mjesec dole bolilo kao da trebam dobit , a sad ovaj treci mjesec me sam jedan il dva dana bolilo i vise nis i to kad mi dragi bio bubani pa se nismo mogli keksat ((((.. Kolko skužavam ovulacija boli i ocito da ni ovaj mjesec nikaj o bebice;(;(... Al dobro ima jos mjeseci pa bu valjda....

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 238
10.3.2012 19:12:00   
Kontesa Nera
a jooooooj bombončić...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 239
10.3.2012 19:50:21   
winkica
bebice...ne boli baš svaki put ovulacija-nije uvijek bolna...može biti a ne mora.....ne mora značit da ovaj mjesec nećete uspjeti...samo se vi keksajte...nemoj gubit volju...
ovoliko jako koliko me danas ujutro bolilo tako me samo boli 2-3 dana prije...a inače samo bude kao pritisak...ali ovo ujutro me toliko jako bolilo da sam se prepala što se događa i zanimljivo čim sam ustala iz kreveta bol je prestala ko da je nije ni bilo......tako da sam jutros bila malo zbunjena...plodni iscjedak je prekjučer prestao i sad je samo ko i inače bijeli... tako da sada samo čekanje...no kao i obično ništa ne očekujem...nego očekujem vješticu ko i proteklih 10 mjeseci...heheheheheh

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 240
10.3.2012 20:15:02   
BUMBI
Joj,ovaj mjesec je baš loše kreniouser posted image ,nadam se da ćemo na kraju dobiti barem 1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 241
10.3.2012 20:34:13   
winkica
BUMBI mila ne tako negativno gledati...biti će trudnica...kad malo sagledamo situaciju...ionako svaki mjesec idemo dalje i svaki mjesec nam vještice dolaze...i opet smo pozitivne jer imamo još puno vremena da ostanemo trudne i postanemo super mame...tako da nas ni ova vještica koja možda dođe (a možda i ne)nas ne smije a ni neće rastužiti...curke moje pa mi smo ovdje već toliko dugo da moramo zanemariti i ne zamarati se oko tih svojih vještica jer opet nakon nje ponovno krećemo i tako dok ne uspijemo u svojem naumu...i ništa nas neće spriječiti da uz radost što imamo krasne muževe i sigurno prekrasnu obitelj krenemo ponovno dalje i ne budemo tužne jer od tuge nema "kruha" i nema uspjeha.....AKO ĆEMO BITI TUŽNE JOŠ ĆEMO MANJE I SPORIJE USPJETI U CILJU....

nemojte mi biti nevesele i tužne...ma ako želi doći neka dođe...prevarit ćemo mi nju kad tad!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 242
10.3.2012 20:35:53   
BUMBI
Ma znam da je tako,ali nije mi baš lijepo pogledati listu i sve tužne smajliće vidjetiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 243
10.3.2012 21:38:24   
bebica77
Bumbi ma od na 10 zenskica ma pokazal se bu plus bar jedan, a onima kojima se ne pokaze preostaje samo glavu gore bez suza i u nove pobjede...
Nema odmora dok traje obnova))
P.s; ak ne dodje smajl na lice za jos jedan mjesec vatrenog keksanja)))))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 244
11.3.2012 13:16:15   
andydea
Curke moje drage..nemojte mi biti tužne....doći će bolji dani.......morate biti pozitivne,pokušati sve što se može i biti strpljiveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Jako mi je teško kad vidim da patite...sjetim se odmah sebe i svojih dana,ali evo me sada...ipak sam uspjela ,tako čete i vi i do kraja godine sve čete postati predivne user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim stalno na vas...puno pusa i zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 245
11.3.2012 13:37:12   
Lol@
NEMA ODUSTAJANJA!!!! Ma koliko nam tesko bilo idemo dalje!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 246
11.3.2012 15:17:23   
Hladna
Ej cure, samo da vas sve pozdravim i da vam kazem da vise nisam trudilica, kao sto znate da sam bila bez posla i htjeli smo bebu sad kad sam bila bez posla jer sam mislila mozda se za godinu dvije promjeni situacija u zemlji i uspijem onda nac posao ali ja eto dobila posao i radim vec tjedan dana kod svog prijatelja u butiku, dobila sam ugovor na 6 mjeseci i postoji velika sansa da cu nakon tog dpbit ugovor za stalno pa sam uspjela dragom objasnit mada tesko da je bolje da pricekamo tih 6 mjeseci i onda opet u akciju, tako da
drage moje nadam se da me razumijete. Sve vas punooooo volim

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 247
11.3.2012 17:28:26   
bebica77
Hladna cestitke od srca na poslicu)))).. Aj ti sam radi pa kad bu ugovor za stalno odma bacanje na keksic)))....

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 248
11.3.2012 19:29:59   
unna
Hladna i ja se pridruzujem cestitkama za posao. Sto i sama kazes,danas je tesko naci posao a pogotovo dobiti stalni tako da izdrzite tih 6 mj. Cure kojima je stigla user posted image jako mi je zao,bit ce vise srece iduci ciklus. Meni jos nije stigla ali vjerujem da ce i moja stici za koji dan.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 249
11.3.2012 20:16:40   
jess
Drage moje trudilice hvala vam od  user posted image na podršci i toplim riječima, puno mi znače....

Hladna
drago mi je da si pronašla posao, znam da je danas to izuzetno teško i držim fige da dobiješ ugovor za stalno....user posted image
BUMBI i ja sam bila tužna par dana i mislila sam da tuzi nema kraja i da ću odustati od svega, al vrijeme sve liječi i ja se polako oporavljam i u meni se polako budi ona snaga da još hrabrija i snažnija idem dalje jer znam da i mene, kao i sve ovdje vrijedne trudilice, čeka user posted image samo je pitanje vremena kad će doći, jer jednom mora doći...i zato nema odustajanja koliko god znalo biti teško... user posted image

bombončić02...žao mi je...ali glavu gore doći će i bombončić 03 vidjet ćeš....user posted image

winkice...draga vjerojatno je bolilo zbog ovulacije i držim fige da vještica više ne dođe nego da se user posted image lijepo ugnijezdi i ti nam javiš sretnu vijest..

unna....neka ni ne stigne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sve ostale drage moje trudilice navijam za vas da mi čim prije postanete user posted image
user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!