|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
6.3.2012 14:50:36   
winkica
bebice77- ja živim u Zg ali nisam nimalo iz ZG..heheheheheh
živim u Ilici kod Trga Francuske Republike ...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 151
6.3.2012 16:34:19   
Papalina
joj cure drage imate vi fejs? ja ga imam pa bi vas dodala ... user posted image
joj... user posted image
eto,moja šogorica je bila na utz... i rekao joj ginić da drugi put mora uzet svog muža sa sobom...jer da će već vidjet spol... a da mu se čini da je muškić...i sad svi veseli oko mene... i svi se raduju a ja moram glumit kako sam fuul veselaa i da skačem od sreće user posted image
a najradije bi user posted image nekog nokautirala... user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 152
6.3.2012 16:38:25   
bebica77
Papalina ja sam ti na fb Vlado katarina bosak. Na slici profila smo dragi i ja.ja imam naocale on plazi jezik(btw to nam zajednicki profil)....

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 153
6.3.2012 16:41:48   
splicanka
evo mene nalaz kaze uzorak: pobaceni plod
kariotip: 46 xx
citogenetska dijagnoza: uredan zenski plod
eto ima li ko sa citogenetskim nalazima doticaja jer po ovome mislim da je bila mala cura  u razvitku user posted image user posted image user posted image  i drugo nista mislim sve je u redu

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 154
6.3.2012 16:42:02   
bebica77
I draga znam kak ti je .... I meni je tak sam kaj ja nikog ne jb uopce 5% vise... E da ko me doda na fb u box o mojoj sogorici ne pisat jer dragi cita kad nam zajednicki profil))))

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 155
6.3.2012 17:03:32   
splicanka
pardon, ne pise uredan zenski plod nego kariotip

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 156
6.3.2012 17:14:26   
bebica77
Splicanka pa kaj ti nis dtugo ne pise???
Karioti=kromosomi
46 xx=normalni br kromosoma zenskis (xy su muski)...

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 157
6.3.2012 17:29:16   
123beba
Drage trudilice, nešto se kasnije ovaj mjesec uključujem u navijanje, no svima vam želim user posted image !
Svima onima koji su klonuli šaljem veliki user posted image  ne posustajte, svima nama će želje biti ostvarene! user posted image

Cure šaljem puno vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 158
6.3.2012 17:32:58   
splicanka
piše uredan zenski kariotip, srica da ne pise nista znaci da je sve bilo u redu sta se tice tih kromosoma itd sta ja znam vise, jednistavno se dogodilo i to je to idemo dalje....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 159
6.3.2012 18:25:09   
Papalina
bez brige BEBICE, neću niš pisat o šogorici user posted image za takve stvari imamo forume i ove predivne cure... user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 160
6.3.2012 19:43:12   
bebica77
Tnx papalina mozes bilo kaj sam ne o njoj...
Splicanka ona se to jednostavno moralo dogodit.. Tjelo nije valjda bilo spremno nazalost al nemoj klonut bit ce opet bebica ... Strasno mi je zao zbog tebe traga...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 161
6.3.2012 19:46:54   
jess
user posted image veliko ništa...minus vidljiv iz aviona...ništ od user posted image  

< Poruku je uredio jess -- 6.3.2012 19:49:49 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 162
6.3.2012 20:03:27   
winkica
JESS- mila moja nemoj biti tužna...dok ne dolazi vještica postoji nada...mila znaš da smo pričale da te to ne smije rastužiti...hvala Bogu imammo jajašaca dovoljno iima vremena...evo mila i ja čekam ali više ne želim strepit...kad bude bit će...tako se i ti malo okreni nekim drugim stvarima i vjerujem da će biti bebice...
duboko udahni, reci sama sebi idemo dalje, stani ispred ogledala mila i nasmješi se...reci sama sebi da te ništa neće izbaciti iz takta jer imamo se mnogočemu veseliti u našim životima..ne daj tuzi da te svlada jer joj je to cilj...ne dozvoli joj da te obuzme...ja bi joj pokazala zube i u inat bila sretna bez obzira na sve...mila ubrzo opet dolazi novo jajašce i nove prilike...ljubim te...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=bravo.g

BEBICA77-tema šogorice mora se zatvoriti jer ne želim da mi budeš deprimirana sa osobama koje nisu vrijedne spomena...tako da nema više nikakvih šogorica na ovome forumu...očito to nije baš najsretnija tema za pozitivu na ovome forumu....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 163
6.3.2012 20:23:08   
BUMBI
jess user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 164
6.3.2012 20:24:25   
bebica77
Ma nema vise, ko ju šiša!!!)))) ajmo cure bacimo se na keksanje !! Šišaš negativnu vibru?!!! Iš iš vjestice i negativne vibrice)))))

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 165
6.3.2012 20:34:12   
jess
winkice....draga hvala ti na ovim lijepim riječima ohrabrenja, tužna sam i user posted image stiže osjećam je tak da znam da neće biti ništa...ah nadam se da ja još imam jajašca kak je sve počelo s tim mojim ovulacijama odnosno više ne ovulacijama ne znam kaj da očekujem. Odustajem i od doktora jer vidim da mi ne žele pomoći, svaki put sam naišla na zid i jednostavno više ne mogu...hvala vam od srca svima što ste uz mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BUMBI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 166
6.3.2012 22:36:37   
Papalina
JESS-tako mi je žao... user posted image ali glavu gore... user posted image
znam da ćeš možda mislit da je meni to lako reć...ali vjeruj mi... user posted image
samo se drži pozitive i skreni misli na neš drugo,opusti se, keksaj se...user posted image i doći će user posted image user posted image kad tad...mora doć user posted image user posted image
Ljubim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 167
6.3.2012 23:06:04   
Mussy
cure zao mi je za sve user posted image a za vas kojima jos nije dosla saljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne dode
bonboncic i meni se zna malo zamutit ali gledam jest svaka 3 sata pa mi je bolje. ja mislim da bi mogle biti user posted image posto ti je zeljezo uredu. nadam se da sam u pravu i da nam dolazis u klub user posted image
splicanka meni to nije pisalo na nalazima, cak mi nisu napisali ni spol a bio je decko. pise velicina, tezina i tjedan
papalina mojem dragom se gadi keksat kad imama user posted image a i ja nemam bas onda volju ali znam da je moja mama dok je imala user posted image se normalno keksala a cula sam da neke imaju i ovulaciju tada
winkice stvarno si sunce foruma
mariola drago mi je da imas opet poslusnu bebicu to jer osjeti ljubav koju joj pruzate

navijam da nove  stouser posted image je dodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 168
6.3.2012 23:21:02   
Kontesa Nera
Jess....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj biti tužna i odustati od svega, vjerujem da je ovo sve teško prolaziti ali jednostavno se moraš opustiti i odmoriti malo od tog stresa.. Imaj vjere i nade da će sve biti dobro i da jednostavno nešto moraš proći u životu da bi ti bilo bolje i da bi na kraju ipak bila sretna, u što ne sumnjam. Nemoj unaprijed misliti crno, na kraju krajeva, još uvijek nisi dobila, ne vjerujem da je neki problem, mislim da ni u šta još ne možeš biti sigurna. Malo još pričekaj, opusti se pa ponovi test, ako vještica ne dođe.. Koliko ti sad kasni? Jel imaš simptome za user posted image ?

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 169
6.3.2012 23:33:04   
splicanka
draga mussy ne znam je li tebi bio nalaz sa patologije ili citogenetika.. jer meni je sa patologije samo to pokaza a sa citogenetike to sta sam napisala, cekala sam ga mj ipo dana i sve uredno. .. mislim da je mojoj bebi stalo   srce radi moga stresa a nemate pojma sta mi je odredjena osoba radila 7 dana ali sad je sve iza mene, svi su nalazi cisti i uredni, zdrava skroz i imam osjecaj da ce sljedeci put bit sve 5 ceka mene moja bebolina negdi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 170
6.3.2012 23:36:25   
splicanka
bebica 77 hvala draga na toplim rjecima nedam se doc ce beba ubrzo nadam se a sve vi ste mi tolika podrska pricam svojoj priji o vama ka da vas znam sto godina, pozitivne ste masu bravo curke moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 171
7.3.2012 8:24:56   
BUMBI
sarah gdje si nam ti????
nadam se da user posted image nije ni stigla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 172
7.3.2012 10:02:37   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Jess, jako mi je žao zbog negativnog test. user posted image user posted image user posted image
Voljela bih da te mogu nekako utješiti ... znam da trenutno ne pomaže gotovo ništa, ali doći će sljedeći ciklus i bit će bebica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znam kako je to s doktorima ... i ja baš nisam prezadovoljna s njima .... htjela sam saznati zašto imam PCOS i tako neuredne cikluse i prošla sam testove i preglede i ne znam ništa. user posted image Tako da smo se dragi i ja odlučili truditi do jeseni i ako nam ne uspije idemo u Petrovu (ili sv.Duh ili VV) pa da pokrenemo cijeli taj proces jer vidim da drugačije nejde. A za sad dok pokušavamo prirodno, ja se malo više trudim: izbacila sam slatko, počela sam vježbati i malo manje jedem (a da je zdravije). I naravno pokušavam smanjiti svoj stres (iako je to najteže). Pa ćemo vidjeti. Draga moja, nemoj se predavati ... imat ćemo mi svoje bebice. user posted image user posted image user posted image

Winkice, zaboravila sam ti jučer napisati: čestitam na diplomi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I hvala ti na molitvi za naše bebice. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 173
7.3.2012 10:10:58   
Mussy
meni je to bio nalaz sa patologije.
ali pustimo sta je bilo glavno da ti je sad sve u redu i da si spremna za novu bebu. ja zelim da ti se to sto prije ostvari, neka dode sto prije user posted image

Neposredna veza do poruke: 174
7.3.2012 10:24:51   
Riza
Jess....stvarno mi je žaouser posted image ....i znam kak ti je sada......užasno veliko je razočarenje i naše riječi te ovoga trena neće oraspoložiti i utješiti ali vjeruj mi da ne smiješ odustajati....uskoro kad vještica prođe..doći će opet tvoji dani..opet češ moći raditi na bebici...i veseliti se.......nije jednostavno ustati nakon svakog pada ali svaki put kada ustaneš postaješ jača.....nema predaje.....
I meni je kad sam zadnji put iskrvarila bilo strašno teško..najteže do sad.....i jednostavno mora proći malo vremena da se smiriš i shvatiš da ništa nije gotovo i da ćeš i ti uskoro biti ponosna i prekrasna user posted image .
Navijam za tebe puno.......i vjerujem da ćemo se uskoro razgovarati o tome koje ime ćemo dati djetetu i koja kolica su najboljauser posted image user posted image user posted image user posted image ...imaš puno zagrljaja od meneuser posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!