|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
7.3.2012 10:46:25   
Anni_
jess draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
winki čestitke na diplomi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim curama sretno ovaj mjesec! Samo polako i bit će. Bez stresa i bezveznih živciranja.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 176
7.3.2012 11:32:23   
sarah_zg
moja stigla, samo da vas obavijestim

imam užasno puno posla, nikako ne stignem pratiti sve što pišete, ali sretno svima

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 177
7.3.2012 12:29:33   
PinkyFunkyBirdy
Sarah, iskreno mi je žao. user posted image user posted image user posted image

Trudilice:
user posted image sarah_zg - 01.03. došla user posted image user posted image
user posted image Hladna - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image Papalina - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image unna - 03.03.
user posted image BUMBI - 04.03. došla user posted image user posted image
user posted image *zmaja* - 09.03. došla user posted image user posted image
user posted image bombončić02 - 09.03.
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image winkica - 17.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image anamarijapupek - 20.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.
user posted image  bebica77 - 25.03.
user posted image tasha - 30.03.
user posted image Hladna - 30.03.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 178
7.3.2012 12:52:50   
splicanka
mussy ja sam ti isto dobila sa patologije ali to ti nista znacajno ne pokazuje, bila sam u ginica sa nalazima, sta se tice gena i bakterija plod je bija u redu a srce zasto je stalo moze bit 10000000 stvari, a jedna od toga moj stres ... po svima nalazima ja sam jedna savrseno zdrava zena i nema vise zamaranja jos malo i ponovo radit na bebici, jedva cekam, nadam se da ce muzevi mali spermici doplivat brzinom munje tamo di tribaju ka i do sad user posted image user posted image user posted image   za mi je za cure koje su dobile user posted image  a nisu je ocekivale, samo glavu gore  do kraja godine cemo sve bit trudnice... saljem svima user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 179
7.3.2012 14:19:56   
andydea
Curke moje drage,evo samo da javim DEČKO je..............yupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image jako smo sretni...sve je uredu....winkica pokušavam još uvijek staviti slikice....neće i neće...ali uspjet ću ja...user posted image user posted image user posted image pusa svima....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 180
7.3.2012 14:24:29   
Riza
hehe..Andydea..pa to je prekrasno....cure su sigurno sretne kaj će dobiti bracuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo nek sve ostane u savršenom redu i nek je zdrav!!user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 181
7.3.2012 14:35:40   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dečka!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 182
7.3.2012 14:52:35   
anamarijapupek
Baš mi je lijepo čitati vaše priče ovdje....Ja baš i ne mogu dugo biti na netu...na poslu mi je gužva dosta a kada dođem doma iskreno mi se ni ne sjeda za kompuser posted image Nego, meni su danas ultra osjetljive LH trakice pokazale istu boju. Izgleda da je to to, jutros mi je bio i dosta iscjedak onako bistar, a jučer su me jajnici presijecali i bolio me trbuh... Nadam se da će biti nešto ovaj mjesec...jedva čekam biti mama user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 183
7.3.2012 15:33:14   
BUMBI
sarah žao mi je što je i tebi stigla.Nekako nije dobro krenio ovaj mjesecuser posted image
Andy super za dečkauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 184
7.3.2012 18:39:38   
sax52341
mussy ja sam ti isto dobila sa patologije ali to ti nista znacajno ne pokazuje, bila sam u ginica sa nalazima, sta se tice gena i bakterija plod je bija u redu a srce zasto je stalo moze bit 10000000 stvari, a jedna od toga moj stres ... po svima nalazima ja sam jedna savrseno zdrava zena i nema vise zamaranja jos malo i ponovo radit na bebici, jedva cekam, nadam se da ce muzevi mali spermici doplivat brzinom munje tamo di tribaju ka i do sad user posted image user posted image user posted image za mi je za cure koje su dobile user posted image a nisu je ocekivale, samo glavu gore do kraja godine cemo sve bit trudnice... saljem svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bok splicanka jesi li radila testove na trombofiliju u trudnoci? Moja je znanica imala 2 spontana - u 6 i 8 tjednu trudnoce svaki put s plodom sve ok ali bi prestalo srce kucat. Poslali je na taj test i ispalo da je to to. Sada je ponovo trudna daje si inekcije i sada je sve u savrsenom redu...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 185
7.3.2012 21:05:39   
Papalina
Cure moje..evo,ja odlucila..nezelim vise biti na popisu trudilica...necu se ni zamarat stime...odlucila sam da zelim samo uzivat u proljexu,i ljetu koji dolazi...u ljetnim zabavama koje vec kucaju na vrata...zelim iskoristiti vrijeme za druzenje,smijanje i uzivanje sa dragim a ne za suze i razocaranja...ostat cu naravno sa vama ali ne kao trudilica vec zena koja ce vas moc utjesit i saslusat kad vam je najteze... Puno vas ljubim i volim cure moje.. Pusaaa svima...

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 186
7.3.2012 21:42:02   
jess
Drage moje djevojke divne ste i hvala svima na podršci, sa žalošću vam javljam da je moja user posted image stigla danas ujutro sa užasnim grčevima i komadima koji lete iz mene, moram se malo pribrati, al vjerujem da ću biti bolje za par dana i da ću ponovno poletno krenuti u nove pobjede...

sarah....user posted image user posted image user posted image user posted image žao mi je...

Andyce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za user posted image

splicanka...draga ja se divim tvojoj pozitivi i hrabrosti, samo tako i dalje...drago mi je da su nalazi u redu...brzo će 5. mjesec...

winkice, Riza, Pinky, anni , BUMBI, Lol@, Hladna, papalina, bebica, Kontesa Nera, papalina, bebica77, 123beba, zmaja, tascha, anamarijapupek, sax52341, bombončić02, unnauser posted image

user posted image    user posted image   user posted image

user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 187
7.3.2012 22:00:40   
Mussy
jess zao mi je user posted image ali glavu gore i samo naprijed prema cilju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
papalina nekima forum postane vise opterecenje tako da te razumijem, ali ja cu svejedno navijat da user posted image sto prije dode i tebi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
andydea jeiiii za deckica

user posted image cure od sad samo ljepim vijestima user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 188
7.3.2012 22:10:03   
jess
Mussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 189
7.3.2012 23:05:00   
splicanka
ej draga sax jos cu vidit tu trombofiliju pa javim sta je sa tim ali sve ostalo je u redu tako da sam sritna sta se toga tice....... meni je prva bila ta biokemijska i sad u 7 tj srce prestalo kucat i imam osjecaj da je sljedeci put to to, nema straha........ jess draga nema od negativnog stava nista ja sam vedar duh, ej imala sam kiretazu i nakon toga tri tjedna bacila se na tjelovjezbe, skitanje, uzivanje, ja znam da ce mi bog dat bebu i da je sve ovo sa razlogom i sad jedva cekam subotu jer organiziram malu fešticu kod mene za dan žena, nas 8 neke cure, neke žene ima da bude lom .......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 190
7.3.2012 23:17:44   
Papalina
Joj ANDY četitam na dečkiću user posted image user posted image user posted image
JESS.vrijeme je za osmijeh i pozitivu, kako nečiji potpis kaže OVDJE NEMA MJESTA ZA TUGU!!user posted image user posted image user posted image
SPLIĆANKA- vidim ja da imamo nešto zajedničkog.VELIKU POZITIVU user posted image user posted image
Tako sam i ja odmah nakon pobačaja i kiretaže krenula dalje...user posted image user posted image
jooooj i ja bi na taj tvoooj paaaartyuser posted image
treba mi jedan dobar provod definitivnoo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 191
7.3.2012 23:41:22   
splicanka
papalina draga sta bi sad tribala, nego glava gori i pozitiva, padnem li u depresiju nista od beba a i brak i sve bi se rasklimalo... imam najboljeg muza na svitu i radi njega i sebe moram bit user posted image user posted image user posted image user posted image  a i vedar sam duh masu čude mi se svi,  neke moje prije su presritne sta  se nedam... imala sam ja svoje neprospavane i proplakane noci i sad idemo dalje a kad si ti imala kiretazu??

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 192
8.3.2012 0:27:59   
Papalina
SPLIĆANKA
Eh, i ja sam vedra-da nisam bi me dokrajčilo to user posted image
a lani u 5,mjesecu...najprije normalan porod kako i svaka druga žena pa zatim kiretaža...morala sam jako mirovat...i sad je prošlo već više od6.mj tako da ono neš smo planirali...al više se ne okupiram... mozak na pašu i to je to user posted image user posted image
sad me frendica obavijestila da sam pozvana u 6mj na neku žensku večer pa sam sva sretna user posted image user posted image user posted image
samo neznan kako će to moj dagi primit jer on bez mene nemože user posted image user posted image user posted image
e,i bila san na pregledu kod ginićke nakon 5mj od toga...i sve je u redu... user posted image user posted image user posted image
samo neznaju od čega je to..može bit i od virusnog konjuktivitisa koji sam baš onda imala... user posted image
si bila na pregledu? je sve u redu? user posted image
ljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 193
8.3.2012 0:44:11   
Lol@
ISPUNI GODINE ŽIVOTOM,A NE ŽIVOT GODINAMA I NE DOZVOLI DA TE UZ OSMIJEH I POKLON PREVARE U TRENU I SAMO 8.MARTA CIJENE KAO ŽENU!

Svim dragim trudilicama i trudnicama od srca zelim sretan Dan žena!!!!

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 194
8.3.2012 8:31:13   
PinkyFunkyBirdy
Sretan vam dan žena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 195
8.3.2012 10:50:01   
daze
ja bi vam se pridružila,ako me primate user posted image pokušavamo 4 mjeseca,i eto nadam se da mi 15.3. user posted image neće doći...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 196
8.3.2012 11:12:24   
PinkyFunkyBirdy
Daze, dobrodošla i ostala nam trudna čim prije! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:
user posted image sarah_zg - 01.03. došla user posted image user posted image
user posted image Hladna - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image Papalina - 02.03. došla user posted image user posted image
user posted image unna - 03.03.
user posted image BUMBI - 04.03. došla user posted image user posted image
user posted image *zmaja* - 09.03. došla user posted image user posted image
user posted image bombončić02 - 09.03.
user posted image daze - 15.03.
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image winkica - 17.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image anamarijapupek - 20.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.
user posted image  bebica77 - 25.03.
user posted image tasha - 30.03.
user posted image Hladna - 30.03.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 197
8.3.2012 11:48:33   
Kontesa Nera
Pozdrav curke!!!

Sretan nam dan žena!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jess i sarah jako mi je žao što vam je user posted image ipak došla!!user posted image user posted image user posted image user posted image Nemojte biti jako tužne, pogotovo na ovaj dan user posted image , ugodite si što više možete, uživajte i opustite se, a onda opet na posao, bebice vas sigurno čekaju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andydea, čestitam na malom dečkiću!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Daze, dobro nam došla! Nadam se da će ti s nama biti veselo, da ćeš uživati i što prije se prebaciti na forum za trudnice!user posted image Neka se user posted image ne usudi doći 15.!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 198
8.3.2012 11:55:33   
Kontesa Nera
Pinky, vrijednice naša, samo ažuriraš popis trudilica, a kako si nam ti?

Bomboncic, jel još imaš simptome, što se događa?user posted image

Riza, Lol@, zmaja, Hladna, 123beba, anni, tascha, gdje ste cure?

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 199
8.3.2012 12:08:18   
Riza
Curkeee......bokić!!!!!
Daze dobro nam došla i što prije ostala u ''blaženom stanju''!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!