|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
6.3.2012 9:15:05   
PinkyFunkyBirdy
Draga Mariola, kako je mala princezica? user posted image
Mislim da je vrijeme da promijeniš potpis jer je Torba već odavno raspakirana. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 126
6.3.2012 9:48:19   
unna
Nije mi jos dosla,ali hoce,iako jos nemam neke simptome pms-a,ali znam da ce doci. Papalina kod mene je ista stvar,ja najvecu zelju za seksom imam kad imam user posted image . Ali odnose nemamo za vrijeme svake menge a i kad imamo to bude pred kraj,3,4 dan kad vec prolazi. Ali znam kako ti je user posted image .

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 127
6.3.2012 10:20:58   
bomboncic02
Rano je još za bilo kakvu prognozu, ali evo nekih simptoma.
Nisam živčana kao inače kad sam u pms-u, nervoza u želucu je dosta izražena, pa mi je i muka.
Lagane bolove u trbuhu imam-a to mi inače u pms-u nije bilo.
Vjerojatno i ovo ludo vrijeme utječe i umor, ali dosta mi je slabo, tj. ne vrti mi se, nego mi se mrači pred očima.
Znam da nije nedostatak željeza, jer sam se kontrolirala prije par dana i željezo mi je bilo odlično.

Ako ne dođe do subote, test ću raditi za vikend user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 128
6.3.2012 10:44:58   
bebica77
Curke drage posto su mi menge takve kakve jesu i nemam poima kad je ovulacija a tu sam procitala da kad je O da jajnik pika i da bude bjeli iscjedak... E ja danas osjecam jajnik i imam taj iscjedak dosta jako .. Dal je to znak ovulacije??

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 129
6.3.2012 10:57:39   
bebica77
Pticice stavi ti mene na popis za 25-ti, pa kaj bu bu.. Tak je zadnja bila dosla))))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 130
6.3.2012 11:00:26   
Riza
Bebice77...vrlo moguće da je ovulacija....ona je popraćena sluzavim iscjedkom.....može biti i bjelkasti....ugl.dost rastezljiv..kao bjelanjak...tako da ako je to to..bacite se u akciju i sretno!!user posted image user posted image
Meni je isto izgleda bila ovulacija jer više nema ničega......a ja sam onda malo šokirana....da je ovulacija bila tak na pol mjeseca kak i treba biti...uz moje nevjerojatno neuredne cikluse je ovo za proslavit...user posted image user posted image user posted image .....pokrili smo dan prije a i dan poslije ćemo...pa se nadam da je to to!!
Curke..navijam za nas!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 131
6.3.2012 11:18:20   
bebica77
Draga vise je vodeno nego rastezljivo to bi mozda bil pocetak plodnih dana onda... Ot pocetka plodnih kad bi onda mogla ocekivat ovulaciju koji dan otprilike bude?...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 132
6.3.2012 11:46:06   
mariola
Bebica na listi siuser posted image
Nadamo se da neće doći ovaj mjesec.
Plodni dani traju 5-6 dana, a ovulacija je na srediniuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 133
6.3.2012 11:48:54   
mariola
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Draga Mariola, kako je mala princezica? user posted image
Mislim da je vrijeme da promijeniš potpis jer je Torba već odavno raspakirana. user posted image user posted image user posted image

Princezica je super. Samo jede i spava, prava bebicauser posted image
Čak me ni noću ne gnjavi,pocica i nastavi spavatiuser posted image
A potpis i ticker idem mjenjati baš sad dok čekam da mi mm donese ručakuser posted image
Sveki kuha i tetoši meuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 134
6.3.2012 11:56:25   
bebica77
Hvala draga.. Nis onda se danas bacamo na papanje keksa hehehe... Kisicccc vejikiii

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 135
6.3.2012 12:04:40   
winkica
BEBICA77- mila plodni iscjedak je prozirni rastezljivi i kako se bliži dan ovulacije sve ga više ima i rastezljiviji je....taj iscjedak traje od 3-4 dana i onda nastupa ovulacija.,..čak ponekad na dan ovulacije ima iscjedka a ponekad ne...tako je meni...dan prije ovulacije ima ga jako puno pa bi po tome čak mogla znati da je idući dan ovulacija...sada u akciju!!!!

RIZA-bravo za ovulaciju- napokon je sve došlo na svoje mjesto....to je sretna vijest i neka tako i ostane....

BOMBONČIĆ- mila ja se nadam da je stvarno to nagovještaj male bebice....ali evo samo jedan savjet....najbolje je da ne promatraš nikakve simptome jer ti simptomi su tako različiti...i mi smo neke cure imale svakakve simptome a na kraju smo iz toga izvukle pouku da ne treba tražiti simptome i ne promatrati ih jer smo na kraju bile tužne jer nam je vještica došla....samo se ti opusti...a znaš zašto....ako je bebica tu saznat češ i bez simptoma...najbolje da te bebica iznenadi nego da promatraš simptome a na kraju budeš tužna...ja nebih voljela da budeš tužna...tako da se samo fino opusti i uživaj....

MARIOLA- o draga naša Mariola....pa kako je naša mamica??sad sigurno imaš puno posla i da se uspostavi bioritam i tvoj i bebin....ali tako mi je drago da je malena princeza napokon došla na svijet i sada uživaj u svakom pogledu i nakon nekog vremena osmjehu svoje djevojčice....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 136
6.3.2012 12:08:44   
Riza
Mariola draga! Baš mi je drago da ste ti i tvoja mala princezica dobro i da se super slažete...... uživajteee......samo nek te svi maze i paze...sad ti je to i najpotrebnije!! bravo za vas curkeuser posted image user posted image user posted image
Winkice......kak si nam ti?? Kad ju ne očekuješ??? Kad radimo testiće?? :):):):):):)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 137
6.3.2012 12:09:58   
Riza
jel ja to vidim da ju obje 19.og ne očekujemo?? hehe...super će biti da nas obje zaobiđe..user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 138
6.3.2012 12:11:55   
winkica
ah da nisam vam rekla koliko se nalijevam sa ovom vrkutom...to je več prešlo sve granice...nosim sa sobom bočicu sa onom kao dudicom gore i izgledam već ko mala bebica...nosim ga gdje god stignem...svi mi se smiju...kome god idem u goste nosim sa sobom svoj čajić...i obavezno kuham novi kad idem negdje...hehehehehehe
u torbi je vrkuta neophodan inventar...hehehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 139
6.3.2012 12:13:54   
Riza
hahaha...Winki..a jesi luda.. a ja taj čaj ne mogu i ne mogu..nikako se nisam mogla na taj odvratan okus naučiti...trudila sam se i nikako...user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 140
6.3.2012 12:18:37   
winkica
RIZA- da draga moja mislim da će . biti taj dan D i za tebe i za mene......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

samo da vam svima kažem...bila sam u crkvi i molila sam i za vaše bebice...nisam neki ogroman vjernik ali odem tu i tamo u crkvu pa se molim za malu bebicu...ovaj put sam i sve vas curke uvrstila u molbu Bogu da svima podari male bebice.....:)

i još jedna vijest koju sam zaboravila javiti je da sam napokon DIPLOMIRALA...

i na žalost naša Amarnat se ne javlja ali vidim da je tu i tamo na fejsu i po postovima vidim da je ipak malo bolje...ali ne bih joj voljela smetati..smatram da će se ona sama nama javiti kada će vidjeti da je vrijeme i kada će skupiti snagu...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 141
6.3.2012 12:22:05   
Riza
Amarnat..falis nam....i jedva čekamo da nam se vratiš!!
Winki...pa čestitam...svaka čast...user posted image user posted image .......sad opušteno možeš razmišljati o majoj mrvi......biti ćeš prekrasna user posted image ......
sve ćemo biti.....user posted image user posted image user posted image user posted image
i baš lijepo od tebe da si nas se sjetila u molitvi...pa to je divan poklon od tebe...stvarno si posebna!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 142
6.3.2012 12:23:39   
winkica
RIZA- mila ako bi ga ipak htjela piti predlažem ti da si probaš kuhati malo slabiji čaj...znači tamo piše 2 žličice na 2 dcl a ti kuhaj jednu žličicu na 2 dcl i nemoj ostaviti da dugo odstoji....i biti će ti slabiji i moći češ ga piti bez problema...ja sam se navikla na okus i baš mi sad paše...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 143
6.3.2012 12:30:48   
bebica77
Winkice mene je danas na momenat jajnik bocnul i danas sam uocila bjeli tj bjelo-prozirni rijetki iscjedak... Iskreno od kad znam za sebe stalno mi je tak kak sad samo jednom je bil ljepljiv gust rastezljiv i to prosli mjesec i tad je bilo akcije vise nek u svedskim filmovima))))))....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 144
6.3.2012 12:38:52   
winkica
bebice77-ako je bijelo vodenast onda su tek počeli plodni dani...taj se iscjedak sa danima pretvara u prozirni i rastezljivi, ali ljepljiv iscjedak nije plodan...samo rastezljiv..isto kao što ni bijeli gusti nije plodan....znači sve vrste iscjetka nisu plodne osim prozirnog vodenastog rastezljivog...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 145
6.3.2012 12:49:18   
bebica77
Ma draga winkice bas te volim!!! Ma moja purgerica!!!! Bacam se danas na posel mozda bu kaj.. Maratonci buju 0 za nas hehe... Jest da mi dragi bubano al delal bu pa makar umro!!!)))))

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 146
6.3.2012 13:08:38   
winkica
BEBICA77- mila moja...purgerica? heheheheh...nisam ja mila moja purgerica...ali nije važno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

milena ja ono što znam mogu ti pomoći...tako da što te god zanima pitaj...
gdje živiš???

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 147
6.3.2012 13:47:18   
bebica77
Vidim pise zagreb pa rekoh purgerica hehe.. Ja sam sad u Vz a iz zg sam tj cista purgerica)))).... Bila sam na zapadnom djelu.. A ti???

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 148
6.3.2012 14:12:17   
mariola
Hvala curke na lijepim riječimauser posted image
Riza, ja opet dobila dobro dijete, a svi mi govorili, nema šanse da ćeš dobit još jednu dobricuuser posted image , pa i sa dvoje imam slobodnog vremenauser posted image
Nadam se da ćete mi sve vi osjetiti uskoro ove slatke brige i mukeuser posted image
A ja se bilježim na ovu listu ponovo za koju godinicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 149
6.3.2012 14:18:36   
Sunshine28
cure svima sretno u ožujku! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!