|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
19.3.2012 19:53:07   
bebica77
Sve upucuje na mengicu;(;(;( ucestalo piškenje,napuhnutost,bol u jajniku al lagana:(:(:(....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 451
19.3.2012 20:56:46   
jess
winkica, Riza, daze, zvončica1 drage moje žao mi je stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image , al curke glavu gore....
Borimo se protiv straha, protiv nemoći, bijesa, osjećaja nepravde, razočaranja, očaja, neostvarenih očekivanja, tuge, frustracije, poteškoća u komunikaciji s partnerom, svađa, međusobnih optuživanja, nerazumijevanja okoline, bezobzirnih i glupih komentara bliskih ljudi, financijskih problema, fizičkih bolova... Ali, svaka pobjeda je izraz hrabrosti i odlučnosti da život učimo boljim. Postoje ljudi na koje se možemo osloniti i koji su tu i pomažu nam prebroditi najteže trenutke...partner, prijatelji, rodbina, neki slučajni prolaznik koji nam uputi lijepu riječ, liječnici, psiholozi, psihoterapeuti... svi oni ili samo netko od njih su uvijek tu kada nam treba i to nam zapravo daje snage da nastavimo živjeti i boriti se za život. Ne samo za život svog budućeg djeteta, nego i za svoj vlastiti koji je dostojan življenja. Život u kojem se ne bojimo pogledati svoju sliku u ogledalu, makar ta slika nije idealna. Život u kojem ćemo se s jednakim žarom suočiti sa srećom i sa tugom. Život u kojem ćemo imati ljude s kojima dijelimo dobro i zlo. Život u kojem ćemo stvarati i biti ponosni na ono što smo stvorili. Život u kojem ćemo pomoći onima koji traže pomoć i život u kojem ćemo dobiti pomoć ako nam je potrebna. Ne postoji čarobni recept niti najbolji način na koji se treba suočavati sa tim, ali postoje razgovori i pitanja koja će nas potaknuti da razmišljamo o tome i da se pokušamo domisliti načinima suočavanja tako da iz dana u dan postajemo jači, mudriji i bolji prema sebi i drugima.
Šaljem vam puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 452
20.3.2012 8:58:45   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, dobro jutro! user posted image
Kako ste mi danas?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 453
20.3.2012 10:32:30   
bebica77
Dobro jutro drage moje... Ima li kakve dobre vjesti danas??.. Neznam kaj da velim i mislim al meni su vam pocele cigarete smrdit a strastveni pusac sam.... Ne smrde stalno al na momente nemrem disat ak si neko zapali... Mjerim si temperaturu(znam da treba ujutro) kroz cjeli dan i nema velikog odstupanja od jutarnje prema vecernoj nekih 2-3 celzija.... Ujutro je stalno 36.6,a tjelom dana bude 37.1-37.2.... Napuhnuta vac tjedan dva (inace prije m nije mi tako,ona samo dodje bez znakova), sve mi nekaj cudno....
Saljem vibrice svima i ostale trudiloce ajde bar jedna da ugleda plusic;);)..

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 454
20.3.2012 10:45:22   
PinkyFunkyBirdy
Bebice, držim fige da za 5 dana saznaš (i naravno, nama javiš) prekrasne vijesti! user posted image
user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 455
20.3.2012 11:19:50   
anamarijapupek
Curke, ja bi trebala dobiti danas ili sutra...još ništa...ali ovaj mjesec sam imala opaki PMSuser posted image Uglavnom, rekao je muž da će me se odreći tih par dana user posted image

Neposredna veza do poruke: 456
20.3.2012 11:29:04   
Lol@
bebica ja isto imam povisenu temperaturu,al imam i lagane grceve kao pred user posted image tako da se ne nadam nicemu posebnomuser posted image ,idemo jos 5 dana do trenutka istine user posted image
anamarija navijam za tebe da user posted image ipak ne dodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky kako si nam ti? user posted image user posted image

Ostale cure? Saljem vam puse user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 457
20.3.2012 11:36:11   
anamarijapupek
Lol@ Hvala ti! Nekakva utjeha je što ću taman početkom sljedećeg mjeseca dobiti nalaze progesterona pa ću znati da li nešto ipak nije ok kod mene. Čak sam razmišljala da MM napravi spermogram kako bi riješili sve nedoumice što se tiče zdravlja.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 458
20.3.2012 11:53:53   
Lol@
Nama je dr vec to predlozila,spermiogram,tak da vidit cemo sta ce biti i od toga,ali ja cekam jos nalaz briseva ...

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 459
20.3.2012 12:34:51   
PinkyFunkyBirdy
Lol@, hvala na pitanju. Dobro sam. Još čekam na ovulaciju. Danas je 'tek' 20 dan ciklusa i još nema nikakvih naznaka da bi mogla biti uskoro. user posted image Ali zato sam tu i pratim što se sve događa i navijam za male bebače! user posted image user posted image user posted image

Anamarija, držim fige da ne vidiš user posted image sljedećih 9 mjeseci! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 460
20.3.2012 13:21:27   
BUMBI
Pinky mogla bi nam za uskoro otvoriti i odbrojavanje za travanj.Mi koje smo na početku brzo prođemouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 461
20.3.2012 13:31:37   
PinkyFunkyBirdy
BUMBI, može! Krenite s popisivanjem (ne)očekivanih datuma, pa kad se skupi nekoliko, otvorit ćemo (ili Mariola ili ja) novo odbrojavanje. user posted image
Kak si mi ti? Kak je Dino?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 462
20.3.2012 13:37:09   
BUMBI
Mislim da su se neke cure već upisale,a mene možeš za 6.4
Ja sam ok,D isto.
Pijem neki antibiotik za grlo,pa me sad malo strah dali može biti akcije ili ne?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 463
20.3.2012 14:28:40   
anamarijapupek
Cure moje, neda meni vrag mira danas i odem napraviti test kad ono + user posted image user posted image Držite fige da sve prođe dobro user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 464
20.3.2012 14:31:34   
tascha
Pusaaa....ovaj mjesec mi se podudaraju dani očekivane Ovulacije i lunarni fertilni kalendari ----x2  jedino ja sam radno 10 .dan ciklusa primjetila onaj plodni iscjedak i bolnost u području jajnika...sinoć sam dobila LH trakice pa od danas krečem sa testiranjem....danas mi je (20 DC ...ginić mi rekao da od 20.i krenem ovaj mjesec...a ak ne bude idući mjesec od početka ciklusa...naručila sam 25 kom LH trakica za 80 kn

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 465
20.3.2012 14:51:45   
PinkyFunkyBirdy
Anamarija, pa to su prekrasne vijesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od user posted image ti čestitam na tako lijepim novostima ... sad je dan uz ovo sunce još ljepši! user posted image
Sada odmaraj i pazi na se i na svoju bušu, a ja ti želim školsku i dosadnu trudnoću user posted image !

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 466
20.3.2012 15:05:58   
Riza
Anamarija! To je prekrasna vijest. Čestitam ti od srca i želim ti sretnih user posted image mjeseci!!!
Sada se samo opusti i misli pozitivno!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 467
20.3.2012 15:20:01   
bebica77
Ja inace i kad gorim na toplomjeru nikaj ne pokazuje, a sad oces u bilo koje doba dana stalno je povisena tak da mi to malo sumnjivo;););)
Ja se nadam plusu i to jako moram priznat al nwrvoze nema to je najbitnije)))))))
Cure navijam da sve odemo sa trudilica na trudnice)))))

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 468
20.3.2012 15:36:49   
anamarijapupek
Hvala curke user posted image Upravo sam dobila prvi termin za pregled i to 06.04. Pa to je za dva i pol tjedna user posted image Još me doktorica pita kako sam već sad radila test user posted image i da sačekam....ali ne bojim se jer sam najgore već prošla

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 469
20.3.2012 16:00:31   
PinkyFunkyBirdy
Naručila te za 2 i pol tjedna zato jer prije toga ne vidi ništa. Tek se oko 7. tjedna trudnoće vidi malo srčeko kako kuca pa te vjerojatno naručila da tek onda dođeš (jer se trudnoća računa od prvog dana zadnje menge). Joooooooj, kak je to predivno ... ti prvi dani kad tek saznaš user posted image . Jedva čekam da to i ja doživim. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 20.3.2012 16:01:17 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 470
20.3.2012 16:21:22   
anamarijapupek
Da, da, to sve znam....već sam to jednom prošla ali je bio AB user posted image Samo trebaju proći ta dva i pol tjedna, i trebaju proći da sve bude u redu. Držim vam svima fige. Ja sam koristila LH trakice i od prve uspjelo.

Neposredna veza do poruke: 471
20.3.2012 16:34:36   
Lol@
anamarija cestitam iz sveg srca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curke moje,ja ne znam sta da uradim i nije vezano za ovu temu,al sad sam se uhvatila kako sjedim i hocu plakati od muke user posted image Znaci vec vise od 2 mjeseca imam temperaturu i to onu nisku,koja mene ubija pomalo imam osjecaj,izjeda me svaki dan s time sto svaki napor ja kao da sam ne znam koji fizicki posao radila,pocnu me boliti kukovi i misici,pila sam antibiotike dvije vrste,nalaze koje sam radila bili su ok,uglavnom ja vise ne znam sta da radim,ako itko zna nesto o ovome molim vas pisite...nista gore od bespomocnosti nema,a s ovim silnim lijekovima i temperaturom tesko da cu uspjeti user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 472
20.3.2012 18:08:39   
unna
anamarija od srca ti cestitam i zelim ti da sve bude super. To su stvarno divne vijesti. Cure kojima je dosla menga,stvarno mi je zao,zelim vam puno srece za dalje. Meni je danas 45ti dan ciklusa,koze jos nema. Najduzi ciklus do sad mi je bio 48 dana,tako da ima fore jos tri dana da dođe,ako ne dođe onda se ocito nesto poremetilo. Lola draga stvarno ne znam sta bih ti rekla u vezi te tvoje temperaturice.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 473
20.3.2012 18:11:35   
unna
Daj Boze da je trudnicka temp,strpi se jos par dana pa napravi testic.

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 474
20.3.2012 21:04:47   
bebica77
Lola ak imas para odi u polikliniku sunce... Mene su navlacili jako dugo sa pretragama dok nisam otisla tam .. Za tri dana su mi nasli kaj je i dali dijagnozu... Doc opce prakse me slala na pretrage i pretrage, zvadili su mi krvi i krvi i trajalo je tri mjeseca ,kljukala me svakakvim antibioticima a na kraju otisla u sunce platila i za tri dana su nasli kaj je. Jedan uzv,jedno vadjenje krvi i brisevi i sad je ok sve....
Jos 4 dana da (ne)dodje, a nadam se da nebu
I da lola trazi od doc da ti da komplet urinoloske nalaze da napravis ja sam imala EC (eserihiju) a da nisam imala poima i to onu od koje se umire

< Poruku je uredio bebica77 -- 20.3.2012 21:07:57 >

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!