|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
16.3.2012 23:56:46   
bebica77
Cure nekaj sam nasla tj sexanje i pravljenje bebice lunarno.. Odite pa vidite... Meni pokazuje da sam plodna bas za vrijeme menge .. Nemrem vjerovat!!!! Keksanje po JONASU

Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskocice vam prozorcic u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, drzavu, grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana. Malo je mozda komplikovano, ali je to sada jedino sto je free. Ranije je dr.Jonas imao svoju stranu sa besplatnim izracunavanjem, ali se sada i to placa.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 401
17.3.2012 8:14:43   
bebica77
Dobro jutro drage moje trudilice.. Evo ja sebi napravila jonasov kalendar i ispada da su meni plodni dani tocno u vrijeme vjestice ( pocevši od 4 mjeseca).... Kak je to moguce ako folikula odlazi sa menstruacijom van iz tjela(mrtva)..???

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 402
17.3.2012 9:25:58   
unna
Drage moje testic je naravno negativan,minus velik ko kuca user posted image Znala sam,zato mi se ni nije zurilo pravit test. Bebica i ja sam citala o toj Jonasovoj teoriji ali sam procitala da se taj kalendar mora naruciti. Koliko si ga ti platila?

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 403
17.3.2012 9:28:21   
unna
Aha,skinula si ga besplatno,nisam skuzila. Mene je to isto zainteresiralo kad sam procitala clanak ali mi se nije dalo narucivati. Bas cu pogledati na toj stranici.

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 404
17.3.2012 9:59:23   
Lol@
Jutro cure moje,kak ste mi danas?

Kontesa zao mi je radi tvoje user posted image ,al ne gubi nadu,vidjet ces da ces skoro biti jedna lijepa user posted image user posted image

Unna zao mi je za tvoj testic user posted image ,ali ni ti se nemoj predavati...user posted image user posted image user posted image user posted image

jess mila moja od srca ti zelim da uspijes ovaj put user posted image user posted image user posted image navijam za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale cure vibram za vas da cim prije postanete user posted image user posted image user posted image

A sto se mene ticee,ostat cu na RR ,ali cu definitivno pokusati ne forsirati vise stvari,jer sam umorna totalno od pracenja simptoma i user posted image i svega toga,jednostavno zelim sacekati briseve da znam da sam zdrava,a user posted image ce biti kad bude trebalo da bude a ne kad ja to zelim... ovo s vremenom postane opterecenje i normalno da i stres djeluje na trudnocu,tak da se zelim opustiti i pustiti da se desi user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 405
17.3.2012 12:29:18   
Kontesa Nera
Pozdrav curke!
Unna, mi se trudimo tek 2 mjeseca, a znaš kako je, svi bi to htjeli odmahuser posted image . Žao mi je što to kad vas toliko traje, vjerujem da je teško, ali kažu da je godina dana optimalan period za pokušavanje ali ni duže ne bi trebalo biti problem s obzirom da zdrave žene u dvadesetim godinama uz redovan seksualni odnos bez zaštite imaju 25% šanse za začeće i to se s godinama smanjuje, s tim da se 50-60% trudnoća završi biokemijskom trudnoćom, tj, prije 12. tj nastupaju pobačaji iz raznoraznih razloga..E sad, ne treba misliti na to, ako ste zdravi i mladi oboje ne bi trebalo biti većih problema i ne treba se opterećivati s tim statistikama, nema pravila! Želim ti što prije jednu veselu i zdravu bebicu!user posted image

Jess, draga, pa sad navalite!!user posted image user posted image Htjela sam te pitati kako ima tako malo trakica a koštaju 90kn?! Kada ih onda koristiti? user posted image

Bebice, hvala na podršci, nisam razočarana a pogotovo ne razmišljam o odustajanju!user posted image Imamo vremena, uostalom mislim da smo tek zadnji put radili kako trebauser posted image Neću se opterećivati, a pogotovo se neću seksati svaki dan, to mi je malo previše a i nema efekta (osim dobre kondicije i linije, što nije lošeuser posted image ) Kad bebica bude spremna, ona će doći sama, a do tada ćemo i opremiti stan do kraja, a vjerojatno se i vjenčati (iako nisam za svatove i ne mislim da će mi papir donijeti više sreće, ali ajde..)user posted image user posted image Svakako se imam čime zabavljati! user posted image
Nadam se da ti vještica neće doći!!user posted image user posted image

Navijam da nam netko u ožujku prestane odbrojavati, još ima vremena!!!! Puno vibrica svima!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 406
17.3.2012 12:30:37   
Kontesa Nera
Lol@user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 407
17.3.2012 14:26:07   
daze
još mi user posted image nije došla user posted image al radila sam test onaj dan popodne i bio negativan.možda je još bilo rano?pokušat ću čekat do ponedjeljka za idući...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 408
17.3.2012 16:47:27   
Lol@
daze navijam za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ipak probaj s jutarnjim,mjerodavnije je svakako...i javi sta je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 409
17.3.2012 20:55:50   
unna
Daze zelim ti puno srece,nek sljedeci testic bude pozitivan. Bebica nisam sigurna sta treba napisat kad ispunjavas taj kalendar. Ne kuzim sta treba odabrat ispod onog datuma,ima par onih opcija.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 410
18.3.2012 0:08:25   
jess
daze...žao mi je što testić nije pozitivan, al ne gubi nadu dok nema user posted image ništa nije izgubljeno, navijam da sljedeći testić bude pozitivan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

unna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žao mi je što je i tebi negativan, ali glavu gore i ne predaj se user posted image će doći....

Lol@
...nadam se, hvala ti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa Nera
...znam da ih je malo, al kod nas su svi ti testići preskupi, a s onima s interneta sam se opekla pa sam sad uzela ove. Valjda ih je samo 5 zato jer si to mogu priuštiti samo one sa savršenim ciklusima i koje znaju kad im je ovulacija. Mene je dragi nagovoril da ih uzmem i napravim da slučajno ne propustimo O. ovaj mjesec (kad se kod mene nikad ne zna dal je i kad je bude) jer smo trebali uzeti pauzu zbog njegovog spermiograma, sad on neće ipak ići jer smo pokrili ove dane. Tak da sam i ja ostala iznenađena kad sam vidla da je pozitivna. Testirala sam se i danas i danas je testna blijeđa, tak da mi je po njima danas bila O. Sutra bi trebala porasti temperatura, baš me zanima dal su testići točni ili lažu.

bebice77 ja sam već davno našla taj kalendarić po Jonasu, i prakticirali smo i po njemu al do sad nije upalilo. A meni se upravo sad poklopilo plodno razdoblje s Jonasovom metodom.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 411
18.3.2012 0:12:41   
jess
Drage moje probajte ovo, ovo je skraćena metoda Jonasovog izračuna, izbaci najplodnije datume prema datumu vašeg rođenja za tri mjeseca, možda upali, meni do sad nije al ko zna...
http://skycalendar.net/jonas.php
(dolje pri dnu je izračun)

< Poruku je uredio jess -- 18.3.2012 0:13:26 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 412
18.3.2012 9:20:06   
winkica
UNNA i DAZE- dok vještice nema sve je odlično...dok je nema ima nade drage moje....pusa

JESS- bravo za LH trakicu i pozitivan rezultat....sad krenuti na keksanje i to pošteno krenuti...hehehe...pusa

KONTESA NERA- o mila pa vi ste tek počeli raditi na bebici...to te treba držati...ima mila puno vremena...tako da to je jedna pozitivna vijest i vjerujem da će se primiti ne brini...ljubim te..pusaaa

drage moje znam da će vam sve ovo zvučati čudno ali ja sam sigurna da sam trudna....u mojem tijelu se svašta čudno događa...heheheh
temperatura je još porasla za 0.2 stupnja, nema ni naznake vještici, ali ni pms simptoma...jedino što ima ima bolova u mojim bradavicama, mučnine uvečer, glavobolja, i svakim danom se sve više na mjestu maternice pojavljuje pulsirajući osjećaj koji iz dana u dan sve duže traje...osjećaj kao kad se porežem pa osjećam pulsiranje na mjestu rane..e takvo pulsiranje osjećam i dok traje taj osjećaj imam osjećaj da me lagano lagano hvataju kao mali grčevi...ali lagani...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 413
18.3.2012 11:34:37   
zvončica1
Draga Winkice navijam za tebe i user posted image  koliko se sjećam user posted image  ti ne treba doći do 20. kao i meni tako da smo sad u odbrojavanju ali ja se neću veseliti jer nemam nikakav osjećaj ni da ću dobiti ni da sam trudna. ali nikad se ne zna, nada umire posljednja, tako day ti želim svu sreću i nemoj raditi test prerano, pričekaj još malo, budi strpljiva, user posted image  neće pobjeći ona je tu:))) pusa velika!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 414
18.3.2012 13:18:43   
Sunshine28
winkice mislim da bi to moglo biti to! user posted image
tako je i meni bilo, bolne cicke, vecernje mucnine i to pulsiranje...samo sto se meni sve to sve pojavilo u tjednu nakon ocekivane user posted image , ali nismo sve iste..
draga drzim fige!
kao i svim ostalim curama koje odbrojavaju u ozujku!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 415
18.3.2012 15:53:18   
winkica
Zvončice i Sunshine hvala na vibricama....sutra ujutro je dan D...

ujutro ću napraviti testić...uf kako sam nervozna...nikad nisam bila toliko nervozna u svezi ničega i nikad prije nisam bila nervozna kad sam radila testić ko što sam sad...joj nadam se se Sunshine da si u pravu da je to to......hehehheh

cure moje sutra javim što sam otkirla...:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 416
18.3.2012 18:47:53   
bebica77
Winkice navijam za plusicccccc!!!!!!!!
A ja neznam ja stalno napuhnuta a ne jedem nikaj kaj napuhava(stalno prduckam).... Donji dio trbuha mi sav neki okrugki i kad ga stisnem n malo boli unutra;(;(... Tu i tam me malo pikne jajnik al nikaj strasno... Taj 25-ti cekam ko ozeblo sunce (al ne nervozno)....
Saljem svima vibrice do neba....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 417
18.3.2012 19:14:42   
bebica77
I da opet mi se pojavil onaj mljecni iscjedak danas nakon dva tri neznam ni sama koliko susnih dana....

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 418
18.3.2012 19:34:36   
unna
Winkice zelim ti puuuuuuuuuno srece sutra da ti testic bude pozitivan. Vrijeme je da dobijemo plusic,da nem svima da malo optimizma.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 419
18.3.2012 20:17:02   
splicanka
unna draga za mi je radi testa , glavicu gore draga user posted image user posted image user posted image user posted image ................ evo mene nije bilo par dana opet samo partijali u mene u konobi.... jedva cekam kad cu i ja pocet odbrojavat ali ono zapravo user posted image user posted image user posted image  sad ce mi ova dva mj proc u ispitima i eto ga.. p.s. jos nisam bila na kontroli nikako doc do dr. koja je radila kiretazu, prvo snig dva tjedna, pa nje nije bilo pa se razbolila pa nisam ja mogla pa je sad na godisnjem, ma neka me niko ne cacka ja se osjecam super i menga je bila tocna ka svicarski sat otic cu sad iza ove druge, molim boga da dodje 22.3 a ako se pobrka popizdit cu user posted image user posted image user posted image  ............

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 420
19.3.2012 9:06:53   
winkica
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelikoooooooooooooooooo NIŠTA......

očito je moja snaga volje i želje bila toliko jaka da vam iskreno drage moje ja ne znam što da kažem, očito sam sve umislila i očito lagano ludim....
čini mi se drage moje da ništa ni ovaj mejsec...nije još došla ali evo ne očekujem da sam trudna i očekujem vješticu ubrzo...moguće već i sutra...pala mi je tempica...još je iznad 35,96(coverline) pala je sa 36.9 na 36.5 i znam da ću ju dobiti...i eto opet sam ispala velika glupiralica...

mile moje nisam tužna i neću odustati ali vjerujem da me ta obaveza svako jutro što mjerim temperaturu valjda stalno podsjeća na to kako bi žarko željela bebicu i ja vas sve jako volim dapače obožavam vas ali mislim da ću ovaj mjesec probati ne razmišljati o ničemu i pokušat ću se maknuti sa RR samo jedan ciklus..ipak sve žene kažu da su uspjele kad su se najmanje nadale i kad nisu razmišljale...a dok sam ovdje na RR svaki dan nekako o tome razmišljam i veselim se tuđim plusićima pa onda nekako svaki dan razmišljam i o svojem...i kako čitam vaše simptome tako valjda nalazim i svoje, i kako često spominjemo trudnoću tako valjda svaki dan razmišljam i o svojoj a ne bi trebala...trebala bi biti opuštena i malo mozak skrenuti na druge stvari...znam da se ne trudimo dugo, 10 mjeseci je ništa prema mnogo vas koje se i duže trudite i zato mile ne odustajte jer ni ja neću, nego mi samo treba mjesec dana ne razmišljanja o svemu i ne opterećivanja i zavaravanja same sebe...

PUNO VAS VOLIM! to nemojte zaboraviti ali mislim da ću mjesec dana mislim malo pobjeći i ne zamarati se više jer mi to i ne koristi previše...proteklih tjedan dana sam sama sebi stvorila pritisak i vizijui i zbog toga sam totalno zanemarila neke druge stvari...što nije baš najbolje ni za mene ni za okolinu...tako da mile moje ja Vas pozdravljam i nemojte me zaboraviti...brzo ću se ja vratiti...samo trebam malo duševnog mira (ne od vas) . Nego valjda opsjednutosti o tome kako želim biti trudna i kako jako jako jako želim bebu...

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 421
19.3.2012 9:34:28   
bebica77
Winkice zao mi je;(;(;(.. A mozda ti bilo prerano ha?((((...
Ja cekam 25-ti pa nikak da dodje raj datum.... Bogme sam na iglama al kakve sam ja srece dosla bu grdosija i opet bum sve jovo nanovo morala......

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 422
19.3.2012 9:55:36   
Anni_
winki draga user posted image , žao mi je što je tako ispalo user posted image . Samo si ti uzmi vrmena i odmakni se od svega. Svi kažu da je to najbolje, da se nesmijemo opterećivati i da će se onda dogoditi. Želim ti baš to user posted image user posted image user posted image user posted image
Bebica tebi želim da ne dođe 25. Uskoro će to. Lijepo je vrijeme, pa malo izađi i vidjećeš da će nedjelja brzo doći.

< Poruku je uredio Anni_ -- 19.3.2012 9:56:49 >

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 423
19.3.2012 9:58:27   
PinkyFunkyBirdy
Kontesa Nera, žao mi je što ti je user posted image opet stigla. user posted image

Unna i Winkice, nije još ništa izgubljeno ... sve dok vještice nema, postoji nada. user posted image user posted image user posted image
Draga moja Winkice, znam kako ti je ... sad dok sam čitala postove i vidjela tvoj od jučer baš sam se razveselila. A kad sam pročitala današnji tvoj post, najrađe bi ti došla i zagrlila te. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliš da nisi tužna, ali znam da to razočarenje ne možeš sakriti. Tako je i meni bilo (a vjerujem i svim ostalim trudilicama kad su shvatile da vještica stiže).
Znaš da i mi tebe volimo jaaaaaako puno! user posted image user posted image user posted image Ako ti treba vremena da napuniš baterije, samo si uzmi koliko god ti treba. Mi ćemo te čekati kad se odlučiš vratiti. user posted image
Ali kao što sam i gore napisala ... ne mora značiti da će vještica stvarno i stići ... možda je jednostavno prerano.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 424
19.3.2012 10:58:03   
Lol@
Pozzic curke moje!!! user posted image

Kak ste danas?

winkicerazumijem tvoju potrebu da se malo odmaknes od svega,ali msm da jos nije sve izgubljeno,ja ipak zelim vjerovati da user posted image kod tebe nece doci skoro user posted image ,ali u svakom slucaju i ja a vjerujem i ostale cure tu smo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jess moja mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

bebica nas dvije cekamo 25.tako da se nadam da ce ako ne obje bar jednu user posted image zaobici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky i za tebe puno user posted image user posted image user posted image

Ostale cure zelim vam puno srece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!