|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
22.3.2012 9:05:32   
anamarijapupek
Curke moje želim vam što prije user posted image MM i ja smo jaaaako user posted image Ali se jako i bojimo. Meni brzo vrijeme prolazi, ovaj tjedan mi je proletio. Jedva čekam prvi pregled i da sve bude u redu. Eh, i onda idem na zasluženi duuuugački ljetni odmor user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 501
22.3.2012 9:20:57   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro, drage moje trudilice i trudnice! user posted image
Svaki dan je sve ljepše vrijeme što je super! Još da ne moram potrošiti vrijeme na posao ... već da odem u prirodu ... bilo bi super, ali i ovako se ne žalim (barem imam novčića na kraju mjeseca). user posted image user posted image user posted image

Anamarija, kako si nam ti? Nemoj ništa brinuti, sve će biti ok. Samo slušaj svoje tijelo i bit će sve super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nego, htjela sam te pitati: rekla si da si koristila LH trakice pa me zanima koji dan ste se keksnuli od pozitivne LH trakice i dal ste i prije i poslije redovno 'obnavljali zalihe plivača' i koliko često? Svaka 2, 3 dana ili ... ? Naravno, ako ne želiš ne moraš mi odgovoriti (ako smatraš da sam neumjesna), samo sam htjela čuti tu formulu koja je upalila. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 502
22.3.2012 9:42:54   
bebica77
Cure moje dobro jutro vam zelim.... Di se kupuju te lh trakice? Kolika im je cjena i koliko je komada u pakiranju?
Pitam inf radi jer ak dodje m onda bum probala s njima jos jer ocito da pracenje iscjetka nije upalilo..... Od zadnje menge su mi nekak cicke se napuhnule al ne bole, neka hrana mi smrdi al mogu jesti, pojavljuju mi se cudni mirisi tj na momente mi dodje tak fini miris pod nos recimo onak neki cvjetni miris sa limunom il miris svjezeg bora.... Tocno mjesec dana prije sam uzv i test obavila i bilo negativno,doduse po racunici je oboje bilo prerano da bi se kaj vidlo a i negdje sam procitala da je zenska isto ko ja obavila sve a bila je trudna .... Križa mi nikad nisu tak jako bolila ko sad,stalno osjecaj i lagana bol kao da bum dobila, bjeli iscjedak vec 2 tjedna .....
Nadam se i ne nadam da bu kaj ..onak mi osjecaj tak svejedno...
E da i glava me onak lagano boli sto inace nemam glavobolje tj imam jednom dvaput godisnje i to jako jake... A sad kroz cjeli dan onak lagane vec dulje vrijeme

< Poruku je uredio bebica77 -- 22.3.2012 9:52:21 >

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 503
22.3.2012 9:53:58   
PinkyFunkyBirdy
Bebice, pusti LH trakice ... neće ti trebati je će za koji dan test pokazati ogromnu plusetinu (ili debele user posted image )! user posted image
LH trakice se mogu kupiti u ljekarnama, ali su preskupe (cca 90 kn za 5 kom), zatim imaš na Njuškalu (cca 100 kn za 25-30 kom) ili eBay-u (cca 60 kn za 40 kom+10 testova za trudnoću, ali se duuuugo čeka). Ali najbolje da pričekaš još koji dan i napraviš test - sigurno ti neće trebati. user posted image
Dal si odlučila koji dan radiš test?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 504
22.3.2012 10:49:33   
bebica77
Ma znas kaj ja ga ni nebi radila a u slucaju da bu kasnila bum ga oko 30-tog napravila mada ak kasni ni nebi trebala jer bu to to onda.....
Do sad sam svaki mjesec imala simptome t i svaki put veliki minus al sad mi sve nekaj drugacije i cudno ...Neki cudan osjecaj imam .....
Bumo vidli kaj bude nadam se da bu velikkki pluusssss!!!!!!!
E znas kaj sam pronasla na jednom forumu i puno zena je to potvrdilo i primjetlo prije nego su test napravile i saznale za plus.... Nasa princeza promjeni boju u neku sedefasto ljubicastu boju i pocne sjajit kaj da si ju sa labelom namazal (isprika ak sam preotvorena).... Niko nigdje ne pise o tom simptomu... E sad koliko je to tocno neznam jer ko je tak lud da si princezu svaki dan ide sa ogledalom gledat pa zna kad je u koje vrijeme kakve boje))))))))...... Eto ja danas pukla pa se isla gledat dole i stvarno je neka tamna sa sjajem!!!!!!!!!! Ak je to mjerilo ma ja odma mogu rec da je mrvica tu))))))))

Neposredna veza do poruke: 505
22.3.2012 10:50:11   
anamarijapupek
PinkyFunkyBirdy ja sam si napravila u Excelici tabličicu u kojoj sam pratila user posted image tj. slabo krvarenje i jako krvarenje....kad je trakica pokazala da je OV tj.da bi trebala biti, odmah taj dan smo se user posted image To je bilo 15.dan. Prije toga smo se 12.dan i 13. dan user posted image Kupila sam trakice preko Njuškala....podijelila sam sa kolegicom na poslu, njoj nisu trebale jer je za par dana saznala da je user posted image A ja sam ih koristila u 01. i prošli mjesec, ali sam fulala u prvom mjesecu jer nisam znala skužiti te nijanse na trakicama. Onda sam od tad gledala slikice na netu-u i prošli mjesec sam znala user posted image Inače, ja imam skroz redovite cikluse, 28 dana. Sva sreća tako je i nakon kiretaže bilo. Nju sam imala prošle godine u 10-om mjesecu. Mi smo baš baš htjeli jako bebicu jer smo bili jako razočarani prošle godine user posted image Ali nismo gubili nadu i sada čekamo....da vidimo kucanje srčeka user posted image

Neposredna veza do poruke: 506
22.3.2012 11:17:04   
Kontesa Nera
Veliki proljetni pozdrav mojim curkama!!! Vrijeme je odlično i ringeraja nam je živnula, još samo fale trudnice da sve bude savršeno!user posted image user posted image
Vidim da ste se raspisale, tko će vas pohvatati....user posted image user posted image

Prvo veeeelike čestitke anamarija na plusiću, vjerujem da će sve biti ok pa da možeš mirno uživati u svojih trudničkih user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Madeline, dobro nam došla!user posted image Nadam se da ćeš nam ubrzo javiti plusić i odlepršati na trudnički forumuser posted image

Jess...ne znam šta da ti kažem, žao mi je što ti se sve to događa, voljela bih te opet vidjeti pozitivnu i veselu kao i do sada kada si nam svima bila podrška (i dalje jesi, naravno).. Nadam se da ćeš uskoro biti opet ona stara, da će se ipak nešto promijeniti, jedva čekam tvoje lijepe vijesti i prekrasne smajliće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam što da ti savjetujem što do sada nisam, osim da si malo uzmeš vremena, opustiš se i odmoriš od svega pa onda probaj dobiti neko drugo stručno mišljenje, mora biti netko tko ti može i hoće pomoći. Samo ne odustaj od pokušaja ali odmori glavicu od opterećenja user posted image Pusa!

Mussy, kako si nam ti?

Winkice, mislim da ti je plan odličan, držim fige za poslić ali da ti te planove poremeti barem jedan bebač! user posted image user posted image user posted image

Svim ostalim curkama želim da ovog proljeća ugledaju veeeliki plusić!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 507
22.3.2012 11:22:00   
Kontesa Nera
E da, Pinky, bilježim se za 13.04.!user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 508
22.3.2012 12:45:25   
Lol@
Curke moje,samo da vam se javim,kak ste mi danas?

bebica,jos malo je ostalo nama dvjema da odbrojimo,nadam se da ce tebi ipak izostati user posted image narednih 9 mjeseci .

A sto se mene tice,ja sam i dalje u temperaturi,trbuh me boli onako kao pred mengu tako da vjerujem da cu ja svoju user posted image vidjeti mozda cak i prije 25.uglavnom sad mi je prioritet da se otkrije uzrok temp.pa cemo dalje onda raditi na user posted image

Ljubim vas sve,budite mi hrabre i vesele user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 509
22.3.2012 16:58:51   
tascha
Pozdrav ljepotice moje...evo ja opet radila test lh trakicom ....negativan je....danas 22.d.c..sigurna sam da mi je O bila 9.dan po svim simptomima...sada nemam simptoma i dobila sam trakice od 20. i počela odmah testirati kak mi je ginić rekao..(on je čak rekao od 24.DC da krenem)vidjet ćemo...vidjeti...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 510
22.3.2012 21:05:48   
bebica77
Taša drzim fige da uspije....
A drage moje mene vam je danas tako nesto jako presjeklo u predjelu jajnika da sam mislila da bum umrla... Prvo ostra bol na pocetku i kratka i nakon toga tupa koja se sirila tj isla prema otvoru princezei neko stezanje trbuha(donji dio).....I osjecaj danas cjeli dan onak koda menga curi (ko izljev) i odem na vc i bista cak ni iscjetka.....
Cudno stvarno cudno....

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 511
23.3.2012 8:58:18   
bebica77
Dobro jutro drage moje vjestica je stigla

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 512
23.3.2012 9:00:41   
Lol@
bebica nemas pojma kako mi je zao za tebe user posted image nemoj biti tuzna,znam da si se jako nadala,al ne dopusti da te ovo pokoleba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 513
23.3.2012 9:06:45   
PinkyFunkyBirdy
Bebice, žao mi je. user posted image user posted image user posted image
Isplači se sad, izdrži ovih par dana i zatim u nove pobjede. Mi smo tu za tebe (i da olakšaš dušu i da te utješimo). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 514
23.3.2012 9:13:23   
unna
Bebica draga jako mi je zao zato sto je glupa user posted image stigla. Za par dana ponovo u akciju,jednom mora upaliti.

Neposredna veza do poruke: 515
23.3.2012 9:15:26   
unna
Meni danas 48mi dan ciklusa,a moje koze jos nema. Temp i dalje povisena,jutros 37.3. Napuhana sam,bole me kriza i malo grudi a user posted image nikako da dođe da mozemo ponovo u akciju. Koma!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 516
23.3.2012 9:18:05   
PinkyFunkyBirdy
Unna, kakvo je stanje kod tebe? user posted image

Tasha, nadam se da O još nije prošla i da ćete ju 'uloviti' i pošteno iskoristiti. user posted image

Lol@, kako je tvoja tempica? Držim fige da dok si se brinula oko temperature da se jedan bebač user posted image uspio uloviti i da ćeš uskoro to i saznati. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 517
23.3.2012 9:20:24   
bebica77
Unna bude dosla kroz koji dan..
Ma nema veze kaj je moja dosla ,nisam tuzna i nebum plakala jer sam rekla sama sebi da nemam nikakve korusti od toga da mi samo taj stres jos dodatno otezava..... Mislim nije mi svejedno ali ak nece nece ,bude kad tad.... Dog sam se sa dragim ako ova dodje da ide obavezno na spermiogram i pristao je))))))... To mi olaksava dusu)))))...
Drage moje koje ste ostale na listi zelim vam svu srecu da ne dodje i da se pojave mrvice...

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 518
23.3.2012 9:27:37   
unna
Pinky napisala sam iznad tebe kakvo mi je stanje. Bebica mm ce isto ovih dana na spermiogram pa cemo vidjeti kakvo je stanje kod njega.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 519
23.3.2012 9:30:38   
PinkyFunkyBirdy
Vidjela sam nakon što sam već napisala svoj post. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 520
23.3.2012 9:42:35   
bebica77
Unna moj nije zelio ici tj je al muski ponos znas neugodnjak pa smo se nas dvoje dog tak a i on ni nemora ic u lab ja mogu to sve sama obavit on sam doma napravi ono najbitnije))))).....
E da nadan se da se kod tebe bebica primula!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 521
23.3.2012 9:48:36   
unna
ma kakvi pa test je negativan a i osijecam da je samo pitanje sata kad ce stici,ma nije bed,samo nek vise stigne da mozemo u akciju. MM je sam rekao da ce ici. Jel on mora po uputnicu kod svoje dr ili daje moj ginekolog? Pa jel se moze to donijet od kuce,ja bi radije da on to doma obavi pa da odnesemo.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 522
23.3.2012 10:05:45   
anamarijapupek
unna mislim da ti je puuuno sigurnije da to napravite u bolnici jer kad to radi doma onda moraš u roku pola sata donesti u bolnicu sa uputnicom i treba biti na odg. temperaturi a to je onak, barem meni, preriskantno. Držim fige da dobijem društvo ovaj mjesec user posted image

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 523
23.3.2012 10:08:59   
anamarijapupek
E da, i meni je totalno nevjerojatno da muški nebi išli na spermogram jer to rade za dobrobit sebe i žene. Moj dragi nije ni trenutka dvojio kad sam mu napomenula da bi htjela da ode to napraviti. Imam osjećaj da bi on napravio sve za mene.

Neposredna veza do poruke: 524
23.3.2012 10:56:24   
bebica77
Ma draga nije ni moj dvoumio se bi nebi.. Hoce on sam ga treba pogurat jel mu bad...
Meni je zenska rekla da se to doma napravi jel smo blizu bolnice a kad to obavi bocicu treba stavit u dhep od hlaca... To nije onak kak se vidi na tv-u da bolnica ima prostoriju za to.. To bi moral napravit u wc-u onda.... A je da se mora u roku od 30-35 minuta donjet to u bolnicu tak je i meni zena tam rekla

Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!