Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:00:37
|
|
|
|
splicanka
|
joj tako mi je za svih cura koje moraju proc to razocarenje ali ne znam vise sta da kazem, stvaro ne znam.... evo meni je i stigla druga tocna ka svicarski sat.... bas sam sritna za sada sve ide kako treba, bože podrži pa da mogu i ja se pridruzit vama.....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:12:56
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, dal ćemo dobiti ovaj mjesec barem jednu ? Daze, dal ima kod tebe kakvih lijepih vijesti? Tko će nas malo razveseliti s lijepim vijestima? Trudilice: unna - 03.03. Daze - 15.03. Riza - 19.03. anamarijapupek - 20.03. winkica - 20.03. zvončica1 - 20.03. Anni_ - 23.03. Lol@ - 25.03. bebica77 - 25.03. tasha - 30.03. Hladna - 30.03.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:17:01
|
|
|
|
bebica77
|
A nadam se da bu nas obje zaobisla...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:33:27
|
|
|
|
Riza
|
Curke moje drage! Jako ste puno pisale.. Jako mi je žao onih koje vještica nije zaobišla....sve ste snažne i prekrasne žene i nedaj te da vas još jedna vještica pokoleba....... Nažalost niti ja vam nemam ništa lijepoga za reći.....iako je sskoro 6.dan od toga ja sam još uvijek pomalo u bedu ali nedam se...imam osjećaj ponekad da moje srce više i ne može to razočarenje iz mjeseca u mjesec izdržavati.... naime, 15.og.. (4 dana prije očekivane menge) sam procurila...iako bez ikakvih naznaka da će doći, bez mog uobičajenog PMS-a, bez prebolnih sisa koje su neizbježne prije vještice, bez bolova...nisam čak pila niti tablete za bolove...NIŠTA...krvarenje još uvijek traje ali se ne može uopće tako nazvati jer je preoskudno...svih ovih 5 dana je tak oskudno da mi prođe dan i sa dnevnim uloškom..... ne znam kaj bi si mislila... u svakom slučaju katastrofa puse svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:35:44
|
|
|
|
zvončica1
|
Ah,eto drage moje pridružit ću se odbrojavanju u travnju, jučer je došla ali opet to je dobar podatak jer je došla u normalno vrijeme što znači da mogu otprilike računati kraj ovog mjeseca za akciju. Možda nam Uskrs donese lijepe vijesti! samo pozitivno curke, nema tuge među nama
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:37:02
|
|
|
|
zvončica1
|
Winkice šta ima kod tebe, jel došla ili piškimo???
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:39:11
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Riza i Zvončica1
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:43:10
|
|
|
|
winkica
|
SLUŽBENO JE stiglaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:43:41
|
|
|
|
daze
|
došla u subotu navečer, a baš je nisam očekivala još mi društvo bilo u stanu,tako da sam cijelu noć mrala glumiti dobro raspoloženje i jedva dočekala da svi odu da se u miru isplačem. ništa,nastavljamo dalje...žao mi je zbog svih cura što nisu dočekale ovaj mjesec,al bit će idući!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:46:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme, drage moje ... Tako mi je žao.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:48:54
|
|
|
|
Riza
|
Winkice, Daze, Zvončice... ..... ....ja sam već ljuta od svega toga...mis mo sve tak mlade...nisam očekivala da će to postat borba ...prvo se čuvaš da ne zatrudniš jer misliš da je to tako lako a sad shvaćam da niti ne mogu zatrudnit.... ...užas...plačem se već danima...pucam po šavovima...ne mogu više... ne želim više biti trudilica! Znam da ima puno gadnijih slučajeva ali eto....možda sam ja preslaba osoba!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:49:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Evo najnovije liste. Malo nas je ostalo u ovom mjesecu. Trudilice: unna - 03.03. anamarijapupek - 20.03. Anni_ - 23.03. Lol@ - 25.03. bebica77 - 25.03. tasha - 30.03. Hladna - 30.03.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:51:09
|
|
|
|
ucitelj
|
jako mi je zao zbog svih vas razumijem vas i zelim da ostvarite svoj cilj sto prije to vam zelim od srca najvise
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:54:07
|
|
|
|
daze
|
Riza i ja sam mislila da će uspjeti odma,pogotovo kad svaki dan gledam kako cure ostaju trudne slučajno, niti ne žele tu svoju bebu,a evo koliko nas ima što bi baš željele imati bebu pa nikako...dobro si rekla,baš me to ljuti.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:58:40
|
|
|
|
ucitelj
|
shvacam te da je tesko al mozes ti to polako uspjet ces
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 11:59:26
|
|
|
|
winkica
|
imam osjećaj da je mnoge cure ovaj mjesec baš pogodilo razočaranje zbog ovomjesečnog neuspjeha( uključujući mene)...ovaj mjesec je stvarno bio prenaporan u išćekivanju...i sve vas razumijem i žao mi je što se ne možemo sve naći jedan dan i sve zajedno isplakati i izgrliti jer je upravo to ono što bi nam trebalo jer također imam osjećaj da se jedino mi međusobno razumijemo i da nas nitko drugi ne razumije jer drugi nemaju pojma koliko je, kao što kaže Riza, ovo postala borba i bitka za sreću.. sad kad mi je došla molit ću dragog Boga da sve cure koje su još u iščekivanju napokon vide svoje plusiće jer bi me barem to malo usrećilo... kad malo pogledate od dvadesetak cura mjesečno koje su vrijedne trudilice samo jednoj ili dvjema se ostvari dugo željeni plusić...to je vrlo malo ...premalo... samo 5% ...to je ponekad tako obeshrabrujuće...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 12:10:01
|
|
|
|
Riza
|
...ja vam šaljem svima puno zagrljaja pa makar preko RR ..........da mi je netko rekao da ću se tolko mučit psihički i fizički zbog maje bebice ne bi mu vjerovala.......valjda se sve događa s nekim razlogom..iako je meni to teško sada povjerovati!! Hvala Bogu da imam Vas jer jedino ovdje mogu otvoreno razgovarati o svojim problemima i poteškoćama pri zatrudnjivanju..... mislim da me nitko dr.i nebi shvatio.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 12:49:19
|
|
|
|
zvončica1
|
Ma drage moje pa nema mjesta za tugu ovdje, zato i postoji RR da se sve možemo požaliti jedna drugoj jer imamo isti problem, nije sve tako crno, to nije najgore što se može dogoditi, ja kad nisam ni razmišljala o djeci dobila sam prvo dečkića i poslije curicu, a sad kad baš želim još jeno malo pile ne ide pa ne ide, prvo zbog prolaktinemije i sad kad sam to rješila i kad je sve u redu neće pa neće ali neču odustati, samo sam odlučila ne se previše nervirati radi toga jer samo sebi otežavam. Sva sreća da ste mi vi tu kojima se mogu požaliti i podijeliti svoje osjećaje...još malo vibrica za travaaanj!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 12:49:27
|
|
|
|
bebica77
|
Riza te probleme shvacaju samo oni ljudi koji su kroz to prosli i prolaze, ostatak svjeta boli ona stvar za takve poput nas... Imas pravo posle mog lea sam se cuvala a sada kada zelim ponovo bebicu ona ne dolazi nikako;(;(;(;(;(.... I kao sto kazes sa nikime nemozes isplakat dusu i reci probleme kao sa ovim curkama ovdje.. Doduse ja nisam bas mlada debelo sam prosla 30- tu a kazu da je teze u tim godinama zatrudnit a jos k tome sa samo 1 jajnikom, ponekad mislim da uopce necu ni imat mrvicu malu;(;(;(
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 12:53:08
|
|
|
|
zvončica1
|
...samo da me nebi netko krivo shvatio o onome što sam rekla da nisam ni razmišljala o djeci i ostala trudna...kada sam saznala za to naravno bila sam najsretnija osoba na svijetu i niakd nebih mjenjala taj osjećaj, zato želim još jedan takav
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 12:57:25
|
|
|
|
zvončica1
|
Bebica77 nemoj tako razmišljati, i s jednim jajnikom se može, uostalom dovoljan je samo jedan . i godine nemaju veze, imaš još debele šanse, moja sestra je 8 godina pokušavala i išla na umjetnu oplodnju i konačno sa 32 postala mama umjetnom oplodnjom i nakon 9 mj. je ostala trudna sa drugom curkom bez problema, tada je imala 33. tako da nemoj mi biti tužna, samko se treba opustiti i uživati, doći će kad ćemo se najmanje nadati, a onda ćemo se smijati svemu ovome i uvidjeti da smo se bez razloga živcirale...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 13:00:12
|
|
|
|
bebica77
|
((((((((((( mene je pocel trbuh bolit na momente((((((((( mislim da bum i ja u travanja isla((((((((......
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 13:30:03
|
|
|
|
Lol@
|
Riza prvo da se tebi javim,jako mi je zao radi ,al nemoj se predavati...potpuno te razumijem,a sto se tice isto potpuno je kod mene bilo prosla bez ikakve naznake bez ijednog simptoma PMS-a dosla mi je 5 dana ranije,i isto tako trajala 7 dana s time da je zadnja 4 bilo sve osim ..ali eto poklopilo mi se da mi je ginekoloski bio nakon toga,tak da mi je dr.rekla da je to normalno,UZV dobar,papa dobra,a ja sam taj dan kad je stigla bila vjestica bila doslovno sokirana,i onda me jos dodatno iscrpilo to njeno trajanje...nego nemoj ocajavati,nemoj se predavati...pokusaj se malo opustiti zvonicica,winkica ,daze zao mi je radi vas ali nemojte se ni vi prepustiti tugi,ja vjerujem da cemo sve skoro postati bebica i kod mene isto tak,PMS me pere vec od juce ,ali pokusavam se sabrati i ne biti ni ljuta ni razocarana,zelim samo opustiti psihu i ne opterecivati se jer imam osjecaj da je nama svima ovdje to najveca zapreka za ... Curke moje glavu gore,doslo nam je i lijepo vrijeme,tako da proljece je vrijeme da se sve budi pa vjerujem da cemo uskoro usreciti se i mi ovdje trudilice
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 13:39:22
|
|
|
|
Sunshine28
|
Cure bas mi je zao winkice, Riza....drage moje bas sam se nadala dobrim vjestima od vas ovaj mjesec kad ono....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 19.3.2012 19:14:21
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj cure baš mi je žao Ja danas dobila antibiotik zbog grla,i sad neznam dali je pametno imati akcije ili ne?Kakva su vaša iskustva ili savjeti?
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!