|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Srodna dusa.
26.9.2011 23:14:39   
mamacita
Upravo protitah clanak u "Zeni" o srodnim dusama. Naime, da li ste vi i vas muz srodna dusa, po cemu to zakljucujete? Da li volite iste stvari? Da li ste totalno razliciti? Da li se nadopunjavate i u cemu?

Za pocetak, mm i ja smo se definitivno poceli vidjati zbog fizickog svidjanja. Naravno to je bilo sasvim dovoljno da nam otvori "vrata" za taj famozni drugi susret, i treci i cetvrti. No u medjuvremenu otkrili smo u razgovorima da volimo slicne tematike. Dakle, ja sam totalno luda za umjetnoscu (slike, kipovi), uspostavilo se da je i on isto rodjen sa "zicom" za umjetnost, i da mu se to svidja. Ja volim razglabati o biti zivota, o Onome Necemu, volim klasicne filozofe (Sokrat, Platon... i one modernije Berkley, Kant, Descartes)... uspostavilo se da je i on ljubitelj filozofije, ne istog smjera, nego vise modernijeg vidjenja svijeta. Mm voli muziku, jazz i r & b su njegovi favoriti, i ja volim muziku ali nisam voljela istu kao i on kada smo se uopznali, nego ja "odletim" u neki novi svijet uz klasicnu gitaru, Vivaldijevo "Ljeto" i Strausove koracnice. No, ja sam panicar, a on je smiren. On me smiruje kada moj "expres lonac" vrije 100 na sat. On je neorganiziran, a ja sam pedantna u organizaciji pa mu pomazem pri tome kada radi na necemu. Ja nisam bila sportski tip, no uz njega sam postala.

Eto... zene drage, nadovezite se usporedbama vas i veg muza. Po cemu mislite da ste srodne duse? A ako ima onih koji su otkrili da su totalno promasili u odabiru... budite slobodne pa i to napisite, da neke druge negdje drugdje ne naprave iste pogreske.user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Srodna dusa.
27.9.2011 5:17:34   
Mašaaa
Pa kad su u pitanju glazba,film,umjetnost...ja i mm smo dva različita svijeta. Tad primjenjujem teoriju da se suprotnosti privlače. Kad su u pitanju međuljudski odnosi,emotivne komponente e tu smo jedno za drugo.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 2
27.9.2011 8:54:12   
pincirotvajler
nismo srodne duše definitivno

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 3
27.9.2011 9:58:15   
Vjeverica ST
moj muž kaže da smomi zapravo isti, ali na različite načine elimo iste stvari....To kaže kad se nalkutim na njega i kad se zapitam ko nas "spoji". On je hladniji i proračunatiji, ja sam toplija i naivnija....On zna zaradit više novca, ja ga znam bolje raspodijelit. Imamo slične poglede na obitelj i prijatelje. U glazbi se nađemo tu i tamo, nema baš odstupanja, mada bi volia da slušamo i klasičnu glazbu kao mamacita i njen mužuser posted image .
A i ja sam filozofski tip, ali ne mogu reć da i on nije, samo on ima puno jednostavniju filozofiju od mene, ja kompliciram, ulazim u dubine i rasprave, on sve po kratkom postupku...
Zaključak je da se više nadopunjavamo nego što smo slični...A eto, 4 godine braka....Vidit ćemo kako će to dalje funkcionirat i kava će djeca bit i što će reć o nama....

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
27.9.2011 12:51:19   
Nika 24052006
Mi smo definitivno nebo i zemlja,ali smo srodne dušeuser posted image ...Ne sviđa nam se čak ni ista boja,ali kad pogledamo jedno drugo,znamo što tko misli i kako se osjeća...Nekako se nadopunjavamo...Da,slažemo se u jednoj stvari,a to je odgoj djece,nikada ne idemo jedno kontra drugoga,tu smo složni.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 5
27.9.2011 14:22:28   
njanja
apsolutno ne vjerujem u pojam srodnih duša...

mm i ja smo oduvijek jako različiti, on je miran i nedruštven tip, a ja sam otvorena i društvena, on je pedantan, ja sam idi mi dođi mi, ja volim raspravljati, on nikada nije za svađu, ja sam pak uredna, on je neuredan i tako, mogu nabrajati do sutra....ono što nam je zajedničko su životna načela kojim smo odgojeni i koja su zapravo i osnova našeg sklada i života...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
27.9.2011 14:32:22   
anaxx
mm i ja smo si od početka veze govorili da si pašemo ko puzle, čak smo si i vjenčane prstene s tim motivom izabrali...
mogu reći da se nadopunjujemo u svemu... ako to znači da smo si srodne duše onda DA...
nekako smo od prvog susreta znali da si pašemo i da je to to (iako smo kad smo se upoznali bili oboje u dugogodišnjim vezama)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
27.9.2011 14:46:11   
lilia
Kad smo se upoznali bili smo dosta različiti a s godinama smo se prilagodili, tako da sam ja zavoljela neke stvari uz njega i on uz mene.
Imam osjećaj da smo otkad smo zajedno i jedan i drugi našli sebe.
Nekako smo kompletne osobe i to je valjda to.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
27.9.2011 15:32:01   
Bebys
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
27.9.2011 15:38:26   
bubaMaja
s obzirom da me je zaprosio na prvom spoju ))) heheheh
nismo isti, ali nismo niti različiti... račica i škorpion gdje ja stanem on me bocne da krenem dalje, kad on zapadne u mračnu fazu moja sigurnost ga vraća na svjetlo dana...
cijeli život smo izlazili na ista mjesta, imamo hrpu istih prijatelja, a nikad se nismo upoznali do tog dana kad smo se prepoznali ))))))))))
isto znam kad zeznem da će me on spasit, a on kad zezne da ću ga ja opalit user posted image user posted image šalim se...
srodna duša nego što!

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
27.9.2011 22:11:53   
škorpioni
......toliko slični a opet toliko razlićiti.......user posted image user posted image user posted image
bitno da se volimo i postujemo te razumijemo i naravno nevaramo

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 11
27.9.2011 22:27:01   
jagodicabobica
da i ne!user posted image
ja sam temperamentna(balkanski temperament) :)..on nije(svedski teperament) :))...
neke stvari ne uzimamo previse za ozbiljno..tu smo slicni...
lice i kosa i oci ...slicni smo..mama kaze da smo kao brat i sestra:)
on voli dom i ja isto...
ne voli drustvo i ja isto...:)) mislimo da je pametnije sjediti u kuci uzivati sa familijom ili pogledati film,procitati nesto i slicno:)
on sve ukratko kaze a ja sve u 1000 rijeci..
on voli da jede puno i ja tako!user posted image
on voli luksuz i nije skrt i ja tako...

(Odgovor članu škorpioni)
Neposredna veza do poruke: 12
2.10.2011 11:28:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 13
2.10.2011 16:27:58   
pakić
Iako smo različiti, od prvog dana nekako smo si pasali- a tako je i danas. Iako se ponekad posvađamo, najčešće su to sitnice (oboje smo djevice po horoskopu), ali i nakon 10 godina funkcioniramo jako dobro

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!