|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
1.2.2012 16:58:05   
solarsoul
hej curke i ja imam kvrgicu al  s lijeve strane, mislila sam da je povezano s mojim oziljkom od operacije jer mi je to podrucje boln na dodir al kad prodjem prstima po tome, maleni se pokrene i klepi me... pa si sad ipak mislim da je to moje sunašce, nego da vas pitam...jutros sam osjetila onako skroz nisko kao neko kuckanje iznutra, trajalo je oko par minuta i bilo pravilno...jel to beba stuca? jel koja osjetila od vas to?

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 301
1.2.2012 17:40:18   
sina
ja jesam već duže vrijeme i nekoliko puta,ali nisam bila sigurna da li je to to,ali si mislim da nema šta drugo biti pošto joj je glavica dolje

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 302
1.2.2012 17:47:23   
solarsoul
hm i ja sam pomislila da bi to moglo biti to...al ja sam tek u 29. tjednu jel moguce da vec dubi na glavi?Mislila sam da to ide nakon 30. tjedna...doduse ponekad imam osjecaj da ovo moje cudo napravi cijeli krug po mom trbuhu kao pravi put oko svijeta u par sati:))

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 303
1.2.2012 17:51:00   
sina
ne znam ima li to veze sa tjednima ili kako,ali moja je skoro od 25 tt na glavi i odmah mi je gin. rekla da se vjerojatno ni neće okretati,mada danas ne znam što radi. imam kvrgu sad s lijeve sad s desne strane,kako hodam tako ju osjetim da me stalno tiska,migolji se non stop,nemam danas vremena ležati,ali jesam jedan čas popodne i fino mi se trbuh izvijaouser posted image user posted image user posted image

bablica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 304
1.2.2012 18:03:16   
Marti83
Evo i meneeeeee....user posted image Pa da idemo redom: jutros kod nas padao snijeg,ja pametna uvjerena da nema ništa snijega na stepenicama hrabro zakoračila i skliznula skoro 3 stepenice niže,istegla pošteno ligamente oko zgloba i fino šepam.Sva sreća niesam uspjela pasti do kraja nego sam se uhvatila za ogradu,tako da nije bio nikakav stres bebiuser posted image .Al sam se pošteno uplašila,slušam cijeli dan kako je mali,ali on bez problema migolji ,lupa,,škaklje....ljubav moja malauser posted image
Meni je isto još od 24 tt okrenut glavom i sada mislim da se samo okreće oko svoje osi,hehehe oni su spremni u svakom pogledu. Išla sam po nalaze urina ali je sve sterilno i u reduuser posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 305
1.2.2012 18:04:39   
solarsoul
od 25. tt ha? kako dobro..mene moj ginic drzi u totalnom neznanjuuser posted image
curke meni je pregled tek za 2 tjedna i cini mi se to tako dalekooooo....a dok cekam svoj pregled.... citam vas i vase izvjestaje o bebicama pa se beskrajno radujem  radi vas i bebica koje tako dobro napredujuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 306
1.2.2012 18:09:04   
sina
marti,pazi na sebe. auuu, curke,ova moja se tako migolji da me to i boli. naravno,treba li reći da sam opet malo u brizi?!? stvarno sam za ubit. ak ju ne osjetim panika,ak ima drugačiji pokret panika..  ,a pregled tek za 6 dana....beskrajno dugo.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 307
1.2.2012 18:14:13   
Marti83
Sina sve je manje mjesta pa i ti pokreti se malo jače osjete.Nakon današnjeg "izleta" ostajem u kući do kontrole,niti nosom neću proviriti više vaniuser posted image .

David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 308
1.2.2012 18:14:34   
solarsoul
uhh i inace ne volim zimu radi tog prekrasnog iskustva s ledom i snijegom...a sad jos i vise jedva cekam proljeće...najradije bi ova dva mjeseca preskocilauser posted image cure cuvajte se...da ne bi bilo prije rodilista upoznavanje s kakvom traumatologijom...
sina dok se bebica migolji pa cak i kad malo klepi jace to samo znaci da je snaznauser posted image user posted image i nemas razloga za brigu.. vidjet ces za par dana da je s bebicom sve i vise nego super!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 309
1.2.2012 18:29:53   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma,curke mi smo sve za 10 ko i naše user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 310
2.2.2012 9:57:47   
Marti83
Dobro jutro, kako ste danas? Moja noga je odlično,za dan-dva neću niti šepatiuser posted image .Oteklina je splasnula,noga je na povišenom,i odmaram za promjenu hehehe. Stavila sam sliku u album da vidite koliko se trbuščić povećao pa ako hoćete provirite...user posted image Danas mi počinje tečaj,jedva čekam da odem,što naravno nije i oduševljenje koje dijeli i mm.On i dalje ostaje pri tome da ne bi radije samnom u rađaonu, a na tečaj ide da ne budem tamo sama.Da li ste čule možda da je netko drugi mogao uskočiti kao pomoć pri porodu umjesto supruga?

David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 311
2.2.2012 13:51:51   
sina
ej,drago mi je da ti je noga bolje,srećom da se nije ništa gore dogodilo. baš me zanima kako će tebi biti na tečaju,meni nije bilo ništa posebno. što se tiče toga da li netko drugi može ići sa tobom na porod,ne znam,mislim da to ovisi od bolnice do bolnice i od situacije. najbolje bi bilo da pitaš tamo gdje misliš roditi. ne znam ni za ostala zg rodilišta,ali u ovom u koje ću ja ići prije mjesec dana kad mi je šogica tamo ležala pitala je da li može suprug na porod(to je pitala radi mene jer je znala da mm ide sa mnom,dok moj buraz nije htio ni čuti da ide sa njom) rekli su da može i to čak bez obzira na tečaj,a u tom istom rodilištu je moja radna kolegica išla sa svojom kčerkom na porod kad joj je kći rađala i čak je i pupčanu vrpcu rezala. mislim da i ovisi i od ekipe koja je tamo ,a i od toga kako se ti sam postaviš. ja recimo znam da mm želi ići i da ga ja želim kraj sebe i nema te sile koja će nam to zabraniti ako će porod ići onako kako treba. odoh škicnuti tvoju bušu u album. pozz draga,tipkamo se

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 312
2.2.2012 17:04:09   
solarsoul
meni tečaj pocinje u ponedeljak, al bojim se necu moci otici ako bude ovakvo ludo vrijeme tu u Ri..ne zelim riskirat kakav pad po ledu a ja sam toome poprilicno sklonauser posted image uhh bas sam se radovala tome tecaju, neki tvrde da je super, nekima je bezveze. ovdje u Ri rodilistu ne mora nuzno suprug bit s tobom, nego i netko drugi koga ti pozelis, mislila sam da se to placa odmah na tecaju ali navodno tek po prijavi u rodiliste, tak da sad cekam informacije za koje se nadam da cu ih dobiti od osoblja koje bi to trebalo znat:) ( da ne dođem ko tuka bez kuna a ono moran platit odmah)

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 313
2.2.2012 17:30:59   
sina
ma ja to niš ne kužim. pa kod nas se to ništa ne plaća

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 314
2.2.2012 17:58:39   
solarsoul
bo...ja kad sam zvala za tecaj, pitala sam hoce li biti problem s obzirom da moj dragi ne moze ici sa mnom na tečaj jer radi u zg šmrc:(  a volio bi biti sa mnom na porodu..zena mi je rekla da nema veze to jer da se prisustvo ionako plaća...hm....eto znat cu stogod vise kad tecaj pocneuser posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 315
2.2.2012 18:15:45   
Bablica
Marti bravo za nogu da je bolje!
Što se tečaja u Rijeci tiče mi smo bili prošle godine tj. pretprošle i najbitniji je prvi dan jer se onda upisuješ za vježbe disanja. Tu obično dođu i muževi, a poslije su većinom same trudnice (bar je tako bilo u mojoj grupi). Muževi dođu još i na vježbe disanja jer bi trebale bit u paru. Tečaj je ok, ne saznaš baš puno toga što nisi prije znala (većinom to čitamo na netu), ali saznaš i nekih zgodnih sitnica i dobiješ puno testera. U svakom slučaju dobro iskustvo,a i malo se podružiš s ostalim trudnicama user posted image

Prisustvo na porodu se u Ri plaća onda kad te muž dopelja - ionako se moraš javit na ulazu i tek onda gore ideš, pa ti daju uplatnicu i s njom muž ide na 3.kat

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 316
2.2.2012 19:42:52   
solarsoul
Bablice hvalauser posted image a jel mogu sama ic na vjezbe? Ne vjerujem da ce mm dobit slobodno da mi dodje na vjezbe a radije bi da bude dan duze s nama kad se beba rodi...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 317
2.2.2012 20:03:32   
Bablica
Koliko se sjećam mi smo svi bili u paru na vježbama. Pitaj mamu, sveki, prijateljicu ili nekog da idu s tobom jer bi te trebale pridržavat. Jest da je mm u jednom trenu na vježbama kad smo sve počele disat izletio van jer je umro od smijeha pa sam ja malo i sama odradila user posted image . Najbolje pitaj onaj dan kad se budete zapisivale, nas je bilo dosta pa su nam 3 termina ponudili

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 318
2.2.2012 20:07:40   
solarsoul
hahha tako bi i ovaj moj vjerojatnouser posted image ...pitat cu tamo sto da radim...ako stave koji termin vikendom dalo bi se to izvest ak ne....necu disat mislim bar ne na tim vjezbama:))))

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 319
2.2.2012 20:32:54   
Bablica
samo ti odi makar i sama pa ćeš bit sa med. sestrama i one će ti pokazat - možda ti to još i bolje!

Karlo 10.04.2012

Neposredna veza do poruke: 320
2.2.2012 20:53:23   
solarsoul
imas pravo:)...moj dragi bi htio bit sa mnom na porodu al bojim se da ce se on onesvijestiti u roku odmah...pa bolje da se uzdam u se i u svoje kljuseuser posted image i da mi pomogne tko strucan...
hvala na savjetu

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 321
3.2.2012 9:21:43   
martina87
jao cure,neznam kako vi ali ja od jucer imam neke bolove slicne trudovima ali su podnosljivi...neznam sta da radim.jel ima koja od vas tako sta????user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 322
3.2.2012 10:39:20   
Marti83
Martina87 da ti nisu to BH kontrakcije?Ako su u nepravilnim razmacima i ne traje svaki isto onda je to. Mislim da je počeo period kada će nas svaki dan nešto boliti ii smetati,uf.Mene probada u gornjem desnom dijelu trbuha,mrvicu iznad ravnine pupka.I to točno kada mali prođe nogom tim dijelom ili ako se nekako okrene više na desno.user posted image Ako i pritisnem taj dio zna probosti,bude tvrdo i onda se mali pokrene i sve je ok.A najbliži opis boli je kada brzo hodaš ili dugo trčiš pa te počne slezena boliti. Ja mislim da je to neki ligamnet ili živac koji je malo jače nategnut pa još kad se beba okrene ,više ga pritisne. Bila jučer na tečaju i dosta toga se dozvoljava kod nas,malo sam pisala šta mi treba,kao neki štreber...Za 2 tjedna počinjem pakirati torbu,tako nam je savjetovano.user posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 323
3.2.2012 10:40:59   
sina
ajme draga,nemoj me plašiti. kako slično trudovima. da li te boli od križa prema naprijed ili samo naprijed ili kako? ja nemam ništa slično,jedino da imam bh kontrakcije to bih znala.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 324
3.2.2012 10:44:59   
sina
hej,što se to dozvoljava? mene su konačno prošle moje paranoje,mrva mi se lijepo uredno rasteže,boluckalo je i tiskalo samo prekojučer,sad ništa,samo ju osjetim kako se migolji. nekako sam umorna,mislim da ću ići leči,a i moram se pripremiti: do nedjelje imam još neke radove u kući tako da me kasnije čeka jedna doooobra generalka.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!