|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: začepljeni nosić
9.10.2010 20:59:13   
nike1
hvala zaks...

(Odgovor članu zaks)
Neposredna veza do poruke: 26
9.10.2010 23:04:44   
cuba
Danery i moj se R u toj dobi prehladio i spustilo mu se na grlo pa nam je pedica dala Efedrin kapi (za nos) i Bisolex kapi (za grlo) da može iskašljati. Sama fiziološka, pumpica i sljezov čaj nisu imali nikakve koristi ali ovo dvoje mu je sve pročistilo i u roku od 4 dana je bio ko nov.
Nadam se da će curka brzo ozdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 27
9.10.2010 23:14:10   
anonno17
meni su rekli da pomaže i majčino mlijeko , ja sam svojem kapala i pomglo bolje od sljezovog korijena.Ja imam i homeopatske kuglice pa se brzo toga svega riješimo. zaista one ubrzajui ublaže sve.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 28
10.10.2010 8:50:19   
nike1
ja nemam mlijeka iako sam cula da to pomaze nemogu joj pomoc na taj nacin,a sta se tice efedrin kapi i nama ih je pedijatrica dala ali i dalje nista ne pomaze nosic joj hropce vec mjesec dana meni je jadne zao neznam kako da joj vise pomognem...user posted image
anonno17 koje su to homeopatske kuglice di se to moze kupit i mogu li bebe od nepuna 2 mjeseca to koristit???user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!