|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
9.9.2010 17:41:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: začepljeni nosić
9.9.2010 17:50:31   
lelo
nama je pomogao od dr.theiss mucoplant,njega može namazati na prsa i leđa Eleni u bilo koje doba dana ili noć, puno lakše će disati, a i ako kašlje kašalj će se smiriti.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
9.9.2010 17:56:30   
pincirotvajler
neznam nismo imali takvih problema ali odpočetka svako jutro kapamo fiziološkom

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 3
9.9.2010 17:58:52   
mariola
MIšica malauser posted image
Nemam ti baš iskustva ali želim vam da to što prije prođe i da bebica bude zdrava. Pusa Elenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 4
9.9.2010 18:20:23   
danery
Hvala,Cvrle!
Ma dobila je sirup zbog grla jucer,a nosic zeza pomalo od dolaska iz bolnice,ali sad ju taj slajm nesretni jos muci...nista ne vidim sluzi u stolici,a ni ne povrati,ali pretproslu noc joj se skupilo,pa je povratila...sirup popije,jede bez frke,pije caj od kamilice,nos nalijevam malom spricom...usi su zdrave,pluca ok...nema temp.,samo to hroptanje me pati.
Mislila sam joj mog mlijeka kapati u nos,al strah me zbog mog konjskog antibiotika. Krv i bris nosa nije vadila...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 5
9.9.2010 19:32:27   
plavka
Stavi ručnik ili nešto ispod madraca ( zaglavlja) da je lagani pad i da joj se sekret ne slijeva u grlo... Redovito joj kapaj i sugaj nosić, probaj i sa sljezovim korjenom nama je pomoglo!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
9.9.2010 21:51:49   
malica
ja mrzim šlajm, to tako dugo traje jer ne znaju iskašljati :(. Sve što radiš je dobro, nagni madrac pa će lakše spavati. Nama je pomoglo lupkanje po leđima od dna prema glavi dok su joj nogice na mom ramenu a glava u krilu (uglavnom naopačke malo koso). Pedica nam je to preporučila da se lakše odvoji šlajm. A ako si luda i ništa ne pomaže, onda ozopulmin čepiće 2x u guzu i šlajm bude sav pokakan. Neće proći odmah ali će proći puno brže:)

moja mala maza.... 5.10.2009

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 7
9.9.2010 21:57:38   
Gogule
potpisujem lelo i plavku. Nama je dr.thais pomogao kad je Klara imala 2 mjeseca, korijen bijelog sljeza neznam da li je pomogao ,no nosni aspirator je bilo otkriće, Neznam baš koliko je ozopulmin za tako malu djecu mada je meni kod Roka pomogao

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 8
9.9.2010 21:58:40   
lee
IZVORNA PORUKA: lelo

nama je pomogao od dr.theiss mucoplant,njega može namazati na prsa i leđa Eleni u bilo koje doba dana ili noć, puno lakše će disati, a i ako kašlje kašalj će se smiriti.

to sam i ja davno kupila alexu kad je bio bolestan.sad ga je ulovila prehlada pa mu čistimo nos onim aparatom što se stavi na usisavač..i super mu je nakon toga.to ti je jako nježno i za bebe je super..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 9
9.9.2010 22:09:17   
malica
ja blesava nisam skužila da se radi o tako maloj bebici. Čitam upute na Ozopulminu i ne piše od kada se smiju koristiti pa radije to preskoči.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 10
9.9.2010 22:23:54   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 11
9.9.2010 22:26:43   
Gogule
IZVORNA PORUKA: malica

ja blesava nisam skužila da se radi o tako maloj bebici. Čitam upute na Ozopulminu i ne piše od kada se smiju koristiti pa radije to preskoči.
  i ja sam odmah išla pogledati no ja imam talijanski i baš nisam totalno na TI s njim al sam skužila da nema nego samo piše da trudnice prva 3 mjeseca nesmiju bez pitanja dr.  Šta sad toga ima i u Hr za kupiti?

< Poruku je uredio Gogule -- 9.9.2010 22:27:03 >

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 12
10.9.2010 8:45:10   
Anoniman
Mi nemamo problema s nosićem, pa nisam od neke pomoći. Bebač od moje prijateljce prolazi kao Elena.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 13
10.9.2010 9:31:42   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: plavka

Stavi ručnik ili nešto ispod madraca ( zaglavlja) da je lagani pad i da joj se sekret ne slijeva u grlo... Redovito joj kapaj i saugaj nosić

Potpisujem!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 14
10.9.2010 9:38:28   
njanja
ako hoćeš, pošaljem ti Ozopulmin, to je čepić za guzu na bazi bilja koje se stavi u guzu naveče prije spavanja pa beba ssve pokaka...nazovi pedijatricu, pitaj da li smije to mala koristiti pa ti pošaljem ako nema kod vas u ljekarnama za kupiti...javi (cvrčak, predloži ovo danery pa mi javi)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 15
10.9.2010 9:40:17   
njanja
e da....kada kupuješ u italiji ozopulmin, obavezno te pitaju koliko beba ima mjeseci jer postoji jedan za dojenčad i za djecu nakon 1 godine...i ona ti preporuče koliko smiješ....zato treba pitati pedijatricu za mišljenje

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
10.9.2010 17:18:19   
danery
hvala njanja user posted image user posted image baš lijepo od tebe

danas je počela povraćati sluz,nos se dosta očistio,a noć smo proveli sa,vjerovali ili ne,smotuljkom nareckanog crvenog luka u gazi na jastuku...našla sam to pod starim temama,elena je napisala,pa smo probali i pomaže...
i dalje lijevamo fiziološku,madrac je odavno podignut da joj je lakše disati...
samo je danas od svakog obroka bar nešto povratila tj.izbljuckala,pa se malo poremetilo hranjenje,više spava,,,ali proći će...glavno da nema temperaturu...
ako mi budu zatrebali ti čepići,pošaljem ti pp...još jednom hvala na ponudi user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 17
10.9.2010 17:35:18   
pako
Moj Mateo ima 6 mjeseci i od kad smo došli doma iz bolnice malo malo mu se čuje to hroptenje...dok je jedno vrijeme imao pun nosić čistili smo sa onim nastavkom za usisavač i bilo je super ali bez obzira opet hropče a u nosiču nema ništa...pitala sam pedicu i poslušala ga je i rekla da mu se to nakupio šlajm da nije to ništa strašno i da mu kupim neki sirup biljni za dječiji bronhitis koji omekšava nastali šlajm i izbacuje ga van i sprečava stvaranje novoga tako da mu moram otiči to uzeti pa ču vidjeti jel bu mu pomoglo.

Njanja di ima za uzet te čepiće?

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 18
10.9.2010 21:25:30   
malica
Gogule i ja imam na tal, i nigdje ne piše za koji uzrast je. Nema ga još u redovnoj prodaji kod nas. U zg u ljekarni "marketing ljekova" na dolcu. koštaju 95 kn čini mi se dok su u Italiji oko 5 eura. Čula sam da u Sloveniji ima nešto slično, al ne znam kako se zove. ako saznam pišem

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 19
10.9.2010 22:41:56   
njanja
pako, mi kupujemo cepice u trstu, cca 6 eur 10 kom...
Sad cu se i ja malo bolje opskrbit za zimu pa ako kome bude trebalo, javite mi se na pp

-Tagore-

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 20
10.9.2010 22:47:00   
mirna
IZVORNA PORUKA: lelo

potpisujem... ja sam stavljala i mokre pelene na krevetic, pa i njih natrljala s mucoplant balzamom.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 21
11.9.2010 12:22:31   
BUMBI
Ja sam mu kad je bio tako mali kapala i sljezov korjen..
Nadam se da je već boljeuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 22
15.9.2010 6:46:08   
tina0310
i nas muči začepljen nosićuser posted image danas ćemo probat sljezovo korijenje,valjda će pomoć,nekako smo mali za ostale kemikalije(4mj)user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 23
9.10.2010 12:48:55   
nike1
mi imamo samo malo vise od mjesec dana i od kad smo stigli kuci imamo problema sa nosom!
sad smo poceli kapati sljezov korjen jer nam nista ne curi iz nosa sve je negdije unutra pa hropcemo,
pedijatrica je rekla da su pluca i grlo u redu i da je to sve u nosu!
kapamo i fiziolosku pa vucemo sa pumpicom ali se malo toga njoj moze izvuc!
neznam koliko cesto mogu kapati taj korjen bijelog sljeza pa vas molim ako netko zna da nam javi jer moja mala Gabrielica po noci jako tesko dise tako da ja i ne spavam!user posted image
nadam se da ce mi neko pomoci i reci sta  da radimo!
hvala

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 24
9.10.2010 14:37:45   
zaks
http://www.savjet.info/
Odlična stranica posjetite ju svakako
hrpa korisnih savjeta i članaka

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!