|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ravna stopala
16.8.2010 19:21:55   
Marta j
Dal je to kod male djece normalno il bi trebala s matom kod dr primjetili smo da ima ravna stopala.
Hoda dosta i bos kazu d aje to dobro.
Dal da mu kupujem cipelice s uloskom il bez?
Do sada je uvijek bambi il ciciban

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ravna stopala
16.8.2010 20:03:04   
Anoniman
Pa nisam baš stručnjak, možda cvrčak dođe kasnijeuser posted image user posted image

Jesu mu baš skroz ravna ili?

Pa ja bih na tvom mjestu otišla do ortopeda i onda si mirna.

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 2
16.8.2010 20:03:27   
tiny
odvedi ga ortopedu,i moja M. nosi uloske,al tek smo je prije pola godine odveli,bolje je ranije,meni moji svi da ja nisam normalna,da izmisljam,a njoj stopala skroz ravna.bolje je da odmalena pocne nositi uloske.al u tom slucaju kupovati cipele bez ulozaka,znaci ne bambi itd,jer onda ovi ulosci ne mogu stati pravilno u cipelu.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
16.8.2010 20:06:14   
tiha
ja mislim da je jos premali tamo oko trece ili cetvrte godine te dr uputi ako je potrebno....jer ja mislim da sva mala djeca imaju ravna stopala i kako rastu tako se stopala mjenjaju pitaj pedicu najbolje ce ti ona odgovorit na to! mojoj denissi je sa 3 i pol godine stavila upitnik i dvije godine kasnije isto bas me zanima sada na sistematskom za vrtic sto ce nam reci ali sad mi se cini da su joj stopala ok!!!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
16.8.2010 20:59:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 5
16.8.2010 21:00:50   
Anoniman
Znala sam ja da će cvrčak imati odgovoruser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 6
16.8.2010 21:34:48   
Nika 24052006
Nika ima ravna stopala,nedavno smo bili na sistematskom kod pedice,ali nam je ona rekla da se stoplao formira do 5.godine,kao da još ne treba ortopedu.Joj,cvrčak,sad si me zabrinula,moždada tražim drugo mišljenjeuser posted image ...A ona baš hoda bosa,pogotovo po kamenju.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
16.8.2010 21:37:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 8
16.8.2010 22:22:12   
zg_cinik
pogledaj ovo

možda pomogne...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
16.8.2010 22:33:50   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nika ne znam. A.je prvo hodala,a onda ju je posjela i nešto pipala i okretala stopalo i rekla(sad ne znam točno)ali da je to kod nje...(možda meko ili nešto)i da vjerojatno će to biti za uloške(a i ja i mm imamo ravna stopala)i dala uputnicu za ortopeda u bolnici. S obzirom da preko ljeta ne nosi baš obuću za uloške,a da ih ne preraste do jeseni odgodili smo odlazak ortopedu do rujna.
nekako mi nema smisla da joj u croksice stavljam uložak.

Ona njoj ništa nije pipala,samo je pogledala i negdje zapisala da su stopala ravna.Kod nas u obitelji nitko nema ravna stopala,ne znam da li je to uopće genetskiuser posted image ...Nemam pojma,baš ću pitati na sljedećoj kontroli.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 10
16.8.2010 22:52:09   
Anoniman
Ja vise nisam pametna da li sa uloskom ili ne...Sara je imala sa uloskom cipelice, i ovo leto sam joj uzela 2 para sandalica bez uloska. i nekako mi se cini da su joj se stopala "spustila" i da joj levi zglobic ide na unutra. uglavnom je bosa, ali nekako mi se cini da je to od ovih cipelica bez uloska. pa ti onda budi pametan user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 11
16.8.2010 22:58:00   
makka pakka
I moja isto tako nelice, ovo lito bez uložaka a zimi bambijeve...nisam pametna više, neko kaže treba uložak, neko ne..
Evo od moje prijateljice mali isto ima godinu ipo,stariji od moje 3 dana ima iskrivljene gležnjeve, hoda unutra...rekao joj je ortoped ni slučajno sa uloškom ni zatvorenih gležnjeva te mora stalno bos hodat da se to ispravi..
A kaže da će se ispravljat i do 2 godine..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
16.8.2010 23:12:08   
zg_cinik
možda nisam bil dovoljno jasan...
il niste skukale... (kad pređeš mišem prek "ovo" dojdeš do članka)...

ukratko... djetetu se stopala razvijaju do 5-6 godina, djeluju ravno jer u toj dobi imaju puno više masnih jastučića, bol u stopalima jedina je indikacija za odlazak ortopedu... googlajte malo...
a možda nekaj znači i moje iskustvo s djecom...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu makka pakka)
Neposredna veza do poruke: 13
17.8.2010 8:29:28   
troubled
ja sam isto tako zabrinuto vodila paulu s godinu dana jer mi se činilo da stopala idu unutra i da su skroz ravna...
pa su rekli da je to normalno i da prije 3-4 godine se ništa ne poduzima dok se jastučići ne razgrade i sami podignu...
ako normalno hoda i ne žali se na bol sve je ok...
ortopedi savjetuju obuću bez uloška...

sjećam se kako mi je srce puklo po pola kad sam je vodila ortopedu s 4 godine...u novim, novcatim cipelicama koje sam platila cca 400 kuna...a on, bezdušno, uvukao ruku unutra i IŠČUPAO uložak vani...naravno da je pri tom i razvalio ganc nove cipele...
i rekao ne treba vam ovo...user posted image user posted image user posted image

p.s. a sad imam dragog s korisnim informacijama pa se uopće ne brinem user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 14
17.8.2010 8:33:09   
ZVRK
sa zvrkićem smo bili sa 3g i od onda nosi uloške.
svakih 6mjeseci kontrola i novi ulošci

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!