|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: puna samopouzdanja..: )
6.8.2010 20:27:23   
Domy
 E PA DOSTA JE BILO,SAD JE MOJ RED DA UZIVAM U ZIVOTU,KOJI JE IONAKO PREKRATAK DA MI GA UZIMAJU LJUDI KOJI TOGA NISU NI VRIJEDNI!!!!!!!!!!!!!!!

E ovo je tako lijepo sročeno tinyuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 21:14:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 27
7.8.2010 9:42:41   
tiny
nisam mislila samo na njega,vec i na ostalu okolinu.a nije ni on daleko od toga,kad god moze,koristi moju naivnost da bi dobio ono sto on zeli,npr.druzenje s prijateljima,a kad bi ja nesto takvo,onda se ne moze.uvijek mu je netko drugi na prvom mjestu,a ne ja,jer zna on da mi moze prodati pricu kasnije kako smo mu ja i M.najvaznije...M. mozda i je, ali ja nisam,bar nikad nije to pokazao.pa kad ja samo vidim kako se neki drugi ponasaju sa svojim zenama i kako je brane pred drugima,pa moj to nikad nije napravio,nikad nije svojim roditeljima rekao,pa stanite malo,to je moja ZENA,a ne vasa sluskinja,jos mi je ON prigovarao da je i to sto uradim premalo,prelose...ja kad kazem da odemo na jedan dan na more,jer smo blizu,ne moze on jer je umoran i zeli se odmoriti,a ne biti s nama na moru,kad kazem da odemo u međugorje,ni to ne moze jer on ima malo drukcije planove za taj dan.a kad bi mu njegove sestre rekle,ili njegova mama da bi one nesto,sve moze odgoditi i udovoljiti svima.eto,u tome je stvar,ne dam da mi zivot prođe tako da me svi koriste,a kad je meni tesko niko ne razumije,ja stvarno mislim da ne trazim previse,ne znam,sta vi mislite?hocu da u zivotu osjetim zadovoljstvo, potpunu srecu,ne zelim se za 15 godina zamisliti pa kako je to meni zivot prosao? a njemu sam rekla da moze nastaviti po svom,ali nek zna da vise ja necu sutiti i biti glupa,pa imam i ja potrebe,a nastavi li tako samo me moze izgubiti,pa nit si ti jedini,nit sam ja glupa da ne mogu bez tebe.e sad samo o njemu ovisi u kojem pravcu nas dvoje kao par idemo.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
7.8.2010 9:50:42   
Imra
dok sam citala ovaj post suze su mi kao lude tekle, stvarno mi je zao sto se u takvoj situaciji nalazis, ja bih ti opet rekla da prvo sjednes sa svojim muzem i lijepo popricate, reci mu kako se osjecas, sta ti smeta, pokusajte vas dvoje rijesiti sve sto te muci, ako mislis da od toga nema koristi postavi mu ultimatum, jer ja ne vidim rijesenja da ga ti ignorises i radis stvari koje prije nisi, a da on ne zna sta se desava i zasto se to desava

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 29
7.8.2010 9:55:34   
tita
user posted image user posted image user posted image hrabro!!!!Budi jaka i lijepa za svoje dijete,a sve drugo je sporedno ja bi tako rekla!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 30
7.8.2010 10:12:33   
tonkica
Bravo draga, tako i treba! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A on, ako ima imalo soli u glavi, progledat će i vidjeti te drugim očima i shvatiti koga ima.
I doći pameti i promijeniti prioiritete u životu. Sretno! I samo tako i dalje! user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 31
7.8.2010 12:06:24   
tiny
pokusala sam ja razgovarati,a on samo suti,jer zna da sve sto sam ja rekla ima smisla,i da je istina,ali evo,opet on po svom.ja ga necu ignorirati,samo hocu da zivim i SVOJ zivot,koji vec 6 godina odgađam radi sviju,zna on dobro sto i kako ja radim.zasto bi ja plakala kad se mogu i smijati?tek sad osjecam da disem punim plucima,i to je tek pocetak.sad cu ispasti neskromna,ali mislim da jako dobro izgledam,da me i drugi dozivljavaju,a on ni to nije cijenio,kao ni sve drugo,za svakom ce se okrenuti,a meni nikad nije rekao bas si zgodna i ljiepa.e pa sad hocu i to,da mi netko i to kaze,sad hocu SVE.danas me zove da idem s njim na motorijadu,ali ja ne zelim ici,kao prvo to nije moj đir,kao drugo nisam ja tu samo kad mu treba zenska na motoru,jer svi imaju macke iza sebe.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 32
7.8.2010 14:04:36   
Imra
to je vec nesto drugo, nadam se da ce uvidjeti koliko i sta mu ti ustvari znacis i sto je najvaznije da ce promijeniti ponasanje prema tebi 

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 33
7.8.2010 16:30:55   
ELISABETH
nadam se da će se svi prema tebi napokon ponašati onako kako i zaslužuješ, a pogotvo tvoj muž
sretno dragauser posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!