|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   puna samopouzdanja..: )
6.8.2010 13:15:26   
tiny
napokon,dosla sam do te razine,nikad se bolje nisam osjecala!zadovoljna sam svojim psihickim,fizickim i emocionalnim stanjem,zadovoljna sam svojim izgledom...jucer sam prvi put u zivotu otisla u grad u kratkoj haljinici,uvijek sam mislila da su mi noge grozne,a ispada da i nisu tako loseuser posted image ,i cak sam se dobro osjecala u njoj.ne dam mm da me vise gazi svojim nepostovanjem,i on to vidi,i ne zna kako bi se postavio,pa bi se samo svađao,ali ja sam cak i iznad toga,sve primim sa smjeskom,sad je jadan izgubljenuser posted image .toliko se dobro osjecam,ne mogu vam uopce opisati...user posted image

mjenjam potpis....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: puna samopouzdanja..: )
6.8.2010 13:17:55   
maja
Bravo tiny user posted image user posted image user posted image user posted image samo tako nastavi

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2010 13:18:51   
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je zbog tebe
iako ne znam cijelu tvoju situaciju sa tm, pokusaj sa njim rijesiti te nesuglasice, tada ces se jos bolje osjecati

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2010 13:21:11   
njanja
drago mi je ako ti se desio klik u glavi, a ako nije samo faza inata....
znam da zvučim ružno, ali ako je klik, onda samo hrabro, nemoj da je faza pa da se vratis na staro....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2010 13:23:41   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2010 13:24:55   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 13:33:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2010 13:36:46   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako i treba,svaka cast!!!
uvjek glavu gore!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2010 13:40:43   
tiny
njanja,nije uopce faza inata,mislila sam i o tome,ali stvarno nije.jednostavno sam se zamislila o svom zivotu,i o tome sto imam.imam prekrasnu,zdravu djevojcicu,koja ce krenuti u skolu,i kad se samo sjetim da sam je JA rodila,JA odgojila,pa to je vec veliki uspjeh.mm mozda nikad nece shvatit da me moze samo izgubit svojim ponasanjem,ja tu ne mogu nista,to je sad samo na njemu.ja se nadam da cu ostati u ovom stanju jako dugo,cini mi se da tek sad gradim svoje JA,tek sam sad svjesna svog izgleda,svog ponasanja,svoje zenstvenosti,i cini mi se da cu se svakim danom sve bolje osjecati.svjesna sam ja da ce biti i losih dana,ali borit cu se za sebe,nece vise tiny samo plakati u kupaonici,kad god se nekom padne na pamet da me povrijedi.ma ja sam se jutros presretna probudila kad me je moja M.zagrlila i poljubila i rekla:ja tebe volim najvise na svitu!...meni vise nista ne trebauser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
6.8.2010 13:57:32   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 10
6.8.2010 13:58:33   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  tiny, pokušaj izvući najbolje od onoga što imaš i uživajuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 11
6.8.2010 14:02:23   
njanja
IZVORNA PORUKA: tiny

imam prekrasnu,zdravu djevojcicu,koja ce krenuti u skolu,i kad se samo sjetim da sam je JA rodila,JA odgojila,pa to je vec veliki uspjeh.

cini mi se da tek sad gradim svoje JA,tek sam sad svjesna svog izgleda,svog ponasanja,svoje zenstvenosti,i cini mi se da cu se svakim danom sve bolje osjecati.svjesna sam ja da ce biti i losih dana,ali borit cu se za sebe

onda mi je jakooooooooo drago radi tebe...
i molim te kada dođu teški dani, i dalje se BORI ZA sebe!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 12
6.8.2010 14:23:49   
ama
bas mi je drago cut kad je netko tako ispunjen pogotovo nakon duze vremena............ljudi te cijene onoliko koliko ti cijenis sebe i zato uvijek glavu gore....kako ide ono....smij se jer sa tobom smijat ce se svi neplaci jer plakat ces samo ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
6.8.2010 14:50:14   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tiny, samo tako nastavi.

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 14
6.8.2010 15:44:22   
elle1
svaka cast-uvijek se divim takvim zenamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 15
6.8.2010 16:25:25   
Ruža
Drago mi je zbog tebe!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno imaš 31? user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 16
6.8.2010 16:28:54   
tiny
cega 31? ako mislis na godine,imam 27

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 17
6.8.2010 16:33:00   
CallamityJane
drago mi je tiny da se tako osjecas, potrudi se da to i potraje user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 18
6.8.2010 16:38:49   
Točkica28
obožavam žene koje su jake i same si znaju pomoći
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 19
6.8.2010 16:39:13   
Ruža

cega 31? ako mislis na godine,imam 27

Da mislim na godine, jer je bilo neko istraživanje koje potvrđuje da žene u 31_oj imaju najviše samopouzdanja i najbolje se osjećaju.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 20
6.8.2010 20:04:03   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 21
6.8.2010 20:05:44   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image samo se ti drži!!! I Ne daj se zahebavati od bilo koga!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 22
6.8.2010 20:09:50   
lee
svaka čast samo naprijed.i nedaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 23
6.8.2010 20:18:33   
Bablica

ne dam mm da me vise gazi svojim nepostovanjem,i on to vidi,i ne zna kako bi se postavio,pa bi se samo svađao,ali ja sam cak i iznad toga,sve primim sa smjeskom,sad je jadan izgubljenuser posted image .toliko se dobro osjecam,ne mogu vam uopce opisati...user posted image

E sad će njega to ubit u pojam! Neka bar malo vidi kako se ti osjećaš kad se tako ponaša prema tebi!!!
Neka mi je, neka! Svaka čast i izdrži tako zauvijek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo pazi da ne postane ljubomoran i nepovjerljiv jer to zna bit gadno!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 24
6.8.2010 20:20:22   
tiny
e pa nece se vise nitko zaj...na moj racun.sad sam ja malo na redu.i danas mm najdrazi cili dan oce da se posvađa,a na svaki njegov novi pokusaj,ja sam jos smirenija,ljubaznija,ne dam se navuc na svađu,jer znam da bi kasnije bilo,da ja samo gledam kako cu se posvađati,a nee,nema vise,ne dam se navuc na tu foru.uzeo mi je 6 godina zivota,obracajuci mi se s visoka,jer kao ja sam premlada da shvatim neke stvari,te ja ne znam dovoljno,te ovo,te,ono...6 godina mi je proslo tako sto sam ja zaista mislila da nisam dovoljno dobra,ni zena,ni majka,ni nevjesta njegovoj mami,ni kao osoba opcenito.uvijek mi je nalazio manu u necemu,nikad nije rekao da je nesto dobro,i ako je bilo,on je radije sutio nego priznao.nikad,ali nikad mi nije dao kompliment kad bi se malo dotjerala,za svadbe neke npr.a koliko bi mi to tek spustilo samopouzdanje,koje je ionako bilo nisko,ali ne vise.svjesna sam svog tijela,i svojih mana,ali me bas to cini zadovoljnom sto znam da sam i ja ljudsko bice sazdano od osjecaja,vrlina i mana,a ne da sam samo osoba koja ce njemu i svima drugima biti na usluzi,a istodobno me ti isti ljudi gaze... E PA DOSTA JE BILO,SAD JE MOJ RED DA UZIVAM U ZIVOTU,KOJI JE IONAKO PREKRATAK DA MI GA UZIMAJU LJUDI KOJI TOGA NISU NI VRIJEDNI!!!!!!!!!!!!!!!

mjenjam potpis....

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!