Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 23:20:42
|
|
|
|
MiniMama
|
meni je grozno kad vidim da netko ima nesto isto kao i ja.. isto tako se trudim i vitu srediti da bude nakako svoj (odnosno moj dok jos mogu, lutkica moja plava) i sad da dam 400 kn za majcu, a na takvu spiku mi se fura pola grada, tesko.. nije mi to fora. da se pronaci super slatke i jeftine robice, pogotovo za cure. cijela ta ljupka gojic fama mi je je totalno bezveze. opcenito sam alergicna na "zive rubove" na robi, i kad vidim tako nesto kosa mi se digne na glavi. pa brate mili dala sam ti 400 kn za majcu, sta nisi mogla malo konca dat da mi ne radi gricule pod rukom?!
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 21.7.2010 0:08:55
|
|
|
|
mamacita
|
Bedasto je davati toliko novca za obicnu majicu ili haljinu. Bez obzira tko ju potpisuje.
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 21.7.2010 6:11:00
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama cijela ta ljupka gojic fama mi je je totalno bezveze. opcenito sam alergicna na "zive rubove" na robi, i kad vidim tako nesto kosa mi se digne na glavi. pa brate mili dala sam ti 400 kn za majcu, sta nisi mogla malo konca dat da mi ne radi gricule pod rukom?!
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 21.7.2010 9:36:41
|
|
|
|
njanja
|
Puli i ja bi na mail slike jer nisam na fejsu....pošaljem ti na pp e mail, ali mislim da ga čak i imaš....
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 21.7.2010 10:16:52
|
|
|
|
mariola
|
slatke su Puli i tvoje. Koliko su tvoje? 500kn?
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 21.7.2010 22:16:17
|
|
|
|
zozo1
|
Te haljine i majice šiva Ljupkina mama koja se toga i sjetila da iz običnih krpica radi lutkice i šije na robu. E sad da svaka naša šnajderica ima Ljupku za kćer mogla bi takve stvari isto prodavati za 900 kn Inače, stvari su stvarno slatke, nekako mi više leže za trudnice
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 22.7.2010 7:46:36
|
|
|
|
Duve
|
Meni se ne sviđaju, tj. ja si to nebi kupila ni za manju cijenu...
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 22.7.2010 22:06:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni u ludilu ne bih dala te pare za još jednu krpu koja će mi stajat u ormaru! Ima jeftine i pristojne robe koju ionako iznosiš ko i to, prođe moda, dojadi ti i onda, šta s tim? A Puli, super mi je ovo od tvoje sveki, puno veselije izgleda!
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 10.8.2010 9:58:32
|
|
|
|
Gogule
|
puli niti ja nisam na fejsu pa nemogu vidjeti. Inače sviđa mi se to no ne bih nikad kupila jer mi je tooomuch.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.8.2010 10:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 10.8.2010 22:30:40
|
|
|
|
cuba
|
da, da to je ta lutkica
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 10.8.2010 22:33:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
sorry cuba ali ovo je meni full ruzno to ti kupila ili sta?
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 10.8.2010 22:35:01
|
|
|
|
pikachu
|
Ma ima ih stvarni lipih, ali su preplavile Hrvatsku tako da ih ja ne nosim... Volim originalnost....
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 9.9.2010 13:10:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja jučer prvi put ovdje kod nas vidjela curu s takvom majicom
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!