Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 17:02:55
|
|
|
|
leilany
|
pa ima slatkih stvari....ono fora...e sad dok god nema internet prodaje,mm moze bit sretan....
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 17:19:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nemam pojma, imam averziju prema "poznatim krpicama"..mislim kad se neki celebriti sjete zaraditi na još jedan način
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 17:54:25
|
|
|
|
maja
|
ma možeš mislit kak imam piše da su haljine 900kn da su stvari simpa jesu, ali po toj cijeni ih neću sigurno imati u ormaru
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 17:54:33
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne kupujem skupe stvari
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 18:21:50
|
|
|
|
mariola
|
ja bi ovu di se može kupit? koliko je?
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 18:40:21
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mariola ja bi ovu di se može kupit? koliko je? hebote mariola kak je dobraaa i ja bi....
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2010 20:18:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:20:18
|
|
|
|
Puli
|
super da ih vidite ako tko bude trebao nek se javi na pp
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:22:20
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler nemam pojma, imam averziju prema "poznatim krpicama"..mislim kad se neki celebriti sjete zaraditi na još jedan način I ja! Meni je to čisto prese....nje
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:34:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Cijena: 400 - 800kn za maice (ne znam kolika je za haljine).... Ma milina koja cijena Nema te majce,a mislim da ne bi ni kupila,malo su previše..iako se i meni ona haljina sviđa
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:38:39
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma znate kaj, neka se nitko ne uvrijedi, ali meni je to bolesno! Gle, našila je neke likove na neke krpice i prodaje to po velikim cjenama. Kupit će to oni koji "prate trend". ne znam jeste gledale fotografije profila, pa ona curica od 7-8 godina. koji stil, koje šuzeee, majke ti, šta radimo od te naše djece.
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:52:55
|
|
|
|
mani
|
joj puli prekrasne su...luda sam za takvim otkačenim stvarima.samo kupujem takve neke likove muž kuka da izgledam ko neka školarka s starkama i spužva bob majicama...kaže nikad gospođe od mene jel bi se moglo kupiti nešto preko tebe?
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 20:54:56
|
|
|
|
BUMBI
|
ja nemogu vidjeti od Puli
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 21:06:41
|
|
|
|
Puli
|
bumbi šalji mail na pp pa ti pošaljem ne mogu ih kopirati prevelike su za poruku
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 22:05:53
|
|
|
|
Ladina mama
|
Haljine su preslatke!!!! Ali i preskupe!!!! Ipak, ne bih imala ništa protiv da me mm kojom počasti!
< Poruku je uredio Ladina mama -- 20.7.2010 22:07:36 >
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 22:07:40
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany pa ima slatkih stvari....ono fora...e sad dok god nema internet prodaje,mm moze bit sretan.... potpisujem te od riječi do riječi
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 22:37:58
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola ja bi ovu di se može kupit? koliko je? Možeš je kupiti u Zg, kod Ljupkine mame u njenom stanu/dućanu...Na fejsu imaš broj mob/kontakt tel pa se dogovoriš kad da dođeš i probaš...za sada je to jedini način...čini mi se da je ta haljina oko 900,00kn...
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 22:45:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Dali biste izdvojile novce za takvu jednu majicu ili haljinicu i dali ih koja od vas rajki već ima?? A ti?
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 22:48:25
|
|
|
|
lee
|
meni je to lijepo ali skupo...mislim da ipak previše košta haljina...900kn...
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 23:10:09
|
|
|
|
njanja
|
ima toliko ljepše i slađe i jeftinije robe....
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 23:15:36
|
|
|
|
anuska08
|
Prvi put vidjela to pred neki dan, nisam ni znala za to. Niš posebno! Kako je netko već rekao, da nije od Ljupke, ne bi se ni znalo.. Puli, ako možeš, pošalji i meni,jer nemam facebook pa nemerem vidjeti. Thxs
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 23:16:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja ima toliko ljepše i slađe i jeftinije robe.... slazem se. ovo ce ti svaka prosecna krojacica sasiti, nije to neka nauka bzvz, bas pre....anje, kao sto je neko vec rekao
|
|
|
|
|
RE: Jolie Petite by Ljupka Gojić 20.7.2010 23:17:06
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: njanja ima toliko ljepše i slađe i jeftinije robe.... slazem se. ovo ce ti svaka prosecna krojacica sasiti, nije to neka nauka bzvz, bas pre....anje, kao sto je neko vec rekao
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!