|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: majka
26.5.2010 12:40:38   
Sanjicamala
Ja ne bih zeljela da me djete zove po imenu,to mi je bezveze,ne znam zasto bih to netko zeliouser posted image ali to je samo moje misljenje.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
26.5.2010 13:56:28   
Ninaa
Za mene nema ljepše riječi od mama i iako me moja fakat nekad izludi do te mjere da joj se par dana ne bi ni obratila volim je jako puno i nezam kak bi bez nje. Oduvijek je zovem mama i tata i to mi je normalno. Nema mi ružnijeg kad dođe šogorica sa svojima i kad joj oni svi govore stara, mislim koma, tak šogor zove i svoju mama. Ja sam  se jedino svekrvi obraćala sa VI jel mi ju je bilo glupo zvati imenom,a kak da joj velim mama mada kod nas dosta žena svoju zove mamom. Poslije kad je došla Katarina zvala sam je baka.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Sanjicamala)
Neposredna veza do poruke: 27
27.5.2010 0:04:52   
mare i gogo
ja svoju zovem mama i tatu tata i tako cijeli život i ružno mi je kad se roditelje zove po imenu a ja sam sa svojom mamom jako bliska nekad joj kažem i mamo al to iz zezancije a mene moja kćerkica zove mamice...i nema mi draže od togauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
27.5.2010 10:04:35   
Točkica28
ja svoju mamu zovem mamac user posted image

a ja se zovem Mima tak da moj sinek bu se morti i zabunila Mima mama user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 29
27.5.2010 15:43:35   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: natalijax

IZVORNA PORUKA: e_l_p_i

Pa ja znam svoju mamu od milja nazvati: stara, starka, Nado, ej....... user posted image user posted image user posted image user posted image i ne ljuti se user posted image user posted image
ok od milja,al ovaj skroz e Marija ajd ovo,Marija aj ono

Eeeeeeee, onda je to već neka druga priča. Takvo obraćanje prema vlastitoj mami mi nije lijepo.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 30
27.5.2010 19:31:14   
MiniMama

jeste li kada culi da se mamu i tatu kaze VI...ajme meni...

npr. HOCETE LI VI UZETI OVAJ TANJUR...ili MOLIM VAS DAJTE MI...
persiraju roditelje...ajme....to mi je kao STRANCI..FUJ...ali tako je to i u ponasanju ODVRATNO...odvratno..

mislim da su to losi odnosi u obitelji i krvi odgoj jer djecu se UCI KAKO ZVATI KOGA..nepada to s kruske...mislim grozno...user posted image

apsolutno se ne slazem.

ja sam persirala svojim bakama i moj otac je persirao svojim roditeljima. to su ostaci vojnog austro-ugarskog odgoja. tako mozes reci da su svi roditelji rođeni oko 1900te KRIVO odgajali svoju djecu. uostalom persiranje u obitelji je bio znak ili plemickog statusa ili obrazovanosti.  i ja sam persirala svom ocu dok se nisam odselila. nismo nikad bili hladni jedno prema drugome. moj otac nikad nije trazio da mu persiram, to je bio moj nacin da mu kazem koliko ga postujem kao jednog velikog covjeka, a kao otac ne trebam ni govoriti da je bio i jos uvijek jest najbolji. govorila sam mu Vi jer mi je to bio nacin da mu pokazem koliko mu se divim i koliko ga volim.
meni je moj otac i dan danas idol svoje vrste. ponosna sam na njega i molim boga da mi da mudrosti i strpljenja u odgoju mog sina kao sto je on imao u odgoju mene. i za bilo kakvu dilemu, prvo cu pitati njega za savjet jer znam da me poznaje bolje od ikog i da mi je zeli samo najbolje. i da, ja sam jedna od onih koja govori VI svojim roditeljima ali nikako ne smatram da sam krivo odgojena ili da mi je u ijednom trenutku falilo ljubavi, paznje ili bliskosti na bilo koji nacin.

puno mi  je gore cuti klince kako se sa odraslima razgovaraju kao da su s njima ovce cuvali nego klince koji persiraju roditelje. prvo je znak neodgoja, a drugo najcesce postovanja.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
31.7.2010 13:44:18   
Imra
ja svoju mamu zovem mama, tatu tata, volim ih najvise na svijetu i hvala im za svu nesebicnu ljubav koju mi pruzaju...moja D. mene zove mama, a mm-a ponekad imenom, a nekad kaze i tata

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 32
31.7.2010 15:11:47   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: njanja

Mama je mama i gotovo user posted image   

A da me mm počne zvati MAMA, ubila bi ga....Bez ljutnje tko se tako oslovljava, ali popizdim na parove koji kada postanu roditelji jedan drugog više ne zovu imenom, nego mama i tata...kao da prestanu biti osobe

i mi tako zovemo jedno drugo i bas sam sama sebi iritantna  kada ga zovnem tajo ali to je zato da ona nas krene zvati tata  i mama a aaaiiii kada nesto treba user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 31.7.2010 15:12:34 >

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!