|
Anoniman -> RE: majka (26.5.2010 11:41:24)
|
eh, šta da napišem na ovu temu?........[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mamu zovem mama, tatu sam zvala tata... međutim, mamu sam tako rijetko u životu viđala da je ona meni samo "formalno" mama..... nas dvije zajedno ne možemo... nikako... ima perioda kad se ja smekšam pa pokušam ponovo i ponovo... ali sve se uvijek svede na isto, ja sam njoj kriva za sve loše u njenom životu... nakon što to prebolim po xy-tisućiti put u životu, nastavim ju poštovati kao osobu koja me rodila (makar ona kaže da sam od nje "otpala", nikad moje rođenje drugačije ne naziva).... ipak, Bog se za mene drugačije pobrinuo... u najosjetljivijim godinama života dao mi je jednu divnu časnu sestru da se za mene brine, emocionalno i duhovno.... Nju nikako drugačije ne zovem nego Mama, Mamice. I da, govorim joj Vi, ali iz dubokog poštovanja prema Bogu i prema njoj koja je prihvatila izazov da me odgaja iz uplašenog i poludivljeg djeteta u kršćansku/katoličku djevojku. Bit ću joj zahvalna do kraja života. I kad pomislim "mama" mislim na nju.
|
|
|
|