|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar " Anđeli "
15.10.2008 9:32:00   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: koka

bOK  evo nas opet....cura spava user posted image , ja doručkujem i čekam da zatraži sisu user posted image

zašto bi ti doručkovala, a ona ne ?!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 301
15.10.2008 9:35:06   
tiha
tesko ti je bas plavu dobit ja imam crveni pigment i vec 8 godina se farbam i sad se tako stalno farbam samo nekad malo vise smedih pa onda vise plavih i tako pa sam plava ali prvi puta sam si blajhala 3 puta kosu u tjedan dana za svatove i na kraju se u smedu ofarbala i 3 puta dnevno prala kosu da se malo ispere i dobila neku vise maslinastuuser posted image ali boja je bila za bogove na slikama plava a vani maslinastauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 302
   [Obrisani korisnik]
15.10.2008 9:40:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu sanjalica)
  Neposredna veza do poruke: 303
15.10.2008 9:42:21   
koka
user posted image onda ni ja nisam baš dobrica user posted image user posted image user posted image , a tako simpa izgledam user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 304
15.10.2008 9:43:47   
sanjalica
koka ... možda je problem u pivu ?!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 305
15.10.2008 9:44:22   
koka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko zna

Neposredna veza do poruke: 306
15.10.2008 9:45:21   
koka
eto ga sad budi pametan, jela je u 6 i 30 i zaspala oko 8 dok smo bile na kaviciuser posted image ....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 307
15.10.2008 9:47:06   
sanjalica
pametna cura user posted image
dala mami pauzu za kavu ....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 308
15.10.2008 9:47:57   
Ira_
Moje malo user posted image  je zaspalo u 20:30,  probudila se u 6 ujutro. Sada opet pajki, iako bih voljela da sam je mogla dojiti, sada kažem blažena bočica i Hipp !

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 309
15.10.2008 9:49:56   
sanjalica
dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 310
15.10.2008 9:51:22   
tiha
ja sam dojila ali hipp je bio obavezan morala je imati dohranu ujutro i navecer pa je spavala cijelu noc od pocetkauser posted image ....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 311
15.10.2008 9:54:48   
koka
Ja sam za dojenje  , al bože moj one koje ne mogu moraju biti nekako nagrađene, pa barem spavanjem user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 312
15.10.2008 9:55:33   
Ira_
IZVORNA PORUKA: sanjalica

dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....

Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !

Neposredna veza do poruke: 313
15.10.2008 9:56:36   
Puli
mi spavamo s jednim buđenjem oko 5 kad se cica tražiuser posted image
ali s obzirom da zaspi oko 19.30 može se reći da spava cijelu noćuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 314
15.10.2008 9:57:49   
mirna
Bok curke, kako ste?

Moram prvo nešto napraviti, pa ću se onda družiti s vama...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 315
15.10.2008 9:58:04   
sanjalica
ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje...
naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti...
ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 316
15.10.2008 9:59:50   
koka
IZVORNA PORUKA: Ira_

Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !
Nemoj se ljutiti draga Ira user posted image user posted image user posted image , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika  user posted image   user posted image   user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 317
15.10.2008 10:00:50   
Ira_

ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...

Ja se osobno nisam našla uvrjeđenomuser posted image , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!

Neposredna veza do poruke: 318
   [Obrisani korisnik]
15.10.2008 10:01:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 319
15.10.2008 10:02:52   
Ira_
IZVORNA PORUKA: koka

Nemoj se ljutiti draga Ira user posted image user posted image user posted image , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika  user posted image   user posted image   user posted image

Koka nemam se zašto ljutiti, pa svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje stavove. Pa nije vrag da živimo u kamenome dobu! I ja Vama šaljem puno user posted image !!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 320
15.10.2008 10:04:39   
Ira_
Uostalom ovo nije mjesto za takve rasprave, za to postoji drugo mjesto ( gdje caruje drugarstvo, gdje ... ) ako se sjećate Branko kockica !!!

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 321
15.10.2008 10:04:50   
sanjalica

Ja se osobno nisam našla uvrjeđenomuser posted image , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!

nije mi niti bila namjera da bilo koga uvrijedim ... niti osuđujem... i tko može, a to ne čini - to je odluka majke... jer je to njeno tijelo i njeno dijete...
izbjegavam osuđivati bilo kakve situacije - od dojenja, pa do odgoja......

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 322
15.10.2008 10:05:45   
koka
Ja sam jednom baš tu bila pričala nešto o dojenju pa se naka cura malo uvrijedila...a nije mi bila namjera...tako bolje spriječiti nego liječitiuser posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 323
15.10.2008 10:06:42   
koka
Ajmo promjeniti temu user posted image user posted image user posted image , sta se radi danas?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 324
15.10.2008 10:07:58   
Ira_
Nema se tko šta nalaziti uvrjeđen niti ljut. Koliko ja znam ovdje smo da se družimo, razmjenjujemo iskustva, suze, smjeh. Nitko nije ovdje da nekoga povrjedi ( slučajno ili namjerno )

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!