|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
18.11.2011 13:17:01   
andydea
Joj Riza ,jako mi je žao...ali ne gubi nadu...idemo dalje u sljedeći mjesec...sad miruj i ne tuguj..pusa velika

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 726
18.11.2011 19:23:59   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: andydea

Joj Riza ,jako mi je žao...ali ne gubi nadu...idemo dalje u sljedeći mjesec...sad miruj i ne tuguj..pusa velika

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 727
18.11.2011 21:50:54   
Hladna
Zdravo drage moje, javlja vam se Hladna da je vruca
Evo ja svaki dan pratim temperaturu, onu bazalnu upisujem u grafikon a na vecer mjerim iz radoznalosti da vidim hoce li se povisit posto kazu da je i povisena temperatura simptom i ovako ovih dana mi je maksimalna meperatura kroz dan 36,4 a sad mi je 37,2 - danas mi je 12 dan poslje ovulacije - za 4 dana trebam dobit a naravno ne zelim- jel imala koja slicnu situaciju???

Riza stvarno mi je zao zbog tvoje user posted image ,znam nema rjeci koje bi te utjesile, znamo kako ti je i vjeruj i ti ces jednom ugledat svoj plusic kao i sve mi ostale, navijam za tebe user posted image , sad samo hrabro, nabaci osmjeh na lice i nedaj da ti user posted image pokvari dan, ti si hrabra i vjerujem da ce sve biti u redu

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 728
18.11.2011 22:46:23   
andydea
Ja sam cijelo vrijeme imala temp.između 36,9-37.4 u vrijeme ovulacije i sve do dva dana prije nego sam procurila....e sad vjeruj mi da to ništa ne znaći i ništa nije sigurno...a ja sam sigurna da više to neću mjeriti,jer ne želim više biti opterećena....napeta,živčana i davati si lažne nade...nego suprotno od toga i tako čemo ostati trudne!!user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 729
21.11.2011 10:33:49   
Riza
Hladna, draga! Hvala ti na podršci...ma već sam bolje...sad se već nadam i bilježim za 12.mjesec:):):):)...
tebi držim figeee...da budeuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 730
10.12.2011 14:47:57   
Livia
hej djevojke,                                                                                                              kod mene još uvijek ništa novoga,ali tješi me činjenica da su mi jajnici i sve ostalo da bolje ne može biti,čak mi je i ginekologica rekla da malo previše forsam da se opustim user posted image user posted image ,tako ja i dalje idem u nove pobjede  i ne dam se smesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pusa svima vama koje ste uspjele!!!!!!!!!!!!!!

CVIJET treba SUNCE ,da postane CVIJET ,a ČOVJEK LJUBAV ,da postane ČOVJEK ,jer LJUBAV je SMISAO ŽIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Livia)
Neposredna veza do poruke: 731
   RE: Trudna...ili možda ne
31.1.2012 21:34:43   
bebica77
večerko
Evo ja nova ovdje upravo učlanjena user posted image ....ima se neki mali problemčić i mislim da spada u ovu temu....ovak.....od peto mjeseca dragi i ja radimo na bebici i još nista....od tada do sada su se nanizali razni problemi od upale bubrega i svega kaj je vezano uz to ,od ljekova kaj su mi davali dobila sam nakon mjesec dana gnojnu upalu rodnice da bi uz pregled kod ginica hitno poslana u bolnicu gdje mi je pronadjena cista nn koja je laparaskopijom odstranjena skupa sa jajnikom i jajovodom.operacija je bila u 11 mjesecu..i mi nastavili sa teskim user posted image radom na bebici i još nikaj...medjutim 18tog sam primjetila onu gustu sluz i rekoh oplala ajmo na posel odma i od tada sve mi nekaj cudno... pospana bol lagana u donjem djelu trbuha,nedavno me probudio intenzivan miris tek zapaljene sibice,kiseli me malo malo pa opali, dva put mi se zvrtelo,i dragi kaze da sam cudno raspolozena stalno....
e sad nakon ovakvog pisma sljedi konacno i pitanje user posted image ...kada bi trebala napravit testic? koji je najbolji? inace menga bi trebala doc oko 4-5.2.... ciklusi mi radi te ciste nisu bili uredni nikako grrr.....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 732
31.1.2012 21:42:38   
Anni_
Pozdrav Livia i bebica77! Slobodno nam se pridružite na Nadamo se zajedno/odbrojavanje veljača. Tamo smo manje više stalno i iščekujemo kad M neće doći. Koliko vidim pravo mjesto za vas obje. Livia eto malo duže je trebalo da netko vidi tvoje post pa čekaj s nama ako još nema ništa.
Bebica77 test možeš raditi (neki osjetljiviji) ako je prošlo 14 dana od O, a sad s obzirom na tvoje cikluse ne znam previše. Uglavnom, cure sretno!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 733
31.1.2012 21:47:11   
bebica77
hvala draga a koji bi to testic bio ?.....
ako je taj 18-ti bi o,a mislim da je po toj nekoj sluzi , bljak sluzi onda bi ja mogla tesktic napravit sutra preksutra kaj ne......

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 734
1.2.2012 9:28:59   
PinkyFunkyBirdy
Bebica77, dobrodošla! user posted image  user posted image  user posted image
Moj savjet je da pričekaš s testom do 4-5.2. kako se nebi slučajno razočarala ako je još prerano. Inače se preporuča da se test radi tek na dan očekivane user posted image ili još bolje dan kasnije.
Najiskrenije ti želim da testić pokaže veeeeeeeeeeeliki plus (ili user posted image )!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 735
1.2.2012 21:42:33   
bebica77
Eto uz sve one simptome prije navedenih ja i temp vec tri dana mjerim.. Prva dva dana bila je 36,9,a danas 37,1... ))))

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 736
1.2.2012 22:41:15   
Hladna
bebica77 sto se tice temperature nakon ovulacije normalno je da je povisena.
Kad se mjeri temperatura do ovulacije je niza a nakon ovulacije s povisi za minimalno 0,4 stupnja tako da na temperaturu ne moras obracat pozornost.
Kod mene ti he ovako : do ovulacije mi je temperatura bila oko 36 do 36,3 a sad mi je stalno oko 36,9 do 37,3 a nisam trudna .
Ja bi ti savjetovala da se ne zamaras simptomima jer sam ja radila kao i ti- pratila sve simptome i imala sam sve od mucnina, povisene temperature, bol u ledima, trbuhu, sise su me boljele, meso mi je imalo odvratan okus, opristavila sam- ma sve simptome sam imala sve dok nisam vidjela negativan test- tad su nestali svi simptomi, tako da nemoj gledat simptome- oni ionako dolaze kasnije a ti se sad samo mucis s njima. opusti se, uzivaj, radi stvari koje volis, zaposli samu sebe samo da ne mislis na simptome i bit ce sve ok-ovako tjelo drzis u napetosti a mozda se bevica vec primila - ako nije vjeruj najlakse ce se primit kad budes najopustenija. Zelim ti jedan veliki plus od srca - samo nam se opustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 737
17.2.2012 19:43:15   
Livia
Bok curke ,evo mene nakon nekog vremena,još 2 dana do menge,ali imam filing da ke ovaj put neću dobiti (nadam se) i da će test pokazati user posted image . Pozdrav svima novima koje su ove godine dobile svojuser posted image .

CVIJET treba SUNCE ,da postane CVIJET ,a ČOVJEK LJUBAV ,da postane ČOVJEK ,jer LJUBAV je SMISAO ŽIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Livia)
Neposredna veza do poruke: 738
   [Brisano sporočilo]
17.2.2012 19:51:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Livia)
  Neposredna veza do poruke: 739
17.2.2012 19:54:56   
maja
Sretno L.user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Livia)
Neposredna veza do poruke: 740
17.2.2012 19:57:02   
artur
livia user posted image user posted image

kad ti život priušti limun, ti napravi limunadu

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 741
17.2.2012 22:58:06   
stars777
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu artur)
Neposredna veza do poruke: 742
19.2.2012 14:31:08   
korina7
Molim za mišljenje...malo sam luda- ovako, menga mi je bila 9.01. zadnja i od tad ništa. A uvijek mi je redovita!! Muka mi je, možda od živaca. Imamo curicu, i iskreno mi beba nije u planu. Nije bio do kraja u meni nego smo prekidali snošaje. Sad me muči jesam li trudna ili ne.Više se ni ne sjećam simptoma. I još sam pročitala da i iz predsjemene može žena ostati trudna. Znam da mislite : A tuke li.. Al ja ipak molim za pomoć.Hvala svima

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 743
19.2.2012 14:47:40   
Anni_
Korina7 ne znam što reći osim napravi test na trudnoću i odi kod ginekologa na pregled. Ne mora značiti da si trudna može biti bilo što. Najsigurnije da te gin. pregleda i ako je neki problem da ti odredi terapiju. Sretno i javi!

(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 744
19.2.2012 14:49:57   
korina7
napravila sam test- ne znam kaj je bilo al se nije ništa pojavilo-na kutiji piše da to znači kako je test nevažeči. A platila sam ga 22 kn, možda sam bolji mogla kupit.user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 745
19.2.2012 14:53:05   
sarah_zg
Ponovi test s prvim jutarnjim urinom i zapamti da prekinuti snošaj NIJE kontracepcija!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 746
19.2.2012 15:07:11   
korina7
Ma znam, al nije u mene svršio 100%. Koji je test pouzdan(iji)?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 747
5.3.2012 12:24:41   
rosalye
bok curke

Trudimo se na bebaču još od 7mj.2011, i nikako, čak sam si utovarila u glavu da mi nije suđeno da ih imam, da je tako Bog odredio. Svaki put isti simptomi: bol u grudima, užasna glad, pa mučnina, a da vam o mokrenju ne govorim, i svaki put razočaranje jer dođe user posted image .
Stavno sam se prestala nadati, čak sam se i malo udaljila od mm, iako smo oboje bili kod svojih doktora i oboje smo ok.
I tako sam ja svoju user posted image čekala da dođe 09.02, al nje nikako nema, pa sam to prebacila na antibiotik, da je on kriv jer sam bila bolesna u 1mj. Al prošlo je 10 dana njoj ni traga, simptomi uvijek isti, al u meni ni zrno sumnje da sam trudna, dok mi nije mm jednog dana kupio test jer ni on više nije mogao čekati. Ja napravim test, kad onouser posted image .

Samo vam želim poručiti, da ne gubite nadu, ja sam ju skoro izgubila, udaljila sam se od svih, povukla u svoj svijet. A ipak je na kraju sve dobro završilo.

[img]http://www.maminamaza.com/ticker-9f09e58247edbfdaaede9b89af483ccd8871205b/[/img]

(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 748
5.3.2012 12:27:55   
Anni_
Rosalye pa to je prekrasno! Čestitam ti od srca i želim lijepu trudnoćuuser posted image
Tvoja priča mi daje nadu! Hvala što si se javila!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 749
7.3.2012 19:50:23   
rosalye
hvala ti puno na željama

želim Vam svima da što prije ugledate na ultrazvuku malu točkicu koja pulsira

user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tražimo ime za curicu
valerie

Koje ime vam je najljepše?

Natali (21%)

Kiara (18%)

Nadja (9%)

Korina (23%)

Elena (29%)

Broj svih glasova: 316

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!