Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:07:59
|
|
|
|
andydea
|
i ja sam hranila cijelu bolnicu ...Riza ja ti kažem...trudna si
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:12:50
|
|
|
|
Riza
|
a znači tak to ide... . Super...to dobro zvuči... daj Bože da i bude tako ... a meni preostaje samo prestat dramit oko svega...probat se opustiti i pustiti da stvari idu svojim tokom a ne kako ja hoću. I dalje ću osluškivati svoje tijelo...iako mi to sve teže polazi rukom... ali se i prestat opterećivati toliko. i vjerujem da će sve biti dobro... A vama curke drage mogu samo reći hvala što ste ovako super, susretljive i pune razumijevanja i podrške...nema toga baš svugdje...... Šaljem puse... .
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:14:06
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:18:03
|
|
|
|
Riza
|
jaooo....draga Andydea....riječi ti se pozlatile....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:41:15
|
|
|
|
Sanndi
|
Zdravo drage dame ,ja sam nova na ovom sajtu i odmah da vas pohvalim,super ste mi.Evo da i ja sa vama podijelim svoju priču...Ovako,suprug i ja smo se vjenčali u maju,nakon sedmogodišnje veze i sve je bilo super,odlučili smo da zelimo bebu što prije i u avgustu smo otisli na odmor u Tursku bas u periodu kada sam ja imala ovulaciju i odmah smo počeli raditi na bebi,medjutim,kada smo se vratili moj otac je preminuo iznenada od srcanog udara i to me je dotuklo tako da nije ni čudo što tad nisam ostala trudna od silnog stresa..kada sam se malo oporavila od šoka odlučili smo da nastavimo stvarati novi život..i eto tako mi pokusavamo vec četvrti mjesec ali još ništa lijepo .Menstruacije su mi uvjek redovne,tj ako sam prosli mjesec dobila 21.09. onda cu i ovog definitivno 21.10.posto obadva mjeseca imaju po 30 dana..znam da je rano za paniku ali ginekolog kaze da je sve u odlicnom redu ali ja uvjek dobijem megu..u zadnjih sedam daname svakodnevno pomalo boli stomak kao da cu dobiti ali jos nije vrijeme,a to mi nikad nije bilo,a negdje sam procitala da je to jedan od mogucih simptoma,i ja odem da kupim test i negativan je ,ali ne znam mozda je bilo rano za njega,proslo je 10 dana od ovulacije ..ne znam,očajna sam..imate li neki savjet?Hvala unaprijed
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 23:59:48
|
|
|
|
Hladna
|
Dobro dosla Sanndi Evo tu smo negdje u datumima- ja ne zelim dobit 22.11. Ovo nisam nikom rekla ali ja sam napravila test jucer - 9 dana nakon ovulacije i prerano je - 2 dana prije ocekivane menstruacije moze test pokazat dal je doslo do trudnoce al na dan ocekivane je najbolje tako da smo puno pozurile .. Dragi i ja radimo tek drugi mjesec na bebici , tek prije 3 mj sam prestala nakon 7 godina pit kontracepciju i sad bi ja odma a rjetke su zene koje odma zatrudne .. Morat cemo mi nestrpljive pricekat jos par dana za test . .. Ja nemam nekd posebne simptome, par dana me donji dio trbuha boli, evo danas ljevi jajnik a sad dal ce bit sta - nadam se za sve kojd zele svoj plusic
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 7:29:41
|
|
|
|
Hladna
|
Ej cure da i tu na toj temi pitam dal koja moze pomoc .Ja sam sva u brigi , citavu noc (radim nocnu smjenu ) od jucer na vecer boli me donji dio trbuha- mada on boli vec 3 dana al sad me i ko ljevi jajnik boli citavu vecer jucer i noc danas , citala sam na onoj stranici sto zene pisu koje su rane simptome imale i par zena je pisalo da ih je jajnik bolio , jel imala koja slicno sta??? Boli stalno a kretanjem se pojacava bol .. Upomoc
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 8:05:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
hladna mene tako boli samo kad imam ovulaciju,a sad svaka je zena drugacija ...ja ti nemam sta pametno reći jedino se mogu nadati sa tobom da si trudna
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 8:06:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
sanndi dobro dosla,ma samo opusteno sto si vise u grcu to ce ti biti teže ...ne brini sve ce biti ok i uskoro ces ugledati svoj plusić
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 8:25:18
|
|
|
|
Riza
|
Sanndi!!! želim ti toplu dobrodošlicu... ... Kaj se tiče testa...mislim da si ga prerano radila pa je još prerano i za brigu...probaj se opustiti i vjerujem da ćeš uskoro ugledati svoj dugo očekivani . Hladna...ne znam ti reći zakaj te jajnik boli...mene jajnici inače bole pred mengu...kad sam u PMS-u..a ovaj put je nešto drugačije...boljeli su me prije tjedan dana..pa je stalo pa su jučer opet počeli. Pikaju me po cijele dane a ponekad i samo neka tupa bol od par sekundi.... ne znam kaj bi to bilo. I ja sam negdje čitala da i to spada u rani simptom trudnoće ali opet je vrlo sličan PMS-u.. tako da nam jedino preostaje bit strpljive i čekati... Ja sam već dva testa napravila i ništa ... ali i dalje nema......
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 9:12:58
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Sanndi, dobrodošla! Što se tiče simptoma trudnoće, svaka žena je drugačija tako da ne možeš znati dok ti ne kasni i dok ti test ili nalaz bete ne dokaže drugačije. Ali u svakom slučaju navijam da jesi i da ćeš za 9 mjeseci imati malu . To vrijedi i za Hladnu.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 9:20:36
|
|
|
|
Riza
|
i ja za curke...uskoro će biti puno . Ja sam očajna... meni ni traga vještici a dva testa negativna.... .... kasni 8 dana..... od iščekivanja i dva razočarenja sam totalno psihički oslabila.... Kaj da radim ... Morat ću posjetiti ginića.... puno vibrica za sve trudilice
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 19:31:24
|
|
|
|
Hladna
|
Riza draga ti definitivno moras ginekologu i to ne cekati nego sto prije
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 19:44:38
|
|
|
|
jess
|
Riza, draga i ja bi ti savjetovala da odeš kod ginekologa, barem da znaš na čemu si i da se ne mučiš ovako
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 20:16:54
|
|
|
|
Riza
|
znam curke moje! Bila sam nedavno...znam samo da mi je papa loš a da se kaj sad desilo u međuvremenu nemam pojma. Uhvatila sam se da sam ipak preopterećena...iako sama sebi lažem da nisam... možda ne pokazujem ali iznutra sam sva u grču. Dosta mi je trčanja na zahod da vidim da li su gaćice crvene....bum pričekala još malo...pa ću otići... možda još ima nade...ne želim se predat još... Dok god nema nadam se! ma DOK DIŠEM NADAM SE!! Znam samo da je ovaj put drugačije.....barem se tako osjećam...jajnici me nikad prije nisu frkali tak i nešto iza ovulacije pa sada opet par dana ....i to lijevi cijelo vrijeme. Inače pred menzes zaboli par puta i iscurim... zato se sve nadam da je ovaj put drugačije. ... will see....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 20:48:32
|
|
|
|
andydea
|
Riza ja bi na tvom mjestu otišla što prije ginekol.kaj ak je nekaj nije dobro???nedaj Bože,ali da budeš sigurna!!nemoj čekati...ne razumijem zašto test pokazuje negativno,jer po nekom računanju to je sad 7tj..već bi srce trebalo kucati...draga odi doktoru...ne muči se...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.11.2011 20:55:00
|
|
|
|
Hladna
|
Riza nemoj odugovlaciti, ko zna sta moze biti, nije da te plasimo ali tu se vise nema sta cekati, ljepo ti sutra do ginica
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 10:17:03
|
|
|
|
Riza
|
ići ću...ali mogu tek next week..... tako da se do onda moram strpit.... I dalje nema. za vikend možda napravim još jedan test....pa ćemo vidjeti... Curke koje su u iščekivanju
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 12:18:45
|
|
|
|
Riza
|
Cure...evo samo da vam javim da sam procurila.... užasne bolove trpim...kao da mi netko kida maternicu..... užas živi.. Ovo mi je najgora do sada. Još ju trpim uz suze jer sam totalno razočarana i ljutaa.... Svim dragim trudilicama želim puno sreće sa ...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 12:29:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Riza, žao mi je. Izdrži ovu i sljedeći mjesec je novi početak. Možda dobiš najljepšu vijest za Novu Godinu! Držat ćemo fige da bude tako.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 12:36:03
|
|
|
|
Riza
|
Hvala draga! Možda..tko zna.. sad više nemam pojma kad će mi biti plodni dani uz ovaj kaos od ciklusa. Da možda ipak probam sa mjerenjem bazalne... Ne znam da li bi se kome dalo mi ukratko objasniti na koji način da ju mjerim?! Kolko dugo?! Puno hvala...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 12:41:21
|
|
|
|
stars777
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 12:59:27
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Riza Hvala draga! Možda..tko zna.. sad više nemam pojma kad će mi biti plodni dani uz ovaj kaos od ciklusa. Da možda ipak probam sa mjerenjem bazalne... Ne znam da li bi se kome dalo mi ukratko objasniti na koji način da ju mjerim?! Kolko dugo?! Puno hvala... riza molim te mani se mjerenja temp i ostalih opterecujucih stvari.... opusti se i ne razmisljaj na to,kad vam se sexa tad se posexsajte i vjerovatno ce se tako prije uhvatiti vasa mrvica nego da tempirate odnose i da budete u grcu...lično mislim da je to tezi načim....sretno u svakom slučaju
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 13:10:54
|
|
|
|
Riza
|
Pčelice...imaš apsolutno pravo! Uvijek sam i htjela da bude tako...spontano i prirodno... Tako će i biti... će doći..znam to...moram biti strpljiva, imati vjere i pozitivan stav! Hvala ti!!
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 18.11.2011 13:14:20
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Riza Pčelice...imaš apsolutno pravo! Uvijek sam i htjela da bude tako...spontano i prirodno... Tako će i biti... će doći..znam to...moram biti strpljiva, imati vjere i pozitivan stav! Hvala ti!! e tako se razmišlja
|
|
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!