|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
16.11.2011 20:07:59   
andydea
i ja sam hranila cijelu bolnicuuser posted image ...Riza ja ti kažem...trudna siuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 701
16.11.2011 20:12:50   
Riza
a znači tak to ide...user posted image user posted image user posted image . Super...to dobro zvuči... daj Bože da i bude takouser posted image ...
a meni preostaje samo prestat dramit oko svega...probat se opustiti i pustiti da stvari idu svojim tokom a ne kako ja hoću. I dalje ću osluškivati svoje tijelo...iako mi to sve teže polazi rukom...user posted image ali se i prestat opterećivati toliko. i vjerujem da će sve biti dobro...
A vama curke drage mogu samo reći hvala što ste ovako super, susretljive i pune razumijevanja i podrške...nema toga baš svugdje......
Šaljem puse...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 702
16.11.2011 20:14:06   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 703
16.11.2011 20:18:03   
Riza
jaooo....draga Andydea....riječi ti se pozlatile....user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 704
16.11.2011 20:41:15   
Sanndi
Zdravo drage dameuser posted image ,ja sam nova na ovom sajtu i odmah da vas pohvalim,super ste mi.Evo da i ja sa vama podijelim svoju priču...Ovako,suprug i ja smo se vjenčali u maju,nakon sedmogodišnje veze i sve je bilo super,odlučili smo da zelimo bebu što prije i u avgustu smo otisli na odmor u Tursku bas u periodu kada sam ja imala ovulaciju i odmah smo počeli raditi na bebi,medjutim,kada smo se vratili moj otac je preminuo iznenada od srcanog udara i to me je dotuklo tako da nije ni čudo što tad nisam ostala trudna od silnog stresa..kada sam se malo oporavila od šoka odlučili smo da nastavimo stvarati novi život..i eto tako mi pokusavamo vec četvrti mjesec ali još ništa lijepouser posted image .Menstruacije su mi uvjek redovne,tj ako sam prosli mjesec dobila 21.09. onda cu i ovog definitivno 21.10.posto obadva mjeseca imaju po 30 dana..znam da je rano za paniku ali ginekolog kaze da je sve u odlicnom redu ali ja uvjek dobijem megu..u zadnjih sedam daname svakodnevno pomalo boli stomak kao da cu dobiti ali jos nije vrijeme,a to mi nikad nije bilo,a negdje sam procitala da je to jedan od mogucih simptoma,i ja odem da kupim test i negativan jeuser posted image ,ali ne znam mozda je bilo rano za njega,proslo je 10 dana od ovulacijeuser posted image ..ne znam,očajna sam..imate li neki savjet?Hvala unaprijed 

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 705
16.11.2011 23:59:48   
Hladna
Dobro dosla Sanndi user posted image

Evo tu smo negdje u datumima- ja ne zelim dobit 22.11.
Ovo nisam nikom rekla ali ja sam napravila test jucer user posted image - 9 dana nakon ovulacije i prerano je - 2 dana prije ocekivane menstruacije moze test pokazat dal je doslo do trudnoce al na dan ocekivane je najbolje tako da smo puno pozurile .. Dragi i ja radimo tek  drugi mjesec na bebici  , tek prije 3 mj sam prestala nakon 7 godina pit kontracepciju i sad bi ja odma a rjetke su zene koje odma zatrudne .. Morat cemo mi nestrpljive pricekat jos par dana za test .user posted image ..
Ja nemam nekd posebne simptome, par dana me donji dio trbuha boli, evo danas
ljevi jajnik a sad dal ce bit sta - nadam se za sve kojd zele svoj plusic

(Odgovor članu Sanndi)
Neposredna veza do poruke: 706
17.11.2011 7:29:41   
Hladna
Ej cure da i tu na toj temi pitam dal koja moze pomoc user posted image user posted image .Ja sam sva u brigi , citavu noc (radim nocnu smjenu ) od jucer na vecer boli me donji dio trbuha- mada on boli vec 3 dana al sad me i ko ljevi jajnik boli citavu vecer jucer i noc danas  , citala sam na onoj stranici sto zene pisu koje su rane simptome imale i par zena je pisalo da ih je jajnik bolio , jel imala koja slicno sta??? Boli stalno a kretanjem se pojacava bol .. Upomoc user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 707
17.11.2011 8:05:30   
mala pcelica
hladna mene tako boli samo kad imam ovulaciju,a sad svaka je zena drugacija ...ja ti nemam sta pametno reći jedino se mogu nadati sa tobom da si trudna user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 708
17.11.2011 8:06:38   
mala pcelica
sanndi dobro dosla,ma samo opusteno sto si vise u grcu to ce ti biti teže ...ne brini sve ce biti ok i uskoro ces ugledati svoj plusić user posted image

Neposredna veza do poruke: 709
17.11.2011 8:25:18   
Riza
Sanndi!!! želim ti toplu dobrodošlicu... user posted image user posted image ...
Kaj se tiče testa...mislim da si ga prerano radila pa je još prerano i za brigu...probaj se opustiti i vjerujem da ćeš uskoro ugledati svoj dugo očekivani user posted image .
Hladna...ne znam ti reći zakaj te jajnik boli...mene jajnici inače bole pred mengu...kad sam u PMS-u..a ovaj put je nešto drugačije...boljeli su me prije tjedan dana..pa je stalo pa su jučer opet počeli. Pikaju me po cijele dane a ponekad i samo neka tupa bol od par sekundi.... ne znam kaj bi to bilo. I ja sam negdje čitala da i to spada u rani simptom trudnoće ali opet je vrlo sličan PMS-u.. tako da nam jedino preostaje bit strpljive i čekati...
Ja sam već dva testa napravila i ništauser posted image user posted image ... ali user posted image i dalje nema......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 710
17.11.2011 9:12:58   
PinkyFunkyBirdy
Sanndi, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Što se tiče simptoma trudnoće, svaka žena je drugačija tako da ne možeš znati dok ti user posted image ne kasni i dok ti test ili nalaz bete ne dokaže drugačije.
Ali u svakom slučaju navijam da jesi user posted image i da ćeš za 9 mjeseci imati malu user posted image . To vrijedi i za Hladnu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 711
17.11.2011 9:20:36   
Riza
i ja user posted image user posted image user posted image user posted image za curke...uskoro će biti puno user posted image .
Ja sam očajna... meni ni traga vještici a dva testa negativna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... kasni 8 dana.....
od iščekivanja i dva razočarenja sam totalno psihički oslabila....
Kaj da radimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Morat ću posjetiti ginića....
puno vibrica za sve trudiliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 712
17.11.2011 19:31:24   
Hladna
Riza draga ti definitivno moras ginekologu i to ne cekati nego sto prije

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 713
17.11.2011 19:44:38   
jess
Riza, draga i ja bi ti savjetovala da odeš kod ginekologa, barem da znaš na čemu si i da se ne mučiš ovako 

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 714
17.11.2011 20:16:54   
Riza
znam curke moje! Bila sam nedavno...znam samo da mi je papa loš a da se kaj sad desilo u međuvremenu nemam pojma. Uhvatila sam se da sam ipak preopterećena...iako sama sebi lažem da nisam... možda ne pokazujem ali iznutra sam sva u grču. Dosta mi je trčanja na zahod da vidim da li su gaćice crvene....bum pričekala još malo...pa ću otići... možda još ima nade...ne želim se predat još... Dok god nema user posted image nadam se! ma DOK DIŠEM NADAM SE!!user posted image
Znam samo da je ovaj put drugačije.....barem se tako osjećam...jajnici me nikad prije nisu frkali tak i nešto iza ovulacije pa sada opet par dana ....i to lijevi cijelo vrijeme. Inače pred menzes zaboli par puta i iscurim... zato se sve nadam da je ovaj put drugačije. ...user posted image
will see.... user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 715
17.11.2011 20:48:32   
andydea
Riza ja bi na tvom mjestu otišla što prije ginekol.kaj ak je nekaj  nije dobro???nedaj Bože,ali da budeš sigurna!!nemoj čekati...ne razumijem zašto test pokazuje negativno,jer po nekom računanju to je sad 7tj..već bi srce trebalo kucati...draga odi doktoru...ne muči se...user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 716
17.11.2011 20:55:00   
Hladna
Riza nemoj odugovlaciti, ko zna sta moze biti, nije da te plasimo ali tu se vise nema sta cekati, ljepo ti sutra do ginica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 717
18.11.2011 10:17:03   
Riza
ići ću...ali mogu tek next week..... tako da se do onda moram strpit....
user posted image I dalje nema. za vikend možda napravim još jedan test....pa ćemo vidjeti...
Curke koje su u iščekivanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 718
18.11.2011 12:18:45   
Riza
Cure...evo samo da vam javim da sam procurila.... užasne bolove trpim...kao da mi netko kida maternicu..... užas živi..
Ovo mi je najgora user posted image do sada. Još ju trpim uz suze jer sam totalno razočarana i ljutaa....
Svim dragim trudilicama želim puno sreće sa user posted image user posted image ...
user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 719
18.11.2011 12:29:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga Riza, žao mi je. user posted image   user posted image user posted image user posted image
Izdrži ovu user posted image i sljedeći mjesec je novi početak. Možda dobiš najljepšu vijest za Novu Godinu! user posted image
Držat ćemo fige da bude tako.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 720
18.11.2011 12:36:03   
Riza
Hvala draga!
Možda..tko zna.. sad više nemam pojma kad će mi biti plodni dani uz ovaj kaos od ciklusa. Da možda ipak probam sa mjerenjem bazalne... Ne znam da li bi se kome dalo mi ukratko objasniti na koji način da ju mjerim?! Kolko dugo?!
Puno hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 721
18.11.2011 12:41:21   
stars777
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 722
18.11.2011 12:59:27   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

Hvala draga!
Možda..tko zna.. sad više nemam pojma kad će mi biti plodni dani uz ovaj kaos od ciklusa. Da možda ipak probam sa mjerenjem bazalne... Ne znam da li bi se kome dalo mi ukratko objasniti na koji način da ju mjerim?! Kolko dugo?!
Puno hvala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

riza molim te mani se mjerenja temp i ostalih opterecujucih stvari.... opusti se i ne razmisljaj na to,kad vam se sexa tad se posexsajte i vjerovatno ce se tako prije uhvatiti vasa mrvica nego da tempirate odnose i da budete u grcu...lično mislim da je to tezi načim....sretno u svakom slučaju user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 723
18.11.2011 13:10:54   
Riza
Pčelice...imaš apsolutno pravo! Uvijek sam i htjela da bude tako...spontano i prirodno...
Tako će i biti...
user posted image će doći..znam to...moram biti strpljiva, imati vjere i pozitivan stav!
Hvala ti!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 724
18.11.2011 13:14:20   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

Pčelice...imaš apsolutno pravo! Uvijek sam i htjela da bude tako...spontano i prirodno...
Tako će i biti...
user posted image će doći..znam to...moram biti strpljiva, imati vjere i pozitivan stav!
Hvala ti!!

e tako se razmišlja user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!