|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
14.11.2011 17:26:06   
Hladna
A imas li ikakve simptome??
Ja kad sam ostala trudna prije 8 god kupila sam test za 13 kuna i nisam ga radila u jutro pa se pokazao pozitivnim a to je bilo 2 dana nakon kasnjenja user posted image al ja bi ti preporucila da sacekas jutro

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 676
14.11.2011 17:29:59   
Riza
Dobar dan svima Vama divnim osobama... nova sam ovdje.... i nadam se da je okej da Vam se pridružim.. :)
Naime, sumnjam da sam trudna. Nismo se pazili....i sad kasni. Osjećam se umorno i leđa me u donjem dijelu ubijaju. Imam i probadanja u donjem dijelu trbuha i bole me jajnici baš kao pred mengu. Malo čudnije mi je kaj imam konstantno pritisak na mjehur i svako malo trčim piškit....stalno sam gladna...i cice su mi preosjetljive na dodir...imam osjećaj da će ekspodirati :D.
E sad...tako me strah da to nije samo  na vratima. Test ne znam da li želim još raditi...mislila sam čekati da prođe barem tjedan dana da kasni......jer je i prošla kasnila. Ali i strah me ponovnog razočarenja. Zanima me jeli koja od vas imala slične simptome?!
P.s. čestitam svim budućim mama i sreću onima koje su u isčekivanju baš kao i ja....
tu sam ti iskopirala kaj sam napisala da su mi simptomi......a novo je još i kaj sam dobila zatvor crijeva skroz..pa nemam pojma ima li to kakve veze s ičim?!...... strašno sam umorna a i mogu ti reći da imam vrtoglavice u zadnje vrijeme....i kao da imam problema sa tlakom ....ko neki valunzi....

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 677
14.11.2011 17:31:29   
Riza
...a zanimljivo je to da su probadanja u jajnicima prestala.....a imala sam ih kad sam očekivala menzes...tj. kad još nije kasnila.....

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 678
14.11.2011 17:35:26   
Hladna
Meni je tek 8 dan poslje ovulacije .. Ja sam jos na cekanju a mislim da je tebi pravo vrijeme za ucinit testuser posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 679
14.11.2011 17:37:44   
Riza
danas ću ga kupiti....ako stignem...iako sam ja jedan već i radila koji je bio negativan...a sad nemam pojma jeli bilo prerano za njega ili kaj...al ma sve bumo vidjeli već... nemam ništa od svog mog živciranja.....
Javimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 680
14.11.2011 17:40:26   
Hladna
Da to sam upratila da si jedan vec uradila prije kojih tj dana ako se ne varam , drzim fige da ovaj puta bude user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 681
14.11.2011 17:46:23   
Riza
da...... kako dragi Bog odredi tako će biti.... i ja se puno nadam....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 682
14.11.2011 20:08:06   
artur
svim novim curama želim dobrodošlicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pratim vaša zbivanja i potiho se molim za vas jer znam kako se osječate. razlika između mojih sinova je 16 duuuuugih godina i iako nije bilo nikakvog razloga da se neulovi, jednostavno nije išlo. ja volim reći da nije bilo suđeno prije. jednostavno je došlo kad smo se najmanje nadali, bili neopterečeni i opušteni. tako da sad imam tinegera i bebolina od 5 mjeseciuser posted image i UŽIVAM!!!!!!!!!! i vama želim isto i javljajte se s novim vjestimauser posted image user posted image

kad ti život priušti limun, ti napravi limunadu

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 683
15.11.2011 13:47:54   
Riza
Cure....vijest je user posted image user posted image user posted image . Radila test maloprije jer ujutro nisam nikako stigla...a nisam mogla čekati do sutra ujutro. Negativan je... user posted image user posted image user posted image user posted image . ne znam što bih više rekla. Ljuta sam na samu sebe..... user posted image još nema....
srce mi se para...... samo bi se plakala....
Pozzz i user posted image user posted image za sve koji čekaju svoj user posted image .

(Odgovor članu artur)
Neposredna veza do poruke: 684
15.11.2011 16:23:38   
heda
joj Riza, žao mi je... user posted image
al nema predaje...
već navijam za tvoj slijedeći mjesec user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 685
15.11.2011 17:19:18   
Riza
Heda draga! Hvala ti na podršci....
Vidjet ću kako dalje...možda ipak uzimam pauzu od svega....user posted image user posted image
Puse svimauser posted image user posted image

(Odgovor članu heda)
Neposredna veza do poruke: 686
15.11.2011 19:08:58   
andydea
Riza jako mi je žao...user posted image user posted image user posted image ,ali koliko sam shvatila ti i dalje nemaš user posted image ....koliko ti kasni???možda je prerano,ali ako nije ja bi na tvome mjestu otišla do ginića...da se vidi u čem je problem(ako ti inače ne kasni)....držim ti fige i još uvijek se nadam da si user posted image ...javi

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 687
16.11.2011 8:34:27   
Riza
Draga Andydea...dobro si shvatila.. Vještica još uvijek kasni....kasni tjedan dana a pošto ciklus nije redovit...možda je i ovulacija bila kasnije...pričekat ću još malo i vidjet kako će se stvar razvijat....a definitivno ću do ginića....jer ako nije trudnoća a nema ni user posted image ...nešto mora biti.... fala puno na podršci...i da barem netko ne gubi nadu..pošto sam ju ja izgubila....user posted image .
Još ćemo sve vidjeti..Jajnici me opet nekaj šerafe...cice ko baloni...meni se čini kao tipičan PMS....
PUSEEEEuser posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 688
16.11.2011 10:43:39   
andydea
Riza,nemoj gubiti nadu...znam da je teško...ja to proživljavam zadnjih par mjeseci,ali uvijek nadjačam tu bol i tugu i sama sebi kažem,ako želim tog malog anđela,moram se boriti za njega!!!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 689
16.11.2011 10:59:42   
Riza
Upravo tako!
Imaš pravo skroz....i uz takvo pozitivno razmišljanje i neopterećivanje vjerujem da nam može samo biti bolje a limač će se prije primiti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Velika pusa  držim fige tebi za uskoro jedan deeebeliiiuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 690
16.11.2011 11:05:36   
Riza
Zaboravih pitati...a jako me zanima da li netko ima iskustva sa time i da li mi može odgovoriti...uz loš papa-test i CIN I da li se uopće može ostati user posted image ?! Ja sam trenutno u fazi mijenjanja ginića i u potrazi sam za nekim normalnim..jer dosadašnja mi o ničemu nije htjela govoriti, objasniti tako da sam ja ko zadnji bedak.... zbunjena sam totalno zbog toga i znam da nisam na pravoj temi ali ne znam koga bi više pitala!! ...
Puno hvala na razumijevanjuuser posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 691
16.11.2011 11:26:42   
andydea
Ovako:ja sam imala cinI u prvoj trudnoći i jako loš papa nalaz....možeš ostati trudna,ako imaš cin...samo ćeš vjerovatno dobiti terapiju i vaginalete....kroz cijelu trudnoću,nije baš ugodno,ali izdrži se...čim sam rodila sve je prošlo i nikad više nisam imala s tim problema...makar sam čula da se može vratiti,padom imuniteta...ali i zbog stresa ako si tome sklona...uglavnom nije ništa strašno,samo se trebaš češće kontrolirati i raditi briseve i pape...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 692
16.11.2011 11:48:40   
Riza
Draga!!!
Puno ti puno hvala što si tako susretljiva i srdačna...hvala ti na svakoj riječi iskustva i podrške....danas mi je dan odmah bolje krenuo.... super je da sam vas pronašla.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 693
16.11.2011 11:55:32   
andydea
Riza draga,zato jesmo tu da jedna drugu razumijemo,podupiremo i pomažemo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 694
16.11.2011 14:08:16   
Riza
...ne znam da li sam vam već dosadna ali moram ovo podijeliti sa vama i moliti za mišljenja/iskustva!
Naime....moje cice uz to kaj su bolne i naotečene..kad pritisnem bradavicu iz nje izlaze prozirne kapljice tekućine..kao neka vodica. I to iz skoro svakog kanalića po kapljica...i tako svaki dan iz obadvije cice! Ja sam preeezbunjena više od svega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..  H E L P user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 695
16.11.2011 19:54:49   
Hladna
Riza zao mi je zbig negativnog testa .. Ne gubi nadu , ja vjerujem da cemo sve mi na kraju imati user posted image .
Sto se tice tog da kad stisnes bradavicu izace tekucina - meni tako vrc 2 mj al, pila sam antibaby pilule i prestala prije 3 mj pa mislim da je meni zbog promjene hormona i tog sveg posto sam 7 godina pila pilule, a sad sto je kod tebe - najbolje da odes ginekologu

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 696
16.11.2011 19:57:12   
andydea
ja isto mislim da su to hormoni....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 697
16.11.2011 20:00:25   
Riza
Otišla ja u Eljugu na UVZ dojke pa mi je žena rekla da je kao sve u redu sa cicama,,,da su prepune miječnih žlijezda i da je to sve normalno.... nemam pojma...valjda zna kaj pričauser posted image .
I ja vjerujem da ćemo se mi sve uskoro hvaliti sa našim deeebelim user posted image na testu.....user posted image .
Moje user posted image još uvijek nema. A mene jajnici nekaj pikaju jučer i danas opet....i sad vidim opet neki sluzasti iscjedak....stvarno sam zbunjena... danas je evo 7 dana da kasni...a prošla je kasnila 6 dana...
Svima puno novih vibrica za nove plusiće
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 698
16.11.2011 20:03:52   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

Zaboravih pitati...a jako me zanima da li netko ima iskustva sa time i da li mi može odgovoriti...uz loš papa-test i CIN I da li se uopće može ostati user posted image ?! Ja sam trenutno u fazi mijenjanja ginića i u potrazi sam za nekim normalnim..jer dosadašnja mi o ničemu nije htjela govoriti, objasniti tako da sam ja ko zadnji bedak.... zbunjena sam totalno zbog toga i znam da nisam na pravoj temi ali ne znam koga bi više pitala!! ...
Puno hvala na razumijevanjuuser posted image

ja sam imala los papa test i cin 2 pa sam bez problema ostala trudna i iznjela trudnoci ,a to se u trudnoci i povuklo i poslje sve ok....tako da sa te strane nemas brige user posted image
a to sto ti curi po par kapljica to ti mogu biti hormoni,a moze biti i trudnoca user posted image ajde samo opusteno i sve bude 5 user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 699
16.11.2011 20:06:31   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Riza

Otišla ja u Eljugu na UVZ dojke pa mi je žena rekla da je kao sve u redu sa cicama,,,da su prepune miječnih žlijezda i da je to sve normalno.... nemam pojma...valjda zna kaj pričauser posted image .
I ja vjerujem da ćemo se mi sve uskoro hvaliti sa našim deeebelim user posted image na testu.....user posted image .
Moje user posted image još uvijek nema. A mene jajnici nekaj pikaju jučer i danas opet....i sad vidim opet neki sluzasti iscjedak....stvarno sam zbunjena... danas je evo 7 dana da kasni...a prošla je kasnila 6 dana...
Svima puno novih vibrica za nove plusiće
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad rodiš ima da imaš mlijeka na izvoz,tako je i kod mene bilo user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kakav seks volite
nemirna mama

na brzaka (23%)

duuuugi (16%)

nježni (39%)

grubi (14%)

ništa od navedenog (7%)

Broj svih glasova: 175

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!