Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:26:06
|
|
|
|
Hladna
|
A imas li ikakve simptome?? Ja kad sam ostala trudna prije 8 god kupila sam test za 13 kuna i nisam ga radila u jutro pa se pokazao pozitivnim a to je bilo 2 dana nakon kasnjenja al ja bi ti preporucila da sacekas jutro
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:29:59
|
|
|
|
Riza
|
Dobar dan svima Vama divnim osobama... nova sam ovdje.... i nadam se da je okej da Vam se pridružim.. :) Naime, sumnjam da sam trudna. Nismo se pazili....i sad kasni. Osjećam se umorno i leđa me u donjem dijelu ubijaju. Imam i probadanja u donjem dijelu trbuha i bole me jajnici baš kao pred mengu. Malo čudnije mi je kaj imam konstantno pritisak na mjehur i svako malo trčim piškit....stalno sam gladna...i cice su mi preosjetljive na dodir...imam osjećaj da će ekspodirati :D. E sad...tako me strah da to nije samo na vratima. Test ne znam da li želim još raditi...mislila sam čekati da prođe barem tjedan dana da kasni......jer je i prošla kasnila. Ali i strah me ponovnog razočarenja. Zanima me jeli koja od vas imala slične simptome?! P.s. čestitam svim budućim mama i sreću onima koje su u isčekivanju baš kao i ja.... tu sam ti iskopirala kaj sam napisala da su mi simptomi......a novo je još i kaj sam dobila zatvor crijeva skroz..pa nemam pojma ima li to kakve veze s ičim?!...... strašno sam umorna a i mogu ti reći da imam vrtoglavice u zadnje vrijeme....i kao da imam problema sa tlakom ....ko neki valunzi....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:31:29
|
|
|
|
Riza
|
...a zanimljivo je to da su probadanja u jajnicima prestala.....a imala sam ih kad sam očekivala menzes...tj. kad još nije kasnila.....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:35:26
|
|
|
|
Hladna
|
Meni je tek 8 dan poslje ovulacije .. Ja sam jos na cekanju a mislim da je tebi pravo vrijeme za ucinit test
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:37:44
|
|
|
|
Riza
|
danas ću ga kupiti....ako stignem...iako sam ja jedan već i radila koji je bio negativan...a sad nemam pojma jeli bilo prerano za njega ili kaj...al ma sve bumo vidjeli već... nemam ništa od svog mog živciranja..... Javim
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:40:26
|
|
|
|
Hladna
|
Da to sam upratila da si jedan vec uradila prije kojih tj dana ako se ne varam , drzim fige da ovaj puta bude
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 17:46:23
|
|
|
|
Riza
|
da...... kako dragi Bog odredi tako će biti.... i ja se puno nadam....
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.11.2011 20:08:06
|
|
|
|
artur
|
svim novim curama želim dobrodošlicu . pratim vaša zbivanja i potiho se molim za vas jer znam kako se osječate. razlika između mojih sinova je 16 duuuuugih godina i iako nije bilo nikakvog razloga da se neulovi, jednostavno nije išlo. ja volim reći da nije bilo suđeno prije. jednostavno je došlo kad smo se najmanje nadali, bili neopterečeni i opušteni. tako da sad imam tinegera i bebolina od 5 mjeseci i UŽIVAM!!!!!!!!!! i vama želim isto i javljajte se s novim vjestima
|
|
RE: trudna...ili možda ne 15.11.2011 13:47:54
|
|
|
|
Riza
|
Cure....vijest je . Radila test maloprije jer ujutro nisam nikako stigla...a nisam mogla čekati do sutra ujutro. Negativan je... . ne znam što bih više rekla. Ljuta sam na samu sebe..... još nema.... srce mi se para...... samo bi se plakala.... Pozzz i za sve koji čekaju svoj .
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 15.11.2011 16:23:38
|
|
|
|
heda
|
joj Riza, žao mi je... al nema predaje... već navijam za tvoj slijedeći mjesec
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 15.11.2011 17:19:18
|
|
|
|
Riza
|
Heda draga! Hvala ti na podršci.... Vidjet ću kako dalje...možda ipak uzimam pauzu od svega.... Puse svima
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 15.11.2011 19:08:58
|
|
|
|
andydea
|
Riza jako mi je žao... ,ali koliko sam shvatila ti i dalje nemaš ....koliko ti kasni???možda je prerano,ali ako nije ja bi na tvome mjestu otišla do ginića...da se vidi u čem je problem(ako ti inače ne kasni)....držim ti fige i još uvijek se nadam da si ...javi
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 8:34:27
|
|
|
|
Riza
|
Draga Andydea...dobro si shvatila.. Vještica još uvijek kasni....kasni tjedan dana a pošto ciklus nije redovit...možda je i ovulacija bila kasnije...pričekat ću još malo i vidjet kako će se stvar razvijat....a definitivno ću do ginića....jer ako nije trudnoća a nema ni ...nešto mora biti.... fala puno na podršci...i da barem netko ne gubi nadu..pošto sam ju ja izgubila.... . Još ćemo sve vidjeti..Jajnici me opet nekaj šerafe...cice ko baloni...meni se čini kao tipičan PMS.... PUSEEEE
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 10:43:39
|
|
|
|
andydea
|
Riza,nemoj gubiti nadu...znam da je teško...ja to proživljavam zadnjih par mjeseci,ali uvijek nadjačam tu bol i tugu i sama sebi kažem,ako želim tog malog anđela,moram se boriti za njega!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 10:59:42
|
|
|
|
Riza
|
Upravo tako! Imaš pravo skroz....i uz takvo pozitivno razmišljanje i neopterećivanje vjerujem da nam može samo biti bolje a limač će se prije primiti... ... Velika pusa držim fige tebi za uskoro jedan deeebeliii .
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 11:05:36
|
|
|
|
Riza
|
Zaboravih pitati...a jako me zanima da li netko ima iskustva sa time i da li mi može odgovoriti...uz loš papa-test i CIN I da li se uopće može ostati ?! Ja sam trenutno u fazi mijenjanja ginića i u potrazi sam za nekim normalnim..jer dosadašnja mi o ničemu nije htjela govoriti, objasniti tako da sam ja ko zadnji bedak.... zbunjena sam totalno zbog toga i znam da nisam na pravoj temi ali ne znam koga bi više pitala!! ... Puno hvala na razumijevanju
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 11:26:42
|
|
|
|
andydea
|
Ovako:ja sam imala cinI u prvoj trudnoći i jako loš papa nalaz....možeš ostati trudna,ako imaš cin...samo ćeš vjerovatno dobiti terapiju i vaginalete....kroz cijelu trudnoću,nije baš ugodno,ali izdrži se...čim sam rodila sve je prošlo i nikad više nisam imala s tim problema...makar sam čula da se može vratiti,padom imuniteta...ali i zbog stresa ako si tome sklona...uglavnom nije ništa strašno,samo se trebaš češće kontrolirati i raditi briseve i pape...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 11:48:40
|
|
|
|
Riza
|
Draga!!! Puno ti puno hvala što si tako susretljiva i srdačna...hvala ti na svakoj riječi iskustva i podrške....danas mi je dan odmah bolje krenuo.... super je da sam vas pronašla..
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 11:55:32
|
|
|
|
andydea
|
Riza draga,zato jesmo tu da jedna drugu razumijemo,podupiremo i pomažemo!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 14:08:16
|
|
|
|
Riza
|
...ne znam da li sam vam već dosadna ali moram ovo podijeliti sa vama i moliti za mišljenja/iskustva! Naime....moje cice uz to kaj su bolne i naotečene..kad pritisnem bradavicu iz nje izlaze prozirne kapljice tekućine..kao neka vodica. I to iz skoro svakog kanalića po kapljica...i tako svaki dan iz obadvije cice! Ja sam preeezbunjena više od svega.... .. H E L P
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 19:54:49
|
|
|
|
Hladna
|
Riza zao mi je zbig negativnog testa .. Ne gubi nadu , ja vjerujem da cemo sve mi na kraju imati . Sto se tice tog da kad stisnes bradavicu izace tekucina - meni tako vrc 2 mj al, pila sam antibaby pilule i prestala prije 3 mj pa mislim da je meni zbog promjene hormona i tog sveg posto sam 7 godina pila pilule, a sad sto je kod tebe - najbolje da odes ginekologu
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 19:57:12
|
|
|
|
andydea
|
ja isto mislim da su to hormoni....
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:00:25
|
|
|
|
Riza
|
Otišla ja u Eljugu na UVZ dojke pa mi je žena rekla da je kao sve u redu sa cicama,,,da su prepune miječnih žlijezda i da je to sve normalno.... nemam pojma...valjda zna kaj priča . I ja vjerujem da ćemo se mi sve uskoro hvaliti sa našim deeebelim na testu..... . Moje još uvijek nema. A mene jajnici nekaj pikaju jučer i danas opet....i sad vidim opet neki sluzasti iscjedak....stvarno sam zbunjena... danas je evo 7 dana da kasni...a prošla je kasnila 6 dana... Svima puno novih vibrica za nove plusiće
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:03:52
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Riza Zaboravih pitati...a jako me zanima da li netko ima iskustva sa time i da li mi može odgovoriti...uz loš papa-test i CIN I da li se uopće može ostati ?! Ja sam trenutno u fazi mijenjanja ginića i u potrazi sam za nekim normalnim..jer dosadašnja mi o ničemu nije htjela govoriti, objasniti tako da sam ja ko zadnji bedak.... zbunjena sam totalno zbog toga i znam da nisam na pravoj temi ali ne znam koga bi više pitala!! ... Puno hvala na razumijevanju ja sam imala los papa test i cin 2 pa sam bez problema ostala trudna i iznjela trudnoci ,a to se u trudnoci i povuklo i poslje sve ok....tako da sa te strane nemas brige a to sto ti curi po par kapljica to ti mogu biti hormoni,a moze biti i trudnoca ajde samo opusteno i sve bude 5
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.11.2011 20:06:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Riza Otišla ja u Eljugu na UVZ dojke pa mi je žena rekla da je kao sve u redu sa cicama,,,da su prepune miječnih žlijezda i da je to sve normalno.... nemam pojma...valjda zna kaj priča . I ja vjerujem da ćemo se mi sve uskoro hvaliti sa našim deeebelim na testu..... . Moje još uvijek nema. A mene jajnici nekaj pikaju jučer i danas opet....i sad vidim opet neki sluzasti iscjedak....stvarno sam zbunjena... danas je evo 7 dana da kasni...a prošla je kasnila 6 dana... Svima puno novih vibrica za nove plusiće kad rodiš ima da imaš mlijeka na izvoz,tako je i kod mene bilo
|
|
|
Anketa
Kakav seks volitenemirna mamana brzaka (
23%)

duuuugi (
16%)

nježni (
39%)

grubi (
14%)

ništa od navedenog (
7%)
Broj svih glasova: 175Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!