Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.1.2011 22:42:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 draga zdici dobro nam došla i nadam se da ćeš što prije ugledati i naravno podjeliti tu radosnu vijest s nama.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.1.2011 11:42:22
|
|
|
|
tess22
|
Pozdrav, cure, evo mene opet kod vas.....kao što znate, imala sam zakašnjelu, oskudnu i kratku menstruaciju.....poslije toga tupa bol u trbuhu kao pred mengu i nmatečene grudi, al ono što me najviše iznenađuje je suhoća za vrijeme odnosa....jel vam poznato?? Bila sam kod dr i ona kaže da je lako moguće da ipak jesam trudna, poslala me na gravindex, sutra će bit rezultati pa dok čekam htjela bih malo čuti jel ima koja iskustva s tim? nervozna sam od čekanja.....hvala
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.1.2011 11:48:02
|
|
|
|
Ira_
|
Tess22 svaka čast na strpljenju, ja ne bih izdržala niti 5 minuta već bi bila u ljekarni po test.
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.1.2011 11:53:25
|
|
|
|
tess22
|
napravila ja test,bili negativni,al nisam ih radila ujutro....dva ona gravidnost mini ili tako nešto....onda sam otišla kod dr. i rekla joj to.....nisam joj spominjala simptome,samo ovo s menstruacijom i odmah me prvo poslala na tajgravindex pa je rekla da ćemo vidjet dalje kad dođu nalazi......
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 19.1.2011 15:12:56
|
|
|
|
zdici
|
hvala misica na dobrodoslici... test bi trebala raditi sutra al mislim da cu sacekati jos koji dan,jer ne zelim vidjet jednu liniju ....
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 20.1.2011 7:07:17
|
|
|
|
tess22
|
sretno, draga
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 20.1.2011 7:17:49
|
|
|
|
mami 36
|
sretno
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 20.1.2011 12:02:16
|
|
|
|
tess22
|
sretno
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 20.1.2011 20:24:19
|
|
|
|
cuba
|
Cure želim vam svu sreću svijeta da ugledate plusić velik do neba
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 21.1.2011 12:00:15
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: cuba Cure želim vam svu sreću svijeta da ugledate plusić velik do neba
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 21.1.2011 12:03:05
|
|
|
|
leot
|
sretnoooo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 20:55:21
|
|
|
|
crna mala
|
drage moje ja imam jedno pitanje trebam dobit oko 10'2 i mislim da sam mozda trudna trebao bi mo jedan savjet... jeli ima nacin da vec saznam ili moram cekat da mi menga dodje ili ne da napravim test.. molim vas ako itko zna jer stvarno zelim bebicu...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 20:56:41
|
|
|
|
BUMBI
|
ja mislim da je još rano,trebala bi pričekati Sretno
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 20:58:55
|
|
|
|
crna mala
|
hvala puno.. znam da je rano za test... a jeli mozda ima ikakav drugi nacin da se ranije sazna...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 21:00:45
|
|
|
|
mala pcelica
|
jedino da izvadis krv i da vidis ,to ti je najsigurnija opcija.....sretno
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 21:01:12
|
|
|
|
cuba
|
crna mala, mislim da bi ipak trebala pričekati do predviđene menstruacije. To je ipak za dva tjedna a ako si trudna mislim da nikako već sada ne možeš saznati.. Dali imaš ikakvih simptoma iako mislim da je za sve rano.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2011 21:01:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 26.1.2011 21:19:29
|
|
|
|
Indy
|
znam koliko zna biti jaka želja za bebicom, ali ipak trebaš pričekati da vidiš hoćeš li dobiti . ja ti želim da nedođe!
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 27.1.2011 14:00:24
|
|
|
|
crna mala
|
znam da je za sve jos rano ali stvarno zelim bebicu... a simptomi pa malo cesce piskim nego prije, jutri nemam zraka nekako sam napuhana.. evo zadnja dva tri dana malo tupi bolovi ko kada trebam dobit .. vise od sveg uzbudjenja neeznam ni ja sta vise je sta nije samo cekam da vidim plusic...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 27.1.2011 19:29:36
|
|
|
|
crna mala
|
i zaboravila sam rec da mi menga nije 28 dana nego 28 + 5 ??
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 29.1.2011 16:15:55
|
|
|
|
heda
|
crna mala, moras cekati nema ti druge ima testova koji mogu pokazati pozitivno dva-tri dana prije, ali to kod tebe nije 25 dan nego 31. (ako ti ciklus traje 33 dana) Bilo bi super kad bi svijet bio tako jednostavan kao sto ti mislis Pocekaj jos malo, nadam se da je tvoj blizu
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 25.7.2011 16:55:41
|
|
|
|
slatkica
|
drage moje ja sutra idem ginekologu al mogu vam nesto u povjerenju rec potajno se nadam da mozda bas sam trudna opet mi se vracaju neki simptomi kao mucnina i kaze doktorica da prvo se javim ginekologu da 100 % iskljucimo trudnocu
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 1.8.2011 10:38:26
|
|
|
|
pufna*
|
bok drage, evo da malo dignem temu. naime, imala sam otprilike, 7.7 (prvi dan novog ciklusa) (mamnezija me ćopila) danas mi je prema računici 25 dc, inače, otkad sam rodila, ciklusi su mi se skratili sa 26-28 na 24-26 dana. simptoma ima, umišljenih il pravih, neznam. (žgaravica, bol u leđima, čas glad, čas gladovanje, znojenje, lagana mučnina i vrtoglavica, prištići i bol u trbuhu.) neznam ni što ću ako popiškim plusić, nenadan je skroz na skroz, mala curka je napunila 14 mj. huuh
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 1.8.2011 14:35:38
|
|
|
|
ninolina
|
pufna draga ako i bude plusić, ne brini dok rodiš malena će imati 2 godine po meni najbolja razlika između dječice...sretno
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.8.2011 12:23:11
|
|
|
|
mama3.put
|
Lijep pozdrav svim mamama Imam dvoje dječice,sina i kćerkicu i sada radimo na trećem iskreno se nadam da se već primilo ali to ću moći pouzdano reći kroz par dana zato molim vas držite nam figice
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!