|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna...ili možda ne
18.1.2011 22:42:11   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mišica 666

draga zdici dobro nam došla i nadam se da ćeš što prije ugledati user posted image i naravno podjeliti tu radosnu vijest s nama. user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 526
   RE: trudna...ili možda ne
19.1.2011 11:42:22   
tess22
Pozdrav, cure, evo mene opet kod vas.....kao što znate, imala sam zakašnjelu, oskudnu i kratku menstruaciju.....poslije toga tupa bol u trbuhu kao pred mengu i nmatečene grudi, al ono što me najviše iznenađuje je suhoća za vrijeme odnosa....jel vam poznato??
Bila sam kod dr i ona kaže da je lako moguće da ipak jesam trudna, poslala me na gravindex, sutra će bit rezultati pa dok čekam htjela bih malo čuti jel ima koja iskustva s tim?
nervozna sam od čekanja.....hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 527
19.1.2011 11:48:02   
Ira_
Tess22 svaka čast na strpljenju, ja ne bih izdržala niti 5 minuta već bi bila u ljekarni po test.

(Odgovor članu tess22)
Neposredna veza do poruke: 528
19.1.2011 11:53:25   
tess22
napravila ja test,bili negativni,al nisam ih radila ujutro....dva ona gravidnost mini ili tako nešto....onda sam otišla kod dr. i rekla joj to.....nisam joj spominjala simptome,samo ovo s menstruacijom i odmah me prvo poslala na tajgravindex pa je rekla da ćemo vidjet dalje kad dođu nalazi......

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 529
19.1.2011 15:12:56   
zdici
hvala misica user posted image  na dobrodoslici...  test bi trebala raditi sutra al mislim da cu sacekati jos koji dan,jer ne zelim vidjet jednu liniju user posted image  .... 

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 530
20.1.2011 7:07:17   
tess22
sretno, dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zdici)
Neposredna veza do poruke: 531
20.1.2011 7:17:49   
mami 36
sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tess22)
Neposredna veza do poruke: 532
20.1.2011 12:02:16   
tess22
sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 533
20.1.2011 20:24:19   
cuba
Cure želim vam svu sreću svijeta da ugledate plusić velik do nebauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tess22)
Neposredna veza do poruke: 534
21.1.2011 12:00:15   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: cuba

Cure želim vam svu sreću svijeta da ugledate plusić velik do nebauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 535
21.1.2011 12:03:05   
leot
sretnoooo!!!!!!!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 536
26.1.2011 20:55:21   
crna mala
drage moje ja imam jedno pitanje trebam dobit oko 10'2 i mislim da sam mozda trudna trebao bi mo jedan savjet... jeli ima nacin da vec saznam ili moram cekat da mi menga dodje ili ne da napravim test.. molim vas ako itko zna jer stvarno zelim bebicu...user posted image user posted image

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 537
26.1.2011 20:56:41   
BUMBI
ja mislim da je još rano,trebala bi pričekati
Sretnouser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu crna mala)
Neposredna veza do poruke: 538
26.1.2011 20:58:55   
crna mala
hvala puno..user posted image znam da je rano za test... user posted image user posted image a jeli mozda ima ikakav drugi nacin da se ranije sazna... user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 539
26.1.2011 21:00:45   
mala pcelica
jedino da izvadis krv i da vidis ,to ti je najsigurnija opcija.....sretno user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 540
26.1.2011 21:01:12   
cuba
crna mala, mislim da bi ipak trebala pričekati do predviđene menstruacije. To je ipak za dva tjedna a ako si trudna mislim da nikako već sada ne možeš saznati..
Dali imaš ikakvih simptoma iako mislim da je za sve rano.

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 541
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 21:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 542
26.1.2011 21:19:29   
Indy
znam koliko zna biti jaka želja za bebicom, ali ipak trebaš pričekati  da vidiš hoćeš li dobitiuser posted image . ja ti želim da nedođe!

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 543
27.1.2011 14:00:24   
crna mala
znam da je za sve jos rano ali stvarno zelim bebicu... a simptomi pa malo cesce piskim nego prije, jutri nemam zraka nekako sam napuhana.. evo zadnja dva tri dana malo tupi bolovi ko kada trebam dobit .. vise od sveg uzbudjenja neeznam ni ja sta vise je sta nije samo cekam da vidim plusic... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 544
27.1.2011 19:29:36   
crna mala
i zaboravila sam rec da mi menga nije 28 dana nego 28 + 5 ?? user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 545
29.1.2011 16:15:55   
heda
crna mala, moras cekati user posted image  
nema ti druge user posted image
ima testova koji mogu pokazati pozitivno dva-tri dana prije, ali to kod tebe nije 25 dan nego 31. (ako ti ciklus traje 33 dana)
Bilo bi super kad bi svijet bio tako jednostavan kao sto ti mislis user posted image
Pocekaj jos malo, nadam se da je tvoj user posted image blizu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 546
25.7.2011 16:55:41   
slatkica
drage moje ja sutra idem ginekologu al mogu vam nesto u povjerenju recuser posted image potajno se nadam da mozda bas sam trudna opet mi se vracaju neki simptomi kao mucnina i kaze doktorica da prvo se javim ginekologu da 100 % iskljucimo trudnocu user posted image

(Odgovor članu heda)
Neposredna veza do poruke: 547
1.8.2011 10:38:26   
pufna*
bok drage, evo da malo dignem temu.
naime, imala sam otprilike, 7.7 (prvi dan novog ciklusa) (mamnezija me ćopila)
danas mi je prema računici 25 dc,
inače, otkad sam rodila, ciklusi su mi se skratili sa 26-28 na 24-26 dana.
simptoma ima, umišljenih il pravih, neznam.
(žgaravica, bol u leđima, čas glad, čas gladovanje, znojenje, lagana mučnina i vrtoglavica, prištići i bol u trbuhu.)
neznam ni što ću ako popiškim plusić, nenadan je skroz na skroz, mala curka je napunila 14 mj.
huuh

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu slatkica)
Neposredna veza do poruke: 548
1.8.2011 14:35:38   
ninolina
pufna draga ako i bude plusić, ne brini dok rodiš malena će imati 2 godine po meni najbolja razlika između dječice...sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 549
16.8.2011 12:23:11   
mama3.put
Lijep pozdrav svim mamama user posted image Imam dvoje dječice,sina i kćerkicu i sada radimo na trećem iskreno se nadam da se već primilo ali to ću moći pouzdano reći kroz par dana zato molim vas držite nam figice user posted image

Lana-Sara 5 god.
Andrej 7 god.
Mali anđeo koji nas čuva

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!