Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 19:26:47
|
|
|
|
uspavana
|
pupica, držim fige da uskoro ugledaš veliki , i onda dobiješ a možda i a anastasija0702... mi smo pokušavali godinu i pol... i ovaj tjedan mi je ginekolog potvrdio trudnoću. A nisam ni znala izračunati kad trebam dobiti , jer mi je zadnja kasnila 10 dana... al u svakom slučaju, rečenica opustite se, zaboravite na datume... i stići će i vaša držim fige!!! možda je i već na putu!!
|
|
[Obrisani korisnik] 17.5.2010 9:31:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.5.2010 9:43:28
|
|
|
|
ninolina
|
pupica nadam se da će vam se primiti barem bebe sretno janje, anastasija
|
|
[Obrisani korisnik] 17.5.2010 14:34:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.5.2010 15:46:04
|
|
|
|
ninolina
|
Kaj si ti bila kod doktora?? da, da evo u petak sam išla....
|
|
[Obrisani korisnik] 18.5.2010 8:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:12:00
|
|
|
|
Nikolina22
|
curke, sretno vam bilo.. nadam se da će biti ili valjda će se i meni posrećiti ovaj mj makar nisam baš tako sigurna jer se moj uljenio
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.5.2010 11:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:52:10
|
|
|
|
vlatkam
|
I ja držim fige i vama i sebi
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:52:45
|
|
|
|
ninolina
|
cure sretno
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 15.10.2010 16:58:27
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ...e sad trenutno što osjetim je bol ispod pupka najbolje ga mogu usporediti sa tim kad osjetite one prve pokrete bebe a još niste svijesni tih pomaka...iscjedak nemam e bas tako nekako samo sto mene ne boli bas,vise mi nekako tupav,smijesan osjecaj.ali tako je
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 14:47:21
|
|
|
|
marija000
|
uh i ja imam svakakve simptome..ali mozda je jos rano za test... grudi su mi napete i otecene,i bolne...imam probadanja u ledjima,donjem delu stomaka,preponama i nogama,slicno kao da cu svakog trenutka da dobijem..cesto piskim,ali to mi se desavalo i ranije..u stomaku mi je osecaj kao da mi je sve naduto i da ce eksplodirati,jajnici kao da mi se naduvaju..nocu kada zapalim cigaretu poslednjih par dana osecam blagu mucninu..kasni mi od 4 do 6 dana posto dobijam izmedju 26. i 28. dana... ovo je drugi-treci put u zivotu da mi kasni..u 99% slucajeva dobijem na vreme..a ovih dana se osecam kao da cu svakog trenutka da dobijem..a i jako sam umorna..i iscrpljena..i sve me nekako boli..i razdrazljiva sam..raspolozenje mi se menja..ali sve su mi to do nekle i znakovi pms-a...Jel mislite da treba da uradim test ili da sacekam jos koji dan..?
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 14:51:07
|
|
|
|
ninolina
|
Marijaooo mislim da definitivno možeš napraviti test...svakako sretno i neka bude kako si ti želiš breskvice mene je baš boluckalo...onako na trenutke ...a možda i od straha ...ja paničarka a i kako sam imala onaj ugrušak možda i zbog toga...ali mislim da ako dovoljno dobro osluškuješ i poznaješ svoje tjelo da ćeš i simptome osjetiti vrlo rano...sretno
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:13:26
|
|
|
|
novamama
|
marija000 napravi test i razveseli nas dobro nam došla na rr
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:33:49
|
|
|
|
marija000
|
hvala..:) uradicu sutra test,pa cemo videti..evo sad sam izmerila temperaturu i ona je 37 sa 1..
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:38:08
|
|
|
|
ninolina
|
držim figeeee
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 16:01:32
|
|
|
|
marija000
|
pa i nije bas planirano tako da...
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 20:50:20
|
|
|
|
breskvica22
|
ninolina malo mi je tesko sa tim simptomima jer mi je uvijek bilo nekako drugacije,a ova trudnoca je skroz drugacija i mislim da ce ovaj put doci na svijet beba kako treba,ziva i zdrava. draga marija000 pravi ga!!!! ako bude budi sretna i veseli se . bas kad neplaniras ili neocekujes nesto to onda dodje sretno
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 20:51:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: marija000 pa i nije bas planirano tako da... šta to ima veze ? to je neki 'viši' plan, zato želimo smajlića, a ne upitnike
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 9:12:57
|
|
|
|
ninolina
|
Breskvice znam da ti je ful teško uopče boriti se s osječajima i sječanjima...ali probaj čim manje misliti na ono ružno...Pozitivan stav i sve bude ok....kad češ doktoru
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 10:15:20
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Breskvice znam da ti je ful teško uopče boriti se s osječajima i sječanjima...ali probaj čim manje misliti na ono ružno...Pozitivan stav i sve bude ok....kad češ doktoru planiram ici iduci tjedan. proslost je zavrsena! spremljena iza zatvorenih vrata,ali neke stvari te uvijek bocnu.podsvijest valjda,neznam.ali trudim se pozitivno razmisljati i mialim da ce sve biti ok
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 11:03:11
|
|
|
|
ninolina
|
Naravno da hoće...
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 12:41:34
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: novamama marija000 napravi test i razveseli nas dobro nam došla na rr
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.1.2011 19:14:03
|
|
|
|
zdici
|
hello curke.. ja sam nova na forumu nadam se bebici u 2011.. imam 19 godina ... na bebi radimo vec godinu dana.. trebam dobiti za 2 dana,nadam se da nece doci.. fakat mi je vise dosta samoo jedne crtice na testu.. hocu .. zelim vam svima koje to zele
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.1.2011 20:19:50
|
|
|
|
mišica 666
|
draga zdici dobro nam došla i nadam se da ćeš što prije ugledati i naravno podjeliti tu radosnu vijest s nama.
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!