Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 13.5.2010 14:15:13
|
|
|
|
ninolina
|
he he komadi moji...ipak Iris ostaje s mamom...nemre mama bez nje
|
|
[Obrisani korisnik] 13.5.2010 14:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 13.5.2010 14:37:37
|
|
|
|
ZVRK
|
tek je napunila godinu dana
|
|
[Obrisani korisnik] 13.5.2010 15:04:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 12:17:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 12:30:39
|
|
|
|
ninolina
|
evo i meni tako sada bilo..baš su me pekle
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 12:33:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 12:39:05
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam imala znači 8.4 i već sam simptome imala oko 27-28.4.....ali mene je na trenutke pikalo ispod pupka a cice me pekle,....onak pošteno
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 12:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 12:48:43
|
|
|
|
ninolina
|
pa naravno....samo polako...trebaš dobiti kada????
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 13:01:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 13:04:13
|
|
|
|
ninolina
|
ma nadam se da neće ni doći...nisam ni ja bila ziher kad ću dobiti ali eto nema je nadam se da će i kod tebe tako...ali nejdi ti sad za tim plodni neplodni...ganjaj muža čim više
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 13:08:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 13:31:18
|
|
|
|
ninolina
|
a meni se isto nije dalo...već sam luda bila he he...ali isplati se
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 14:14:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 14:18:22
|
|
|
|
Točkica28
|
ja nisam nikakve simptome imala, mislim da je to možda malo stvar da si umislimo, cim saznamo da smo trudne nas cice bole, sve nam smrdi... al' slatko mi je to... ta želja naša ogromna da budemo majke... nego meni je jedino bilo nekak ko' da mi se ide stalno na wc... hehehe
|
|
RE: trudna...ili možda ne 14.5.2010 14:22:27
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina he he komadi moji...ipak Iris ostaje s mamom...nemre mama bez nje ti jedna zločesta Marta nadji ti drugu nevjestu... ja sam se prije javila...he he..ti češ ionako dobiti uskoro svoju curicu..pusti mene da malo maštam.
|
|
[Obrisani korisnik] 14.5.2010 14:24:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 0:19:20
|
|
|
|
Pupica
|
Bok, evo mene da malo podijelim iščekivanja, bojim se da se ne ureknem ali ne mogu izdržat. menga mi treba doći tek za 4-5 dana, ali osjećam se čudno. Bila sam kod gin-a ovaj tjedan na redovitom pregledu ( a i zbog brojnih simproma)- bolne i natečene cicke, temperatura 37,2, kroničan umor i lagane vrtoglavice i još nešto- žućkasto bijeli iscjedak. Ginekologica naravno još nije vidjela ništa, jer je prerano, ali mi je zato vidjela da sam imala dvije ovulacije (dva ogromna žuta tijela ) Joj, to bi mogli biti Imam ih u obitelji. Blesava sam, jel da? Sad se osjećam glupo što se nadam ovako rano, mužu nisam ni rekla jer on se siroček uzrujava svaki put (pokušavamo već dugo) Baš sam blesava...al eto osjećam se trudno... Samo bi htjela da mi neko kaže imam li pored ovih simptoma šanse? Je li taj žućkasto-bijeli iscjedak normalan? Nikad ga prije u životu nisam imala. Je li on mogući simptom? Ginička mi je rekla da će mi dati neku terapiju ako uskoro ne zatrudnim, ali eto ja se nadam da ću ja bez medikamenata uspjet, i to Ma baš sam blesava....
< Poruku je uredio Pupica -- 16.5.2010 0:22:02 >
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 2:19:23
|
|
|
|
bembo
|
Naravno da imaš šanse!!!! Želim ti puno sreće i strpi se još koji dan, a onda ćeš sigurno ugledati željeni plusić!
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 12:07:48
|
|
|
|
ivkica
|
Pupice iskreno se nadam da će ti se ostvariti osječaj.. san svake druge žene da ima blizančeke .. Jaako se nadam skupa s tobom da će ti to biti TO!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 12:10:12
|
|
|
|
leilany
|
pupice i ja se nadam da si i da su
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 14:23:26
|
|
|
|
Gianna
|
Držim palčeve za jedan ogromni ....
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 16:56:51
|
|
|
|
Pupica
|
Hvala, curke, to mi zvuči predobro da bi bilo istinito, bila bih presretna i s jednom bebom - ne moraju se uvijek oplodit oba jajašca. Ali eto sretna sam što sam imala dvije ovulacije, znači da imam šanse za blizančeke u budućnosti. Doktorici je čudno kako do sad nisam ostala tudna (godinu i pol pokušavamo) a imam očito sklonost duplim ovulacijama. Valjda je to slučajno i nadam se da mi neće trbat terapija. A ni to nije smak svijeta. Ja se još uvijek nadam da se sad primio bar jedan bebač, i bum se strpila još 4 dana onda ću napravit test.
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 17:24:36
|
|
|
|
anastasija0702
|
koliko ti kasni m? koliko dugo pokušvate? mi godinu ipo. poludim svaki puta kad test pokaže negativno. sad mi kasni 7 dana i neću ga radim, jesam luda zar ne?
|
|
|
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake